31.Γιώργος Τζαβέλλας
Re: 3.Γιώργος Τζαβέλλας
Πραγματικά κάκιστος. Όποιος βάζελος ήταν απ'εκεί τον ξεπάτωνε. Από τσαμπουκά πρώτος όμως έ...τέτοιους θέλουμε στον ΠΑΟΚ. Άσε ρε...
- thanos-xanthi
ενα αριστερο μπακ σαν του λαγου
ταχυτητα επιτελους
και στα ακρα και στον αξονα
γεμισαμε αργοκινητους παιχτες, ποδοσφαιρο αργο βαρυ κι ασηκωτο
τον πηρε κι αυτον η τρικυμια χτες, τιποτα απολυτως
ταχυτητα επιτελους
και στα ακρα και στον αξονα
γεμισαμε αργοκινητους παιχτες, ποδοσφαιρο αργο βαρυ κι ασηκωτο
τον πηρε κι αυτον η τρικυμια χτες, τιποτα απολυτως
- pisakaipoupoula
τα cojones σου και τη μαγκιά σου σε τελικούς τη θέλουμε εντός κ εκτός, τι να το κάνω μέστη Τούμπα μόνο...0
τελικά ο τουρίστας κάτι ήξερε και έλεγε ότι είσαι καλύτερος για σεντερ μπακ ή για αριστερό μπακ που θα λειτουργεί ώς 3ο σεντερ μπακ.
ελπίζω του χρόνου να είσαι αριστερά στην άμυνα με ένα δεξί μπακ που θα ανεβαίνει συνεχώς. έτσι μόνο θα υπάρχει ισσοροπία στην άμυνα. αυτό το πράγμα με Τζαβέλλα-Σκόνδρα στα μπακ πρέπει να σταματήσει. είναι αναχρονιστικό.
ελπίζω του χρόνου να είσαι αριστερά στην άμυνα με ένα δεξί μπακ που θα ανεβαίνει συνεχώς. έτσι μόνο θα υπάρχει ισσοροπία στην άμυνα. αυτό το πράγμα με Τζαβέλλα-Σκόνδρα στα μπακ πρέπει να σταματήσει. είναι αναχρονιστικό.
Εντάξει ρε παίδες...
Έβαλε το γκολ και νίκησες τον γαύρο στο πρωτάθλημα. Έβγαλε ψυχή σε όλα τα ματς...
Αυτός έφταιγε μόνο;
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έβαλε το γκολ και νίκησες τον γαύρο στο πρωτάθλημα. Έβγαλε ψυχή σε όλα τα ματς...
Αυτός έφταιγε μόνο;
- ace79grpaok
Αν έβλεπες τις κινήσεις του μπεργκ των 300.000 χιλιάδων τότε θα νόμιζες ότι οι δικοί μας δουλεύουν για 20.000 το χρόνο.εκεί είναι το θέμα
ναι δεν έπαιξε καλα στον τελικό. όχι ο μπέργκ δεν παίρνει 300 χιλιάρικα αλλά 700 (μεικτά). αυτό το διαβάζω συνέχεια τις τελευταίες ημέρες. οκ. υπάρχει πίκρα και θυμός αλλά να είμαστε ορθοί και δίκαιοι. ο Κλάους παίρνει 150 πχ. αυτό σημαίνει ότι είναι λιγότερο σημαντικός απο τον μπέργκ; ή με μικρότερες δυνατότητες εξέλιξης;;
Re: Απ: 3.Γιώργος Τζαβέλλας
Ο Μπεργκ έχει 4ετες συμβόλαιο με συνολική αμοιβή 1.900.000€ (450, 450, 500, 500).
Στο χέρι πόσα παίρνει;
Πολύ κακός ρε Γιώργο, σου τελείωσε το πάθος στο ματς με τον γαύρο?
Μόνο για δυνατά παιχνίδια που θέλουν τσαμπουκά είσαι μου φαίνεται και για βλαχομαγκιές, ο βάζελος κατέβηκε να παίξει μπάλα και έκαναν πλάκα από τη μεριά σου
Και βλέπαμε και το Νάνο από απέναντι να τρέχει πάνω-κάτω ασταμάτητα γαμώ το σπίτι του
Τουλάχιστον ο μόνος που πλησίασε λίγο να χειροκροτήσει τον κόσμο και να ζητήσει συγγνώμη μετά την άθλια εμφάνισή σας
Μόνο για δυνατά παιχνίδια που θέλουν τσαμπουκά είσαι μου φαίνεται και για βλαχομαγκιές, ο βάζελος κατέβηκε να παίξει μπάλα και έκαναν πλάκα από τη μεριά σου
Και βλέπαμε και το Νάνο από απέναντι να τρέχει πάνω-κάτω ασταμάτητα γαμώ το σπίτι του
Τουλάχιστον ο μόνος που πλησίασε λίγο να χειροκροτήσει τον κόσμο και να ζητήσει συγγνώμη μετά την άθλια εμφάνισή σας
σε πολλα δικαιώνεται...δυστυχως για τη διοικηση και την προπαγανδα των γνωστωνK_geo έγραψε:τελικά ο τουρίστας κάτι ήξερε και έλεγε ότι είσαι καλύτερος για σεντερ μπακ ή για αριστερό μπακ που θα λειτουργεί ώς 3ο σεντερ μπακ.