Το πιο αργο κεντρο στην ελλαδα αποκαλειται πληρης. Τι να πεις, γνωμες ειναι αυτες.Mauricio-8- έγραψε:Γράφουνε ότι άργησε ο ΠΑΟΚ στις μεταγραφές σε κάποια sites!Η ομάδα είναι πλήρης τι δεν μπορούνε να καταλάβουνε?Τα ματς που έρχονται ειναι μεν τελικοί αλλά ειναι λίγα και στην τελική έναν με δύο παίκτες το πολύ θα πάρουμε ας δούνε τις ομάδες τους κάτω στην Αθήνα που πρέπει να κάνουνε 8 μεταγραφές για 11αδα και μετά ας ασχοληθούνε με τον ΠΑΟΚ! Σας έχει στοιχειώσει τα όνειρα ο ΠΑΟΚ εγώ αυτό βλέπω και καταλαβαίνω.. Ειδικά στην Αθήνα.
Μεταγραφές Χειμώνα 2018
-
Dimg4
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
-
Dimg4
Αυτο! Τοσο καιρο εχουν, η προεργασια ειναι αγνωστη λεξη μαλλον.sourmenetes έγραψε:Εγω τι θα ηθελα.
Απομακρυνση 3-4 παικτων που δεν υπολογιζονται.βλ γλυκος-λεβεκ-χατσερ και καντουρι εφοσον φερει προταση.δε νομιζω οτι ο καντουρι προσφερει κατι φοβερο στον ΠΑΟΚ.
Μεταγραφες 2 παικτων οι οποιοι θα ειναο βασικοι απο τωρα και για του χρονου ηλικιας 27-28.ενα χαφ και ενα σεντερ μπακ.κι αν γουσταρουν να φερουν πισω και τον ενρικε να ειμαστε και ενισχυμενοι στα εξτρεμ.
Μεχρι εκει.
- paoki_sweden
Aristero back Tosca kai aristero extrem El KattouriSekeris έγραψε:Άνετα μας περνάει και η χαλκηδονα.giapas έγραψε:Περιμένω τα καλύτερα , αλλά είμαι και προετοιμασμένος να το σηκώσω με αμυντικό το Μαλεζά ( αν ο Βαρέλα δεν ανανεώσει και γίνει ο δικός μας μπακασέτας) , επιθετικό το Καρέλη ( κι ο Πρίγιο να πηγαίνει στη γκουανγκουζου ) και βασικό δεξί μπακ το Κίτσιου ( ο Μάτος τραυματίας).
- Mauricio-8-
Ο προπονητης ισως?giagoylas4 έγραψε:Αυτό με το έγκλημα με τον τσιμιροτ καταντάει αστείο.
Ο ΠΑΟΚ από την στιγμή που πωλήθηκε ο τσιμιροτ έχει μόλις μία ήττα στην Ελλάδα σε περίοδο ενός ημερολογιακού έτους... και όλοι ξέρουν πως και γιατί ήρθε αυτή η ήττα.
Το να λες οτι δεν υπαρχει οργανωση κ προγραμματισμός στην παε σε μια συζητηση, δεν είναι ένας προβληματισμός απλά, αλλά ένα συμπέρασμα. Ένα συμπέρασμα που ακόμα και να αποδειχτεί δεν στηρίζεται στη γνώση ενός αξιόπιστου αριθμού γεγονότων, αλλά περισσότερο στην εικασία αυτων.
Επίσης δεν ξέρω κάποιον ο οποίος να μην ήθελε να είναι είδη στην ομάδα ο χαφ και ένα αριστερό μπακ
Ο Καμαρα εκλεισε Rangers..Οχι οτι υπηρχε περιπτωση να ερθει.Too good to be true σεναριο ηταν.
Ρε μαγκες αν δεν γινοταν η αναβολη λογω Τζηλου θα παιζαμε κοντρα στο Γιαννενο με ΕΝΑΝ (1) χαφ..Σακχοφ ειχε παρει αδεια,Μαουριτσιο τραυματιας.Δεν μπορω να διαβαζω οτι δεν χρειαζομαστε επειγοντως κιολας χαφ.Ειμαστε εναν τραυματισμο και μια τιμωρια μακρια απο το να δουμε τιποτα Καντουρι στο 6 η Κιτσιου να θυμαται οταν επαιζε κεντρικος χαφ επι ΓΧ.
-
Dimg4
Τραμπα με Λουκας πες τουςMauricio-8- έγραψε:Ο Τοσκιτσης γράφει για ενδιαφέρον της Γουέστ για Ουαρντα!
-
Dimg4
Βαλτε Καντουρι στο 6 να μας πατησει και η λειβαδιαdtown έγραψε:Ρε μαγκες αν δεν γινοταν η αναβολη λογω Τζηλου θα παιζαμε κοντρα στο Γιαννενο με ΕΝΑΝ (1) χαφ..Σακχοφ ειχε παρει αδεια,Μαουριτσιο τραυματιας.Δεν μπορω να διαβαζω οτι δεν χρειαζομαστε επειγοντως κιολας χαφ.Ειμαστε εναν τραυματισμο και μια τιμωρια μακρια απο το να δουμε τιποτα Καντουρι στο 6 η Κιτσιου να θυμαται οταν επαιζε κεντρικος χαφ επι ΓΧ.
- Mauricio-8-
Εγώ πάντως όσο περνάνε οι μέρες και δεν έχουμε κάποια μεταγραφή ποιο πιθανό θεωρώ το σενάριο να έχουμε κάποια επιστροφή δανεικου παίκτη π.χ Χάριση Μουλεν,εκτος και αν ο Μάριο μας κάνει καμία έκπληξη ας τον αφήσουμε τον άνθρωπο να δουλέψει και τον κρίνουμε στις 30 Γενάρη αρχικά.Παντως στα χαφ θα ήθελα έναν παικταρα από πολύ γνωστό Πρωτάθλημα που θα πάρουμε δανεικό και θα χει τεράστια οψιον αγοράς για το καλοκαίρι που να κάνει και μπαμ και να μπει να παίξει κατευθείαν δίπλα στον Μαουρισιο.
Σεζόν με 3 χαφ δεν βγαίνει. Αποδείχθηκε νομίζω κι όλας αυτό, αφού ο προπονητής έχει χρησιμοποιήσει και τους 4 που διαθέτουμε μέχρι τώρα σε αρκετά παιχνίδια.
Θεωρητικά πρέπει να είναι προτεραιότητα η απόκτηση ενός παίκτη σ' αυτή τη θέση και να έρθει το συντομότερο δυνατό.
Θεωρητικά πρέπει να είναι προτεραιότητα η απόκτηση ενός παίκτη σ' αυτή τη θέση και να έρθει το συντομότερο δυνατό.
- Mauricio-8-
Φίλε θα συμφωνήσω σε αυτό που λες αλλά πες ότι αύριο το πρωί 5 Ιανουαρίου σκάει το χαφ που όλοι περιμέναμε και ανακοινωνεται είναι έτοιμος και έρχεται από μεγάλη ομάδα με λίγες συμμετοχές ας πούμε π.χ απτην Τσελσι, εσύ τι πιστεύεις θα τον βάλει κατευθείαν ο Λουτσεσκου 11αδα?Εγω πιστεύω ότι όσο καλό παίκτη και να πάρουμε στα χαφ το δίδυμο Κανιάς Μαουρισιο θα σπάσει μόνο από Τραυματισμό η κάρτες και ας έρθει και ο Φαμπρεγκας για 6 μήνες! Γιατ πολύ απλά ο Λουτσεσκου δεν ρισκάρει!Dimg4 έγραψε:Το πιο αργο κεντρο στην ελλαδα αποκαλειται πληρης. Τι να πεις, γνωμες ειναι αυτες.Mauricio-8- έγραψε:Γράφουνε ότι άργησε ο ΠΑΟΚ στις μεταγραφές σε κάποια sites!Η ομάδα είναι πλήρης τι δεν μπορούνε να καταλάβουνε?Τα ματς που έρχονται ειναι μεν τελικοί αλλά ειναι λίγα και στην τελική έναν με δύο παίκτες το πολύ θα πάρουμε ας δούνε τις ομάδες τους κάτω στην Αθήνα που πρέπει να κάνουνε 8 μεταγραφές για 11αδα και μετά ας ασχοληθούνε με τον ΠΑΟΚ! Σας έχει στοιχειώσει τα όνειρα ο ΠΑΟΚ εγώ αυτό βλέπω και καταλαβαίνω.. Ειδικά στην Αθήνα.
Λες κ του φέρανε ποτέ όντως καλύτερο παίκτη και δεν ρίσκαρε.. με αζεβεδο κ μουλεν και χατσεριδη η βερνμπλουμ ανέτοιμο τι να ρισκάρει ο άνθρωπος ;; Ας φέρουν έναν παίκτη στα χάφ κ τίποτα άλλο δεν χρειαζόμαστε .. τα αλλά είναι απλά μεταγραφολαγνια του οπαδού ...
-
Dimg4
Αν η διοικηση κανει αυτο που πρεπει και ερθει ενας ετοιμος χαφ που μπορει να καλυψει τα κενα και ο λουτσεσκου δεν τον βαλει, κακο του κεφαλιου του και η ευθυνη δικη του. Αν ομως δεν ερθει κανεις και πας με σαχοβ κανιας σε ενα ολοκληρο γυρο, δε σου φταιει καμια αθηνα αν χασεις το πρωταθλημα λογω κοπωσης των χαφ σου.Mauricio-8- έγραψε:Φίλε θα συμφωνήσω σε αυτό που λες αλλά πες ότι αύριο το πρωί 5 Ιανουαρίου σκάει το χαφ που όλοι περιμέναμε και ανακοινωνεται είναι έτοιμος και έρχεται από μεγάλη ομάδα με λίγες συμμετοχές ας πούμε π.χ απτην Τσελσι, εσύ τι πιστεύεις θα τον βάλει κατευθείαν ο Λουτσεσκου 11αδα?Εγω πιστεύω ότι όσο καλό παίκτη και να πάρουμε στα χαφ το δίδυμο Κανιάς Μαουρισιο θα σπάσει μόνο από Τραυματισμό η κάρτες και ας έρθει και ο Φαμπρεγκας για 6 μήνες! Γιατ πολύ απλά ο Λουτσεσκου δεν ρισκάρει!Dimg4 έγραψε:Το πιο αργο κεντρο στην ελλαδα αποκαλειται πληρης. Τι να πεις, γνωμες ειναι αυτες.Mauricio-8- έγραψε:Γράφουνε ότι άργησε ο ΠΑΟΚ στις μεταγραφές σε κάποια sites!Η ομάδα είναι πλήρης τι δεν μπορούνε να καταλάβουνε?Τα ματς που έρχονται ειναι μεν τελικοί αλλά ειναι λίγα και στην τελική έναν με δύο παίκτες το πολύ θα πάρουμε ας δούνε τις ομάδες τους κάτω στην Αθήνα που πρέπει να κάνουνε 8 μεταγραφές για 11αδα και μετά ας ασχοληθούνε με τον ΠΑΟΚ! Σας έχει στοιχειώσει τα όνειρα ο ΠΑΟΚ εγώ αυτό βλέπω και καταλαβαίνω.. Ειδικά στην Αθήνα.