Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Δεν ειναι λίγο αυθαίρετη κριτική να λεμε οτι ο Στόχ θα χαλάσει τα αποδυτήρια, δεν ειναι επαγγελματίας κτλ;
Πότε έγιναν τα παραπάνω;
Μήπως αυτο μας σέρβιραν;
Εγω αυτο που ξέρω ειναι οτι μια χαρά χεράκι του ειχε βάλει ο Στέφενς και μια χαρά πρόβατο κ επαγγελματίας υπήρξε.
Και εαν ο ΠΑΟΚ ηταν ΟΜΑΔΑ εκείνη την χρονιά τότε ο παίκτης θα εκανε παπάδες.
Δεν ξεχνάω το νεύρο του κ τον ποδοσφαιρικό τσαμπουκά στον τελικό με ΠΑΟ. Μόνος του προσπάθησε να γυρίσει το παιχνίδι αλλα κάποιοι άλλοι ΔΕΝ. Οποίος θέλει ας βάλει να δει ξανά τον τελικό, θα καταλάβει.
Δεν ξέρω εαν ταιριάζει ή όχι στο σύστημα του Τούντορ, αν πραγματικά τον θελουμε ή ειναι παπάς.
Όμως ο Στόχ για μένα ειναι παιχταράς!
Πότε έγιναν τα παραπάνω;
Μήπως αυτο μας σέρβιραν;
Εγω αυτο που ξέρω ειναι οτι μια χαρά χεράκι του ειχε βάλει ο Στέφενς και μια χαρά πρόβατο κ επαγγελματίας υπήρξε.
Και εαν ο ΠΑΟΚ ηταν ΟΜΑΔΑ εκείνη την χρονιά τότε ο παίκτης θα εκανε παπάδες.
Δεν ξεχνάω το νεύρο του κ τον ποδοσφαιρικό τσαμπουκά στον τελικό με ΠΑΟ. Μόνος του προσπάθησε να γυρίσει το παιχνίδι αλλα κάποιοι άλλοι ΔΕΝ. Οποίος θέλει ας βάλει να δει ξανά τον τελικό, θα καταλάβει.
Δεν ξέρω εαν ταιριάζει ή όχι στο σύστημα του Τούντορ, αν πραγματικά τον θελουμε ή ειναι παπάς.
Όμως ο Στόχ για μένα ειναι παιχταράς!
Από την άλλη πλευρά βρίζει προπονητές, δεν μαρκάρει ποτέ , είναι η χαρα του Μαρκίζ και γυρίζει τσόντες σε μεγαλύτερη συχνότητα από τον Γκουσγκούνη.

-
Φέρτε τονDimg4 έγραψε:Οτι κι αν λετε παικτες σαν τον Στοχ σε αλλαζουν επιπεδο

φερτε τον χθες!! θα δωσει αλλη ποιοτητα στην ομαδα γιατι καλοι και χρησιμοι οι ποδοσφαιριστες που πηρε αλλα δεν εχουν την κλαση του Στοχ!!
Με Στοχ θα πεσουν τα τσιμεντα αδερφια. Οποιος μιλαει για χαρακτηρα κλπ, ας δει ξανα τα ματς με Σαλκε, Γαβρο κ τελικο με Βαζελο. Και ναι, αν παιξει στα 5 μεγαλα ματς ολη τη σεζον, εμενα μου φτανει. Την Καλλονη την κερδιζε κι ο Λουκας.
Θα μας τρελανετε καποιοι,απο τη μια γραφετε πως πρωτη φορα βλεπετε σχεδιο,βλεπετε πλανο τριετιας,βλεπετε οργανωμενη δουλεια και απο την αλλη ζητατε να φερουμε 4ρτο εξτρεμ επειδη ειναι παικταρας.
Καταρχήν ο παίκτης είναι τελειωμένος. Δεν ενδιαφέρεται για ποδόσφαιρο, όλες οι ομάδες που πήγε τα τελευταία χρόνια τον διώχνουν και οι φίλαθλοι τον κράζουν.
Έπειτα και σιγά τον παίκτη, λες και μιλάμε για Βιερίνια κάνετε. Καμία διαφορά δεν έκανε ο Στοχ όταν έπαιζε σε εμάς. Παίκτης με προοπτικές αλλά ελάχιστη προσφορά, ειδικά για τα λεφτά που έπαιρνε. Από τα στατιστικά του την σεζόν εκείνη φαίνονται πολλά ενώ θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι ήταν μακράν ο πιο άστοχος παίκτης του πρωταθλήματος με 1/8 περίπου σουτ προς την εστία. Τραγικό πραγματικά.
Νέους και πεινασμένους θέλουμε, όχι μόνο για λεφτά και Μύκονο το μυαλό τους.
Έπειτα και σιγά τον παίκτη, λες και μιλάμε για Βιερίνια κάνετε. Καμία διαφορά δεν έκανε ο Στοχ όταν έπαιζε σε εμάς. Παίκτης με προοπτικές αλλά ελάχιστη προσφορά, ειδικά για τα λεφτά που έπαιρνε. Από τα στατιστικά του την σεζόν εκείνη φαίνονται πολλά ενώ θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι ήταν μακράν ο πιο άστοχος παίκτης του πρωταθλήματος με 1/8 περίπου σουτ προς την εστία. Τραγικό πραγματικά.
Νέους και πεινασμένους θέλουμε, όχι μόνο για λεφτά και Μύκονο το μυαλό τους.
- ace79grpaok
Απο την στεριση που έχουμε φάει τα τελευταία χρόνια για εξτρεμ και 10 να φέρει πάλι λίγα θα μας φαίνονται
,εγώ πιστεύω ότι ο στοχ θα κάνει παπάδες αν έρθει η ποιότητα ειναι πάντα καλοδεχούμενη

-
Μια χαρά ειναι να έρθει ο Στοχ και σεντερ φορ να έχεις τον Borini σαν να είναι η τάξη του 2005 της chelsi, 3 παικτες απο Σλοβακία. 4 εξτρεμ πρέπει να έχει μια ομαδα τα οποια τα δικά μας ολα παίζουν και δευτερα σεντερ φορ.
Ο Τουντορ θέλει ομαδα και για Ευρωπη και για πρωταθλημα και για κυπελλο ,ε ρε θα τρελαθουμε . Επισης το παιδι ειναι ερωτευμενο τέρμα τα εξω . Εχει βάλει πλωρη για παντρεια..
Σας χαλάει αναλογα τον αντιπαλο στην Ευρωπη να παίζει ο Μακ και την Κυριακη να βάζει τον Στοχ.
Φερτον τώρα!!!
Ο Τουντορ θέλει ομαδα και για Ευρωπη και για πρωταθλημα και για κυπελλο ,ε ρε θα τρελαθουμε . Επισης το παιδι ειναι ερωτευμενο τέρμα τα εξω . Εχει βάλει πλωρη για παντρεια..
Σας χαλάει αναλογα τον αντιπαλο στην Ευρωπη να παίζει ο Μακ και την Κυριακη να βάζει τον Στοχ.
Φερτον τώρα!!!
Δεν ήταν απλά αλλαγή. Τον έβαλε στο ημίχρονο και τον έβγαλε μετά από κανένα 15λεπτο αν θυμάμαι καλά, για το ότι δεν έπαιζε καλά, ενώ όλη η ομάδα σερνόταν. Δεν τον δικαιολογώ που τον έβρισε, αλλά ήταν λογικό να αντιδράσει.BigBaby έγραψε:Δεν πιστευω οτι θα ασχοληθουμε με τον Στοχ γιατι πολυ απλα δεν θα βαλει το εγω του κατω απο το εμεις.
Θα θελει σιγουρα ενα τεραστιο συμβολαιο και δεν θα θελει να βγαινει ουτε καν αλλαγη (δεν ξεχναω που εβρισε τον Στεφενς οταν τον εκανε αλλαγη).
- ΑποστόληςΑ
O Stoch είναι παιχταράς, αλλά θα προτιμούσα αυτά τα λεφτά να τα δίναμε σε κάποιο 10ρι, που νομίζω ότι μας λείπει περισσότερο από κάθε άλλη θέση.