Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
goldpiscis78

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από goldpiscis78 »

1) ο Γκαλίτσιος είναι ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ, ούτε μπακ χαφ, ούτε δεξί στόπερ.
2) Παίκτης Γκαλίτσιος δεν υπάρχει. Κάτω του μετρίου. Οι γαύροι πανυγηρίζανε όταν έφυγε. Ο σκόνδρας είναι καλύτερος παίκτης, μέτριος δηλαδή, απο τον Γκαλίτσιο και παίζουν ακριβώς ίδια θέση. Θα τρελαθούμε τελείως.
3) Η ομάδα παίζει 3-5-2 ή 3-4-2-1 οπότε δεν χρειάζεται δεξί μπακ.
4) Έχει να παίξει μπάλα κανα χρόνο, αφού διέπρεψε στο Βέλγικο καφενείο, οπότε αν επανέλθει θα είναι γύρω στο Μάρτιο.
5) Ο Σπυρόπουλος στα καλά του ήταν 2 φορές καλύτερος του Γκαλίτσιου, και βλαστημήσαμε για να φύγει.
Άρα επειδή είμαι στα όριά μου συμπεραίνω οτι η μέτρια απόδοση της ομάδας το τελευταίο δίμηνο, έδωσε την ευκαιρία σε κάποιους να ξεκινήσουν το τρύπημα, και το τρύπημα είναι ο Βεζυρτζής. Θα χρησιμεύσει ως Δούρειος ίππος για να ξανακάνουν το μαγαζί δικό τους οι αγνοί Παοκτσήδες, τα παιδιά που νιώθουν. Πρώτα όμως πρέπει να φύγει ο τουρίστας ο Δανός (ένας απο τους καλύτερους στη δουλειά του παγκοσμίως, όταν ανακοινώθηκε τσιμπιόμουν μήπως το βλέπω στον ύπνο μου) και μετά για πλάκα και τον ψάρακα τον Κροάτη με την παρέα του. Κι άκου τι σκέφτηκαν. Οτι ο Λέκο και ο Τούντορ πρότειναν τον Γκαλίτσιο και ο διαπλανητικού επιπέδου scouter με shortlist δικές του Βεζυρτζής αρνείται πεισματικά το παλτό που πάνε να φορέσουν στην ομάδα. Ρε δεν πάτε στο διάολο!

ΥΓ. Κι απο την άλλη ακούω για team manager Kούτσης και Δερμιτζάκης. Ρε δεν πάτε στο διάολο και πάλι. Χαρας το κουράγιο σας, εσείς εκεί πάνω. Αυτοί θέλουν πέταμα στο Θερμαϊκό.
Ρε πούστη μου, τον Ιούλιο πραγματικά το πίστεψα αυτή τη φορά, και μετα απο 6 μήνες μπουρδέλο όλα. Η μόνη λογική ατζέντα πίσω απο τον Γκαλίτσιο είναι για να κάνουν μάγκα τον Βεζυρτζή. Τέλος ο Ρώσος ή τον δουλεύουνε ή μας δουλεύει.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

ΣΩΡΑΙΟΣ
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Παλι τρωγομαστε με τα ρουχα μας βλεπω.Γιατι παντα πρεπει να βρισκουμε το επομενο θυμα για να ικανοποιησουμε την ανθρωποφαγια μας.Τωρα τρωμε τον Γκαλιτσιο,αυριο το Βυντρα κοκ.Οπως φαγαμε και τον Νινη και ειδαμε ολοι τι ματια εβγαλε αργοτερα που πηγε στο βαζελο και ποσο τον αδικησαμε με την μιζερη,αρρωστημενη κριτικη μας.Και το κακο ειναι οτι δε μαθαινουμε απ τα λαθη μας.Το παιζουμε ξερολες και το μονο που κανουμε ειναι να κραζουμε παιχτες με διεθνη καριερα,πριν καν τους δουμε στο γειπαιδω.Γιατι για να τον εφερε ο λεκο,τον οποίο εφερε ο Αρνεσεν,τον οποίο εφερε ο Σαββιδης,κατι παραπανω θα ξερουν ολοι αυτοι απο μας.

Κατι μου λεει οτι ο Γιωργαρος θα ερθει για εχει βαθος ο παγκος.Ειναι ελληνας,χαμηλων τονων,καλο παιδι,δεν δημιουργει προβλημα στα αποδυτηρια και δεν χαλαει τη χημεια των,θα προσαρμοστει ευκολα,τον γνωριζει ο Λεκο,ο τουντορ πονταρει στην ταχύτητά του και τον υπολογιζει για δεξι μπακ,θα εχει μεγαλο κινητρο να προσφερει,θα βγαλει ματια,θα ανοιξει περισσοτερο την πορτα του κουτσού του Λιάκου για να ερθουν κι αλλοι παιχταραδες τεραστιου βεληνεκους,θα πεσουν τα τσιμεντα,θα βοηθησει στο χτησιμο της νεας Τουμπας,του προπονητικου και στις αδειες χαμαλικι στο μετρό,θα βαλει ασπρομαυρα καρεκλακια στο Παλατακι,θα σκισει τα μνημονια,Θα σβησει το χρεος της μπανανίας,θα αποσυρει τα καπιταλ κοντρολς,θα απαντησει στο αιωνιο ερωτημα αν η κοτα εκανε το αυγο ή το αυγο την κοτα,θα μετατοπισει τον αξονα της γης,θα εχουμε 12 μηνες καλοκαιρι,θα εξαφανισει την αιθαλομιχλη,θα κλεισει την τρυπα του οζοντoς,* η λιστα θα ανανεωνεται καθημερινα.Μεινετε συντονισμενοι.

Επισης,χτες ειδα τη γυναικα μου να κανει κλαρινο στον Φοιβο τον καφετζη.Μου ειπε οτι δεν ειναι αυτο που νομιζω.Στην αρχη ειχα καποιες υποψιες οτι μπορει να με απατα αλλα μετα μου εφυγε καθε αρνητικη σκεψη.Ενα φιδι τον τσιμπησε στην περιοχη και ανελαβε να ρουφηξει το δηλητηριο και να τον σωσει!Και τωρα εγω ο βλακας εχω τυψεις για τις αρχικες υποψιες.

Οιπομωνι ραι αδερφια,τωρα χτιζετε η ωμαδα,στηριξη στο 3ετες πλανο.Α,να μην το ξεχασω.Αγαπηστε λιγο τον ΠΑΟΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sekeris4 την Τετ 30 Δεκ 2015, 16:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

" Η μεταγραφή πάει να γίνει εν αγνοία του Νίκου Βεζυρτζή, ο οποίος ως επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, θα έπρεπε να είναι γνώστης της υπόθεσης."
Κάπου διάβασα το παραπάνω.
Μόνο ως ανέκδοτο το ακούω πως ο Βεζυρτζής θα πρέπει να εγκρίνει μεταγραφές του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Ρε μας τρολαρουν οι δημοσιογράφοι δεν εξηγείται αλλιώς.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Την γνώμη του θα πει δεν νομίζω να εγκρίνει τίποτε απλά θα έχει πάντα την αβαντα των ΑΡΔ απέναντι στον δενοιωθογλου αρνεσεν

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Πλέον το μοναδικό μου συμπέρασμα από όλα αυτά ειναι πως επειδή οι δημοσιογράφοι μας φυτοζωούν ή φοβούνται πως κάποιοι από τους ανταγωνιστές τους έχουν κονε με τον Ιβαν,
γράφουν μαλακίες για να αναγκαστεί ο Ιβαν να τους πάρει όλους υπό την σκέπη του, να γίνουν όλοι η γραμμή του και να χαρτζιλικώνονται όλοι τελικώς από αυτόν.
Βλέπε Μαρινακης και στρατός των media υπέρ του.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Μάλλον έρχεται η συντέλεια. Δεν εξηγούνται αλλιώς αυτά που διαβάζω.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

το τραγικοτερο, περαν του πως τα παρουσιαζουν οι αρδ, και την αβαντα στον κυρ νικο,
ειναι αν ο βεζυρτζης μπορει να χαλασει μεταγραφες του αρνεσεν
σαν γνωσεις ποδοσφαιρικες μιλαμε πραγματικα για τη μερα με τη νυχτα..
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Πρέπει να είμαστε δίπλα στον αρνεσεν αρέ Ιβάν ακούς τους φραγκουληδες και πας να καταστρέψεις κάτι καλό που ξεκίνησες τον Ιούνιο

Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Καημενε Ιβαν σε εχουν παρασυρει.Ποσο χρονων ειπαμε οτι εισαι? 8?
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

eorptol έγραψε:Πρέπει να είμαστε δίπλα στον αρνεσεν αρέ Ιβάν ακούς τους φραγκουληδες και πας να καταστρέψεις κάτι καλό που ξεκίνησες τον Ιούνιο

