21.Νίκος Σπυρόπουλος

Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Re: 21.Νίκος Σπυρόπουλος

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Ωχχχ. Μετα τον Κατσικα θα παρεις κι εσυ ευκαιρια.

Κι εγω παρακαλουσα τον αγγελο να σε κρινει με αυστηρα ποδοσφαιρικα κριτηρια. Κουνια που με κουναγε. Βρε κι ο Βιβιαν και ο Κουμαλο να ειχαν συμβολαιο, θα παιρνανε ευκαιριες.

ομως καλα να παθουμε.

300 χιλιαρικα επι 2 χρονια (εγω νομιζω 3 χρονια συμβολαιο εχεις) μας κανουν 600 χιλιαρικα καθαρα.
black death

Δημοσίευση από black death »

Sick Bastard έγραψε:What the fuck are u on about?
Τι δεν καταλαβαίνεις;
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

obanebane έγραψε:Η απαντηση μου ηταν προς τον σελοφαν που παρουσιασε τον προ τετραετιας Σπυροπουλο και οχι αυτον που ειδαμε περυσι.
Κατα τα λοιπα συμφωνω 100% αισιοδοξε,δεν εχω τη δυνατοτητα να βλεπω πολλες φορες τον ΠΑΟΚ εντος γηπεδων και πιστεψε με σε οτι με αφορα μονο για να γιουχαρω ποδοσφαιριστη δε πηγαινω στο γηπεδο.
+++ :opaokara:

sick και εγω την ιδια απορια εχω γιατι τον κραταμε και διωχνουμε τον λινο.. σε αυτο που λες εχεις δικιο..ουτε εμενα μου αρεσει το κεντρο αποκαταστασης πρωην διεθνων ποδοσφαιριστων και εγω οπως και ολοι μας θελουμε παιχτες καλους και οχι σαπακια..το γιατι τα επιλεγουμε ειναι ενα θεμα... παρολαυτα οταν θα παω στο γηπεδο δεν θελω να γιουχαρω τον σπυροπουλο ουτε τον σαλπι ουτε τον τζιολη...αυτον τον βρυζα που τοσο καιρο ολοι τον βριζουν αλλα στο γηπεδο δεν ακουγεται τπτ..δεν ειναι λιγο περιεργο???? οτι οι συνδεσμοι δεν τον ακουμπανε δεν ειναι ενα θεμα?? οφ τοπικ βεβαια..αλλα απλα μια απορια εκφραζω.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Μαυροθανατε ο απλος οπαδος ειναι ο καλυτερος κριτης γιατι το μονο που θελει ειναι το καλο της ομαδας του.
Και να σου πω και κατι αλλο,οταν παιρνεις εναν 33 χρονο και του δινεις ενα καλο συμβολαιο προοριζοντας τον για βασικο και απο πισω του εχεις εναν 27χρονο εν ενεργεια διεθνη ε τοτε ο τριτος σου δε μπορει να ειναι ενας 30χρονος αλλα ενας πιτσιρικας.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

black death έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:What the fuck are u on about?
Τι δεν καταλαβαίνεις;
Αυτό που είπες.
Που στον πούτσο μίλησα εγώ για δημοψηφίσματα κι ευρωεκλογες δεν μπορώ να καταλάβω.
black death

Δημοσίευση από black death »

obanebane έγραψε:Μαυροθανατε ο απλος οπαδος ειναι ο καλυτερος κριτης γιατι το μονο που θελει ειναι το καλο της ομαδας του.
Αυτό δεν τον κάνει καλύτερο κριτή. Ο καλύτερος κριτής αφήνει στην άκρη τα συναισθήματα.
Έχεις ακούσει που λένε ότι ο δρόμος προς την κόλαση είναι στρωμένος με καλές προθέσεις;

Εγώ πάλι πιστεύω ότι αν κάποιος μπορεί σίγουρα να τα κάνει χειρότερα απ' αυτούς που έχουμε, είμαστε εμείς η "πλειοψηφία".
Sick Bastard έγραψε: Αυτό που είπες.
Που στον πούτσο μίλησα εγώ για δημοψηφίσματα κι ευρωεκλογες δεν μπορώ να καταλάβω.
Ξαναδιάβασε τι έγραψες και τι απάντησα.
Λες αφού δεν πιστεύουμε ότι κάνει, γιατί τον κρατάμε. Δηλαδή θα αποφασίζουμε εμείς ποιος κάνει και ποιος δεν κάνει και ποιος θα είναι στην ομάδα;
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Θα συμφωνήσω πως αυτό που περιμένω να δω είναι ο Σπυρόπουλος του Παναθηναικού ή κάτι κοντά σε αυτό. Φαντάζομαι πως αυτής της άποψης είναι και ο ΑΑ, για αυτό τον πήρε στην προετοιμασία. Τώρα για το Λίνο, τα έχω γράψει στο thread του. Ότι καλύτερο έχει περάσει σε ξένο ποδοσφαιριστή από τον ΠΑΟΚ τα τελευταία 20 χρόνια και παικτικά, και σε ποδοσφαιρικό μυαλό και σε συμπεριφορά και σε χαρακτήρα. Κατά την άποψη μου αυτό που θα περίμενα να δω είναι τον Λίνο να τρέχει δίπλα στον Άγγελο και όχι τον Γκαρσία. Θέμα ταμπού βέβαια αυτό, αλλά τι να κάνεις....λες και ο Πάμπλο τα τελευταία δύο χρόνια που τα έκανε όλα ταναπού πληρωνόταν με λεφτά της MONOPOLY, καλά για την αγωνιστική προσφορά του ασε καλύτερα......αλλά ξέχασα εκεί φταίει όλως τυχαίως ένας άλλος βάζελος, ο Σπυριάρης........τέλος πάντων, ειμαστεφτηνοί στα πίτουρα και ακριβοί στις κότες γενικότερα......
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Λάθος νόμιζα 3ετές.
2ετές υπόγραψε.

