ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, 10αρι στον ΠΑΟΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΥΓ: Χίτμαν ο δικός σου τι μπάτζετ θα θέλει; ελεύθερος δεν είναι;

ΥΓ2: 2,30 ο Στόχ στο αερδορόμιο., τσίμα τσίμα
Ο Ibricic;;; Ελεύθερος από 1/7 λέει το transfermarkt και με γεμάτη χρονιά σε Γκαζιαντέπ και Κασίμπασα.K_geo έγραψε: ΥΓ: Χίτμαν ο δικός σου τι μπάτζετ θα θέλει; ελεύθερος δεν είναι;
kataramenos5 έγραψε:moican4 έγραψε:Ο Στοχ πάντως είναι ένας παίκτης επιπέδου Βιερίνια..
Θα παίζει δεξιά με τον Λούκας αριστερά...
Ετοιμάζεται να σκάσει και άλλη μεταγραφή....πάντως..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χι χι...μμμ
Σορυ αλλα δε κρατήθηκα ..μετα απο Στοχ (και 10ρι)
σκέφτηκα φευγαλέα το ΠΑΟΚ ρουλης με το ερπετο να κατεβάζει
Διούδη Ηρακλή, Κύργια Πουλίδο Νταμαρλη κλπ
Αλλοι παίρνουν Στοχ κι αλλοι θα κάνουν ΩΧΧ.
![]()
![]()
![]()
Το ειλημμένη απόφαση από πού βγαίνει ?K_geo έγραψε:ειλημμένη απόφαση.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, 10αρι στον ΠΑΟΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
ΥΓ: Χίτμαν ο δικός σου τι μπάτζετ θα θέλει; ελεύθερος δεν είναι;
hitman έγραψε: 2,30 ο Στοχ στο αεροδρόμιο;;; Αφού 1,69 είναι !!! Θα ψηλώσει στο αεροδρόμιο;;;
Όντως... Τσίμα τσίμα. Είναι πολύ χαμηλοτάβανο το "Μακεδονία".K_geo έγραψε:
theo G4 έγραψε:και εγώ θέλω 10ρι.
Ο Στοχ έχει και τα 2 πόδια ενώ ο Λούκας αριστερό...desperando έγραψε:αναποδα τα ειπεςmoican4 έγραψε:Ο Στοχ πάντως είναι ένας παίκτης επιπέδου Βιερίνια..
Ετοιμάζεται να σκάσει και άλλη μεταγραφή....πάντως..
Θα πάρω το 9ριshark4 έγραψε:theo G4 έγραψε:και εγώ θέλω 10ρι.
Μεχρι να ερθει το κανονικο παρε αυτο στην ακρη....
![]()
![]()
![]()
moican4 έγραψε:Ο Στοχ έχει και τα 2 πόδια ενώ ο Λούκας αριστερό...desperando έγραψε:αναποδα τα ειπεςmoican4 έγραψε:Ο Στοχ πάντως είναι ένας παίκτης επιπέδου Βιερίνια..
Μπορεί βέβαια να γίνει και όπως το λες, το θέμα είναι ότι με την τελευταία "κινηση" που θα κάνουμε θα δέσουμε 100% και προβλέπεται μακελειό μετά..
άρα και cb & 10αρι να τα απεμπολήσουμε σαν σκέψεις;moican4 έγραψε:Ο Στοχ έχει και τα 2 πόδια ενώ ο Λούκας αριστερό...desperando έγραψε:αναποδα τα ειπεςmoican4 έγραψε:Ο Στοχ πάντως είναι ένας παίκτης επιπέδου Βιερίνια..
Μπορεί βέβαια να γίνει και όπως το λες, το θέμα είναι ότι με την τελευταία "κινηση" που θα κάνουμε θα δέσουμε 100% και προβλέπεται μακελειό μετά..