Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
- PAOK_Antarctica
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Κρατήστε μια πισινή για κάποιες θέσεις. Δεν είναι σίγουρο ότι ο Λουτσέσκου θα θέλει να ξαποστείλει τον Σέρβο τερματά όταν ο ίδιος είχε εισηγηθεί να αποκτηθεί, ούτε ότι ο Μπίσε είναι τελειωμένος, ενώ το ίδιο ισχύει και με τον Καντουρί, όχι βέβαια για χαφ. Ούτε θεωρώ ότι επειδή δεν τα πήγαν καλά με τον Ουάρντα, ο Αιγύπτιος δεν έχει μέλλον με Λουτσέσκου προπονητή. Εννοείται θα είναι τεράστια έκπληξη να φύγει Βαρέλα.
Το βέβαιο είναι ότι θα δούμε πριν φύγει για προετοιμασία η ομάδα να έρχονται τα δύο μπακ, ο φορ και σίγουρα ένα χαφ, αλλιώς δεν βγαίνουν ούτε τα διπλά στην προπόνηση.
Το βέβαιο είναι ότι θα δούμε πριν φύγει για προετοιμασία η ομάδα να έρχονται τα δύο μπακ, ο φορ και σίγουρα ένα χαφ, αλλιώς δεν βγαίνουν ούτε τα διπλά στην προπόνηση.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Στο metropolis έλεγεTheCursed έγραψε:laska σε ποιο μεσο αναφερουν για 20εκ?
Ο Στεργιαδης πάντως σε live, επέμεινε ότι έχουμε κλείσε δεξί μπακ και μέχρι τέλος της βδομάδας και αθλητικό διευθυντή
Μπάνε πραγματικά πιστεύεις ότι με την έλευση Λουτσέσκου υπάρχει περίπτωση να μην μείνει στην Ομάδα ο τερματάς Ζίφκο
analog έγραψε:Καλά ούτε και εγώ αλλά ίσως γίνει ο νέος Λημνιός. Ιδίως αν το βάλει πάνω στην γραμμή από τα αριστερά.vs40 έγραψε:analog κάπως έτσι και εγώ το βλέπω το ρόστερ. Το μούργκ ούτε για αλλαγή δεν τον θέλω/ πώληση αν γίνεται!.
Bane συμφωνώ πάνω κάτω . Με τα στοπερ όπως είπα να είναι γρίφος.
Εγώ πάντως θα επέμενα στους τρεις στην άμυνα,έχουμε 5 +Βιερινια 6 ,που μπορούν να παίξουν όλοι με την ίδια επιτυχία σε τριάδα.
Αλλά και με 4 πίσω,μπορούν τα στόπερ μας αν,μπορέσει να ανταποκριθεί σε υψηλό επίπεδο ο Μιχαι.
Η μια λύση θα ήταν η αντικατάσταση Βαρελα, το βλέπω απίθανο, ήταν ο αγαπημένος του Λουτσε.
Η άλλη λύση θα ήταν η πώληση Μιχαηλίδη και η απόκτηση ενός άλλου που μπορεί καλύτερα σε τετράδα.
Θεωρώ είναι πιο σημαντικές οι θέσεις 9,10,11 και 2 ή 3.
Μακάρι να μπορεί να ανταποκριθεί ο Γκαγκαβα ,θα ψάχνουμε έναν λιγότερο και μπορεί να χτυπήσουμε πιο ακριβό παίχτη στο 8.
Αν όπως έγραψα φερουμε 5 παιχταράδες εκεί,τότε θα κόψουμε κωλους.
Από τα ονόματα που ανέφερα των παλιών παιχτών, θα ήθελα πίσω μόνο τον Λούκας,πιστεύω ότι μπορεί ακόμα να κάνει πλάκα εδώ.
seaman έγραψε:Μπάνε πραγματικά πιστεύεις ότι με την έλευση Λουτσέσκου υπάρχει περίπτωση να μην μείνει στην Ομάδα ο τερματάς Ζίφκο
Δεν ξέρω,αυτό που ξέρω είναι ότι η ομάδα θέλει βασικό τερματοφύλακα.
Αν τον πιστεύει, ας μείνει δεύτερος και να φύγει ο Πασχαλακης.
Η λογική λέει ότι ο Λουτσέσκου θα θελήσει να κρατήσει τους ελάχιστους που έχουν απομείνει από την ομάδα που είχε για πολλούς και διάφορους λόγους.
Στο metropolis το μεσημέρι ο πετρωτος και είπε ότι από 2 πήγες εμαθε ότι έκλεισε δεξί μπακ , ακούστηκαν τα ονόματα πετροβ και Φερνάντες από τσσκα αλλα δεν μπορεί να βρει κάτι.....του Φερνάντες της τσσκα το θεωρώ αστείο προσωπικά μόνο που ακούστηκε .Mitsospaoki4 έγραψε:Στο metropolis έλεγεTheCursed έγραψε:laska σε ποιο μεσο αναφερουν για 20εκ?
Ο Στεργιαδης πάντως σε live, επέμεινε ότι έχουμε κλείσε δεξί μπακ και μέχρι τέλος της βδομάδας και αθλητικό διευθυντή
Κι εγω δεν πιστεύω ότι θα πάμε για τερματοφύλακα.
Αφενός ο Πασχαλάκης ήταν ο Σουπερμαν στην προηγουμενη θητεια Λουτσέσκου.
Αφετέρου τον Ζιφκοβιτς τον είχε στην Ξάνθη.
Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι ότι είναι τέτοια τα στεγανά που δεν βγαίνει ούτε παπάς
Αφενός ο Πασχαλάκης ήταν ο Σουπερμαν στην προηγουμενη θητεια Λουτσέσκου.
Αφετέρου τον Ζιφκοβιτς τον είχε στην Ξάνθη.
Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι ότι είναι τέτοια τα στεγανά που δεν βγαίνει ούτε παπάς
Miles Δεν έχω καμία ένσταση γι'αυτό,όλους μέσα τους έβαλα
Εκτός από το τέρμα που δεν πρέπει να κάνουμε καμία έκπτωση.
Τώρα αν μου εγγυηθεί ο Λουτσε ότι μπορεί να σταθεροποιηθεί ο Πασχαλακης στα επίπεδα που είναι τώρα ίσως να το σκεφτόμουν.
Εκτός από το τέρμα που δεν πρέπει να κάνουμε καμία έκπτωση.
Τώρα αν μου εγγυηθεί ο Λουτσε ότι μπορεί να σταθεροποιηθεί ο Πασχαλακης στα επίπεδα που είναι τώρα ίσως να το σκεφτόμουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Πέμ 27 Μάιος 2021, 23:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Λάσκα, Και μόνο που έβαλες τις δύο λέξεις, πετρωτος και μεταγραφές στην ίδια πρόταση είναι ένα μικρό θαύμα. Ο άνθρωπος ούτε βαλσαμωμένο πουλί δεν μπορεί να πιάσει.
προς θεού ΑΝ χαραμισουμε θέση ξένου για τον μέτριο ροντριγκο που θα είναι και λογικα δευτερος θα είναι ΕΓΚΛΗΜΑ!
- Mitsospaoki4
- Moderator
Μακάρι να γνωρίζεις και κάτι παραπάνω.rainmaker έγραψε:Εχω μια αισιοδοξία φέτος. Πιστεύω θα εκπλαγούμε απ τις μεταγραφές.