27. Jasmin Kurtic

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: 27. Jasmin Kurtic

Δημοσίευση από joshua »

Αλλη μια φορα να διαβασω για τον Μπουσκετς δεν θα το αντεξω...Κατσε ξαναδες το παιχνιδι μεχρι το δευτερο γκολ,ενα παιχνιδι παρωδια με τις δυο ομαδες να βλεπουν με κυαλια τις αντιπαλες περιοχες,ενα τρομερα κακο παιχνιδι και βγες και ξαναπες οτι ειχαν εξαιρετικη αποδοση τα χαφ και ο Κουρτιτς.Οκ κερδισαμε ανετα μετα απο καιρο και κοιμηθηκαμε ενα βραδυ ηρεμοι αλλα το τι υπερβολη εχει γραφτει απο χτες δεν περιγραφεται...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Συμφωνω με Τζοσουα. Καλα χρυσα τα γκολ του αλλα σε επιπεδο αναπτυξης δεν προσφερει πολλα. Κανει και αρκετα λαθακια σε επικινδυνα σημεια του γηπεδου. 1,2 για 8+ γκολ την χρονια ειναι οκ. Αρκει να σκοραρει τοσα ανα σεζον. Σιγουρα παντως δεν ειναι ο παιχτης βαρομετρο στο κεντρο της ομαδας.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Μα πως θα είναι βαρόμετρο σε μια ομάδα που στο κέντρο έχει συνεχείς αλλαγές σε πρόσωπα, όλοι έχουν μόνο ένα κοινό χαρακτηριστικό (αργοί) και οι περισσότεροι είναι μέτριοι?
Δεν παίζει μόνος του...Δείτε πως ανέβηκε η απόδοση του μόνο και μόνο που έχει δίπλα του ένα σχετικά πιο γρήγορο χαφ (Τσιγγάρας).
Άβαταρ μέλους
PAOK_1926

Δημοσίευση από PAOK_1926 »

Αυτή τη στιγμή, τα 7 γκολ που έχει βάλει στο πρωτάθλημα, είναι το 25% από τα συνολικά γκολ της ομάδας, που είναι 28 γκολ και είναι η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, έχοντας όμως τους βασικούς της επιθετικούς να σκοράρουν ελάχιστα.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Εμένα αυτό που με ικανοποίησε περισσότερο χθες δεν ήταν τα δύο γκολ και τα 8 συνολικά αλλά το γεγονός πως ήταν άψογος και στους υπόλοιπους τομείς, κάτι που δεν είχα δει προσωπικά στην πλειοψηφία των προηγούμενων παιχνιδιών.

Πετύχαμε διάνα με τον Κούρτιτς...
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Ευπρόσδεκτα τα γκολ του αλλά εξακολουθεί και δεν με πείθει, σε κάθε μα κάθε ματς κάνει τραγικά λάθη που συνήθως οδηγούν σε γκολ, είναι κ η ηλικία του τέτοια που να περιμένουμε τι ακριβώς στο μέλλον?
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Ισχυει αργοκουρουτα ναι, αλλα εχει το μενταλιτυ που χρειαζομαστε και τα κοχονες και τα σουτ τα κρισιμα. Ειναι σημαντικοι και αυτοι οι παικτες.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ό,τι και να λέει ο Δημητρός εμένα χθες με άρεσε πολύ. MVP για πλάκα
Το ότι το αμυντικό μας χαφ είναι πρώτος σκόρερ μακράν του δεύτερου δεν ξέρω αν είναι καλό για την ομάδα. Μάλλον όχι.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Ανάλογα με τι απαιτήσεις ή μοντέλο χαφ έχει ο καθένας στο μυαλό του κρίνει τον καθένα. Θεμιτό αυτό αλλά να παραδεχόμαστε ότι τα κριτήρια είναι υποκειμενικά. Ο Σλοβένος δεν είναι κουβαλητής μπάλας, δεν είναι στυλ Πορτογάλου Ολιβέιρα ή Μίσιτς να προωθήσει την μπάλα με ατομική ενέργεια ή να σου πετάξει καμιά κουφή μεγάλη κάθετη και να βρει τον φορ. Ναι, αυτά δεν τα κάνει, όπως δεν τα έκανε και ο Μαουρίσιο πίσω στην εκ του αποτελέσματος πιο επιτυχημένη ομάδα (και εδώ που μας ενδιαφέρει, πιο επιτυχημένο κέντρο) του νταμπλ. Επίσης ο Λουτσέσκου δεν παίζει με ένα καθαρό 6άρι και ένα καθαρό 8άρι, αλλά τα δύο χαφ του θέλει να κάνουν τις ίδιες δουλειές χωρίζοντάς τους το κέντρο σε δύο μισά. Τι δουλειά θέλει από τα χαφ του; Κατά την άποψή μου αυτό που είπα παραπάνω, να του εξασφαλίζουν κατοχή, σωστή κυκλοφορία, ασφάλεια και σωστή άμυνα/επανάκτηση της μπάλας στον χώρο από τη μεγάλη μας περιοχή μέχρι λίγο πάνω από τη μέση. Έπειτα θεωρεί ότι είναι δουλειά των μεσοεπιθετικών, όπως έκανε και συνεχίζει να κάνει ο Μπίσε, να κατεβαίνει στο κέντρο, να βοηθάει στην κυκλοφορία και να κουβαλάει αυτός την μπάλα μέχρι την αντίπαλη περιοχή.
Στο παιχνίδι εκτός με τη Ριέκα νομίζω είδαμε το ιδανικό που θέλει να παίζει ο Ρουμάνος, ένα πάσινγκ γκέιμ μιας πεντάδας παιχτών κυρίως από τα αριστερά και το κέντρο (Βιεϊρίνια, Σβαμπ, Κούρτιτς, Μπίσε και Καντουρί) που θα επιβάλλει την κατοχή, θα κλείνει σιγά σιγά τους αντιπάλους στην περιοχή τους και θα φέρνει την μπάλα εκεί. Σε αυτή την πεντάδα εγώ είδα ότι πραγματικά ο ένας συμπλήρωνε τον άλλον, κανείς δεν ήταν υποδεέστερος σε σημασία στη λειτουργία του συστήματος. Όταν τραυματίστηκαν οι Βιεϊρίνια και Καντουρί, ψόφησε ο Αυστριακός και σταδιακά και ο Μπίσε, χάθηκε το τόπι γιατί ούτε αναπληρωματικοί υπήρχαν ισάξιοι για να ανταποκριθούν σε αυτό το στυλ παιχνιδιού (εκτός από τον Τσιγγάρα που θα μπορούσε να αντικαταστήσει τους κεντρικούς χαφ και ίσως και ο Αουγκούστο) ούτε άλλο στυλ παιχνιδιού έχει μάθει η ομάδα αφού δεν έχει και παίχτες με άλλα, ικανά, προσόντα (π.χ., ένας εναντίον ενός) που να βασιστεί πάνω τους.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ας αφησουμε τα γκολ τα οποια κανεις δεν αμφισβητει οτι ειναι σημαντικα και ενα τεραστιο μπονους για ενα χαφ και ας δουμε τα της ροης παιχνιδιου.Eγω βλεπω εναν παικτη που ουτε φτιαχνει παιχνιδι,δεν ειναι deep lying playmaker που λενε και στο χωριο μου,κανει αρκετα λαθη στις πρωτες πασες,δεν ειναι γρηγορος και χανει αντιπαλους στο τρανζισιον επειδη ειναι βαρυς.Τι ακριβως κανει τοσο καλα που εγω δεν βλεπω και δικαιολογει εκτος των αλλων το μεγαλυτερο συμβολαιο στην ομαδα,ειμαι ολος αυτια να το ακουσω και να το δεχτω.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

