Μεταγραφές μπάσκετ 2020-2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2020-2021

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εγώ θέλω πίσω Zane Knowles. Μπαχαμέζικη αλητεία, made in west Salonica.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αναμενομενο,καποια στιγμη θα ερχοταν η καταρευση.Τοσο αγχος και κουραση με την ΑΜΚ
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ρε Zane Knowles μόνο! Τσαμπουκάς, αλητεία, ψυχή, όρεξη.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Bring him back.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Τώρα λέμε εκείνον με τα περίεργα μαλλιά που ήταν μαλωμένος με το μπάσκετ, έτσι;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αυτος ηταν καλο παιδι ,το μπασκετ δε τον ηθελε. :mrgreen:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Αυτος ο Φλιονης του αρουλη δειχνει πολυ καλα στοιχεια. Εξαιρετικο σουτ και θρασος.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

???
εγώ βλέπω ένα αδύναμο παιδάκι που τρέμει να πάρει πρωτοβουλίες ενώ παίζει καμιά επταεπτία στην ομάδα του, και τα σουτ του που είναι contested είναι ΠΑΝΤΑ ΕΞΩ. δηλαδή θα με τρελάνετε. Είναι για Α2 το παιδί. Μόνο τα μεταξύ μας ματς να θυμηθείτε τα τελευταία δυο τρια χρόνια έχει κάψει την ομάδα του άπειρες φορές. Τι βλέπετε στο παικτάκι αυτό δε μπορώ να καταλάβω... (ίσως να παίζει average προσωπική άμυνα, οκ)
δεν θα τον ήθελα ποτέ στον ΠΑΟΚ
χίλιες φορές να πάρουν ευκαιρίες οι 2 νεαροί γκαρντ που πήραμε, αυτός που ναι τραυματίας και ο άλλος που ναι το μεγαλύτερο ταλέντο της ΒΕ πέρσι...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

αν είχε εξαιρετικό σουτο Φλιώνης δε θα παιζε στον άρη. ας μείνει ελεύθερος να δούμε πού θα πάει. οκ Potential έχει αλλά... Αντώνης ρε ιάσονα μακριά, πόσο ξανά, ούτε η καλύτερη γκόμενα να ταν.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Για τον φλιωνη διαφωνώ με KalamarGiannis πλήρως. Παίζει πολύ καλή άμυνα για την ηλικία του, τον ξέρουμε τόσα χρόνια επειδή είναι στην πρώτη ομάδα του του αρη από τα 16, αριστεροχειραςμε πολύ καλό ball handling, κάνει λάθη σε αποδεκτό νούμερο για την ηλικία του, το σουτ θέλει βελτίωση αλλά δεν γίνεται να είναι τέλειος και είναι σε μία ομάδα που τον κρατάει πίσω και του φορτώνει ευθύνες που δεν μπορεί να σηκώσει. Αν όμως ψάχνει ο ΠΑΟΚ για δεύτερο άσο πίσω από Αμερικανό τότε ο φλιωνης είναι ότι πρέπει. Βασικά είναι ένας Ξανθοπουλος με μεγαλύτερο potential.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

OK φίλε δεν είναι καθαρά μπασκετική η τοποθέτησή μου. Εχω μάθει να αντιπαθώ (το λιγότερο) τα πάντα σε σχέση μ αυτούς. Αυτό το πιτσιρίκι έχω μάθει να του κατεβάζω καντήλια τόσα χρόνια και συνήθως έχω την αίσθηση ότι είναι αρνητικός για την ομάδα του. Αντικειμενικός δεν είμαι αλλά είναι τελείως μέτριο παικτάκι που δεν έχει βελτιωθεί επτά χρόνια στο παραμικρό.
Ο Βασίλης είναι στρατηγικός παίκτης, άλλο αν λόγω ηλικίας είναι πια κάτω από το στάνταρ που έδειξε τόσα χρόνια έχοντας παίξει ΠΑΟ ΑΕΚ ΠΑΟΚ ΑΡΗ και σε μερικές άλλες... το παιδί με 1,80 ΈΚΑΝΕ ΚΑΡΙΕΡΑ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΟΥΤΟΣ. Αυτό τα λεέι όλα, ΣΥΝ ότι ο Θωμάς κάτι είπε προχθές ότι θα τον έπαιρνε σε κάθε ομάδα του...
Αυτό ο Φλιώρο(η)ς ούτε στα πιο τρελά του όνειρα, όχι ΠΑΟΚ δε θα δει αλλά Μεσσολόγγι και πολύ του ναι.

ΥΓ ρε φέτος έχω πάθει ενα μικρό σοκ: έμαθε μπάσκετ ο Κώττας ή είναι ιδέα μου;
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Αφήνεις ελεύθερο αυτόν τον απαράδεκτο τον μπο παίρνεις καντερ. Αφήνεις τον Παπαντωνίου παίρνεις έναν Έλληνα πλέι μέικερ συν τον Γιαννόπουλο αντί του καμπεριδη κρατάς κσι τους υπόλοιπους που θα ξέρουν πλέον τι θέλει ο προπονητής σε άμυνα και επίθεση και πας μπροστά.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

δεν δἰνω τον Καμπερίδη με τἰποτα. Είναι ο τέλειος ρολίστας και την άμυνα που παίζει ο Χάρης δεν ... άσχετα αν θέλω φυσικά τον Γιαννόπουλο στην ομάδα.
Ο Καντέρ του χρόνου αν δεν πάει Βάζελο θα κλείσει καμιά Γαλλία, Γερμανία τουλάχιστον.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Ε τότε τον Βασιλόπουλο αντί του ερασιτέχνη. Όπως έγραψα και στο τοπικ του και μόνο που θα φύγει αυτός ακόμα και αν δεν έρθει άλλος θα πρόκειται περί αναβάθμισης. Αυτός είναι να πάει στην Ικαρία για σερφ. Για μπάσκετ πάντως δεν είναι. Αναπολώ τον Καλλε.

Τώρα για καμπεριδη εγώ δεν βλέπω κάποια τρομερή προσωπική άμυνα.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Τον Καντέρ ή κάποιο του επιπέδου του μόνο σαν αντικαταστάτη του Μαργαρίτη θα τον έβλεπα, αν μπορούμε βέβαια να απλωθούμε τόσο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”