gash042 έγραψε:Πρέπει να φύγει ο Santos!!!
Lakistuta4-Nirvana4
Παίρνω πίσω το προηγούμενο post μου...

fotis52 έγραψε:Εγω δεν καταλαβαινω γιατι δεν καταλαβαινουν απλα πραγματα ορισμενοι!!!
Ο ΣΑΝΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΖΗΤΑΝΕ!
Αν αυριο παει ο Ζαγορακης και του πει "Ξερεις Φερναντο, θελω να βαζουμε 5 και να τρωμε 4", ή θα του πει ο Σαντος "Ενταξει" ή θα πει "Ευχαριστω πολυ αλλα δεν κανω γι αυτο το πραγμα". Αντιθετως, η διοικηση αυτη τη στιγμη του ζηταει να παρει αποτελεσματα και να βγαλει την ομαδα ψηλα! Αρα οσοι λετε οτι εχετε προβλημα με τον Σαντος, εχετε προβλημα με τον Ζαγορακη....
Δεν καταλαβαινω επισης, πως απαιτειτε απο μια ομαδα με 10 καινουριους εντεκαδατους να αποδιδει τελεια Νοεμβρη μηνα.....Οταν η ομαδα γινει ΟΜΑΔΑ με τα ολα της, τοτε να κριθει και ο Σαντος....
Αν θυμαμαι καλα, στην προετοιμασια ο Σαντος ειπε οτι αφιερωσε το μεγαλυτερο κομματι στην αμυνα κι οτι την επιθεση θα την δουλεψει σταδιακα......Οι καλες ομαδες χτιζονται απ την αμυνα απ οτι ξερω....
Επικοινωνιακα, ο Σαντος για μενα ειναι παρα πολυ καλος, αλλα οχι λαικιστης.....Το μονο λαθος που εκανε, ειναι οτι ειπε τους παικτες σαρδελες, γιατι οι σαρδελες ειναι ενα καθολα νοστιμο ψαρακι, ενω το περσινο ροστερ ητανε επιπεδου captain iglo...
Αλλοι λετε να κανει rotation....Ουτε καμια μεγαλη ομαδα ξερω που να πετυχα κατι με rotation.....Ολες πορευονται με εναν κορμο και 2-3 αξιολογους παγκιτες....
Ξερει κανεις τον παγκο της Μαντσεστερ? Toν παγκο της Μπαρτσελονα? Της Ρεαλ? Και μιλαμε για ομαδες που δεν το κανουν αυτο λογω ελλειψης χρηματων αλλα λογω τακτικης....Ή δεν βλεπετε τι γινεται στον βαζελο?
Αντε πειτε! Ποιον να βγαλει και να βαλει μεσα τους μικρους? Να βγαλει τον Βερον? Οχι....Να βγαλει Γκαρσια? Οχι.....Να βγαλει τον Ζλαταν? Οχι....
Αν υπαρξει αναγκη θα παιξουνε ολοι....Και σε καμια περιπτωση δεν ειδα τον Γεωργιου να αποδεικνυει οτι εχει να δωσει περισσοτερα απ τον Παντελο προς το παρον.....
Κι εγω ηθελα να βλεπω τον ΠΑΟΚ να μπαινει και να νικαει με ντορτια και ταλιρα ολο τον κοσμο, αλλα μετα ξυπνησα και εγινα ρεαλιστης.....
Κι απ οτι βλεπω, αυτο μας παει μπροστα....
Ρε συ Ολιβαρες...αμα διαβασει αυτο που εγραψες ο Σαντος θα συγκινηθει και θα βαλει τα κλαματα...μη σου πω οτι θα σε βαλει να του γραψεις και την αυτοβιογραφιαolivares έγραψε:Για μένα τα πράγματα είναι απλά και δεν περιμένω το αποτέλεσμα με τη γριά ή τη βαθμολογική μας θέση για να πω τη γνώμη μου και να αξιολογήσω κάποιον. Ο Σάντος σπούδασε πολιτικός μηχανικός και μεταξύ άλλων έχτισε και 2 ξενοδοχειάκια στην Πορτογαλία. Όπως γνωρίζει ο κάθε σοβαρός πολιτικός μηχανικός (και αυτό μπορούν να το διαβεβαιώσουν και οι αρκετοί που έχουμε στο site δόξα το Γιαραμπή) ένα κτίριο ξεκινάς να το χτίσεις με γερά θεμέλια πάνω από όλα και αυτά στο ποδόσφαιρο είναι η άμυνα. Με αυτό το σκεπτικό που πορεύτηκε σαν μηχανικός πορεύεται και σαν προπονητής. Από εκεί και πέρα δε θα πάρεις τον πολιτικό μηχανικό να σου διακοσμήσει το σπίτι και να σου δώσει ομορφιά, αισθητική και φαντασία δηλ. επίθεση και θέαμα. Η αισθητική του Σάντος άλλωστε και μόνο που τον βλέπεις από το ντύσιμο του θυμίζει μεροκαματιάρη εργολάβο με το φθαρμένο τζιν και το καφέ μπουφάν που τον κάνουν να αισθάνεται άνετα στη δουλειά.
Αν θέλεις λοιπόν καλλιτεχνίες και ομορφιές και χαϊλίκια θα έπαιρνες σίγουρα οποιονδήποτε άλλον εκτός από τον Σάντος.Ο Θοδωρής ήξερε ότι το οικοδόμημα του ΠΑΟΚ έπρεπε να ξαναχτιστεί από την αρχή για αυτό και επέλεξε τον "el mechanico". Θεώρησε ότι πρέπει πάνω από όλα η ομάδα να γίνει λειτουργική και σταθερή στη βάση της δηλαδή την άμυνα απέναντι σε όποιες συνθήκες και αν βρεθεί (σεισμούς, κλυδωνισμούς, πίεση κλπ.) και αυτό ήταν και είναι το σκεπτικό του. Αφού λοιπόν το κτίριο σταθεροποιηθεί και οικονομικά και αμυντικά πρώτα τότε μπορεί και να διακοσμήσουμε το άδειο σπίτι με κανά-δυο ελαιογραφίες από το Μοναστηράκι για ψήγματα θεάματος. Απλά μεταξοτυπίες του Matisse μην περιμένουμε.
ΑΚΡΙΒΩΣ οτι ισχύει...arisk έγραψε:Ο ΠΑΟΚ έχει φέτος πάρα πολύ καλή αμυντική λειτουργία και αυτό πρέπει να παραδεχτούμε ότι οφείλεται στις επιλογές του Βρύζα και στη δουλειά του Σάντος και συνεπώς και στον Ζαγοράκη που επέλεξε και στήριξε στα δύσκολα τους δύο προαναφερθέντες. Στην πολύ καλή αυτή αμυντική λειτοργία δεν συμβάλουν σχεδόν καθόλου ο στατικός και μέτριος μέχρι τώρα Ίβτς, ο ανύπαρκτος δυστυχώς και φέτος Κονσεϊσάο και ο φανερά κουρασμένος και γερασμένος Κωνσταντινίδης.
Τι θέλω να πώ με αυτό... Και εμένα δεν μου αρέσει η επιθετική εικόνα του ΠΑΟΚ μέχρι τώρα, αλλά βάλε μου έναν εξτρέμ τύπου Γκαλέτι δεξιά, έναν υγιή Βιερίνια αριστερά και έναν καλό μεσοεπιθετικό πίσω απο τον Μουσλίμοβιτς και μετά τα ξαναλέμε για την επιθετική λειτουργία και τη δημιουργικότητα της ομάδας! Και μάλιστα χωρίς να επηρεαστεί και η αμυντική λειτουργία αφού οι ήδη υπάρχοντες -3- (Σερτζιο, Παντελης, Ιβιτς) δεν συμβάλλουν ιδιαίτερα στην αμυντική λειτουργία, άλλωστε πιο πολύ απ'όλους αυτούς μαζί μαρκάρει ο παιχταράς Μουσλίμοβιτς!
Ας κάνουμε λοιπόν λίγο ακόμα υπομονή, αφού τόσα χρόνια καναμε υπομονή χωρίς αντίκρισμα, τί πειράζει να κάνουμε λίγο ακόμα αφού και η ομάδα πλέον δείχνει θετικά δείγματα γραφής... Ας δούμε πώς θα ρολάρει η ομάδα, τι παίκτες θα αποκτήσει το Δεκέμβρη και ας μιλήσουμε μετά...
Όχι τίποτε άλλο αλλά για να μην εκτεθούμε κιόλας...