14. Andrija Zivkovic
Re: 14. Andrija Zivkovic
Δεν ξέρω τι έφταιξε χθες, αλλά χθες δεν σου βγήκε τίποτα, δεν μπορώ να θυμηθώ μια σωστή απόφαση που είχες. Πιο πολύ σε Κουτσουμπιλούλη έφερνες πάντως, παρά στο Ζίφκο που αγαπήσαμε.
Δύο φορές ανέβηκε ο αρχηγός μόνος του στην πλάτη σου και επέλεξες να μην τον δώσεις πάσα για να πας για ατομική ενέργεια.
Τραγική εμφάνιση χθεσινή
Τραγική εμφάνιση χθεσινή
- bersekeros
Ο Παρτιζάνος έχει παίξει σε 21 από τα 22 φετινά παιχνίδια του ΠΑΟΚ.
Δεν είχε παιξει στις 25/8 με την μπεσίκτας γιατί ήρθε στις 8 Σεπτεμβρίου!
Στα περισσότερα παιχνίδια έχει πάρα μα πάρα πολλά λεπτά συμμετοχής.
Δικαιούται νομίζω και ένα μετριοκαλό παιχνίδι, γιατί κακός δεν ήταν.
Δεν είχε παιξει στις 25/8 με την μπεσίκτας γιατί ήρθε στις 8 Σεπτεμβρίου!
Στα περισσότερα παιχνίδια έχει πάρα μα πάρα πολλά λεπτά συμμετοχής.
Δικαιούται νομίζω και ένα μετριοκαλό παιχνίδι, γιατί κακός δεν ήταν.
Κακός σίγουρα δεν ήταν... τραγικός ήταν αλλά είναι ο ζιφκο θα δούμε καμιά τριπλιτσα και θα ξεχαστουμε
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- bersekeros
- stravostomis
Κραξτε όσο προλαβαίνετε γιατί δεν θα ξαναδείτε τέτοιον παίκτη στον ΠΑΟΚ ξανά
- sourmenetes
- Moderator
Βλέπω τα πήρες πριονοκορδελα.renegade έγραψε:Κακός σίγουρα δεν ήταν... τραγικός ήταν αλλά είναι ο ζιφκο θα δούμε καμιά τριπλιτσα και θα ξεχαστουμε
Τι πας να κάνεις με αυτό;;
Ολοι είπαμε ότι δεν ήταν καλός!
Τι θα ξεχαστουμε;;
Εγώ βλέπω τον παίκτη ακόμα και στην κακή του μέρα, (είχε λάθη αρκετά και μέτριες ενέργειες) το ματς δεν το παρατάει. Σκυλιά ζει, γυρίζει βοηθάει τρέχει να καλύψει, είναι σοβαρός επαγγελματίας.
Τι να κάνουμε τώρα...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επιτρέπεται να έχω άποψη?
Αν όχι πες το μου να μην ξαναγράψω.
Αν πιστεύεις ότι μόνο εσύ έχεις το δικαίωμα να λες ότι ο Χ ήταν χάλια πες το μου και αυτό να γνωρίζω.
Υγ μπορείς να μου ρίξεις ακόμα ένα Μπαν γιατί είπα ότι ο ζιφκο ήταν τραγικός
Αν πιστεύεις ότι μόνο εσύ έχεις το δικαίωμα να λες ότι ο Χ ήταν χάλια πες το μου και αυτό να γνωρίζω.
δικαιουται και αυτος να κανει μια μετρια εμφανιση. Αλλα και παλι ειναι στα θετικα οτι νικησαμε τον βαζελο με τους κορυφαιους παικτες μας οχι σε καλη μερα. Επιση για Ζιφκο θα πω οτι θα ηθελα να τον δω δεκαρι, εφοσον παρουμε ενα ακομα εξτρεμ 11αδας
- sourmenetes
- Moderator
Είπα γω κάτι τέτοιο;;;renegade έγραψε:Επιτρέπεται να έχω άποψη?
Που το είδες γραμμένο;;;
Ξεκίνησες να λες και εδώ και στου καντουρι ότι δε σας ξινισε ο ζιβκο αλλά ο καντουρι.
Ενώ σχεδόν όλο είπαμε ότι ο ζιβκο ήταν κακός χθες.
Τι άλλο να πούμε;;
Υ. Γ. Επίσης ξέρεις πάρα πολύ καλά ότι δε σου έχω ρίξει ποτέ αναίτια μπαν.
Κανείς παράθεση το ποστ μου και μου κουνάς το δάχτυλο γι αυτό που έγραψα...την ίδια στιγμή αλλα ακαουντς σε άλλα τοπικ κάνουν πανηγύρι.
Δευτέρη φορά μετά την περίπτωση όπου ο ρειν έκανε το ίδιο όταν έγραψα δύο φορές για τον σβαμπ,που αισθάνομαι ότι λογοκρίνονται τα γραφόμενα μου.
Δεν σε ανάγκασε κανείς να συμφωνείς,αλλα μην μου κουνάς το δάχτυλο
Υγ Ποιοι όλοι έγραψαν για τον ζιφκοβιτς? Δύο αρνητικα ποστ έχει το θρεντ του από χθες.
Υγ2 όσο για τα Μπαν αν έριχνες οποτεδήποτε υπήρχε αιτία,στο φόρουμ κάθε μέρα θα έμεναν τρία άτομα.
