Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Μακαρας

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από Μακαρας »

Φίλε ανέκφραστε ο κοβάσεβιτς είχε στα άκρα τον τζορτζεβιτς και τον γκαλέτι. Θεωρείς ότι Ροντρίγκεζ και κάμπος έχουν την ομαδικότητα και τις τελικές πάσες ή ασίστ που είχαν οι συγκεκριμένοι δύο? Ο Αθανασιάδης εάν έπερνε καλές πάσες θα ήταν άσφαιρος? Πέρυσι εάν ππασαραν σε αυτόν τον κακό μπερμπάτοφ δεν θα έβαζε δέκα ή δεκαπέντε γκόλ? Εάν δείς τα τρία γκολ του Μπέρμπα θα δείς ότι τα δύο είναι από ριμπάουντ. Πόσες φορές τα άκρα μας έψαξαν τον κεντρικό επιθετικό μας μέσα στην περιοχή? Ελάχιστες πέρυσι και σχεδόν καθόλου φέτος. Άρα ο one touch centerfor όποιος και εάν είναι μοιάζει παλτό... Μακάρι να πάρουμε βαρβάτο φορ και έναν παίκτη στύλ Λίνο αιστερά που είχε πολλές ασιστ όλα τα χρόνια που τίμησε πραγματικά την φανέλα μας. Ακόμη και ο Βιειρίνια που πολλοί γκρινιάζουν είναι πιο ομαδικός απο τους εξτρεμ μας. Και όταν λέω ομαδικός εννοώ να ψάχνει και να "ταίζει" τον επιθετικό κορυφής με πάσες.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Για σεντερ φόρ ή τα ρίχνεις και παίρνεις έναν καλό (και πάλι με ρίσκο) ή δεν παίρνεις τον χειμώνα για να είσαι σίγουρος. Γι αυτό παίδες καλύτερα ας πάρουμε πρώτα έναν στη θέση 8 που θα ξεκλειδώνει άμυνες και θα βάζει και κανένα γκόλ αντί να κυνηγάμε Μουντζακούδες από την ουραγό της Γαλλίας και Μπάστους απο την Ειμπαρ.

Επίσης υπάρχει πιθανότητα να φύγει ο Λέοβατς και μας δίνετε η ευκαιρία να ψάξουμε έναν αριστερό Μάτος.

Για σεντερφόρ με μεταγραφή χειμώνα το βλέπω δύσκολο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μία ομάδα θα πουλούσε ένα καλο σέντερ μεσούσης αγωνιστικής περιόδου. Εκτός αν μιλάμε για Νότια Αμερική όπου άν πληρώσεις έρχονται.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ace79grpaok έγραψε:Αν εσύ κρίνεις ότι είναι αρνητισμός το να μην πετάω στα σύννεφα αποψη σου.Δεν είναι κακάο να είναι κάποιος ρεαλιστής.Εσυ πίστευε ότι θα έρθει ο μέσσι με τον σουαρεζ πακέτο.
ρεαλισμος ποιος ειναι.οταν δεν ειναι κραμα μεσσι σουαρες να κλαιμε?ποιος ειναι αυτην τη στιγμη μεγαλυτερο ονομα στον ΠΑΟΚ απο τον μικου?μονο ο ματος θα σου πω εγω.
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK

Δημοσίευση από STRAFNIK »

MANIAKOS έγραψε:Τον λεοβατς κοντα στο ενα τον έδινα κ τωρα .. πιστευω αντικαταστάτης βρίσκεται

Τσιμι γκαρι ομως οχι τωρα

ρε θέλεις και δίνεις ,ο ένας έτσι ο άλλος αλλιώς ,ίσα ρε τεράστιε ,εγω θέλω τσιμι χθές πώληση
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK

Δημοσίευση από STRAFNIK »

