Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
και 1 επισκέπτης

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙΙ

Δημοσίευση από και 1 επισκέπτης »

GiorgosAtha έγραψε:Και sic για να ξέρουμε τι λέμε...
Αν η ΠΑΕ φέρει και τον Γάλλο και πχ. τον Vlaar θα είμαι μες την τρελή χαρά!
Η ένσταση μου είναι να πάρουμε μόνο AMC και όχι DC... ή να κάνουμε "εκπτώσεις" στον DC για να φέρουμε τον Γάλλο. ;)
+1926
Άβαταρ μέλους
nikospaok66

Δημοσίευση από nikospaok66 »

Παιδιά με τη μεταγραφή Berbatov πίστευα ότι πάμε για κεντρικό αμυντικό μόνο. Όμως ο Μηλιός στο chat είπε από Γενάρη χωρίς να αποκλείεται και τώρα αν προκύψει κάτι καλό, κύρια όπως είπε αν κάποιος που τον Αύγουστο ζητούσε 1 εκατομμύριο τώρα πέσει στις 300.000 ευρώ. Εκείνο στο οποίο επέμενε είναι ότι πάμε για χαφ αλλά απέκλεισε Γιορκίφ. Είπε χαρακτηριστικά έχει και άλλους καλούς παίκτες ελεύθερους. Ίσως αν κάποιος μπορεί να μας βρει ποιοι επιθετικοί χαφ είναι ελεύθεροι τώρα να μπορέσουμε να βρούμε σε ποιόν στοχεύουμε. Αναφορικά για Vlaar είναι εξαιρετική περίπτωση και αξίζει την υπέρβαση βάζοντας κάποιες ασφαλιστικές δικλείδες για να είσαι σίγουρος (π.χ. αριθμός συμμετοχών). Έχω την εντύπωση ότι οι μεταγραφές στην Αγγλία και για ελεύθερους έχουν τελειώσει (στις 3/9). Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Υπομονή και στήριξη. Την ομάδα θα αρχίσουμε να τη βλέπουμε στο δεύτερο γύρο. Έτσι πιστεύω.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

GiorgosAtha έγραψε:Και sic για να ξέρουμε τι λέμε...
Αν η ΠΑΕ φέρει και τον Γάλλο και πχ. τον Vlaar θα είμαι μες την τρελή χαρά!
Η ένσταση μου είναι να πάρουμε μόνο AMC και όχι DC... ή να κάνουμε "εκπτώσεις" στον DC για να φέρουμε τον Γάλλο. ;)

Ναι σε αυτο συμφωνω κι εγω με χιλια... Εχουμε μεγαλη αναγκη στην αμυνα νομιζω.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

stelyk έγραψε:Η 4η αγωνιστιή αποφασίστηκε πριν λίγο να διεξαχθεί εμβόλιμα στις 22-23/09/2015, λυπάμαι pilotos :(
Παιζει να ξέρουμε τι μέρα παίζουμε;
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

Ο Φρανκ Άρνεσεν απουσίαζε από την παρουσίαση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στην Τούμπα, παρότι έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη συμφωνία αυτή. Ο λόγος της απουσίας του είναι για να βρεθεί στην Κοπεγχάγη και να σχολιάσει για τη δανέζικη τηλεόραση, τον αγώνα της εθνικής Δανίας με την αντίστοιχη της Αλβανίας ο οποίος διεξάγεται απόψε το βράδυ.
Ανεπιβεβαίωτες όμως πληροφορίες μιλούν και για 'ενδιάμεση στάση' στην Πράγα, εκεί όπου συναντήθηκε με τον ατζέντη του 26,5 ετών διεθνή Τσέχου κεντρικού αμυντικού Ondrej Mazuch (Οντρέϊ Μάζουχ) ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ντνίπρο στην οποία αγωνίστηκε επί τρία έτη, προερχόμενος από δύο εξαιρετικές σεζόν με την Άντερλεχτ. Στα υπόψη βέβαια του Δανού Αθλητικού Διευθυντή του ΠΑΟΚ βρίσκονται οι επίσης ελεύθεροι Slobodan Rajkovic (Σλόμποταν Ραίκοβιτς) (Σέρβος, 26,5 ετών) κι ο τεράστιος Ron Vlaar (Ρον Φλάαρ) (πολλάκις διεθνής Ολλανδός, 30,5 ετών) ο οποίος όμως είναι τραυματίας και αναμένεται να επανέλθει μετά τα μέσα Νοεμβρίου. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι η επιστροφή στη Θεσσαλονίκη θα περιλαμβάνει κι άλλη 'στάση'. Είτε στην Πράγα (για τελική συμφωνία), είτε στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας όπου διαμένει αυτό το διάστημα ο Ολλανδός αμυντικός.
Αναμένουμε... Περίπτωση πάντως να αποκτηθεί επιτελικός μέσος άμεσα δεν υπάρχει. Αυτό θα συμβεί τον Ιανουάριο με προερχόμενο από Λατινική Αμερική...!
Άβαταρ μέλους
lazar4

Δημοσίευση από lazar4 »

nothu έγραψε:
stelyk έγραψε:Η 4η αγωνιστιή αποφασίστηκε πριν λίγο να διεξαχθεί εμβόλιμα στις 22-23/09/2015, λυπάμαι pilotos :(
Τρίτη-Τετάρτη
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Έ μα, μας κουβαλάν Σεπτέμβριο πάλι.. ;) και καθημερινή... Τί να κάνουμε θα το υποστούμε

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Έλεγα ότι χρειαζόμασταν δεκάρι περισσότερο από επιθετικό, αλλά ο Βάνιας έφερε δύο σε έναν.
Συνεπώς, η επόμενη θέση προς κάλυψη είναι ο στόπερ και ελπίζω πως ο Ραΐκοβιτς θα αποδειχθεί κατάλληλος για τον ρόλο.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Libra έγραψε:
makispaspartou έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Δεν ξερω ίσως πλην Σέρβου να παμε για Δεκέμβρη
Προτιμώ ρε συ Γιώργο Vlaar ή Mazuch και Gourcuff ή κανεναν..Για Rajkovic δεν τρελαινομαι...
Υ.Γ.Ολα καλά Σουηδία?

εγω παντος αδερφια ειπα αυτα που γνωριζω κ τεκμηριωσα αυτα που ειπα κ με βαση λογικης κ με ατα που γραφονται λεγονται..

επισης φιλε μου μακη προτιμω κ γω τον vlaar απο τον rajkovic ton gourcuff τον θεωρω ανεξαρτητα με αυτα που εγραψα δυναμωνει ο παοκ ειναι οτι πρεπει να ξεκουραζει τον πελκα ο λογος επειδη δν ειναιε τοιμος να δηλωθει απ φεβρουαριο να παιζει στο πρωταθλημα κ να μαθαινει κ ο πελκας κ ανεβαινει 100 επιπεδα ο παοκ αν με τον μπερμπατοω ανεβηκε ηδη!
Μαζι σου φιλε LIbra! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Και γω αυτο που λεει ο αλε νομιζω
Με Μπέρμπα καλούς μπροστα πχ παίζεις και χωρίς Πέλκα
makispaspartou

MANIAKOS έγραψε:Αν πούμε οτι η βασική τριάδα ειναι βιτορ Τζαβέλα κοστα που το λιγοτερο αμφιβόλου για του χρονου , καλο ειναι να ρθει ο Σέρβος

Υγ Θωμά πλην καιρού ολα καλα
Πραγματικά παίζει κανένας από αυτούς να είναι και του χρόνου...
Με πείσατε..Ραίκοβιτς όπως και να έχει..
Μακάρι όμως να κάτσει ένας από τους άλλους δύο! :mrgreen:

Υ.Γ.Χαίρομαι αγορίνα μου!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Μακαρι ... Και συ ολα καλα ευχομαι

Έδεσσα αν θυμάμαι καλα;
makispaspartou

MANIAKOS έγραψε:Μακαρι ... Και συ ολα καλα ευχομαι

Έδεσσα αν θυμάμαι καλα;
Καλά θυμασαι...
Μια χαρά..
makispaspartou

Τελικά ο Καραμητρούσης που έγραφε στο live του Μηλιου ποιον εννοούσε?Δεκάρι που ξεκινάει δρομολόγιο Λίμα-Μαδρίτη-Θεσσαλονίκη?
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

lazar4 έγραψε:
nothu έγραψε:
Τρίτη-Τετάρτη
Με τρολαρεις;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”