Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
nirvana4

Δημοσίευση από nirvana4 »

gash042 έγραψε:Πρέπει να φύγει ο Santos!!!

Lakistuta4-Nirvana4

:)

Παίρνω πίσω το προηγούμενο post μου... :lol:
nirvana4

Δημοσίευση από nirvana4 »

Προς το παρρόν ισχύει...όταν διαφωνίσω σε κάτι που θα γράψεις θα την αποσύρω την εξουσιοδότηση... :lol:
Άβαταρ μέλους
11121969solitario

Δημοσίευση από 11121969solitario »

fotis52 έγραψε:Εγω δεν καταλαβαινω γιατι δεν καταλαβαινουν απλα πραγματα ορισμενοι!!!

Ο ΣΑΝΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΖΗΤΑΝΕ!

Αν αυριο παει ο Ζαγορακης και του πει "Ξερεις Φερναντο, θελω να βαζουμε 5 και να τρωμε 4", ή θα του πει ο Σαντος "Ενταξει" ή θα πει "Ευχαριστω πολυ αλλα δεν κανω γι αυτο το πραγμα". Αντιθετως, η διοικηση αυτη τη στιγμη του ζηταει να παρει αποτελεσματα και να βγαλει την ομαδα ψηλα! Αρα οσοι λετε οτι εχετε προβλημα με τον Σαντος, εχετε προβλημα με τον Ζαγορακη....

Δεν καταλαβαινω επισης, πως απαιτειτε απο μια ομαδα με 10 καινουριους εντεκαδατους να αποδιδει τελεια Νοεμβρη μηνα.....Οταν η ομαδα γινει ΟΜΑΔΑ με τα ολα της, τοτε να κριθει και ο Σαντος....

Αν θυμαμαι καλα, στην προετοιμασια ο Σαντος ειπε οτι αφιερωσε το μεγαλυτερο κομματι στην αμυνα κι οτι την επιθεση θα την δουλεψει σταδιακα......Οι καλες ομαδες χτιζονται απ την αμυνα απ οτι ξερω....

Επικοινωνιακα, ο Σαντος για μενα ειναι παρα πολυ καλος, αλλα οχι λαικιστης.....Το μονο λαθος που εκανε, ειναι οτι ειπε τους παικτες σαρδελες, γιατι οι σαρδελες ειναι ενα καθολα νοστιμο ψαρακι, ενω το περσινο ροστερ ητανε επιπεδου captain iglo...

Αλλοι λετε να κανει rotation....Ουτε καμια μεγαλη ομαδα ξερω που να πετυχα κατι με rotation.....Ολες πορευονται με εναν κορμο και 2-3 αξιολογους παγκιτες....

Ξερει κανεις τον παγκο της Μαντσεστερ? Toν παγκο της Μπαρτσελονα? Της Ρεαλ? Και μιλαμε για ομαδες που δεν το κανουν αυτο λογω ελλειψης χρηματων αλλα λογω τακτικης....Ή δεν βλεπετε τι γινεται στον βαζελο?

Αντε πειτε! Ποιον να βγαλει και να βαλει μεσα τους μικρους? Να βγαλει τον Βερον? Οχι....Να βγαλει Γκαρσια? Οχι.....Να βγαλει τον Ζλαταν? Οχι....

Αν υπαρξει αναγκη θα παιξουνε ολοι....Και σε καμια περιπτωση δεν ειδα τον Γεωργιου να αποδεικνυει οτι εχει να δωσει περισσοτερα απ τον Παντελο προς το παρον.....

Κι εγω ηθελα να βλεπω τον ΠΑΟΚ να μπαινει και να νικαει με ντορτια και ταλιρα ολο τον κοσμο, αλλα μετα ξυπνησα και εγινα ρεαλιστης.....

Κι απ οτι βλεπω, αυτο μας παει μπροστα....

