εσυ φιλε μου στειλτον να παιζει στην εθνικη τραυματιας και οταν σε επιστρεψει με δυο μηνες θλαση γραφε και το πλεον κλασσικο "ο,τι εγινε εγινε κοιταμε μπροστα"...Thracian έγραψε:πατε καλα ρε μερικοι????
ο ένας ο ΠΑΟΚ τον πληρώνει, ο άλλος να τον καλέσουν για εξηγήσεις....
αντι να χαίρεστε οτι ενας παιχτης του ΠΑΟΚ ειναι σε εθνική ομαδα και γουστάρει να παιζει εκεί καθεστε και κρινετε το αν θα παθει υποτροπή;;;;;
ο αποστολης πολυ ηρεμα το αξηγεί μου φαίνεται....
κανεις δεν εγραψε να μην παιζει ο παιχτης στην εθνικη του...1000 φορες να παιζει και παραπανω...αλλα να παιζει οταν ειναι 100% υγιης και οχι οταν ρισκαρει εναν πολυμηνο τραυματισμο για να παιξει εναν αγωνα...
αυτα ολα τα σοβαρα κλαμπ τα κανονιζουν...παραδειγματα υπαρχουν πολλα...η μπαγερν με τον ρομπεν, η μπαρτσα με τον νευμαρ και το μεσσι, η τσελσι με τον ντιεγκο κοστα για τον οποιο βρεθηκε σε πολυμηνη κοντρα με την ομοσπονδια της ισπανιας κλπ...
τωρα αν εσυ γουσταρεις να τον εχεις τραυματια γιατι "καυλωνει να παιζει στην εθνικη του ανετοιμος" δεν μπορω να κανω κατι...εγω προσωπικα τον ΠΑΟΚ υποστηριζω οχι την εθνικη κανενος...
υγ αποστολη προφανως και ηταν ανετοιμος να παιξει γι αυτο και δε χρησιμοποιηθηκε...