Μεταγραφές Χειμώνα 2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
seaman

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2020

Δημοσίευση από seaman »

Το τελευταίο δημοσίευμα του Τοσκίτση στη sportimeQ

"Στον Δικέφαλο μάλιστα, είναι έτοιμοι για αντεπίθεση και ο Σαββίδης ανακοίνωσε πως παρά τον βραχνά του FFP δεν θα παρθεί κανένα ρίσκο που θα ταράξει την ισορροπία της ομάδας, την ίδια ώρα μάλιστα που γίνεται έρευνα και για ενίσχυση του ρόστερ"

βγάζει κανένας συμπέρασμα ή εγώ σηκώθηκα με μίνι εγκεφαλικό?

Τον Rey λέει τον παζαρεύει η πρώην ομάδα του για αγορά.

Κρίμα να κάνουμε τριετές στο Ζίφκο και να "πετάμε" μεταγραφή μας με Ιταλικό διαβατήριο για πενταροδεκάρες.

και νομίζω ότι τα θέματα με το παιδί του δεν ήταν αυτό που τον έκανε να φύγει.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

renegade έγραψε:Προσωπικά πιστεύω ότι αυτό που λείπει είναι ένας αριστεροπόδαρος σεκοντ στραικερ- μεσοεπιθετικός τύπου Λουκάς για να παίξει εκεί που παίζει ο πελκας.
Αριστερά έχεις τον καντούρι για παιχνίδια που θες περισσότερο μπαλανς και μπισεσβαρ σε πιο λαιτ ματς
Το αυτό, και να μη σου πω ότι την τιτίκα έπρεπε να την είχαμε φέρει πίσω όταν η τιμή της είχε πιάσει πάτο
WarriorKing

Δημοσίευση από WarriorKing »

Πιστευτε οτι γινει καποια κινηση?αν ναι σε ποια θεση πιστευετε?
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Στον άξονα, αν μπορούμε να απαλλαγούμε από το συμβόλαιο του Εσίτι. Αν δεν μπορούμε, το καλοκαίρι μας τελειώνει αναγκαστικά ο Μάου. Τον Βέρνμπλουμ δεν τον βάζω καν στην εξίσωση (είναι και θα είναι ο άγνωστος Χ και ίσως να τον έβλεπα και σαν αντιΚρέσπο στην ομάδα).
Μετά μόνο αναπλήρωση πιθανής πώλησης

Για αυτόν το ελληνοαμερικάνο που κατά το sdna ψάχνεται να έρθει Ευρώπη και ενδιαφέρεται ο λαγός (γιατί δεν απαιτείται μαρούλι για τη μεταγραφή) ξέρουμε τίποτα?

https://www.transfermarkt.com/wil-trapp ... ler/199559

Το καλοκαίρι ενδιαφερόταν η Celtic για την πάρτη του
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Πάντως ο Μαουρίσιο δεν ανανεώνει και μου κάνει εντύπωση πως δεν πωλείται ή δεν θέλει να πωληθεί κιόλας? Πέρσι τέτοια εποχή είχαμε απορρίψει μεγάλη πρόταση από την Κίνα και κάναμε αμάν να τον πείσουμε να μείνει γιατί τον ήθελε ο Λουτσέσκου. Φέτος?
Δεν θέλω να βάλω φωτιές αλλά ...
Εμένα το μόνο που δεν μου αρέσει στην όλη υπόθεση είναι ότι τον Οκτώβριο συναντήθηκε με Καρεμπέ κάτω στην Αθήνα και όχι μόνο συναντήθηκαν αλλά βγήκαν φωτογραφίες σε ένα κοσμηματοπωλίο για να το διαφημίσουν στην Αθήνα. Αυτός είπε ήταν τυχαία συνάντηση βέβαια, αλλά τι θα λέγατε αν ο Γκιγερμε ερχόταν στην Θεσσαλονίκη με τον Μπρανκο να διαφημίσουν μαζί ένα κοσμηματοπωλίο και έληγε το συμβόλαιο του και δεν ανανέωνε? :mrgreen:

Δεν με νοιάζει αν ανανεώσει ή όχι ή κλείσει μετά όπου θέλει και το παρουσιάσουν κάποιοι όπως θέλουν στα ΑΡΔ αλλά θέλει προσοχή γιατί μία στο εκατομμύριο να γίνει δεν θέλω τρύπημα σε κάποιο μελλοντικό αγώνα...
WarriorKing

Δημοσίευση από WarriorKing »

Πουλαμε 700000 τον ρευ απ οτι διαβαζω στην γοδου κρουζ
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Κατ εμέ το βασικότερο πρόβλημα μας, είναι πως η διοίκηση και οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος δεν έχουν αποκτήσει τον απαιτούμενο κυνισμό οσον αφορά σε θέματα αξιολόγησης του ρόστερ.
Ούτε φυσικά έχουν την ψυχραιμία και τον ρεαλισμό που απαιτείται αναφορικά με την αξιολόγηση του ρόστερ, κυριως μετα την κατάκτηση τίτλου.
Δεν λεω, το περσινό πρωτάθλημα ήταν κάτι μοναδικό και σπουδαίο, αλλα δεν συνεπάγεται αυτόματα πως το ρόστερ είναι επιπέδου τσου λου στο σύνολό του, ούτε ότι οι αμοιβές ενός εκάστου αντικατοπτρίζουν την πραγματική του αξία.
Δεν μπορώ να πιστέψω πως μια ομάδα, απο γνώστες ποδοσφαίρου, με την απαραίτητη ικανότητα να κρίνει την πραγματική αξια ενός ποδοσφαιριστή και να προβλέψει το επίπεδο στο οποίο θα επανέλθει μετά από σοβαρότατο τραυματισμό σε ηλικία άνω των 30, θεώρησε το ρόστερ πλήρες και δεν προχώρησε το καλοκαίρι στις κατάλληλες κινήσεις για να έχουν έρθει ικανοί αντικαταστάτες.
Τώρα βέβαια αν σκεφτώ πως τα προέβλεπε όλα αυτα και με αυτόν τον σκοπό έφερε Εσιτι και Ντάγκλας, τοτε τα πράγματα στο μυαλό μου χειροτερεύουν!
Και για όποιον μου πει πως ο Ντάγκλας είναι καλός παίχτης...
Θα συμφωνήσω. Απόλυτα.
ΑΛΛΑ
Οταν εχεις μετρημένα κουκιά οικονομικά και δεν διαθέτεις μπάτζετ 30 μυρια για μεταγραφές, τότε στρώνεις τον κωλο σου κάτω και με αυτα τα μαμημενα 7 μύρια που πέταξες για Εσιτι και Ντάγκλας φέρνεις είτε 2 έτοιμους παιχταραδες με ακριβώς τα χαρακτηριστικά που σου λείπουν ή 4 ταλέντα με προοπτικές για να έχεις την άνεση να πέσεις και σε μια κίνηση έξω.
Εν ολίγοις λοιπόν το πρόβλημα μας είναι ο υπερβολικός συναισθηματισμός οταν πρόκειται για αποχώρηση παίχτη και η έλλειψη στελεχών ικανών να εντοπίσουν τα κενά του ρόστερ που ειτε υπαρχουν ειτε θα δημιουργηθούν στην πορεία της χρονιας και και δεν ειναι ικανα να αξιοποιήσουν σωστα μέχρι και το τελευταίο διαθέσιμο ευρώ του μπάτζετ.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Rock4

Δημοσίευση από Rock4 »

Απόλυτα σωστή προσέγγιση από τον Gospi που δείχνει τη βαρύτητα που έχουν οι μεταγραφικές περίοδοι φέτος (2020) για να γίνουν οι απαραίτητες προσθαφαιρέσεις, ώστε η ομάδα να αποκτήσει το ειδικό βάρος για αξιοπρεπή ευρωπαϊκή πορεία και διατήρηση των σκηπτρων στις εγχώριες διοργανώσεις τα επόμενα χρόνια.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Το καλοκαίρι (μόνο για αγορές) δόθηκαν γύρω στα 10μυρια για παίχτες που μέχρι στιγμής έχουν ελάχιστη ή και μηδενική συνεισφορά στην ομάδα.. ενίσχυση πάντως ουσιαστική δεν είχαμε

