Προετοιμασία - φιλικοί αγώνες 2019-2020
Re: Προετοιμασία - φιλικοί αγώνες 2019-2020
Δεν νομιζω πως θα μεινει ο Λημνιος... αυτην την αισθηση εχω
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Λημνιος περσι με ποια ομαδα πηρε πρωταθλημα ? Μια ζωη απαξιωση για πλακα ...
-
και ο φουφουτος να επαιζε....... θα επαιρνε νταμπλnothu έγραψε:Ο Λημνιος περσι με ποια ομαδα πηρε πρωταθλημα ? Μια ζωη απαξιωση για πλακα ...
-
-
-
ο Ματος σε καθε προετοιμασια, προπονηση και φιλικο ειναι ξενερωμενος..danirifle έγραψε:εγώ γιατί βλέπω έναν μάτος ξενερωμένο πλήρως?
Μετα μπαινει στα επισημα και τους γ@μ@ει
- sourmenetes
- Moderator
Δλδ οποιος συμμετειχε στο περσινό ροστερ εχει πιστιποιητικο καταλληλοτητας για την ομαδα που ετοιμαζουμε με σκοπο το τσου λου?nothu έγραψε:Ο Λημνιος περσι με ποια ομαδα πηρε πρωταθλημα ? Μια ζωη απαξιωση για πλακα ...
Αν διαφωνεις επιχειρηματολογησε, αλλα οχι να χρησιμοποιουμε το περσινο νταμπλ ως κολυμπήθρα του Σιλωαμ για ολα!
Δεν γινεται να εισαι βασικος εξτρεμ σε ομαδα τσουλου με τα χαρακτηριστικα του Λημνιου...
Αν δεν ηταν 20 και ηταν 29 θα ελεγες το ίδιο? Το οτι ειναι ελπιδοφορος δεν σημαινει οτι εχει θεση.
Ας παει δανεικος να δειξει οτι βελτιωνει τα μειονεκτήματα του και με το καλο να επιστρεψει!
Αυτην την στιγμη δεν κανει ουτε για αλλαγη κατ εμε.
Νομιζω το οτι θελουμε χαφ βγαζει ματια πλεον. Ολα τα αλλα καπως παλευονται τα χαφ οχι αμεσα εναν πανω ραφι επιτακτικη αναγκη.
Καλά ας συνεχίσει να έχει ρόλο δεξιού στόπερ όταν έχουμε την μπάλα και θα δούμε.xrisitsapa έγραψε:ο Ματος σε καθε προετοιμασια, προπονηση και φιλικο ειναι ξενερωμενος..danirifle έγραψε:εγώ γιατί βλέπω έναν μάτος ξενερωμένο πλήρως?
Μετα μπαινει στα επισημα και τους γ@μ@ει
Δυστυχώς μετά από μια πολύ καλή σεζόν,με μια ομάδα τελείως δεμένη, είμαστε πλέον στης 6 Ιουλίου και τακτικά αλλά και σε επίπεδα ομοιογένειας είμαστε σε αρχικό στάδιο.
Εύχομαι να μην πληρώσουμε αυτήν την ολοκληρωτική αλλαγή που επιχειρεί ο προπονητής
-
Εν τω μετάξι ο Λημνιός στα προκριματικά του Τσ Λ πέρσι ήταν απ τους καλύτερους, ασίστ με Βασιλεία, γκολ με Σπάρτακ.
Σήμερα ο Ντούγκλας γέμισε το χώρο του κέντρου μεσοαμυντικά. Μακάρι να παίζει έτσι και με δυσκολότερους αντιπάλους. Ο Ζαμπά με τον Καντούρι οχτάρι(όταν δεν είναι τραυματίας) θα γράψει τα διπλάσια νούμερα από πέρσι. Για πλάκα τον βρίσκει στην πλάτη της άμυνας. Ο Στοχ δεν ήταν πολύ καλός σήμερα. Αρκετές λάθος πάσες.
- sourmenetes
- Moderator
Κοψτε τα απαξιωτικα σχολια ο ενας προς τον αλλον.
Ντροπη!!
Πειτε αυτο που θελετε χωρις να προσβαλλετε τον αλλον.
Ντροπη!!
Πειτε αυτο που θελετε χωρις να προσβαλλετε τον αλλον.