Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Τι γελάτε;
Εκεί μας καταντησανε
Άμα διαβάσω άλλο ένα "ρεπορταρδ" για το πώς τον αποχαιρέτησαν οι συμπαίκτες και η βασιλική οικογένεια Αλ σαουντι, θα λαλησω
Εκεί μας καταντησανε
Άμα διαβάσω άλλο ένα "ρεπορταρδ" για το πώς τον αποχαιρέτησαν οι συμπαίκτες και η βασιλική οικογένεια Αλ σαουντι, θα λαλησω
- bersekeros
Τζιοβίνκο ο Μάστορας,pagotatzis έγραψε:rainmaker έγραψε:pagotatzis έγραψε:Διακόπτες ο Τζιοβινκο στην Ριαντ
Έχω ακούσει για δεκαρι "υδραυλικό".
Για δεκαρι ηλεκτρολόγο πρώτη φορα
όλο μαστορεύει.
Τζιοβίνκο ο Μάστορας,
παντού τα καταφέρνει.
rainmaker έγραψε:pagotatzis έγραψε:Διακόπτες ο Τζιοβινκο στην Ριαντ
Έχω ακούσει για δεκαρι "υδραυλικό".
Για δεκαρι ηλεκτρολόγο πρώτη φορα
Καλά τα γράφει ο παγωτατζης,ηλεκτρολόγος,για να τους αλλάζει τα φώτα.
- paokovios1974
Είμαι πολύ σισιοδοξος
γι αυτή τη σαιζόν,σαφώς ο κυριότερος λόγος της αισιοδοξίας μου είναι ο προπονητής, για μένα είναι σαν να μην έφυγε ποτέ, που θα λεγε και ο ίδιος.Επειτα είναι και οι προσθήκες που ήρθαν και αυτές που έρχονται, δεν υπάρχει περίπτωση φέτος να μην είμαστε τουλάχιστον συνδιεκδικητες του τίτλου.Ο Ιβάν είναι εδώ ,πιο δυνατός οικονομικά από ποτέ,αποκτώντας μέρα με τη μέρα μήνα με το μήνα περισσότερο "έδαφος" στην Ελλάδα ισχυροποιούνται ακόμα περισσότερο το στάτους το δικό του και κατά επέκταση των επιχειρήσεων καθώς και της ομάδας μας. Με τεχνικό διευθυντή,χωρίς τεχνικό διευθυντή , με τμήμα σκάουτινγκ,χωρίς τμήμα σκάουτινγκ η ομάδα πέρσυ στη χειρότερη μετά νταμπλ εποχή έδειξε ότι όταν σοβαρευεται είναι ανταγωνιστική τουλάχιστον με το σκατογαυρο, το ξέρουν και οι ίδιοι και για αυτό βάζουν πάλι εμπόδια όπου μπορούν ,μεταγραφικά,τηλεοπτικά όπως θέλετε πέστε το μας φοβούνται πολύ φέτος, και έχουν δίκιο.Μην ξεχνάμε σε όλα αυτά και την επιστροφή του κόσμου που θα δώσει τγλην οποία ώθηση υπολείπεται ,αν χρειαστεί.
Ειμαι πολύ αισιόδοξος λοιπόν φίλοι μου ,μας περιμένει μια φοβερή χρόνια,ας την απολαύσουμε.
Ειμαι πολύ αισιόδοξος λοιπόν φίλοι μου ,μας περιμένει μια φοβερή χρόνια,ας την απολαύσουμε.
Παντως αφου υπαρχουν προτασεις για τον Τζολη, λογικο ειναι να ενθουσιαζεται και ο μικρος....λογικο ειναι εαν ακους Αγγλια...Οτι γινει να γινει για το καλο της ομαδος και του παιδιου, και το σημαντικοτερο:
Τα χρηματα να ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΩΣΤΑ!!!
Τα χρηματα να ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΩΣΤΑ!!!
εδω γραφουμε για μεταγραφες?
το γαμησατε τελειως,αραξτε λιγο σημερα που εχει αγωνα
αντε και καλη μας χρονιά
ρε Parolos γιατι χαλιεσαι τζαμπα και χανεις το χρονο σου?
μ΄αυτα και με τ΄άλλα συγχιστηκα και δε θα το γραψω
αντε και καλη μας χρονιά
- deep_gia_deep
παπά γράψε παπά.. λαλήσαμε.. 40ο C..prist64 έγραψε:εδω γραφουμε για μεταγραφες?
αντε και καλη μας χρονιά
- Dark Knight
Ποιό δεν θα γράψεις παππά μου; Γράψτο σε παρακαλώ που μπαίνουμε και εμείς να μάθουμε για καμιά μεταγραφή. Εμάς δεν μας λυπάσαι; Συγχώρεσον τον δούλον σου Κύριε!
- Shivaspace
τωρα που διωξαμε τον amr, μπορουν αφοβα πλεον οι καινουριοι παικτες να φερουν και τις συντροφους τους 
- pagotatzis
αν και παπάς, κολλάει στο τόπικpagotatzis έγραψε:Μετά το ματς σκάει πρόταση για Πασχαλακη !
πόσα να τον δώσουμε λες??
theo111 έγραψε:αν και παπάς, κολλάει στο τόπικpagotatzis έγραψε:Μετά το ματς σκάει πρόταση για Πασχαλακη !
πόσα να τους δώσουμε λες??
- pagotatzis
Κοιτά αν σκάσει κάποτε σε βάθος χρόνου μια πρόταση για τον Πασχαλακηtheo111 έγραψε:αν και παπάς, κολλάει στο τόπικpagotatzis έγραψε:Μετά το ματς σκάει πρόταση για Πασχαλακη !
πόσα να τον δώσουμε λες??
Ε τότε δεν είναι Πάπας !
Μάλλον από Ιταλία μεριά ακούγεται
Θα φανεί στα επίμενα 14 48ωρα
Παπα συγγνώμη που χαλάμε την αισθητική σου,έτσι συνέχισε να προτρέπεις ΠΑΟΚτσηδες να μη συζητάνε με άλλους ΠΑΟΚτσηδες τα της ομάδας τους.
Άλλωστε το γαμησαμε στα οφτοπικ.
Ρε τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα;
Άλλωστε το γαμησαμε στα οφτοπικ.
Ρε τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα;