Νίκος Bεζυρτζής

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
alp920

Re: Νίκος Bεζυρτζής-Αντιπρόεδρος ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ

Δημοσίευση από alp920 »

προλαβαίνουμε μέχρι τις 8 να πάρουμε αντιπρόεδρο?
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

Αν ισχυουν ολα αυτα που βγηκαν αυτες τις μερες(επαφη με Αναστασίου,περιμενες προεδριλικι)το μονο που εχω να σε πω ειναι δρόμο,μαστα και φυγε και παρε μαζι σου οτι καρκινο του δικου σου στυλ υπαρχει μεσα στην ομαδα...τι ειναι ο ΠΑΟΚ μαγαζακι σου και κανεις οτι θελεις;ΔΡΟΜΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ για το "παρεακι"

ΠΑΟΚ: Στην έξοδο και ο Νίκος Βεζυρτζής!
Θέμα παραίτησης από τη θέση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέτει, σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr :? , o Νίκος Βεζυρτζής.
Ο πρώην πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ, που μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο ανέλαβε καθήκοντα αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος, φέρεται αποφασισμένος στο συμβούλιο της Τρίτης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί για την ανάληψη της προεδρίας από τον Λούμπος Μίχελ, να θέσει και επίσημα την παραίτησή του από τα καθήκοντά του.

Οι σημερινές αποφάσεις του Ιβάν Σαββίδη, που αφορούσαν την παραμονή του Ιγκόρ Τούντορ στον πάγκο της ομάδας, αλλά και την τοποθέτηση του κ. Μίχελ στη θέση του προέδρου της ΠΑΕ, μετά την παραίτηση του Ιάκωβου Αγγελίδη, προφανώς και είναι οι δύο αιτίες που οδηγούν τον κ. Βεζυρτζή στην πόρτα της εξόδου.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποχωρώντας σήμερα από το γραφεία της Τούμπας, μετά το τέλος των συσκέψεων, ήταν έντονα προβληματισμένος και απέφυγε να πει το παραμικρό αναφορικά με τις εξελίξεις στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Καλα σε κράζει πρωτα και μετα βαζει το μιχελ πρόεδρο σαν να σε λεει φύγε

Βεβαια ο σαββιδης φταιει που τον εβαλε
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Αν όντως παραιτηθεί και φύγει, εγώ θα τον βάλω avatar. Δεν υπάρχει περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
ZamanFou

Δημοσίευση από ZamanFou »

Πολυ καλο για να ειναι αληθινο......
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Το λογικό θεωρητικά ήταν να γινόταν πρόεδρος

Και αυτο ήθελε μαλλον οποτε εφόσον γινει ο μιχελ και επιτα απο το άδειασμα αν εχεις αξιοπρέπεια φεύγεις
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

+ 1926..Ειναι γλυκια η καρεκλα..
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ακόμη δεν παραιτήθηκε;

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

K_geo έγραψε:περα απο το παρελθον, που ειμαι ντεμι ντεμι γιατι τα καλα τα εζησα αλλά τα κακά μου τα διηγήθηκαν, ο συμπεριφορά και κυρίως οι δηλώσεις του το τελευταίο 6μηνο μου δημιούργησαν μια μεγάλη απέχθεια για τον άνθρωπο.

φυσικά, πάντα ελπίζω να κάνω λάθος και θα χαρώ να το παραδεχτώ. Αλλά αυτό μόνο ο χρόνος θα το δείξει.

και με την ευκαιρία να πω ότι όντως, οι αντιδράσεις μου σήμερα, είναι υπερβολικές. και πιθανόν λάθος.

να σαι καλα να τον ακους τον κομανταντε οταν σου λεγα θα γινουμε ρδελομπου και πρεπει να εισαι ηρεμος
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

καλα. αν σε ακουγα, θα ειμασταν ακομα μεγαλυτερο μπορντελο αλλα τεσπα... :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

καλα αυτο ειναι το μονο σιγουρο στα γενικα αλλα στα ειδικα για σημερα ειχα δικιο απο π[αρασκευη πριν το ματς με ατρομητο....

τελος παντων τελος καλο ολα καλα προς το παρων γιατι ΠΑΟΚ εισαι και σε λιγο θα εχει συνεχεια ... πιο στανταρ δεν εχει οι μπουκ το δινουν 1,0000000000000000000000000001 με οριο πονταρισματος τα 10 σεντ :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Αν και εχω χασει μπαλα εντελως με το τι εχει παιχτεί, αν οντως φεύγει αυτος τα πραγματα αποκτούν λιγο περισσοτερο νοημα.
Θεωρω απίθανο ο Αγγελιδης να μίλησε με Αναστασίου οποτε αυτο που μου φαινεται λογικο ειναι ο Αγγελιδης να μπούχτισε με την ολη κατασταση με επικαλύψεις αρμοδιοτήτων και άτομα που χώνουν τη μύτη τους παντου και να παραιτήθηκε και οχι να τον έδιωξε ο Σαββιδης. Αυτος που μίλησε με Αναστασίου ειναι μαλλον ο Βεζυρτζής και μαλλον θα τον παραιτήσει ο Σαββιδης. Ετσι βγαινει λιγο νοημα αλλα εικασιες ειναι μονο.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Αυτο ειναι το πιο λογικο
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

gazzetta έγραψε: Ο πρώην πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ [...] φέρεται αποφασισμένος στο συμβούλιο της Τρίτης [...] να θέσει και επίσημα την παραίτησή του από τα καθήκοντά του.
[...]
Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποχωρώντας σήμερα από το γραφεία της Τούμπας, μετά το τέλος των συσκέψεων, ήταν έντονα προβληματισμένος και απέφυγε να πει το παραμικρό αναφορικά με τις εξελίξεις στην ομάδα.[/b]
Αν αφαιρέσουμε την σάλτσα, μένουν οι δύο αλληλοσυγκρουόμενες προτάσεις.
Αναμένουμε με αγωνία να μάθουμε τον πληροφοριοδότη για τις κινήσεις του αντιπροέδρου:
- Από «το περιβάλλον του».
- «Κύκλοι στην ΠΑΕ».
- Κοριός στα γραφεία.
- Μέντιουμ, που μπήκε στο μυαλό του.
- Φλυτζάνι ή ταρό.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”