Răzvan Lucescu
Re: Răzvan Lucescu
Re: Λεβαδειακός - Π.Α.Ο.Κ. 0-0 ΜVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Δημοσίευσηαπό aspromaura ioannina » Δευτ Αύγ 21, 2017 3:35 am
Θελω να θιξω ενα σοβαρο ζητημα, κατα την αποψη μου, που περασε στα ψιλα.
Αργα το Σαββατο βραδυ, το INPAOK ειχε ρεπορταζ αναφορικα με την ενδεκαδα που θα επελεγε ο Λουτσεσκου για τον αγωνα με την λιβαδεια. Μεταξυ αλλων ανεφερε οτι ο Μακ θα παιξει ως επιτελικος μεσος, ο Κρεσπο δεξια, ο Κατσε στο 6 και ο Λημνιος στην γραμμη. Το ρεπορταζ επαληθευτηκε στο επακρο. Πως? Το μονο σιγουρο ειναι οτι ο ρεπορτερ ειχε ξεκαθαρη εικονα για τις δοκιμες του Λουτσεσκου. Τωρα πως και γιατι δεν μπορουμε να το γ
Πως εγινε αυτο προπονηταρα μου?
Και με τοση σιγουρια.........μπραβο ενστικτο οι ρεπορτερ του...............
εκλεισε,συμφωνησε,ερχεται ο ......................Οτσοα.
Αργα το Σαββατο βραδυ, το INPAOK ειχε ρεπορταζ αναφορικα με την ενδεκαδα που θα επελεγε ο Λουτσεσκου για τον αγωνα με την λιβαδεια. Μεταξυ αλλων ανεφερε οτι ο Μακ θα παιξει ως επιτελικος μεσος, ο Κρεσπο δεξια, ο Κατσε στο 6 και ο Λημνιος στην γραμμη. Το ρεπορταζ επαληθευτηκε στο επακρο. Πως? Το μονο σιγουρο ειναι οτι ο ρεπορτερ ειχε ξεκαθαρη εικονα για τις δοκιμες του Λουτσεσκου. Τωρα πως και γιατι δεν μπορουμε να το γ
- kataramenos5
περιμενουμε το Μικρο μου πονυ για να σωθει η ομαδα?MANIAKOS έγραψε:Ελπίζω να το εκανε κ για να φανούν τα κενά κ να ρθει το ιππικό συν μερικά πονυ
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Ακολουθει καθαρα αγωνιστική προσεγγιση:
-Αυτη η τετραδα στην αμυνα ελπιζω οτι δεν θα ξαναπαιξει μαζι.
3 βαρια κορμια (Βαρελα, Μαλεζας, Κρεσπο) και ο αδιαφορος Λεοβατς ειναι σιγουρο οτι θα εκτεθουν απεναντι σε πιο σοβαρο αντιπαλο (θυμαμαι την αεκ περσι που παλι ετσι ειχαμε παιξει) και επιθετικά ειναι σαν να παιζεις με 9.
-Ο Κατσε μετα την χθεσινη εμφανιση για μενα τελειωσε. Πολυ λιγος.
Δεν εχει εκτοπισμα να αναχαιτισει τα αντιπαλα χαφ. Δεν μπορει να κουβαλησει την μπαλα για να δωσει μετρα στην ομαδα. Δεν μπορει να μοιρασει σωστά για να ηρεμησει την κατοχη. ΤΕΛΟΣ
-Τρια κλασικα εξτρεμ πισω απο το φορ;
Τι ονειρο ειδες ρε κοουτς; Χασαμε ολο το πρωτο ημιχρονο γιατι δεν ηξεραν που να πανε και σκουντουφλουσε ο ενας πανω στον αλλο. Ειπαμε ροτεισον αλλα ξεκινα τον Μπισεσβαρ αντι του Μακ και παιξε με Λημνιο και Ενρικε στα πλαγια. Μολις κανεις και ενα γκολ, κοντα στο 65'-70' βγαλτον.
Δυστυχως δεν ειχες την ευκαιρια να δωσεις ουτε ενα φιλικο για να κανεις πειραματα. Οσο και να πει καποιος οτι τους ξερεις τους παικτες, ειναι αλλιως να τους βλέπεις ως αντιπαλους και αλλιως να τους προπονεις. Ο καθε παικτης εχει τα κουμπια του, χρειαζεται να καταλαβεις ποιος ειναι παικτης "προπονησης" και ποιος "αγωνα" ποιος κολλαει καλυτερα με ποιον κτλ.
Λογικο να ζητας χρονο αλλά τα περιθωρια ειναι στενα. Πρεπει να μπουμε Ομιλους και να παμε με νικες μεχρι την διακοπή. Φαινεται το αγχος σου και στις αντιδρασεις που ειχες μεσα στον αγωνα. Αλλά οι παικτες ειναι σαν μωρα. Οταν τους ζητας να εχουν αυτοπεποιθηση και εσυ εκδηλώνεις ετσι το στρες σου και αποβαλλεσε ειναι σιγουρο οτι θα τα χασουν.
-Αυτη η τετραδα στην αμυνα ελπιζω οτι δεν θα ξαναπαιξει μαζι.
3 βαρια κορμια (Βαρελα, Μαλεζας, Κρεσπο) και ο αδιαφορος Λεοβατς ειναι σιγουρο οτι θα εκτεθουν απεναντι σε πιο σοβαρο αντιπαλο (θυμαμαι την αεκ περσι που παλι ετσι ειχαμε παιξει) και επιθετικά ειναι σαν να παιζεις με 9.
-Ο Κατσε μετα την χθεσινη εμφανιση για μενα τελειωσε. Πολυ λιγος.
Δεν εχει εκτοπισμα να αναχαιτισει τα αντιπαλα χαφ. Δεν μπορει να κουβαλησει την μπαλα για να δωσει μετρα στην ομαδα. Δεν μπορει να μοιρασει σωστά για να ηρεμησει την κατοχη. ΤΕΛΟΣ
-Τρια κλασικα εξτρεμ πισω απο το φορ;
Τι ονειρο ειδες ρε κοουτς; Χασαμε ολο το πρωτο ημιχρονο γιατι δεν ηξεραν που να πανε και σκουντουφλουσε ο ενας πανω στον αλλο. Ειπαμε ροτεισον αλλα ξεκινα τον Μπισεσβαρ αντι του Μακ και παιξε με Λημνιο και Ενρικε στα πλαγια. Μολις κανεις και ενα γκολ, κοντα στο 65'-70' βγαλτον.
Δυστυχως δεν ειχες την ευκαιρια να δωσεις ουτε ενα φιλικο για να κανεις πειραματα. Οσο και να πει καποιος οτι τους ξερεις τους παικτες, ειναι αλλιως να τους βλέπεις ως αντιπαλους και αλλιως να τους προπονεις. Ο καθε παικτης εχει τα κουμπια του, χρειαζεται να καταλαβεις ποιος ειναι παικτης "προπονησης" και ποιος "αγωνα" ποιος κολλαει καλυτερα με ποιον κτλ.
Λογικο να ζητας χρονο αλλά τα περιθωρια ειναι στενα. Πρεπει να μπουμε Ομιλους και να παμε με νικες μεχρι την διακοπή. Φαινεται το αγχος σου και στις αντιδρασεις που ειχες μεσα στον αγωνα. Αλλά οι παικτες ειναι σαν μωρα. Οταν τους ζητας να εχουν αυτοπεποιθηση και εσυ εκδηλώνεις ετσι το στρες σου και αποβαλλεσε ειναι σιγουρο οτι θα τα χασουν.
Εγώ πάντως περιμένω τον Μάρτη που θα αναλάβει ο ΓΧ. Ο εσαεί προπονητής του ΠΑΟΚ στην εποχή Σαββίδη.
Νασαι καλα για το βραβειο αλλα με την αξια του το κερδισεGuitarman έγραψε:Βραβείο καταστροφολογίας 1ης αγωνιστικής μοιράζεται στους Ζαιρο και Ντιμ:
Jairo έγραψε:Απαράδεκτος ερασιτέχνης σήμερα, σε όλα.
Με αυτόν άλλη μια χρονιά χαμένη βλέπω..Dimg4 έγραψε:Ενα διμηνο αν το βγαλεις θαυμα θα ειναι. Καραγκιοζλικια αποβολες κ κρεσπο δεξι εξτρεμ... Μλκ τι ζουμε
ΟΚ έκανε λάθη αλλά τι περιμένετε δηλαδή? Προπονητής είναι (και όχι πολύ έμπειρος), δεν είναι και ΑΑ

Δεν τη βγαζει ουτε αυτος. Θα φερουμε παιχταραδες οπως παει και θα εχουμε προπονητες ξαθνης.
Ε, δε γινονται αυτα? Ειδικα οταν η διαδικασία προσληψης ειναι φορ δε φεστιβαλς?nothu έγραψε:Η οποια τον προσελαβε.
Ο Μακ εχει ιδιαίτερη αγαπη στις μπεκατσες, μαλιστα όπως ενημέρωσε και ο παπας, αρχισε η κυνηγετική περίοδος, οποτε ενας λογος παραπανω..