Τώρα πληρώνουμε τα λαθοι του καλοκαιριού..
kostas.doumpis

Δημοσίευση από kostas.doumpis »

seaman έγραψε:
renegade έγραψε:Προσωπικά πιστεύω ότι αυτό που λείπει είναι ένας αριστεροπόδαρος σεκοντ στραικερ- μεσοεπιθετικός τύπου Λουκάς για να παίξει εκεί που παίζει ο πελκας.
Αριστερά έχεις τον καντούρι για παιχνίδια που θες περισσότερο μπαλανς και μπισεσβαρ σε πιο λαιτ ματς

Συμφωνω για πελκα!δεν μπορει το παλικαρι!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η σφίνα αναφέρει ότι θα πάρουμε αμυντικό χαφ:

...Οι αδυναμίες της ομάδας στο χώρο του κέντρου φαίνονται στα ντέρμπι, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ ακόμη δεν κέρδισε κανένα, ενώ η έλλειψη καθαρόαιμου αμυντικού μέσου (ο Ντόουγκλας αποκτήθηκε για 8άρι, παίζει και 6άρι), οδηγεί στην απόφαση απόκτησης αμυντικού χαφ!
...Ήδη ο Μπράνκο άρχισε τις επαφές με αυτούς τους παίκτες που έχει εντοπίσει γι αυτή τη θέση και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρχουν νέα, για να ενισχυθεί ο ΠΑΟΚ στο κέντρο με έναν παίκτη στιλ Ολιβέιρα, που είχε έρθει και ενίσχυσε σημαντικά το κέντρο, πέρσι.

Οι άνθρωποι είναι άσχετοι ή ανόητοι;
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Είναι και τα δύο. Δεν υπάρχει αμφιβολία
Άβαταρ μέλους
Rock4

Δημοσίευση από Rock4 »

Eπιτρεψτε μου να διαφωνήσω. Εάν ισχύει η πληροφορία για απόκτηση ανασταλτικου μέσου/ων είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Σε συνέχεια του σκεπτικού του Gospi φαίνεται ότι στην ΠΑΕ επικρατεί περίσκεψη για το μέλλον των Μαου, Βερνπλουμ και σκοπεύουν να λάβουν τα μέτρα τους.
Καλώς θα το πράξουν. Σε παιχνίδια που χάσαμε το κέντρο (χάρτινη στο ΟΑΚΑ στο β' ημίχρονο, ζελες στην Τούμπα, γαβροσκουληκα) είχαμε απώλεια βαθμών. Ο Μισιτς μόνος του δεν αρκεί.
Τα υπόλοιπα κενά είναι γνωστά...
Ας γίνει με το καλό η αρχή...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Αν δεν φυγει ο Εσιτι αμυντικος χαφ δεν θα ερθει...
Να μαστε ρεαλιστες

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

seaman έγραψε:Το τελευταίο δημοσίευμα του Τοσκίτση στη sportimeQ

"Στον Δικέφαλο μάλιστα, είναι έτοιμοι για αντεπίθεση και ο Σαββίδης ανακοίνωσε πως παρά τον βραχνά του FFP δεν θα παρθεί κανένα ρίσκο που θα ταράξει την ισορροπία της ομάδας, την ίδια ώρα μάλιστα που γίνεται έρευνα και για ενίσχυση του ρόστερ"

βγάζει κανένας συμπέρασμα ή εγώ σηκώθηκα με μίνι εγκεφαλικό?

Τον Rey λέει τον παζαρεύει η πρώην ομάδα του για αγορά.

Κρίμα να κάνουμε τριετές στο Ζίφκο και να "πετάμε" μεταγραφή μας με Ιταλικό διαβατήριο για πενταροδεκάρες.

και νομίζω ότι τα θέματα με το παιδί του δεν ήταν αυτό που τον έκανε να φύγει.
Ναι ρε συ. Τι σε δυσκόλεψε! Δε θα δωθεί κάποιος παίχτης μας στη φάση αυτή, ώστε να διατηρηθεί η ηρεμία, που έχει ζητήσει και σε δημόσιες δηλώσεις του ο Φερειρα. Ενώ γίνεται και τσεκάρισμα παιχτών για να ενισχυθεί η ομάδα. Μπορεί να είναι κατά των αμβλώσεων εκεί στην μπορντελοtime αλλά στην ... πληροφόρηση δεν έχουν θέμα να τον κάνουν λάστιχο. :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”