Olaf Rebbe

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
renegade

Re: Olaf Rebbe

Δημοσίευση από renegade »

giapas έγραψε:
Tolaros έγραψε:Ρε giapas στον ΠΑΟΚ δουλεύει, τι στόχο ήθελες να πει ότι έχει?
Βγήκε η Ντόρτμουντ να πει ότι δεν είναι στόχος το πρωτάθλημα? Η ΜανΓιου? Η Ατλέτικο και η Ίντερ?
Γιατί να το πει ο ΠΑΟΚ δηλαδή, τι σας πείραξε τόσο πολύ δεν καταλαβαίνω, τι σας φαίνεται τόσο εξωγήινο που δεν έχει ξαναειπωθει στο ποδόσφαιρο.
Και όπως είπε και το παιδί ποιο πάνω, τι θα προτιμούσατε να ακούσετε ? Ειλικρινά ρωτάω γτ δεν καταλαβαίνω
Ναι δεν είμαστε φαβορί , ναι στόχος είναι το πρωτάθλημα
Και επειδή δουλεύει στο ΠΑΟΚ τι έγινε ; Από πότε έγινε ο ΠΑΟΚ ομάδα που είναι υποχρεωμένη για πρωτάθλημα με 1 τίτλο κάθε 30 χρόνια;

Θα εκτιμούσα να έλεγε ότι επειδή η ομάδα είχε πρόβλημα με το ffp πρώτος στόχος για τα επόμενα 2 χρόνια είναι ο εξορθολογισμός των συμβολαίων και η προώθηση νέων παικτών και θέσεις 2-4 στο πρωτάθλημα. Και τη 3η χρονιά θα είναι στόχος το πρωτάθλημα. Αλλά όπως έχουμε την επόμενη διετία στο μυαλό μας , το πρωτάθλημα δεν είναι ρεαλιστικός στόχος .

Μια τέτοια δήλωση συμβαδίζει με τις μεταγραφικές κινήσεις που έκανε.

Αν βρεθεί τόσο ντόμπρος άνθρωπος από τη διοίκηση ή από το ποδοσφαιρικό τμήμα , θα το βουλώσω για τα επόμενα 3 χρόνια.
Δεν συμφωνώ.
Μία ομάδα που έχει στο ρόστερ της παίκτες όπως ο ζιφκο,ο καντουρι,ο Μάτος,ο Κρέσπο,ο βαρελα,κ.α είναι αυτονόητο ότι πηγαίνει για πρωτάθλημα στην Ελλάδα.
Το αν θα χαθεί το πρωτάθλημα δεν κάνει όμως αυτόματα την χρονιά αποτυχημένη. Άλλο να χαθεί όπως χάθηκε επί λουτσέσκου και άλλο να χαθεί με 20 βαθμούς διαφορά και με 3 νίκες στα 16 ντέρμπι
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

giapas έγραψε:
Tolaros έγραψε:Ρε giapas στον ΠΑΟΚ δουλεύει, τι στόχο ήθελες να πει ότι έχει?
Βγήκε η Ντόρτμουντ να πει ότι δεν είναι στόχος το πρωτάθλημα? Η ΜανΓιου? Η Ατλέτικο και η Ίντερ?
Γιατί να το πει ο ΠΑΟΚ δηλαδή, τι σας πείραξε τόσο πολύ δεν καταλαβαίνω, τι σας φαίνεται τόσο εξωγήινο που δεν έχει ξαναειπωθει στο ποδόσφαιρο.
Και όπως είπε και το παιδί ποιο πάνω, τι θα προτιμούσατε να ακούσετε ? Ειλικρινά ρωτάω γτ δεν καταλαβαίνω
Ναι δεν είμαστε φαβορί , ναι στόχος είναι το πρωτάθλημα
Και επειδή δουλεύει στο ΠΑΟΚ τι έγινε ; Από πότε έγινε ο ΠΑΟΚ ομάδα που είναι υποχρεωμένη για πρωτάθλημα με 1 τίτλο κάθε 30 χρόνια;

Θα εκτιμούσα να έλεγε ότι επειδή η ομάδα είχε πρόβλημα με το ffp πρώτος στόχος για τα επόμενα 2 χρόνια είναι ο εξορθολογισμός των συμβολαίων και η προώθηση νέων παικτών και θέσεις 2-4 στο πρωτάθλημα. Και τη 3η χρονιά θα είναι στόχος το πρωτάθλημα. Αλλά όπως έχουμε την επόμενη διετία στο μυαλό μας , το πρωτάθλημα δεν είναι ρεαλιστικός στόχος .

Μια τέτοια δήλωση συμβαδίζει με τις μεταγραφικές κινήσεις που έκανε.

Αν βρεθεί τόσο ντόμπρος άνθρωπος από τη διοίκηση ή από το ποδοσφαιρικό τμήμα , θα το βουλώσω για τα επόμενα 3 χρόνια.
Συγγνώμη αλλά αυτά είναι εκτός ποδοσφαιρικής πραγματικότητας. Δε με νοιάζει τι γινόταν 30 χρόνια , δεν είχα 30 χρόνια Ιβάν, αυτά τα λένε οι αντίπαλοι που δεν μπορούν να το χωνέψουν.
Δηλαδή θέλεις ο τδ της ομάδας να πει ανοιχτά δεν πιστεύω ότι παίχτες μπορούν να κατακτήσουν τον τίτλο.
Θες όταν προσπαθούμε να κλείσουμε μεταγραφές όπως ο Ζιφκοβιτς να τους λέμε ελάτε για οικονομικό εξορθολογισμό και μάξιμουμ δεύτερη θέση.
Να πει ανοιχτά στο Σαββίδη ότι το μπάτζετ που μου διαθεσες είναι για παλεύουμε για δεύτεροι.
Όταν μου δώσεις ένα αντίστοιχο παράδειγμα "ντομπροσυνης" σε οποιαδήποτε χώρα για οποιαδήποτε ομάδα που αντικειμενικά και στοιχηματικα ξεκινά ως δεύτερο φαβορί για τον τίτλο, θα το δεχτώ.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Αυτός ο ΠΑΟΚ δεν είναι αυτονόητο πως θα κυνηγήσει το πρωτάθλημα; Πλάκα κάνουμε; Αν είναι, ας το κλείσουμε το μαγαζί. Λες και το ... αντίπαλο δέος, υπό συνθήκες φυσιολογικές βέβαια, έχει καμιά πραγματικά σοβαρή ομάδα. Ο ... εξορθολογισμός δηλαδή θα σταθεί το βασικό εμπόδιο για να μην πάρουμε πρωτάθλημα;
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

οχι ναβι, ο αμπελ :twisted: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Αυτό μπορούμε να το συζητήσουμε. Ξέρεις ότι είμαι ακόμα κι από πέρσι Αμπελόσκυλο και μου πατάς τον κάλο, κουφάλα. :mrgreen:
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Ασχετο αλλα ο καημενος ο Γερμανος πηγε 2-3 φορες να κανει και χιουμορακι αλλα με τους μλκες τους ΑΡΔ που εχουμε...
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Φαντάσου να έλεγε ο Ρέμπε όλα αυτά που λέτε τι θα γινόταν εδώ μέσα...

θα τον είχατε στείλει στον Διαγόρα...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

navigator11 έγραψε:Αυτό μπορούμε να το συζητήσουμε. Ξέρεις ότι είμαι ακόμα κι από πέρσι Αμπελόσκυλο και μου πατάς τον κάλο, κουφάλα. :mrgreen:

χαχαχαχα indeed μουχριτσα <3
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Επειδη πριν λιγη ωρα ακουσα ολη την συνεντευξη, για μενα ειναι απαραδεκτη η δηλωση για τον Μαουρισιο του τυπου "Δεν τον θελαμε αλλα τον λυπηθηκαμε και πηγαμε να κανουμε ψυχικο κρατωντας τον στην ομαδα", λες και θα καναμε καποια χαρη! Γιατι παραλληλα, δε θελαμε και αλλο χαφ, αλλα μια ψυχη που ναι να βγει...

Δεν ηταν εντος πλανων, αφου εμεινε ελευθερος θεωρησαμε πως ισως μπορουμε να ενισχυσουμε τα χαφ μας, δε τα βρηκαμε, δε πειραζει, γεια σας. Τοσο δυσκολο θα ηταν δλδ;
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

να πω την αμαρτία μου, πιο πολύ μου άρεσε ο κυρκυρ, παρά ο Ρέμπε.

κάτι που μου έκανε εντύπωση είναι ότι όταν μιλούσε για για transfers εννοούσε πωλήσεις.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Εννοείται ότι με τέτοιους αρδ δε περίμενα κάτι ουσιαστικό.
Οι ερωτήσεις ήταν απλά για ιντριγκα και σπεκουλα.
Ωραίες ερωτήσεις ελάχιστες σχετικά με στήσιμο ομάδας.
Ωστόσο είδα έναν άνθρωπο που ανέλαβε ευθύνες κ κάλυψε υφιστάμενους αλλά και προϊσταμένους.
Να δεχτεί δλδ κριτική ο ίδιος κ να μην παραιτηθεί κ να κάνει τον τουρίστα μετά.

Και ξεκάθαρα είπε ότι μου ζητήθηκε να φέρω χρήματα και οικονομικό balance.
Τώρα για στόχους είτε το είπε είτε όχι, πάλι ΠΑΟΚ θα βλέπουμε με προσδοκια για το καλυτερο.
Βάζει και μια τάξη στα συμβόλαια παικτών. Ρε φίλε για να σου δώσω υπεραξία θα είσαι εδώ για μένα με συμβόλαιο κ όχι για το μάνατζερ με βλέμμα σε μεταγραφή
Μακάρι να πετύχει ο Ρεμπε
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

pgetsos έγραψε:Επειδη πριν λιγη ωρα ακουσα ολη την συνεντευξη, για μενα ειναι απαραδεκτη η δηλωση για τον Μαουρισιο του τυπου "Δεν τον θελαμε αλλα τον λυπηθηκαμε και πηγαμε να κανουμε ψυχικο κρατωντας τον στην ομαδα", λες και θα καναμε καποια χαρη! Γιατι παραλληλα, δε θελαμε και αλλο χαφ, αλλα μια ψυχη που ναι να βγει...

Δεν ηταν εντος πλανων, αφου εμεινε ελευθερος θεωρησαμε πως ισως μπορουμε να ενισχυσουμε τα χαφ μας, δε τα βρηκαμε, δε πειραζει, γεια σας. Τοσο δυσκολο θα ηταν δλδ;
Ίσως γιατί ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα προέδρου κ μεγσλομετοχου που αν θέλει φέρνει μπερμπατωφ, χατσεριδι, βερνμπλοουμ και χαρίζει συμβόλαιο στο Μάου.
Βέβαια μετά έχει ffp , ,αλλά αυτός είναι πως να τον αλλάξεις χαρακτηρα
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

pgetsos έγραψε:Επειδη πριν λιγη ωρα ακουσα ολη την συνεντευξη, για μενα ειναι απαραδεκτη η δηλωση για τον Μαουρισιο του τυπου "Δεν τον θελαμε αλλα τον λυπηθηκαμε και πηγαμε να κανουμε ψυχικο κρατωντας τον στην ομαδα", λες και θα καναμε καποια χαρη! Γιατι παραλληλα, δε θελαμε και αλλο χαφ, αλλα μια ψυχη που ναι να βγει...

Εχεις απολυτο δικιο,αδελφε. Απολυτο. Μιλησαν 50 φορες για σεβασμο σε αυτα τα παιδια και μονο αυτο δεν εδειξαν στον Μαου. Ηλιθια δηλωση εντελως.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Έχουμε ομάδα με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. Πολλοί είναι κάτω των 25. Άλλοι στο πρώτο, άλλοι στο τρίτο επαγγελματικό συμβόλαιο. Αν έλεγε “εντάξει, και δεύτερη θέση καλά είναι μωρέ, μια ζωή τριτοτέταρτος ήταν ο ΠΑΟΚ”, τότε θα ερχόταν χαλάρωση στο ρόστερ και θα έπαιζαν σοβαρά μόνο Ευρώπη.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω παντως γενικα δεν ειμαι υπερ τετοιων ειδων συνεντευξεων,απολογιστικου χαρακτηρα καθως σπανια προσφερουν κατι και για αυτο αλωστε δεν συνηθιζονται ιδιαιτερα.Εγω προτιμω λιγες στοχευμενες δηλωσεις κατα τη διαρκεια εξελιξεων,μια πιο ζωντανη επικοινωνια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”