Ελα ντε, ο αλλος δεν επαιζε καλα στα φιλικα λεει και εδινε ρεπο. Πηρε μια απλη προκριση χωρις εμφανιση ρεαλ με παικτες πιασμενους και τον σουταραν. Ενω τωρα ηρθε ο λουτσεσκου και βλεπουμε κρεσπο δεξι εξτρεμ χαχαχαχαχαnothu έγραψε:Τον αλλον απ τα φιλικα τον βγαλαμε αχρηστο. Αυτον γιατι οχι στα επισημα;
ρε σοβαρευτειτε γαμω και φερτε εναν μεγαλο προπονητη να βαλει μια ταξη
Χαχα, πίσω απ την εστία ειναι, διατάσεις στα διαφημιστικάMANIAKOS έγραψε:Ζορζε κοστα να προθερμαίνεται παρακαλω
Αν όντως υπήρξε αυτό το ρεπορτάζ τότε η λειτουργία της Παε συνεχίζει να είναι για κλαματα....φεραμε αυτόν που κάποιοι ήθελαν?5 χρόνια πέρασαν ρε Ιβαν αλλά τπτ δεν άλλαξε....40 πλησιάζω ήρθε η ώρα να σταματήσω τα όνειρα πλέον....prist64 έγραψε:Re: Λεβαδειακός - Π.Α.Ο.Κ. 0-0 ΜVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- ΑποστόληςΑ
Πίστευα ότι κάτι αξίζει αυτός ο προπονητής που και γνώστης της Ελλάδος είναι και έβγαζε την Ξάνθη σε καλή βαθμολογική θέση. Πίστευα ότι τουλάχιστον ομάδες όπως ο Λεβαδειακός θα της; είχες του χεριού σου. Άλλωστε ήρθες σε ομάδα με πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ (και πραγματική αξία παικτών) σε σχέση με την ομάδα που προπονούσες μέχρι χθες.
Διαψεύστηκα οικτρά. Τέτοια λάθη κάνει μόνον ένας άσχετος από μπάλα ή κάποιος που δεν θέλει να κερδίσει ο ΠΑΟΚ. Το είχα γράψει από την προηγούμενη του αγώνα με το που είδα τη σύνθεση.
Μου θύμισε την παλαβή σύνθεση που κατέβασε ο Ivic μέσα στη Βέροια. Δύο αμυντικά χαφ και 4 επιθετικούς, μια ομάδα χωρίς σύνδεση, χωρίς αρχή και τέλος , χωρίς να ξέρει ο ένας πού πατάει ο άλλος, μια ομάδα που εφάρμοζε τέλεια την παγκοσμίως γνωστή μέθοδο (management) KTR.
Ελπίζω γα το καλό του ΠΑΟΚ και της υγείας μου ότι κάνω τρομερό λάθος. Ότι συνεχίζω να είμαι άμπαλος και άσχετος από μπάλα στα 55 μου.
Άλλωστε θα φανεί. Ο καιρός γαρ εγγύς.
Διαψεύστηκα οικτρά. Τέτοια λάθη κάνει μόνον ένας άσχετος από μπάλα ή κάποιος που δεν θέλει να κερδίσει ο ΠΑΟΚ. Το είχα γράψει από την προηγούμενη του αγώνα με το που είδα τη σύνθεση.
Μου θύμισε την παλαβή σύνθεση που κατέβασε ο Ivic μέσα στη Βέροια. Δύο αμυντικά χαφ και 4 επιθετικούς, μια ομάδα χωρίς σύνδεση, χωρίς αρχή και τέλος , χωρίς να ξέρει ο ένας πού πατάει ο άλλος, μια ομάδα που εφάρμοζε τέλεια την παγκοσμίως γνωστή μέθοδο (management) KTR.
Ελπίζω γα το καλό του ΠΑΟΚ και της υγείας μου ότι κάνω τρομερό λάθος. Ότι συνεχίζω να είμαι άμπαλος και άσχετος από μπάλα στα 55 μου.
Το ΑΥΤΟ!ΑποστόληςΑ έγραψε:Πίστευα ότι κάτι αξίζει αυτός ο προπονητής που και γνώστης της Ελλάδος είναι και έβγαζε την Ξάνθη σε καλή βαθμολογική θέση. Πίστευα ότι τουλάχιστον ομάδες όπως ο Λεβαδειακός θα της; είχες του χεριού σου. Άλλωστε ήρθες σε ομάδα με πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ (και πραγματική αξία παικτών) σε σχέση με την ομάδα που προπονούσες μέχρι χθες.
Μα εσύ είπες ότι αποκλείεται μέχρι τέλη Αυγούστου να φέρουμε παίκτες καλούς εκεί που χρειαζόμαστε, τωρα μάλλον κράζουμε τον προπονητή αφού παίκτες από ότι φαίνεται θα ρθουνDimg4 έγραψε:Νασαι καλα για το βραβειο αλλα με την αξια του το κερδισεGuitarman έγραψε:Βραβείο καταστροφολογίας 1ης αγωνιστικής μοιράζεται στους Ζαιρο και Ντιμ:
Jairo έγραψε:Απαράδεκτος ερασιτέχνης σήμερα, σε όλα.
Με αυτόν άλλη μια χρονιά χαμένη βλέπω..Dimg4 έγραψε:Ενα διμηνο αν το βγαλεις θαυμα θα ειναι. Καραγκιοζλικια αποβολες κ κρεσπο δεξι εξτρεμ... Μλκ τι ζουμε
ΟΚ έκανε λάθη αλλά τι περιμένετε δηλαδή? Προπονητής είναι (και όχι πολύ έμπειρος), δεν είναι και ΑΑ![]()
Δεν τη βγαζει ουτε αυτος. Θα φερουμε παιχταραδες οπως παει και θα εχουμε προπονητες ξαθνης.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk