Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Ale

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από Ale »

Realcon, συγγνώμη ρε συ, αλλά δεν παρακολουθώ εδώ καθόλου τί γίνεται. Μόνο με τον ΠΑΟΚ ασχολούμαι. Να φανταστείς, την μεταγραφή του Σουάρες την έμαθα κατά τύχη από έναν αδερφό στην προηγούμενη ΠΑΟΚοσύναξη που κάναμε... :oops:
Πάντως θα είχε πλάκα να υπογράψει τον Ροναλντίνιο η κπρ και να παίξει αντίπαλος με εμάς. Μιλάμε για πολύ σουρρεαλισμό! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Μαυρο Χιονι έγραψε:Μάλλον είμαι ο μόνος που δε θέλει το Ροναλντίνιο στη Τούμπα
δεν εισαι ο μονος.
μπορει να ερθει και να ειναι ο παλιος τρελος ροναλντινιο.
απλα δε γουσταρω τη λογικη της μπανανιας στις μεταγραφες.ερχομαι δλδ γιατι ποια σοβαρη ομαδα θα μου εδινε αυτα που μου δινεις.
34,5 χρονων να παρει εναν σκασμο λεφτα και χωρις να ειναι σιγουρο οτι θα μπορει να βγαλει χρονια.εδω στη βραζιλια μια επαιζε δυο δεν επαιζε.δεν πιστευω δηλαδη οτι θα ειναι τοσο ορεξατος.
τεσπα.δε μου αρεσει η λογικη.για τον παικτη τι να πει κανεις.
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Δεν γεμιζουν οι σελιδες με τιποτα ουτε καν με Ρονι...... :shock:
Τα λεφτα που ζηταει ο Ρονι ειναι παρα πολλα.......ευτυχως η δυστυχως :o δεν ειναι ευκολακι να τα δωσουμε εν αντιθεση με τους τουρκους/αραβες/ρωσους που κ τα σπρωχνουν ασχημα κ ο φορολογικος συντελεστης ειναι υπερβολικα μικροτερος απο οτι σε εμας.
Ντεσπε τα 300.000 ειναι υποθετικο νουμερο η το λες επειδη κατι ξερεις?
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

barlow δεν συμφωνώ...
Η επιλογή έχει πολλαπλά οφέλη. Και οικονομικά (unpsofable δεν λατρεύετε μόνο στη Βραζιλία αλλά σε ολόκληρο τον πλανήτη.Μη λέμε ότι νάνε. Ποια κρίση? Ουρές θα κάνουν να τον δούν όπου και να παίζει. Ο τύπος είναι μύθος!) και αγωνιστικά.
Επειδή λόγο στοιχήματος πέρυσι χάζευα πολύ Λάτιν Αμέρικα... σε πληροφορώ ότι πήρε την Μινέιρο από το χέρι και σήκωσε Κοπα Λιμπερταδόρες (το Τσαμπιόνι της Λ. Αμέρικα!) και το Μινεράο κάνοντας τρομερά παιχνίδια και βάζοντας φοβερά γκολ.
Το τί έκανε φέτος δεν ξέρω...

Στο Ελλάντα θα έκανε Χ Α Β Α Λ Ε .

ΥΣ. Χαλαρώστε... συζήτηση κάνουμε. Όσοι περνούν στα πολύ σοβαρά και ξένερώσουν αν δεν έρθουν Roni ή Misi απλά είναι εκτός πραγματικότητας.
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Γράφουν σήμερα τα Σπόρια για το θέμα της ανανέωσης του Κλάους. Καραδοκεί ο γάβρος...
Βρε εμετοί!! Τρείς μέρες πριν παίρνατε συνέντευξη από το παιδί και σας έλεγε μέσα στα μούτρα πόσο ενοχλημένος είναι με τις βλακείες που γράφετε για το θέμα του. Αφήστε ρε τον ΠΑΟΚ να αναπνεύσει!! :redcard:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ε οχι και να ξενερωσω ρε συ.ισα ισα και εγω θα παλαβωσω.αλλωστε εγραψα , για τον παικτη τι να πει κανεις..
εξηγησα οτι γουσταρω φαση ταλεντου κλπ.
δε γουσταρω μπαμ και μπουμ σε τετοιες ηλικιες.να ηταν 30 να τρελαθω.αλλα τωρα απλα δεν ειναι της νοοτροπιας μου η φαση.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Και μονο που το συζητατε παντως εχει πλακα. :lol:
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Αυτό με τον Βουκιτς, που μιλάνε για γέφυρες κλπ. Όσο και να τον θέλω... Έτσι ΠΑΟΚ δεν πας μπροστά. Εύχομαι να γίνεται κατανοητό αυτό που λέω. Ο ΠΑΟΚ πάνω απ όλα!!!
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

ΠΟΛΥ Νεκρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα,αν ο κλαους θελει 600000 και ο παοκ τον δινει 500000 και δεν κλεινει τι να πω ,ας τον πουλησει οσο ειναι η ρητρα του να paroyme kaneναν αλλο με 2 εκ που ειναι η ρητρα του ,μακαρι να κλεισει ο ελ τσακο μασε στην εβδομαδα και για τον εξτρεμ δεν ξερω που ξεραηλα
Άβαταρ μέλους
obanebane

Επειδη διαβασα τον despe να γραφει ενα υποθετικο ποσο για τον αριστερο εξτρεμ να πω και εγω τη γνωμη μου.
Η μεταγραφη του Μακ μονο για τη φετινη σεζον κοστισε πανω απο 1 μυριο ευρω (αγορα+αμοιβη) εαν και στα αριστερα χρειαστει να αγορασουμε ποδοσφαιριστη τοτε ναι ισως το συμβολαιο του να ειναι χαμηλο,αν ομως ερθει ελευθερος η δανεικος για τη θεση τοτε φανταζομαι οτι θα μιλαμε για αρκετα μεγαλυτερο νουμερο απο τα 300 ετησιως.
Το ταβανι της ομαδας αποτι φαινεται ειναι το 1 μυριο συνολικου ετησιου κοστους για τους πρωτοκλασατους του ροστερ (Ρατς,Μαντουρο,Μααρτενς,Αθανασιαδη θελω να πιστευω,Ινσαουραλδε η αντι Ινσαουλαλδε,Σαλπιγγιδη :( )και ισως γινει μια υπερβαση για εναν ποδοσφαιριστη,υποθετικα μιλωντας και με βαση την υποτιθεμενη επισης προταση στον Νατχο με το 1.6 ετησιως που ακομα δεν ξερουμε αν ειναι καθαρο το ποσο η μικτο.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

http://inpaok.com/189762/αποθέωση-για-λούκας/

πως τον πανε τα μπλε .... μπραβο ρε παλικαρι κανε μας περηφανους :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Καπετάνιος

Δημοσίευση από Καπετάνιος »

Ο φορλάν πότε θα έρθει;
Άβαταρ μέλους
Καπετάνιος

Δημοσίευση από Καπετάνιος »

Όσο για κλάους και γαύρο να πω πως το περιμένα οτι θα έβγαινε μια τέτοια μλκια [οχι συγκεκρυμενα για τον κλάους] μετά το θέμα του καπετάν φουρτούνα. Για να έχει το προβατάκι ο ΠΑΟΚτσης να λέει : ο κλαους εμεινε στη ΠΑΟΚαρα όσο και αν τον θέλετε.

Σίγα τώρα μη καθήσει ο κλάους που είναι από 10 ετων στη Τούμπα και με το χαρακτήρα που ξέρουμε να μιλήσει με γαύρο. Σπόρια πασατέμπος.
Άβαταρ μέλους
obanebane

che καλα το πας για αρχη. :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”