Μεταγραφές μπάσκετ 2021-2022
- Σουριναμέζος
Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2021-2022
Άμα χαλάσει του ΝτιΛέο φέρτε τον γίγαντα Τέρνερ να ολοκληρωθεί το reunion
- kataramenos5
Κ 4αρι ποιος θα παίξει,εγώ?Σουριναμέζος έγραψε:Άμα χαλάσει του ΝτιΛέο φέρτε τον γίγαντα Τέρνερ να ολοκληρωθεί το reunion
Υπήρχε η προοπτική με την αναπροσεγγιση κακλα να έρθε, αλλά έτσι όπως έχει δομηθεί το ρόστερ θα είχαμε πρόβλημα στην ρακέτα
- kataramenos5
- Μπαρκαρούτσος
Πόσα να θέλει ο Λίνος; Πάντως σήμερα η κουλα έφαγε το 13ο μπαν της. Σε περίπτωση που δεν τα αποπληρώσει στην αγορά βγαίνει ο Λίνος, Ο Κατσιβελης, ο Φλιωνης, ο Μπογρης, ο Παππάς και ίσως ο Κονιαρης(που τον ειχαν για στόχο). 6 Έλληνες. Θα πέσουν και άλλο οι τιμές των Ελλήνων. Ας κάνουμε μια υπομονή μήπως επωφεληθουμε και τσιμπήσουμε Λινο ή Κακλαμάνακη +Τσαιρελη χαμηλά λόγω πληθώρας στην αγορά. Να βάλω και έναν Φλιωνη συμπληρωματικά στην περιφέρεια.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δε νομίζω ότι ο DiLeo εχει αυτά που χρειάζονται για να παει στο ΝΒΑ αυτή την στιγμή.Σουριναμέζος έγραψε:Άμα χαλάσει του ΝτιΛέο φέρτε τον γίγαντα Τέρνερ να ολοκληρωθεί το reunion
Πιστεύω ότι περισσότερο το κανει για να δείξει ότι είναι διαθέσιμος και να μην τον ξεγράψουν
από τα κιτάπια τους οι σκαουτερ.
Ο Turner είναι μεγάλη μου αγάπη αλλά είναι γίγαντας κυριολεκτικά!
Φέτος πρέπει να έρθει με την διατροφολόγο του και επειδή μάλλον δεν έχει

εμείς μια
- Σουριναμέζος
Το θέμα είναι αν θα δεχτεί ο ΝτιΛέο σε περίπτωση που του προσφέρουν κάποιο 2-way contract το οποίο θα του ανοίξει μεν την πόρτα του ΝΒΑ αλλά το πιθανότερο είναι να εγκλωβιστεί στο τίποτα του NBDL.Mene' έγραψε:Δε νομίζω ότι ο DiLeo εχει αυτά που χρειάζονται για να παει στο ΝΒΑ αυτή την στιγμή.Σουριναμέζος έγραψε:Άμα χαλάσει του ΝτιΛέο φέρτε τον γίγαντα Τέρνερ να ολοκληρωθεί το reunion
Πιστεύω ότι περισσότερο το κανει για να δείξει ότι είναι διαθέσιμος και να μην τον ξεγράψουν
από τα κιτάπια τους οι σκαουτερ.
Ο Turner είναι μεγάλη μου αγάπη αλλά είναι γίγαντας κυριολεκτικά!
Φέτος πρέπει να έρθει με την διατροφολόγο του και επειδή μάλλον δεν έχειπρέπει να του βρούμε
εμείς μια
O Turner είναι ο μπασκετικός Biseswar, αν η φυσική του κατάσταση και το work ethic του ήταν στα επίπεδα του μπάσκετ που ξέρει δεν θα τον βλέπαμε ποτέ στα ασπρόμαυρα
- KalamarGiannis
Ειμαι ευχαριστημένος ως τώρα με το ροστερ. ΜΕΝΕΙ το κενό γι ΕΛΛΗΝΑ στο 4.
Κακλας
Τσαλμπουρ
Αδελφός Καμπεριδ
Λίνος...
Ποιος;
Γόντικα στο 5;
Με Λ_νο απογειωνόμασταν.
Πλήρες ροστερ έκτός Κατσιβελη
Κακλας
Τσαλμπουρ
Αδελφός Καμπεριδ
Λίνος...
Ποιος;
Γόντικα στο 5;
Με Λ_νο απογειωνόμασταν.
Πλήρες ροστερ έκτός Κατσιβελη
Οι μεταγραφέ ( τουλάχιστον μέχρι τα πρώτα φιλικά) τελειώνουν με το οκ των ιατρών για καμπεριδη
- KalamarGiannis
Άσχημο νέο. Μεγάλη η τρύπα στο 4.
Ποιος θα ναι βασικός ο μαύρος απ την Κϋπρο?
Ποιος θα ναι βασικός ο μαύρος απ την Κϋπρο?
- KalamarGiannis
Νομίζω Γιανκοβιτς στο 4 είναι ανέκδοτο, παιχνίδι με πλάτη δεν έχει, όγκο δεν έχει, άλμα δεν, δύναμη δεν, δημιουργία με τριπλά δεν...εερ τι μένει? Ριμπάουντ...ναι δεν έχει!
Τίποτα δεν έχει αυτός, ας μην επεκταθώ όμως.
Πόσα του δίνουμε τελικά, ξέρουμε;

Πόσα του δίνουμε τελικά, ξέρουμε;
- KalamarGiannis
Έχει καλό- όχι εξαιρετικό- τρίποντο και μ αυτά κι αυτά έγινε παίκτης...ίσως και καλή πάσα.
Το θέμα είναι ότι με τις παρουσες συνθήκες εύχομαι να βγει άξιος για πολύ χρόνο ο Κυπριος και να μείνει κάνας Τσαλμπουρης
Το θέμα είναι ότι με τις παρουσες συνθήκες εύχομαι να βγει άξιος για πολύ χρόνο ο Κυπριος και να μείνει κάνας Τσαλμπουρης