μου τη δίνει να κράζουμε παίκτες μας
ρε ο λέοβατσ για τον πέο, ρε ο τάδε για τον άλλο ,
αντε ζήστε λίγο και άφήστε τις παπαριές
καλή χρονιά
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

agios έγραψε:Ο Baston είναι ο Κολοπλιάνκα του Γενάρη...καμία ουσία ασχολίας,δεν έρχεται και να ρθει δεν θα τον αποκτήσεις δικό σου...Όσο για φυγή Λέοβατς κρατιέμαι δεν θέλω να μιλήσω θα πω άσχημα πράματα και δεν θέλω..Απλά περιμένω να δω την εξέλιξη...ίσως ο pilotos μόνο να συμβαδίζει με την σκέψη μου...
Κρατήσου άγιε μου!
Όπως κρατήθηκαν κι άλλοι μέσα στην ομάδα...

........

Πιο σημαντικές οι αποχωρήσεις... Είναι φουσκωμένο το ροστερ λαιμαι!

Κάποιοι ρεβεγιόν εδώ, τα είπαμε πριν ακόμα κλείσουν τα τραπέζια ρε παιδιά αυτά.

"Αντε" καλά Χριστούγεννα σε όλους

SM-G935F
trouman

Δημοσίευση από trouman »

ace79grpaok έγραψε:τι μαλακιες γράφουν θεε μου.Μαλλον κανας μικου θα κλείσει και καλα θα κάνετε να το χώνεψετε.
Θα σ ακούσουμε και θα το χωνέψουμε, όμως πρώτα πρέπει να χωνέψουμε κάνα Κρέσπο, εκείνο το παλτό για το οποίο τα ίδια διαβάζαμε από τους επαΐοντες..(δεν αναφέρομαι σε εσένα...)
:opaokara: :opaokara:

Ευτυχώς υπάρχουν μες στην ομάδα κάποιοι που βλέπουν πιο μπροστά από εμάς και έφεραν και στήνουν αυτό που σιγά σιγά βλέπουμε. Όπως Μάτος πχ , το παλτό Κρέσπο κ.α.

Γιατί λοιπόν να μην τους εμπιστευθώ αν φέρουν άλλο παλτό ονόματι Μίκου ή όπως αλλιώς;;;;
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Δεν είπα ότι ο μικου είναι παλτό,αποα να είμαστε προσγειώμενοι από πλευράς ονομάτων που θα έρθουν και να μην χαλαστούμε αν δεν είναι ονόματα.Για να πωληται ο πελκας στην γερμάνια σημαίνει ότι είναι κοντά στο να κλείσει το δεκαρρρρ
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Τζάμπα τρώγεστε. Αν έρθει (που δύσκολο, αλλά λέμε τώρα) ας το συζητήσουμε τότε το αν αξίζει, το γιατί δεν έπαιξε στην αγγλία, το πόσο καλά θα παει εδω. Αν δεν έρθει να περάσει ο επόμενος! Το οτι τσακονώσαστε γιατί είναι ή δεν είναι ρεαλιστικός στόχος είναι εντελώς ανούσιο και περιττό, για να μην πω και σουρρεαλιστικό.

