Τηλεοπτικά δικαιώματα
Re: Τηλεοπτικά δικαιώματα
Θα ζήσουμε ιστορικές στιγμές με τον κουλη τον κουλατο, και την Άννα με τα μεγάλα κακαλα οπως η ίδια είπε στον αντιπροεδρο του γαβρου τηλεφωνικά στην απομαγνητοφωνηση της ΕΥΠ....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- V-olakiotis
Πάμε για ρεπετισιόν της περιόδου 90-93, δυστυχώς με την κοινωνία σε αφασία...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!
Η ΕΡΤ πάντως υποστηρίζει ότι έχει ενημερώσει επίσημα όλες τις ενδιαφερόμενες ομάδες ότι λόγω εκλογών δεν θα υπογραφεί καμία σύμβαση
Τα θελει ο λοκος μου αλλα δεν αντεχω...Δηλαδη αν υποθετικα μας προσφερε η ΕΡΤ ενα συμβολαιο της ταξης των 8 μυριων τον χρονο εν ετη 2019 θα ημασταν ολοι happy επειδη τα εχει κανει αυτα επανειλλημενα ο γαυρος?
Ο Απόλλωνας Σμύρνης πήρε 1,5 εκατ εμείς άραγε πόσο αξίζουμε τώρα.....
Josh, εγώ έχω ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με τη nova, Όταν μπω στο τελευταίο εξάμηνο, μπορώ να πάω στην ΕΡΤ χωρίς πέναλτι? 

Τώρα, τώρα, όπως έλεγαν και οι Ιάπωνες?eorptol1 έγραψε:Ο Απόλλωνας Σμύρνης πήρε 1,5 εκατ εμείς άραγε πόσο αξίζουμε τώρα.....
- V-olakiotis
Είμαστε η πιο εμπορική ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια. Τα αξίζουμε η όχι; Χέστηκα για τον γαβρο..joshua έγραψε:Τα θελει ο λοκος μου αλλα δεν αντεχω...Δηλαδη αν υποθετικα μας προσφερε η ΕΡΤ ενα συμβολαιο της ταξης των 8 μυριων τον χρονο εν ετη 2019 θα ημασταν ολοι happy επειδη τα εχει κανει αυτα επανειλλημενα ο γαυρος?
Αξιζουμε να εχουμε το μεγαλυτερο τηλεοπτικο συμβολαιο ως πρωταθλητες, αλλα ποσα της ταξης των 8 μυριων ειναι εκτος εμπορικης πραγματικοτητας για το ελληνικο πρωταθλημα και θα ειναι απλα μια συνεχεια στη σκανδαλωδη συμβαση της ΕΡΤ κατα την περσινη περιοδο, οπως εμεις οι ιδιοι την χαρακτηριζαμε.Στοχος θα επρεπε να ειναι για καθε Ελληνα,ανεξαρτητα οπαδικης προτιμησης η ΕΡΤ να βγει εκτος τηλεοπτικου τοπιου οσον αφορα το επαγγελματικο ποδοσφαιρο.Τοσο απλα...
- V-olakiotis
Το ποδόσφαιρο φέρνει τηλεθεαση και στη συνέχεια χρήμα. Δες τι γίνεται με την ψόφια Εθνική στο Όπεν.
Σκανδαλώδες θα ήταν το ποσό των 8 εκ. αν είχαμε παράγκα, αν μας το έδιναν χαριστικά. Αν δεν ήμασταν αήττητοι πρωταθλητές και νταμπλούχοι.
Εμπορικά, το συμβόλαιο του ΠΑΟΚ για την επόμενη χρονιά δεν μπορεί να είναι κάτω από κανένα άλλο τηλεοπτικό συμβόλαιο. Κι όταν παίρνουν τα λιμα 2 και 3 εκ λογικά ο ΠΑΟΚ θα πάει στα 7 και 8.
Ο γαύρος έπαιρνε τα περισσότερα στη Νόβα, παλιότερα στην ΕρΤ, τώρα είμαστε εμείς το νούμερο 1!
Δρεπουμε...
Σκανδαλώδες θα ήταν το ποσό των 8 εκ. αν είχαμε παράγκα, αν μας το έδιναν χαριστικά. Αν δεν ήμασταν αήττητοι πρωταθλητές και νταμπλούχοι.
Εμπορικά, το συμβόλαιο του ΠΑΟΚ για την επόμενη χρονιά δεν μπορεί να είναι κάτω από κανένα άλλο τηλεοπτικό συμβόλαιο. Κι όταν παίρνουν τα λιμα 2 και 3 εκ λογικά ο ΠΑΟΚ θα πάει στα 7 και 8.
Ο γαύρος έπαιρνε τα περισσότερα στη Νόβα, παλιότερα στην ΕρΤ, τώρα είμαστε εμείς το νούμερο 1!
Δρεπουμε...
Στοχος καθε πολιτη ειναι να μην πληρωνει συνδρομη νταβατζιλικι για να καλοταϊζονται τα βολεμενα κομματοσκυλα της ερτ.Ας τους πληρωσουν αυτοι που τους διορισαν.
Ερτ ζουμε παρκινγκ να σε δουμε.
Ερτ ζουμε παρκινγκ να σε δουμε.
- V-olakiotis
Δεν θα υπάρχουν δάση με Κούλη όταν θα έρχονται επενδύσεις. Θα πάει ο Σκάι στην Αγία Παρασκευή και θα σταυροκοπιεστε αμφότεροι...
Μω την πίστης και το θάμας, θα ανακραζετε...
Μω την πίστης και το θάμας, θα ανακραζετε...
Πορδοσαλτε και μπαμπης τα κουμάντα στην ερτ
Η ΕΡΤ δεν θα έπρεπε να δίνει ούτε 1€ για τα τηλεοπτικά καμίας ομάδας η οποία μπορεί να βρει αξιοπρεπές συμβόλαιο αλλού.
Με βάση το παραπάνω, θεωρώ τα λεφτά που έδινε στον γαύρο εξωφρενικά. Επειδή δεν αλλάζω άποψη ανάλογα με το συμφέρον μου, θεωρώ τα λεφτά που θα δώσει στον ΠΑΟΚ, επίσης εξωφρενικά.
Τώρα όποιος νομίζει πως ο άνεργος θα πρέπει να πληρώνει (μέσω της ΔΕΗ) τα τηλεοπτικά του ΠΑΟΚ, όπως θα έλεγε και ο Θόδωρος, ακούγεται... Ας ακουστεί και μία άλλη άποψη όμως.
Με βάση το παραπάνω, θεωρώ τα λεφτά που έδινε στον γαύρο εξωφρενικά. Επειδή δεν αλλάζω άποψη ανάλογα με το συμφέρον μου, θεωρώ τα λεφτά που θα δώσει στον ΠΑΟΚ, επίσης εξωφρενικά.
Τώρα όποιος νομίζει πως ο άνεργος θα πρέπει να πληρώνει (μέσω της ΔΕΗ) τα τηλεοπτικά του ΠΑΟΚ, όπως θα έλεγε και ο Θόδωρος, ακούγεται... Ας ακουστεί και μία άλλη άποψη όμως.