Αρα το θέμα δεν είναι αν είναι αναίτια ή όχι αλλά αν τηρούνται ίσες αποστάσεις
Δευτέρη φορά μετά την περίπτωση όπου ο ρειν έκανε το ίδιο όταν έγραψα δύο φορές για τον σβαμπ,που αισθάνομαι ότι λογοκρίνονται τα γραφόμενα μου.
Δεν σε ανάγκασε κανείς να συμφωνείς,αλλα μην μου κουνάς το δάχτυλο
Υγ Ποιοι όλοι έγραψαν για τον ζιφκοβιτς? Δύο αρνητικα ποστ έχει το θρεντ του από χθες.
Υγ2 όσο για τα Μπαν αν έριχνες οποτεδήποτε υπήρχε αιτία,στο φόρουμ κάθε μέρα θα έμεναν τρία άτομα.
Αρα το θέμα δεν είναι αν είναι αναίτια ή όχι αλλά αν τηρούνται ίσες αποστάσεις
- sourmenetes
- Moderator
Πήγαινε δες στο τοπικ του αγώνα τι έχει γραφτεί για τον ζιβκο.
Το ότι δε γράφεται κάτι στο τοπικ του ίσως δε λέει και πολλά. Είναι και ποιο τοπικ θα βρει ο καθένας μπροστά του.
Σχεδόν όλοι είπανε ότι ήταν κακός. Το ότι το είπαν στο τοπικ του αγώνα κι όχι στο τοπικ του λίγη σημασία έχει.
Αν θεωρείς ότι σου κουνησα το δάχτυλο είναι σα να μην ξέρω πως μιλάς εσύ και καταλαβαίνεις τι λέω.
Τέλος παντων.
Το ότι δε γράφεται κάτι στο τοπικ του ίσως δε λέει και πολλά. Είναι και ποιο τοπικ θα βρει ο καθένας μπροστά του.
Σχεδόν όλοι είπανε ότι ήταν κακός. Το ότι το είπαν στο τοπικ του αγώνα κι όχι στο τοπικ του λίγη σημασία έχει.
Αν θεωρείς ότι σου κουνησα το δάχτυλο είναι σα να μην ξέρω πως μιλάς εσύ και καταλαβαίνεις τι λέω.
Τέλος παντων.
- bersekeros
O Andrija είναι πολύ μεγάλος παίκτης.
Ο μεγαλύτερος που αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στην ομάδα (ίσως .... σίγουρα .... υποκειμενικό...;;;;;)
Είναι ευλογία για τον ΠΑΟΚ μας.
Νιώθει ΠΑΟΚ!
Δικαιούτο ένα μέτριο ματς μετά από 21 συνεχόμενα παιχνίδια (σε όλα του ΠΑΟΚ από τότε που έχει έρθει) που σχεδόν σε όλα ήταν από τους καλύτερους αν όχι ο καλύτερος.
Εξαιρετική παικτούρα. Καταπληκτικός!
Εξαιρετικός!
Του σπάσαν τα πόδια μέσα στο χανούμι και όχι μόνο.
Το "άθλιος" και το "τραγικός", σε οποιοδήποτε context (τύπου για τα στάνταρντς του....) είναι κράξιμο....Δεν είναι κριτική...
Το μέτριος ή και το κακός δεν αρκεί...;;;
Ποιός ο λόγος και ποιά η σκοπιμότητα;
Πώς ακριβώς στηρίζουμε....δεν το αντιλαμβάνομαι.
Θα πω εγώ στο παιδί μου είσαι άθλιο και τραγικό όταν δίνει το 100% και μια μέρα δεν πήγε καλα ή πήγε μέτρια; ΠΟΤΕ!
Δεν υπάρχει άλλος τρόπος έκφρασης....να ειπωθεί το νόημα χωρίς να αδικούμε τον ποδοσφαιριστή;
Sorry, αυτή είναι η άποψή μου.
Ταπεινή μου γνώμη και δεν επανέρχομαι!
Ο μεγαλύτερος που αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στην ομάδα (ίσως .... σίγουρα .... υποκειμενικό...;;;;;)
Είναι ευλογία για τον ΠΑΟΚ μας.
Νιώθει ΠΑΟΚ!
Δικαιούτο ένα μέτριο ματς μετά από 21 συνεχόμενα παιχνίδια (σε όλα του ΠΑΟΚ από τότε που έχει έρθει) που σχεδόν σε όλα ήταν από τους καλύτερους αν όχι ο καλύτερος.
Εξαιρετική παικτούρα. Καταπληκτικός!
Εξαιρετικός!
Του σπάσαν τα πόδια μέσα στο χανούμι και όχι μόνο.
Το "άθλιος" και το "τραγικός", σε οποιοδήποτε context (τύπου για τα στάνταρντς του....) είναι κράξιμο....Δεν είναι κριτική...
Το μέτριος ή και το κακός δεν αρκεί...;;;
Ποιός ο λόγος και ποιά η σκοπιμότητα;
Πώς ακριβώς στηρίζουμε....δεν το αντιλαμβάνομαι.
Θα πω εγώ στο παιδί μου είσαι άθλιο και τραγικό όταν δίνει το 100% και μια μέρα δεν πήγε καλα ή πήγε μέτρια; ΠΟΤΕ!
Δεν υπάρχει άλλος τρόπος έκφρασης....να ειπωθεί το νόημα χωρίς να αδικούμε τον ποδοσφαιριστή;
Sorry, αυτή είναι η άποψή μου.
Ταπεινή μου γνώμη και δεν επανέρχομαι!