Για να μην πω για το γεγονός οτι όλοι σχεδόν κράζουν τους δημοσιογράφους για τους παπάδες που βγάζουν και το πόσο άσχετοι και αλήτες είναι, αλλά την ίδια ώρα τα ίδια άτομα ξεροσταλιάζουν από σάιτ σε σάιτ για να μην τους ξεφύγει ούτε και ένας παπάς. Είναι απλό, δε γουστάρεις τη δουλεια που κάνουν και νομίζεις οτι σε κοροϊδεύουν;;; Ε τότε μην τους παρακολουθείς!! Τζάμπα ρυτίδες θα κάνεις!!!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Όπως είπε ο πιλότος πιο πάνω, δαβάζω ότι θα φύγουν πολλά άτομα από το ρόστερ.
Κατ' αρχήν οι Τζιόλης και Σκόνδρας.
Ένας εκ των Δεληγιαννίδη - Γιαννούλη.
Ο Πούγγουρας
Οι Cimirot και Πέλκας έχουν προσφορές από ξένες ομάδες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα φύγουν.
Ο Τζαβέλλας είναι το μεγάλο στοίχημα. Η άποψή μου είναι να μας φέρει ένα μύριο και να φύγει. Δυστυχώς όμως διαβάζω ότι ενδέχεται και να τον πληρώσουμε κιόλας.
Μπροστά έχουμε πάρα πολλούς παίκτες: Ο δανεισμός του Τιάμ θα τερματίσει και ενδέχεται να δοθεί δανεικός ο Κουλούρης. Κατ' εμέ Κουλούρης και Αθανασιάδης δεν χωρούν στο ίδιο ρόστερ γιατί πρόκειται για ίδιας κοπής παίκτες. Λογικά θα δοθεί δανεικός ο μικρός, γιατί ο Αθανασιάδης θεωρώ αδύνατο να μπορέσει να βρει ομάδα. Ο Pereyra, όπως και ο Μυστα είναι πιο κινητικοί και για το λόγο αυτό τους βάζει ως εξτρεμ, οπότε δεν βλέπω το λόγο να μας αφήσουν. Εξακολουθώ να πιστεύω πάντως ότι χρειαζόμαστε ένα καλό εξτρέμ, πράγμα όμως λίγο πιθανό αν πρόκειται να πάρουμε χαφ και φορ. Τουλάχιστον ας είναι καλοί αυτοί που θα έρθουν και να μην χρειαστούν χρόνο για ενσωμάτωση.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

STRAFNIK έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Τον λεοβατς κοντα στο ενα τον έδινα κ τωρα .. πιστευω αντικαταστάτης βρίσκεται

Τσιμι γκαρι ομως οχι τωρα

ρε θέλεις και δίνεις ,ο ένας έτσι ο άλλος αλλιώς ,ίσα ρε τεράστιε ,εγω θέλω τσιμι χθές πώληση
Δεν καταλαβα το πνεύμα σου
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Καλημερα παιδια.
Εμπιστευομαι Μιχελ και Βλανταν.
Αυτοι μας εφεραν Καμπος Ματος Κρεσπο Κανιας Μπισεσβαρ Βαρελα(θεωρω οτι ολοι θα ειναι mvp στο τελος της χρονιας)
Ενταξει θα πει καποιος αυτοι μας εφεραν και Σαχοφ Τιαμ, αλλα 6 στις 8 πετυχυμενες μεταγραφες ειναι παρα πολυ καλο ποσοστο επιτυχιας.
Οποτε...ποπ κορν Μπυριτσα και απολαμβανω.
Καλημερα σας.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις.
Απλά αν έρθει κάποιος παίκτης να είναι αποκλειστική επιλογή Ίβιτς.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

ace79grpaok έγραψε:Αν εσύ κρίνεις ότι είναι αρνητισμός το να μην πετάω στα σύννεφα αποψη σου.Δεν είναι κακάο να είναι κάποιος ρεαλιστής.Εσυ πίστευε ότι θα έρθει ο μέσσι με τον σουαρεζ πακέτο.
Καλο ειναι να εισαι ρεαλιστης...
Αλλα στο εν λογω τοπικ παντα γινεται λιγος χαβαλες, λιγο υπερβολη και ειναι λογικο.
Οποτε ας το απολαυσουμε ολοι και θα κανουμε στο τελος ταμειο.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Γραφει και η L' Equipe οτι η Ρεν θελει τον Τσιμιροτ. Νομιζω οτι δεν πρεπει να φυγει και αν φυγει πρεπει να πληρωσουν την ρητρα. Γενικα καλο ειναι να αρχισουμε να ανεβαζουμε τις τιμες μας γιατι τον Μακ μας τον πηραν πολυ φτηνα απ οτι φαινεται. Επισης αν φυγει ο Τσιμιροτ (παρα το γεγονος οτι δεν κανει και παπαδες) νομιζω θα δυσκολευτουμε να τον αντικαταστησουμε. Εχει κανει καλο διδυμο με Κανιας (τουλαχιστον ανασταλτικα).
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”