1.Το ότι κάποιοι έχουν διφοπορετική άποψη από εμάς δε σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνουν άλλα ότι αξιολογούν διαφορετικά κάποια δεδομένα η έχουν άλλες προσδοκίες.Αρκεί βέβαια να εκφράζονται με επιχειρήματα και όχι με κραυγές.
2.Η συνέντευξη του Βρύζα μάλλον έδειξε ότι η διοίκηση(Βρύζας και Ζαγοράκης υποθέτω ότι έχουν την ίδια άποψη) έχει ελαφρώς διαφορετική άποψη από τον Σάντος στο αγωνιστικό θέμα.Οπότε μάλλον πρέπει να επανεξετάσεις τη θέση σου.Εγώ δε θυμάμαι να έκανε δήλωση ο Σάντος για το σχεδιασμό και την άμυνα.Μπορεί κάποιος να μας παραθέσει κάτι από εφημερίδα η ραδιόφωνο για να βεβαιωθούμε?
3.Σχετικά με το θέμα του "όποιος έχει άλλη άποψη είναι εναντίον του Ζαγοράκη"θέλω να σου επισημάνω ότι το να έχεις άποψη που δεν είναι ίδια με του προέδρου (και που όπως είπα πιο πάνω εκφράζεται με επιχειρήματα)σημαίνει απλά ότι έχεις άλλη άποψη και τίποτα παραπάνω.Τέτοιου είδους γενικεύσεις πιστεύω ότι μπορεί να γίνουν επικίνδυνες.Μπορεί να έχεις δίκιο η άδικο αλλά δε σημαίνει ότι είσαι εναντίον κάποιου.Εκτός και αν μιλάμε για "εχθρούς" αλλά δεν πιστεύω ότι το θέμα εδώ είναι αυτό οπότε το αφήνουμε.
4.Τι θα πει είναι επικοινωνιακά πολύ καλός?Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος?Γιατί το "είναι πολύ καλός" να με συγχωρείς αλλά δεν είναι επιχείρημα αλλά άποψη,και μάλλον εντελώς υποκειμενική.
5.Συμφωνώ ότι χρειάζεται χρόνος για να αποδώσει η ομάδα επειδή έχει πολλους καινούριους παίκτες.
6.Συμφωνώ και με τα υπόλοιπα σχόλια σου αλλά μάλλον ήταν περιττά γιατί είναι αυτονόητα.

Αυτά με φιλική διάθεση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 11121969solitario την Κυρ 02 Νοέμ 2008, 16:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Boreios4

Δημοσίευση από Boreios4 »

καλά, τι όμορφες και ολοκληρωμένες απόψεις γράφονται μαζεμένες εδώ και δυο μέρες! συνεχίζω με ήσυχη (πλέον) συνείδηση την "αποχη" μου από το topic... :wink:
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Ο ΠΑΟΚ έχει φέτος πάρα πολύ καλή αμυντική λειτουργία και αυτό πρέπει να παραδεχτούμε ότι οφείλεται στις επιλογές του Βρύζα και στη δουλειά του Σάντος και συνεπώς και στον Ζαγοράκη που επέλεξε και στήριξε στα δύσκολα τους δύο προαναφερθέντες. Στην πολύ καλή αυτή αμυντική λειτοργία δεν συμβάλουν σχεδόν καθόλου ο στατικός και μέτριος μέχρι τώρα Ίβτς, ο ανύπαρκτος δυστυχώς και φέτος Κονσεϊσάο και ο φανερά κουρασμένος και γερασμένος Κωνσταντινίδης.
Τι θέλω να πώ με αυτό... Και εμένα δεν μου αρέσει η επιθετική εικόνα του ΠΑΟΚ μέχρι τώρα, αλλά βάλε μου έναν εξτρέμ τύπου Γκαλέτι δεξιά, έναν υγιή Βιερίνια αριστερά και έναν καλό μεσοεπιθετικό πίσω απο τον Μουσλίμοβιτς και μετά τα ξαναλέμε για την επιθετική λειτουργία και τη δημιουργικότητα της ομάδας! Και μάλιστα χωρίς να επηρεαστεί και η αμυντική λειτουργία αφού οι ήδη υπάρχοντες -3- (Σερτζιο, Παντελης, Ιβιτς) δεν συμβάλλουν ιδιαίτερα στην αμυντική λειτουργία, άλλωστε πιο πολύ απ'όλους αυτούς μαζί μαρκάρει ο παιχταράς Μουσλίμοβιτς! :wink:
Ας κάνουμε λοιπόν λίγο ακόμα υπομονή, αφού τόσα χρόνια καναμε υπομονή χωρίς αντίκρισμα, τί πειράζει να κάνουμε λίγο ακόμα αφού και η ομάδα πλέον δείχνει θετικά δείγματα γραφής... Ας δούμε πώς θα ρολάρει η ομάδα, τι παίκτες θα αποκτήσει το Δεκέμβρη και ας μιλήσουμε μετά...
Όχι τίποτε άλλο αλλά για να μην εκτεθούμε κιόλας... :wink:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Σάντος ως το τέλος για να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε πέρυσι με το Θοδωρή, του χρόνου!
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

olivares έγραψε:Για μένα τα πράγματα είναι απλά και δεν περιμένω το αποτέλεσμα με τη γριά ή τη βαθμολογική μας θέση για να πω τη γνώμη μου και να αξιολογήσω κάποιον. Ο Σάντος σπούδασε πολιτικός μηχανικός και μεταξύ άλλων έχτισε και 2 ξενοδοχειάκια στην Πορτογαλία. Όπως γνωρίζει ο κάθε σοβαρός πολιτικός μηχανικός (και αυτό μπορούν να το διαβεβαιώσουν και οι αρκετοί που έχουμε στο site δόξα το Γιαραμπή) ένα κτίριο ξεκινάς να το χτίσεις με γερά θεμέλια πάνω από όλα και αυτά στο ποδόσφαιρο είναι η άμυνα. Με αυτό το σκεπτικό που πορεύτηκε σαν μηχανικός πορεύεται και σαν προπονητής. Από εκεί και πέρα δε θα πάρεις τον πολιτικό μηχανικό να σου διακοσμήσει το σπίτι και να σου δώσει ομορφιά, αισθητική και φαντασία δηλ. επίθεση και θέαμα. Η αισθητική του Σάντος άλλωστε και μόνο που τον βλέπεις από το ντύσιμο του θυμίζει μεροκαματιάρη εργολάβο με το φθαρμένο τζιν και το καφέ μπουφάν που τον κάνουν να αισθάνεται άνετα στη δουλειά.
Αν θέλεις λοιπόν καλλιτεχνίες και ομορφιές και χαϊλίκια θα έπαιρνες σίγουρα οποιονδήποτε άλλον εκτός από τον Σάντος.Ο Θοδωρής ήξερε ότι το οικοδόμημα του ΠΑΟΚ έπρεπε να ξαναχτιστεί από την αρχή για αυτό και επέλεξε τον "el mechanico". Θεώρησε ότι πρέπει πάνω από όλα η ομάδα να γίνει λειτουργική και σταθερή στη βάση της δηλαδή την άμυνα απέναντι σε όποιες συνθήκες και αν βρεθεί (σεισμούς, κλυδωνισμούς, πίεση κλπ.) και αυτό ήταν και είναι το σκεπτικό του. Αφού λοιπόν το κτίριο σταθεροποιηθεί και οικονομικά και αμυντικά πρώτα τότε μπορεί και να διακοσμήσουμε το άδειο σπίτι με κανά-δυο ελαιογραφίες από το Μοναστηράκι για ψήγματα θεάματος. Απλά μεταξοτυπίες του Matisse μην περιμένουμε.
Ρε συ Ολιβαρες...αμα διαβασει αυτο που εγραψες ο Σαντος θα συγκινηθει και θα βαλει τα κλαματα...μη σου πω οτι θα σε βαλει να του γραψεις και την αυτοβιογραφια :)
Τι εμπνευση ειχες αδερφε?:)
psc1998

Δημοσίευση από psc1998 »

Να ζησουν οι πολιτικοι μηχανικοι!!!!!!!!!!!!!

Ο Πενταρ(θ)α της γριας φιλοσοφικη τελειωσε???

Την εχει δει διδακτωρ(ειμαστε ισαξιοι με τον ΠΑΟΚ,ελεγε προχθες)....του χρονου θα λεει παιξαμε καλυτερα απο τον Εθνικο Αστερα αλλα επειδη το γηπεδο δεν τηρει τις προδιαγραφες (οπως μου ειπε και ο φιλος μου ο Φερναντο,που εχει κανει μελετη)χασαμε.....πιστευω ν ανακαμψουμε και να μην πεσουμε στην Γ γιατι που να τρεχω εγω ο Επιστημων στα Γρεβενα,βεβαια εχει κλεισει και μια συναυλια ο προεδρος και θα το συνδιασουμε ετσι αλλα..... παει μακρια η βαλιτσα ρε Λαζαρε το σταματαω εδω....
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Τελεικα αυτο το σύστημα κολαει νομιζω πιο πολυ στην ομαδα.....

Με γκαρσια αντι ιβιτς και παιζουμε μπαλα καλη και παμε για τα αποτελεσματα πιο σιγουροι (για την νικη....)
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

+1
sepultura_4

Δημοσίευση από sepultura_4 »

