+1926GiorgosAtha έγραψε:Και sic για να ξέρουμε τι λέμε...
Αν η ΠΑΕ φέρει και τον Γάλλο και πχ. τον Vlaar θα είμαι μες την τρελή χαρά!
Η ένσταση μου είναι να πάρουμε μόνο AMC και όχι DC... ή να κάνουμε "εκπτώσεις" στον DC για να φέρουμε τον Γάλλο.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙΙ
- και 1 επισκέπτης
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙΙ
- nikospaok66
Παιδιά με τη μεταγραφή Berbatov πίστευα ότι πάμε για κεντρικό αμυντικό μόνο. Όμως ο Μηλιός στο chat είπε από Γενάρη χωρίς να αποκλείεται και τώρα αν προκύψει κάτι καλό, κύρια όπως είπε αν κάποιος που τον Αύγουστο ζητούσε 1 εκατομμύριο τώρα πέσει στις 300.000 ευρώ. Εκείνο στο οποίο επέμενε είναι ότι πάμε για χαφ αλλά απέκλεισε Γιορκίφ. Είπε χαρακτηριστικά έχει και άλλους καλούς παίκτες ελεύθερους. Ίσως αν κάποιος μπορεί να μας βρει ποιοι επιθετικοί χαφ είναι ελεύθεροι τώρα να μπορέσουμε να βρούμε σε ποιόν στοχεύουμε. Αναφορικά για Vlaar είναι εξαιρετική περίπτωση και αξίζει την υπέρβαση βάζοντας κάποιες ασφαλιστικές δικλείδες για να είσαι σίγουρος (π.χ. αριθμός συμμετοχών). Έχω την εντύπωση ότι οι μεταγραφές στην Αγγλία και για ελεύθερους έχουν τελειώσει (στις 3/9). Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Υπομονή και στήριξη. Την ομάδα θα αρχίσουμε να τη βλέπουμε στο δεύτερο γύρο. Έτσι πιστεύω.
GiorgosAtha έγραψε:Και sic για να ξέρουμε τι λέμε...
Αν η ΠΑΕ φέρει και τον Γάλλο και πχ. τον Vlaar θα είμαι μες την τρελή χαρά!
Η ένσταση μου είναι να πάρουμε μόνο AMC και όχι DC... ή να κάνουμε "εκπτώσεις" στον DC για να φέρουμε τον Γάλλο.
Ναι σε αυτο συμφωνω κι εγω με χιλια... Εχουμε μεγαλη αναγκη στην αμυνα νομιζω.
Παιζει να ξέρουμε τι μέρα παίζουμε;stelyk έγραψε:Η 4η αγωνιστιή αποφασίστηκε πριν λίγο να διεξαχθεί εμβόλιμα στις 22-23/09/2015, λυπάμαι pilotos
Ο Φρανκ Άρνεσεν απουσίαζε από την παρουσίαση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στην Τούμπα, παρότι έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη συμφωνία αυτή. Ο λόγος της απουσίας του είναι για να βρεθεί στην Κοπεγχάγη και να σχολιάσει για τη δανέζικη τηλεόραση, τον αγώνα της εθνικής Δανίας με την αντίστοιχη της Αλβανίας ο οποίος διεξάγεται απόψε το βράδυ.
Ανεπιβεβαίωτες όμως πληροφορίες μιλούν και για 'ενδιάμεση στάση' στην Πράγα, εκεί όπου συναντήθηκε με τον ατζέντη του 26,5 ετών διεθνή Τσέχου κεντρικού αμυντικού Ondrej Mazuch (Οντρέϊ Μάζουχ) ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ντνίπρο στην οποία αγωνίστηκε επί τρία έτη, προερχόμενος από δύο εξαιρετικές σεζόν με την Άντερλεχτ. Στα υπόψη βέβαια του Δανού Αθλητικού Διευθυντή του ΠΑΟΚ βρίσκονται οι επίσης ελεύθεροι Slobodan Rajkovic (Σλόμποταν Ραίκοβιτς) (Σέρβος, 26,5 ετών) κι ο τεράστιος Ron Vlaar (Ρον Φλάαρ) (πολλάκις διεθνής Ολλανδός, 30,5 ετών) ο οποίος όμως είναι τραυματίας και αναμένεται να επανέλθει μετά τα μέσα Νοεμβρίου. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι η επιστροφή στη Θεσσαλονίκη θα περιλαμβάνει κι άλλη 'στάση'. Είτε στην Πράγα (για τελική συμφωνία), είτε στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας όπου διαμένει αυτό το διάστημα ο Ολλανδός αμυντικός.
Αναμένουμε... Περίπτωση πάντως να αποκτηθεί επιτελικός μέσος άμεσα δεν υπάρχει. Αυτό θα συμβεί τον Ιανουάριο με προερχόμενο από Λατινική Αμερική...!
Ανεπιβεβαίωτες όμως πληροφορίες μιλούν και για 'ενδιάμεση στάση' στην Πράγα, εκεί όπου συναντήθηκε με τον ατζέντη του 26,5 ετών διεθνή Τσέχου κεντρικού αμυντικού Ondrej Mazuch (Οντρέϊ Μάζουχ) ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ντνίπρο στην οποία αγωνίστηκε επί τρία έτη, προερχόμενος από δύο εξαιρετικές σεζόν με την Άντερλεχτ. Στα υπόψη βέβαια του Δανού Αθλητικού Διευθυντή του ΠΑΟΚ βρίσκονται οι επίσης ελεύθεροι Slobodan Rajkovic (Σλόμποταν Ραίκοβιτς) (Σέρβος, 26,5 ετών) κι ο τεράστιος Ron Vlaar (Ρον Φλάαρ) (πολλάκις διεθνής Ολλανδός, 30,5 ετών) ο οποίος όμως είναι τραυματίας και αναμένεται να επανέλθει μετά τα μέσα Νοεμβρίου. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι η επιστροφή στη Θεσσαλονίκη θα περιλαμβάνει κι άλλη 'στάση'. Είτε στην Πράγα (για τελική συμφωνία), είτε στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας όπου διαμένει αυτό το διάστημα ο Ολλανδός αμυντικός.
Αναμένουμε... Περίπτωση πάντως να αποκτηθεί επιτελικός μέσος άμεσα δεν υπάρχει. Αυτό θα συμβεί τον Ιανουάριο με προερχόμενο από Λατινική Αμερική...!
Τρίτη-Τετάρτηnothu έγραψε:Παιζει να ξέρουμε τι μέρα παίζουμε;stelyk έγραψε:Η 4η αγωνιστιή αποφασίστηκε πριν λίγο να διεξαχθεί εμβόλιμα στις 22-23/09/2015, λυπάμαι pilotos
Έ μα, μας κουβαλάν Σεπτέμβριο πάλι..stelyk έγραψε:Η 4η αγωνιστιή αποφασίστηκε πριν λίγο να διεξαχθεί εμβόλιμα στις 22-23/09/2015, λυπάμαι pilotos