Αφού θέλουν ΠΑΟΚ τσηδικο DNA τι δεν καταλαβαίνεις;
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK

Δημοσίευση από STRAFNIK »

Και μ' αυτά και με τ΄άλλα
γίναμε και πάλι μια ωραία ατμόσφαιρα :o

που να δίναμε και σημασία στα αρδ :roll:
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Με χαμαλαινεν τι παίζει?
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

μηπως το παρακατω αρθρο δινει απαντησεις σε καποιους που απορουν με τη μεταγραφη γκαλιτσιου ;)

http://www.paokmania.gr/stiles/mme/9706 ... a-galitsio
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Sekeris4 έγραψε:Παλι τρωγομαστε με τα ρουχα μας βλεπω.Γιατι παντα πρεπει να βρισκουμε το επομενο θυμα για να ικανοποιησουμε την ανθρωποφαγια μας.Τωρα τρωμε τον Γκαλιτσιο,αυριο το Βυντρα κοκ.Οπως φαγαμε και τον Νινη και ειδαμε ολοι τι ματια εβγαλε αργοτερα που πηγε στο βαζελο και ποσο τον αδικησαμε με την μιζερη,αρρωστημενη κριτικη μας.Και το κακο ειναι οτι δε μαθαινουμε απ τα λαθη μας.Το παιζουμε ξερολες και το μονο που κανουμε ειναι να κραζουμε παιχτες με διεθνη καριερα,πριν καν τους δουμε στο γειπαιδω.Γιατι για να τον εφερε ο λεκο,τον οποίο εφερε ο Αρνεσεν,τον οποίο εφερε ο Σαββιδης,κατι παραπανω θα ξερουν ολοι αυτοι απο μας.

Κατι μου λεει οτι ο Γιωργαρος θα ερθει για εχει βαθος ο παγκος.Ειναι ελληνας,χαμηλων τονων,καλο παιδι,δεν δημιουργει προβλημα στα αποδυτηρια και δεν χαλαει τη χημεια των,θα προσαρμοστει ευκολα,τον γνωριζει ο Λεκο,ο τουντορ πονταρει στην ταχύτητά του και τον υπολογιζει για δεξι μπακ,θα εχει μεγαλο κινητρο να προσφερει,θα βγαλει ματια,θα ανοιξει περισσοτερο την πορτα του κουτσού του Λιάκου για να ερθουν κι αλλοι παιχταραδες τεραστιου βεληνεκους,θα πεσουν τα τσιμεντα,θα βοηθησει στο χτησιμο της νεας Τουμπας,του προπονητικου και στις αδειες χαμαλικι στο μετρό,θα βαλει ασπρομαυρα καρεκλακια στο Παλατακι,θα σκισει τα μνημονια,Θα σβησει το χρεος της μπανανίας,θα αποσυρει τα καπιταλ κοντρολς,θα απαντησει στο αιωνιο ερωτημα αν η κοτα εκανε το αυγο ή το αυγο την κοτα,θα μετατοπισει τον αξονα της γης,θα εχουμε 12 μηνες καλοκαιρι,θα εξαφανισει την αιθαλομιχλη,θα κλεισει την τρυπα του οζοντoς,* η λιστα θα ανανεωνεται καθημερινα.Μεινετε συντονισμενοι.

Επισης,χτες ειδα τη γυναικα μου να κανει κλαρινο στον Φοιβο τον καφετζη.Μου ειπε οτι δεν ειναι αυτο που νομιζω.Στην αρχη ειχα καποιες υποψιες οτι μπορει να με απατα αλλα μετα μου εφυγε καθε αρνητικη σκεψη.Ενα φιδι τον τσιμπησε στην περιοχη και ανελαβε να ρουφηξει το δηλητηριο και να τον σωσει!Και τωρα εγω ο βλακας εχω τυψεις για τις αρχικες υποψιες.

Οιπομωνι ραι αδερφια,τωρα χτιζετε η ωμαδα,στηριξη στο 3ετες πλανο.Α,να μην το ξεχασω.Αγαπηστε λιγο τον ΠΑΟΚ.
Στην αρχη με μπερδεψες,νομισα οτι ηπιες κανα δυό νταμιτζανες
στην συνεχεια σ' "επιασα" και τελειωνοντας.....

+1
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”