Μονο και μονο το γεγονος οτι ασχολουμαστε και εχουν γραφτει τοσες σελιδες για τον σαντος δειχνει ποσο μεγαλος προπονητης ειναι. Πραγματικα μερικους δεν τους καταλαβαινω...τι θελουν να δουν επιτελους??? Θελετε θεαμα και να τρωμε την μια σφαλιαρα πισω απο την αλλη η θελετε μια ακρως σοβαρη και πειθαρχημενη ομαδα που ξερει τι ζηταει μεσα στο γηπεδο??? Αν θελετε το πρωτο καντε δωρεα στην ΠΑΕ μερικα εκατομμυρια ευρο να φερει αλλους 3-4 παιχταραδες...τοσο απλα ειναι τα πραγματα!!! Εχετε σκεφτει ποτε τι προπονητες εχουν οι αλλες ομαδες??? Εχετε σκεφτει ποτε οτι καποιοι εχουν το 10 πλασιο μπατζετ απο τον ΠΑΟΚ και τρωνε την μια σφαλιαρα μετα την αλλη??? Ο Σαντος για το μπατζετ που διαθετει αυτη τη στιγμη η ομαδα εχει φτιαξει ενα συνολο που για να το κερδισει καποιος θα πρεπει να φτυσει αιμα μεσα στο γηπεδο...Παιζεις πλεον και δεν σκεφτεσαι αν θα φας γκολ αλλα προσπαθεις να βαλεις...Την συγουρια που μου προσφερει αυτη η ομαδα εχω πολλα χρονια να την ζησω...Φερνω Χ με την γρια και δεν μπορω να κοιμηθω επειδη ΜΟΝΟ Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...ΕΠΑΙΞΑ ΣΑΝ ΟΔΟΣΤΡΟΤΗΡΑΣ ΕΧΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ...Ποσα χρονια εσεις που κραζεται εχετε να τα ζησεται αυτα???? Εισαι αηττητος...τρως γκολ με αιτηση...εισαι μια ανασα απο την κορυφη χωρις να εχεις βαθος παγκου και εσυ ακομα κραζεις???? Ο ανθρωπος στην αεκ44 με παιχτες για γελια εφτασε 2 φορες στο τσακ να παρει πρωταθλημα...με ποιον???????? με μπουρμπο - γεωργεα - αλεξοπουλο και αλλα τοσα λοιμα....ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΡΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΗ.
nikos123

ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από nikos123 »

+100000000000000 πες τα ρε αδερφια γιατι μερικοι δεν ξερουν τι θελουν
Άβαταρ μέλους
Ioannis82

Δημοσίευση από Ioannis82 »

free4 έγραψε:Σάντος ως το τέλος για να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε πέρυσι με το Θοδωρή, του χρόνου!
.....και τότε θα είναι η κατάλληλη εποχή για να τον κρίνουμε.......
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

arisk έγραψε:Ο ΠΑΟΚ έχει φέτος πάρα πολύ καλή αμυντική λειτουργία και αυτό πρέπει να παραδεχτούμε ότι οφείλεται στις επιλογές του Βρύζα και στη δουλειά του Σάντος και συνεπώς και στον Ζαγοράκη που επέλεξε και στήριξε στα δύσκολα τους δύο προαναφερθέντες. Στην πολύ καλή αυτή αμυντική λειτοργία δεν συμβάλουν σχεδόν καθόλου ο στατικός και μέτριος μέχρι τώρα Ίβτς, ο ανύπαρκτος δυστυχώς και φέτος Κονσεϊσάο και ο φανερά κουρασμένος και γερασμένος Κωνσταντινίδης.
Τι θέλω να πώ με αυτό... Και εμένα δεν μου αρέσει η επιθετική εικόνα του ΠΑΟΚ μέχρι τώρα, αλλά βάλε μου έναν εξτρέμ τύπου Γκαλέτι δεξιά, έναν υγιή Βιερίνια αριστερά και έναν καλό μεσοεπιθετικό πίσω απο τον Μουσλίμοβιτς και μετά τα ξαναλέμε για την επιθετική λειτουργία και τη δημιουργικότητα της ομάδας! Και μάλιστα χωρίς να επηρεαστεί και η αμυντική λειτουργία αφού οι ήδη υπάρχοντες -3- (Σερτζιο, Παντελης, Ιβιτς) δεν συμβάλλουν ιδιαίτερα στην αμυντική λειτουργία, άλλωστε πιο πολύ απ'όλους αυτούς μαζί μαρκάρει ο παιχταράς Μουσλίμοβιτς! :wink:
Ας κάνουμε λοιπόν λίγο ακόμα υπομονή, αφού τόσα χρόνια καναμε υπομονή χωρίς αντίκρισμα, τί πειράζει να κάνουμε λίγο ακόμα αφού και η ομάδα πλέον δείχνει θετικά δείγματα γραφής... Ας δούμε πώς θα ρολάρει η ομάδα, τι παίκτες θα αποκτήσει το Δεκέμβρη και ας μιλήσουμε μετά...
Όχι τίποτε άλλο αλλά για να μην εκτεθούμε κιόλας... :wink:
ΑΚΡΙΒΩΣ οτι ισχύει...
Επιασεσ εντελως το νοημα φιλε.

Τάχουμε πει πολλές φορές βέβαια αλλα τεσπα... Να τα λέμε μέχρι να τα καταλάβουν όλοι!
nikos123

Δημοσίευση από nikos123 »

zakkonto έγραψε:
sepultura_4 έγραψε:Μονο και μονο το γεγονος οτι ασχολουμαστε και εχουν γραφτει τοσες σελιδες για τον σαντος δειχνει ποσο μεγαλος προπονητης ειναι.
Και για τον Μπαλάφα ισχύει το ίδιο? :) :) :) Kareena μην τα πάρεις στο κρανίο εεε!!!!
χαχαχαχα αδερφε δεν παιζεσαι χαχαχαχα :) :) :) :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”