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Έλεγα ότι χρειαζόμασταν δεκάρι περισσότερο από επιθετικό, αλλά ο Βάνιας έφερε δύο σε έναν.
Συνεπώς, η επόμενη θέση προς κάλυψη είναι ο στόπερ και ελπίζω πως ο Ραΐκοβιτς θα αποδειχθεί κατάλληλος για τον ρόλο.
Συνεπώς, η επόμενη θέση προς κάλυψη είναι ο στόπερ και ελπίζω πως ο Ραΐκοβιτς θα αποδειχθεί κατάλληλος για τον ρόλο.
-
Μαζι σου φιλε LIbra!Libra έγραψε:makispaspartou έγραψε:Προτιμώ ρε συ Γιώργο Vlaar ή Mazuch και Gourcuff ή κανεναν..Για Rajkovic δεν τρελαινομαι...MANIAKOS έγραψε:Δεν ξερω ίσως πλην Σέρβου να παμε για Δεκέμβρη
Υ.Γ.Ολα καλά Σουηδία?
εγω παντος αδερφια ειπα αυτα που γνωριζω κ τεκμηριωσα αυτα που ειπα κ με βαση λογικης κ με ατα που γραφονται λεγονται..
επισης φιλε μου μακη προτιμω κ γω τον vlaar απο τον rajkovic ton gourcuff τον θεωρω ανεξαρτητα με αυτα που εγραψα δυναμωνει ο παοκ ειναι οτι πρεπει να ξεκουραζει τον πελκα ο λογος επειδη δν ειναιε τοιμος να δηλωθει απ φεβρουαριο να παιζει στο πρωταθλημα κ να μαθαινει κ ο πελκας κ ανεβαινει 100 επιπεδα ο παοκ αν με τον μπερμπατοω ανεβηκε ηδη!

Και γω αυτο που λεει ο αλε νομιζω
Με Μπέρμπα καλούς μπροστα πχ παίζεις και χωρίς Πέλκα
Με Μπέρμπα καλούς μπροστα πχ παίζεις και χωρίς Πέλκα
-
Πραγματικά παίζει κανένας από αυτούς να είναι και του χρόνου...MANIAKOS έγραψε:Αν πούμε οτι η βασική τριάδα ειναι βιτορ Τζαβέλα κοστα που το λιγοτερο αμφιβόλου για του χρονου , καλο ειναι να ρθει ο Σέρβος
Υγ Θωμά πλην καιρού ολα καλα
Με πείσατε..Ραίκοβιτς όπως και να έχει..
Μακάρι όμως να κάτσει ένας από τους άλλους δύο!

Υ.Γ.Χαίρομαι αγορίνα μου!
-
Καλά θυμασαι...MANIAKOS έγραψε:Μακαρι ... Και συ ολα καλα ευχομαι
Έδεσσα αν θυμάμαι καλα;
Μια χαρά..
-
Τελικά ο Καραμητρούσης που έγραφε στο live του Μηλιου ποιον εννοούσε?Δεκάρι που ξεκινάει δρομολόγιο Λίμα-Μαδρίτη-Θεσσαλονίκη?
Με τρολαρεις;lazar4 έγραψε:Τρίτη-Τετάρτηnothu έγραψε:Παιζει να ξέρουμε τι μέρα παίζουμε;stelyk έγραψε:Η 4η αγωνιστιή αποφασίστηκε πριν λίγο να διεξαχθεί εμβόλιμα στις 22-23/09/2015, λυπάμαι pilotos