Euro 2016
- pisakaipoupoula
Re: Euro 2016
Η Αλβανία είναι μακράν η πιο αστεία ομάδα μέχρι τώρα με δεύτερη την Αγγλία.
Οι Άγγλοι και να περάσουν τον όμιλο στα νοκ αουτ θα ρθει μια κανονική ομάδα να τους ρίξει μια 4αρα να την φχαριστηθούμε.
Οι Ρώσοι καλοί παίκτες αλλά τελείως χώμα σε φυσική κατάσταση
Οι Άγγλοι και να περάσουν τον όμιλο στα νοκ αουτ θα ρθει μια κανονική ομάδα να τους ρίξει μια 4αρα να την φχαριστηθούμε.
-
ron-swanson
Ο Μιλικ ειναι απο τους καλυτερους παιχτες του Αγιαξ και μπορει να τον πετυχουμε σε 1,5 μηνα.
- Παλαιολόγος
οι ομαδες που μ αρεσαν ειναι η αγγλια,η σλοβακια ,η κροατια και τωρα που βλεπω την πολωνια λιγοpisakaipoupoula έγραψε:Η Αλβανία είναι μακράν η πιο αστεία ομάδα μέχρι τώρα με δεύτερη την Αγγλία.
η χειροτερη μακραν ηταν η τουρκια,η αλβανια ηταν ομαδα για το διαβαλκανικο στο πρωτο ημιχρονο,αλλα στο β το παλεψε,ηθελε,αλλο αν δεν μπορουσε
οι ρωσοι τα χαλια τους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Κυρ 12 Ιουν 2016, 18:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
ron-swanson
- pisakaipoupoula
φίλε άσχετο αλλά ποιό είναι το κοράσιο στο άβαταρ σου?sn0ufel4 έγραψε:αριθμος του μιλικ? να κανω σκαουτ
pisakaipoupoula έγραψε:φίλε άσχετο αλλά ποιό είναι το κοράσιο στο άβαταρ σου?sn0ufel4 έγραψε:αριθμος του μιλικ? να κανω σκαουτ
καλα σε αλλα φορουμ μπαινεις εσυ??? πανε ντου απο παντου καφενειο πριν κανα μηνα να γουσταρεις!
πλακα κανω φυσικα! η ρια αντωνιου ειναι αδερφε
Ο Λεβαντοφσκι όχι ε;Marianov6 έγραψε:Αν ειναι να παρεις καποιον απο ολους αυτους, αυτος ειναι ο Μιλικ
Marianov6 έγραψε:Αν ειναι να παρεις καποιον απο ολους αυτους, αυτος ειναι ο Μιλικ
Μιντλεσπρο με 4 εκ ευρω
Αυτό το δικό σου δεν είναι τίποτα Κώστα...K_geo έγραψε:πολυ μου αρεσε η κροατια και αυτος ο Μόντριτς ωρες ωρες (θα το πω, ιεροσυλια αλλα θα το πω) μου φερνει πολυ σε πιρλο ρε γμτ, απλοτητα και τα φαλτσακια και το κρατημα λες και τα κανει ενω φτιαχνει καφε χαλαρος και κλαϊν εντελως... παιχταροπαιχταρας απο τους λίγους.
Του λόγου μου πάλι, με την σκατόφατσα και τα μακριά καστανόξανθα μπερδεψομαλλιά που διαθέτει, την γαμψή μύτη κι αυτό που έχει συνέχεια το κεφάλι όρθιο τρέχοντας με την μπάλα στα πόδια, αλλά και το πως την χαϊδεύει στέλνοντας την 90% στον σωστό προορισμό, ειδικά μακρυά 30-40 μέτρα, μαζί με το σημερινό του γκολ-ποίημα, με έκαναν να σκεφτώ πως με καμιά 15αριά παραπάνω πόντους μπόι θα μου έφερνε πολύ περισσότερο, "μία η άλλη" που λέμε ρε παιδί μου, στον αείμνηστο Γιόχαν Κρόιφ!!!!!!!!!!! Ναι, το τόλμησα ο αρχιιερόσυλος!!!!!!!!!!
Ζητώ ταπεινά συγγνώμη απ όλους, σίγουρα όμως περισσότερο απ τους 50-52 και πάνω σε ηλικία συμφορουμίτες και τυχόν αναγνώστες και εύχομαι να μην............. πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μου ξαφνικά λόγω της ιεροσυλίας που μόλις ξεστόμισα...
Μάλλον μου λείπει πλέον πολύ ο (παιδικός μου προσωπικός) Θεός της μπάλας...Σύνδρομο στέρησης...
Όσο για τον Γιόχαν...μονάχα αείμνηστος κι ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής (που έχω δει ζωντανά κι από κοντά, αν κι έχω δει μέχρι και τον Ντιεγκίτο) ever κατά την άποψη μου...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 12 Ιουν 2016, 18:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- pisakaipoupoula
ωραίος, υχαριστώ!!sn0ufel4 έγραψε:pisakaipoupoula έγραψε:φίλε άσχετο αλλά ποιό είναι το κοράσιο στο άβαταρ σου?sn0ufel4 έγραψε:αριθμος του μιλικ? να κανω σκαουτ
καλα σε αλλα φορουμ μπαινεις εσυ??? πανε ντου απο παντου καφενειο πριν κανα μηνα να γουσταρεις!![]()
![]()
πλακα κανω φυσικα! η ρια αντωνιου ειναι αδερφε