αγριοκοιτάει
ρίχνει κανα καντήλι
εξαγριώνει τους οπαδούς των αντιπαλων
..
δυσεύρετα στοιχεία στο σύγχρονο ποδόσφαιρο
:mrgreen:
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Δεν πιστεύω ότι ο Παοκτσής είχε ποτέ χαμηλότερους παλμούς και αγωνία όταν η μπάλα ήταν στην άσπρη βούλα
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

renegade έγραψε:Δεν πιστεύω ότι ο Παοκτσής είχε ποτέ χαμηλότερους παλμούς και αγωνία όταν η μπάλα ήταν στην άσπρη βούλα
:D :D Σωστός!! Αυτό σκεφτόμουν..
Υπό άλλες συνθήκες θα είχα φάει όλα τα δάχτυλα μου σε 30 δευτερόλεπτα. Τώρα ήμουν σε μια ζεν φάση ότι έλα κάνε το 3-2 να τελειώνουμε
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

joshua έγραψε:Ας αφησουμε τα γκολ τα οποια κανεις δεν αμφισβητει οτι ειναι σημαντικα και ενα τεραστιο μπονους για ενα χαφ και ας δουμε τα της ροης παιχνιδιου.Eγω βλεπω εναν παικτη που ουτε φτιαχνει παιχνιδι,δεν ειναι deep lying playmaker που λενε και στο χωριο μου,κανει αρκετα λαθη στις πρωτες πασες,δεν ειναι γρηγορος και χανει αντιπαλους στο τρανζισιον επειδη ειναι βαρυς.Τι ακριβως κανει τοσο καλα που εγω δεν βλεπω και δικαιολογει εκτος των αλλων το μεγαλυτερο συμβολαιο στην ομαδα,ειμαι ολος αυτια να το ακουσω και να το δεχτω.
Δίνει ισορροπία στις γραμμές, Ανεβοκατεβαζει το ρυθμό συμφωνα με το τι θέλει κάθε στιγμή στο παιχνίδι, δεν κρυβεται αντίθετα δίνει στήριγματα και στιςν3 γραμμές του γηπέδου. Επιπλέον δίνει όγκο στις στημένες φάσεις και φυσικά γράφει.

Έχει κ άλλα πολλα αλλά θέλουν ώρα και να είμαστε στο γήπεδο για να τα δεις λαιφ... Σκέψου ένας Σορλεν ανώτερου επιπέδου στη θέση 6-8
dimitris88

Δημοσίευση από dimitris88 »

renegade έγραψε:Δεν πιστεύω ότι ο Παοκτσής είχε ποτέ χαμηλότερους παλμούς και αγωνία όταν η μπάλα ήταν στην άσπρη βούλα
έχει ένα φοβερό πλεονέκτημα στις εκτελέσεις του. Έχει την τεχνική να σταματάει πριν την εκτέλεση, στο τελευταίο βήμα δηλαδή κόβει το φόρα του χωρίς όμως αυτό να επηρεάζει τη δύναμη του σουτ ή να χάνει τη συγκέντρωση του. Αυτό του δίνει τη δυνατότητα να περιμένει τον αντίπαλο τερματά και να βλέπει προς ποιά κατεύθυνση θα πέσει και αυτός τη στέλνει στην αντίθετη. Όλο αυτό το κάνει χωρίς να χάσει το συντονισμό του. Δηλαδή η εγκεφαλική και σωματική του ικανότητα δεν επηρεάζονται. Μεγάλο πλεονέκτημα γιατί αυτό κάνει το πέναλντυ άπιαστο αφού πάντα το στέλνει στην αντίθετη αφύλακτη μεριά...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”