http://www.paokfc.gr/news-el/stin-austr ... iropoulos/
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Ακομα και διετες να ειναι (που ειναι απ οτι φαινεται)

Τι ονειρο ειδαν δλδ αυτοι που τον υπεγραφαν περυσι το καλοκαιρι? Οτι θα βγαλει ματια και θα ανεβει τοσο πολυ η χρηματιστηριακη του αξια που με 300 χιλιαρικα δε θα μενει φετος?

Τα χουμε ξαναπει απο εδω μεσα. Τα τελευταια δυο χρονια εχουν γινει τετοια εγκληματα κατα του ΠΑΟΚ απο διοικουντες του ΠΑΟΚ που αν αλλαζε χερια η ομαδα, οσοι τα εκαναν θα κατηγορουνταν για εσχατη προδοσια (και δεν υπερβαλλω).
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Σας παρακαλω πολυ σταματηστε την παραπληροφορηση να περνουμε τα πραγματα οπως εχουν.
Ειπαμε δεν τον παμε τον Σπυροπουλο αλλα το συμβολαιο του ειναι δυετες με 200 χιλιαρικα το χρονο.
fn1m

Re: Απ: 21.Νίκος Σπυρόπουλος

Δημοσίευση από fn1m »

arrwstos έγραψε:Το ότι μαζεύτηκαν τόσα βαζέλια στην Τούμπα δεν ενοχλεί κανέναν? Γίναμε και οι οπαδοί επαγγελματίες σαν τους παίκτες?
Εμένα με ενοχλεί φίλε αλλά δυστυχώς η πλειοψηφία των ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ μόνο τον gayro εχθρευεται, οι βαζελοι κάθε χρόνο περνάν καλά στην Τούμπα.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Sick Bastard έγραψε:Ωχ, φτάνει, έλεος με αυτό το επιχείρημα, ''δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ, αλλά μην τον ακουμπάτε γιατί φοράει τη φανέλα του''. Έλεος, πραγματικά.
Ε... Δεν είναι καλύτερα αυτό από το να γιουχάρουμε την ώρα του παιχνιδιού; (εκεί είναι το μήνυμα)
Δεν λέω ότι θέλω τον Σπυρόπουλο και αμαν, αμαν. Είμαι στην λογική του @Αισιόδοξου.
Την κριτική να την κάνεις, κανείς δεν λέει αυτό. Το γιούχα να αποφύγουμε είναι το θέμα μέσα στο παιχνίδι. Μετά και αφου λήξη... Χώσε, πέστα...Τσίριξε.

ΥΣ. Για την κριτική σου παικτικά είμαι μαζί σου. Όχι στα κοσμητικά επίθετα όμως :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
mike

Δημοσίευση από mike »

ας μου απαντήσει κάποιος ειλικρινά γιατί δεν είμαι και πολύ έξυπνος ....

σε τι φταίει ο ποδοσφαιριστής Σπυρόπουλος, λέτε να ξέρει περισσότερη μπάλα και να το κρύβει?
αυτός αγόρασε τον εαυτό του και τον έφερε στον ΠΑΟΚ?
αυτός τον κατέβασε σε 11άδα ή τον έβαλε αναπληρωματικό?
αυτός αποφάσισε να πάει μόνος του σε προετοιμασία?
εσείς στη θέση του τι θα κάνατε?

εγώ έχω κάτι απαντήσεις, αλλά επειδή οι άλλοι είναι πιο έξυπνοι δε λέω τίποτα
ΠΡΟΣΟΧΗ: ότι γράφω ισχύει για τον οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή και μια παράκλιση ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Εντάξει ανήκει στον ΠΑΟΚ,αλλά επειδή ανήκει πρέπει να τον βγάλουμε παιχταρά; ; είναι αλήθεια πως δεν φταίει αυτός που είναι στην ομάδα,αλλά αυτοί που τον έφεραν.. Εγώ πραγματικά απορώ με τον άγγελο πως τον πήρε στην προετοιμασία.... ένας παλιοχαρακτηρας είναι,για να μην πω κάτι χειρότερο κ κακός επαγγελματία,δηλαδή δεν είναι καλός στην δουλειά του :D
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

αν εχεις εστω και λιγο ποδοσφαιρικο εγωισμο και λιγη αυτοεκτιμηση δεν δεχεσαι σε μια απο τις πιο παραγωγικες ηλικιες να εισαι τριτο μπακ και μεταξυ παγκου κ κερκιδας περιμενοντας να παρεις καμια ευκαιρια σε 5-6 παιχνιδια.
αν παλι εισαι συμβιβασμενος με την ανυπαρξια σου καθεσαι σε ενα συμβολαιο 250 χιλιαρικα που και δεν προκειται ποτε και πουθενα να βρεις και απορεις κ ο ιδιος τι σκεφτοντουσαν οταν το εκαναν και αραζεις.
δε φταιει ο ιδιος που ηρθε προφανως.φταιει ο ιδιος ομως που δεν ψαχνεται να φυγει καπου οπου θα παιζει (πρωην διεθνης και εχοντας καριερα σε μεγαλες ομαδες).
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”