Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
- navigator11
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Θα "καούν" διαρκείας (και) φέτος, λέτε;; Βλέπω ... αποφασιστικότητα από διάφορα παλικάρια

Ο ΠΑΟΚ πήρε πρωτάθλημα με τον Ακπομ παντως και 3 γκολ απέναντι στον γαυρο.Πριγιοβιτς εναντίον γαυρου 0 γκολ.Parolos έγραψε:Τον Πριγιοβιτς με τα 55 ΓΚΟΛ στον ΠΑΟΚ.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- navigator11
Θα "καούν" διαρκείας (και) φέτος, λέτε;; Βλέπω ... αποφασιστικότητα από διάφορα παλικάρια

Το 2-0 από ασσίστ του Ενρίκε την προηγούμενη χρονιά ποιος το έβαλε?joshua έγραψε:Ο ΠΑΟΚ πήρε πρωτάθλημα με τον Ακπομ παντως και 3 γκολ απέναντι στον γαυρο.Πριγιοβιτς εναντίον γαυρου 0 γκολ.Parolos έγραψε:Τον Πριγιοβιτς με τα 55 ΓΚΟΛ στον ΠΑΟΚ.
Τί κριτήριο είναι αυτό?
Εν πάση περιπτώσει μπράβο στο σκάουτινγκ της κουλας πάντως.
Ο αναπληρωματικός της φορ είναι καλύτερος από τον καλύτερο επιθετικό που είχαμε ποτέ στη νεώτερη ιστορία μας. Και τους τωρινούς μας εννοείται.
Και πάλι μπράβο στον τίγρη.
Τότε όλη η ομάδα δούλευε για τον Πριγιοβιτς με εξτρέμ να σεντραρουν διαρκώς. Τώρα με Τζολη και Ζιφκο θάναι αλλιώς, θες έναν πιο συμμετοχικό φορ.
-
τσιριγωτης
Αυτό μου θυμίζει δημοτικόjoshua έγραψε:Ο ΠΑΟΚ πήρε πρωτάθλημα με τον Ακπομ παντως και 3 γκολ απέναντι στον γαυρο.Πριγιοβιτς εναντίον γαυρου 0 γκολ.Parolos έγραψε:Τον Πριγιοβιτς με τα 55 ΓΚΟΛ στον ΠΑΟΚ.
- Shivaspace
για γερά πορτοφόλια όχι αστεία! παίζει να τον πλήρωνε το ίδιο το γραφείο να κάνει τον τραυματία, γιατί η αεχ δύσκολαboogeyman77 έγραψε:https://www.transfermarkt.com/promoespo ... rater/1817Shivaspace έγραψε:ποιόν έχει μάνατζερ το παλικάρι..λεφτά υπάρχουν.bersekeros έγραψε:Το paok24 λέει ότι ίσως υπάρξουν εξελίξεις και μέσα στη μέρα για Ολιβέιρα κοντά στα 900Κ (από τα 1,2 Μ που ήθελε ο παίκτης) και κλειστό 2+1 συμβόλαιο.
όπως και να χει θα έχει λαμβάνειν πολλά ο παίκτης.. το παράδειγμα της μπασκετικής αεχ πολύ πρόσφατο.. σε πόσους ακόμα θα χρωστάει αυτός ο απατεώνας και θα παίζει ομερτά!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Shivaspace την Τρί 29 Ιουν 2021, 19:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άρα ο Λουτσεσκου που τον είχε και παίκτη είναι αμπαλος που προτιμά τον Πορτογαλο εκτος και αν ο Σαββίδης τσιγκουνευεται 100000...
- sourmenetes
- Moderator
Ποιος αντικατασταθηξε φίλε;; για δώσε ένα παράδειγμαΡιαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Μονο ο ΠΑΟΚ αντικαθιστα 23χρονους βασικους σε μεγαλομεσαια εθνικη και μεταπωλητικη αξια με 30χρονους χωρις την παραμικρη μεταπωλητικη αξια και ευρισκομενους σε ελευθερη πτωση. Τα ξαναλεμε για την τακτικη μας αυτη στο επομενο δαγκωμα του ΦΦΠ.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
sourmenetes έγραψε:Ποιος αντικατασταθηκε φίλε;; για δώσε ένα παράδειγμαΡιαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Μονο ο ΠΑΟΚ αντικαθιστα 23χρονους βασικους σε μεγαλομεσαια εθνικη και μεταπωλητικη αξια με 30χρονους χωρις την παραμικρη μεταπωλητικη αξια και ευρισκομενους σε ελευθερη πτωση. Τα ξαναλεμε για την τακτικη μας αυτη στο επομενο δαγκωμα του ΦΦΠ.
Μια αντίφαση και μια έκπτωση.rainmaker έγραψε:Όπως έγραψα απ την πρώτη μέρα που ακούστηκε:
Μια χαρά παίκτης είναι ο Ολιβεϊρα. ΜΙΑ ΧΑΡΑ.
Αρκεί να είναι υγιής. Εκεί είναι το ρίσκο της ΠΑΕ.
Βεβαίως θέλω καλύτερο επιθετικό για βασικό, αλλά ειδικά για Ελλάδα που δεν θέλεις τόση ταχύτητα, είναι μια χαρά επιλογή για το ρόστερ.
Μια χαρά θα ήταν αν ήταν υγιής. Από την στιγμή που βγάζει προβλήματα δεν είναι μια χαρά.
Φορ χωρίς ταχύτητα που είναι μια χαρά για την Ελλάδα μπορεί να ψάχνει ο Ατρόμητος και ο Αστέρας Τρίπολης.
Ο ΠΑΟΚ όμως στοχεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και σε πορεία στην Ευρώπη.
Είστε αρρώστια .....
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ariskatiforos
Που πας μ αυτή τη φάτσα ν παίξεις στον ΠΑΟΚ
Παίκτης που όποτε τον έβλεπε στη Κουλα γελούσα
Γύρω γύρω κ στη μέση τίποτα ακίνδυνος ανούσιος
Απορώ πραγματικά
Παίκτης που όποτε τον έβλεπε στη Κουλα γελούσα
Γύρω γύρω κ στη μέση τίποτα ακίνδυνος ανούσιος
Απορώ πραγματικά
- Josey Wales
Πριν από κανένα - δύο μήνες περίπου είχα δει το α' ημίχρονο της Ιτιχάντ με την πρώην ομάδα του Λούτσου την Χιλάλ. Ο Πρίγιο έπαιζε βασικός αλλά έμοιαζε με τον δίδυμο ερασιτέχνη αδερφό του. Αν και ακόμη όταν ήταν εδώ δεν τον έλεγες γρήγορο ποδοσφαιριστή, σε αυτό τουλάχιστον που είδα ήταν σε πολύ χειρότερη κατάσταση. Τώρα αν ήταν η βαρεμάρα, η διάθεση να φύγει ή δεν ξέρω τι άλλο, πάντως δεν θύμιζε σε τίποτα τον Άλεξ που βλέπαμε. Έγινε μάλιστα μια φάση που μετά από λάθος γύρισμα αμυντικού βγήκε ασθμαίνοντας σε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα και το έχασε πιθανότατα γιατί δεν είχε άλλη ανάσα.
Τώρα τι θα έκανε αν γυρνούσε δεν θα το μάθουμε ποτέ, αλλά δεν θα πόνταρα πάνω του. Όσο για τον Ολιβέιρα, σίγουρα θα προτιμούσα Κρμέντσικ ή κάποιον νεαρότερο σαν τον Ούγκμπο της Τσέλσι που μάλλον θα ξαναπάει δανεικός ή τον Βενεζουελάνο που γράφτηκε χτες.
Άντε να δροσίσει κι ας είναι και με Τέιλορ, συμπαθέστατη φάτσα ο νέος.
Τώρα τι θα έκανε αν γυρνούσε δεν θα το μάθουμε ποτέ, αλλά δεν θα πόνταρα πάνω του. Όσο για τον Ολιβέιρα, σίγουρα θα προτιμούσα Κρμέντσικ ή κάποιον νεαρότερο σαν τον Ούγκμπο της Τσέλσι που μάλλον θα ξαναπάει δανεικός ή τον Βενεζουελάνο που γράφτηκε χτες.
Άντε να δροσίσει κι ας είναι και με Τέιλορ, συμπαθέστατη φάτσα ο νέος.
-
τσιριγωτης