2.Γιάννης Σκόνδρας
Re: 2.Γιάννης Σκόνδρας
θελω να δω πως θα καταφερουμε να σε ξεφορτωθουμε ανωδυνα...προς θεου οχι να βγουμε και κερδισμενοι μην ειαμστε και πλεονεκτες....
Ομάδα χωρίς πλάνο και προπονητή!!!!! Δεν φτάινε οι πάικτες... Οχι μόνο τουλάχιστον!!!!
- desperando
- Επικοινωνία:
οτι και να πω για σενα χαμηλοκωλη ειναι λιγο,αλλα δεν φταις εσυ που καποιος σε επιλεγει εις βαρος ενος συχρονου μπακ αλλα και τεραστιου ταλεντου
-
Asimos
Πραγματικα θέλω να μάθω ποιος απο όλους αυτούς τους άμπαλους στη διοίκηση πρότεινε να ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ δεξί μπακ δεκαετίας 80. Ο despe πιο πάνω είπε οτι τρώει τη θέση του Κιτσιου απ οτι κατάλαβα. Εγώ θα πω οτι αν στη Κ20 δεν υπάρχουν καλύτερα δεξιά μπακ απο τον Σκόνδρα ειναι για κλείσιμο οι ακαδημίες μας.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- john4serres
Ημουν απο αυτους που τον θελανε πολυ και η απογοητευση μου τεραστια......το μεγαλυτερο προβλημα του ειναι η μηδαμινη ποδοσφαιρικη ευφυια......δυστυχως ειναι αργος στο μυαλο......οσο και να προσπαθει κλπ.......μη θαφτει ο κιτσιου ρεμαλια.......
μπιφτέκι με πόδια μας βγήκε ο πρώην αρχηγός του ατρομήτου και το ανερχόμενο δεξί μπακ της εθνικής
συγνώμη αν παρεξηγηθούν συνοπαδοί με το χαρακτηρισμό
- Sick Bastard
Ούτε δοκάρι δεν περνάς, τεχνική μηδέν, σουτ τίποτα,
του χρόνου ελπίζω κίτσιου/κωνσταντινιδης...
του χρόνου ελπίζω κίτσιου/κωνσταντινιδης...
Καποιοι οταν ηρθε πανυγηριζαν οτι τον πηραμε και καλα μεσα απο τα χερια του γαυρου,ενω οι γαυροι γελαγαν μαζι μας.
Α ρε Σπανε κονομα που εκανες με τον πορτιερη και τον κεφτε τιποτα αλλο εχεις να μας σπρωξεις τωρα που γυριζει?
Α ρε Σπανε κονομα που εκανες με τον πορτιερη και τον κεφτε τιποτα αλλο εχεις να μας σπρωξεις τωρα που γυριζει?
- Emeismazi4
δασκαλε και εγω απο δαυτους ήμουν, που τον πίστευα γιατι είχε δείξει ηγετικά χαρακτηριστικά, έστω και στον Ατρόμητο, παρα το νεαρό της ηλικίας. αλλα τελικά:danirifle έγραψε:μπιφτέκι με πόδια μας βγήκε ο πρώην αρχηγός του ατρομήτου και το ανερχόμενο δεξί μπακ της εθνικής
MANIAKOS έγραψε:Ημουν απο αυτους που τον θελανε πολυ και η απογοητευση μου τεραστια......το μεγαλυτερο προβλημα του ειναι η μηδαμινη ποδοσφαιρικη ευφυια......δυστυχως ειναι αργος στο μυαλο......οσο και να προσπαθει κλπ.......μη θαφτει ο κιτσιου ρεμαλια.......
- kataramenos5
Αρα ρε παλικάρια οι περισσότεροι εδω μέσα τον γουστάραμε και τον θέλαμε στον ΠΑΟΚ μιας και στα αντίστοιχα τοπικ μεταγραφων μιλούσαμε για καλό παίκτη,γρήγορο,δυνατό, που δε φτουραει ο Αποστολο μπροστά του κλπ κλπ.Τώρα πώς κατάντησε μπιφτέκι ,αργός , , και προτιμάμε χιλιες φορές Αποστολό?Ποτε βλέπαμε σωστά τοτε η τώρα?Η μήπως ο τύπος ήρθε παικτούρα και κατάντησε κρεας (ο Χουμπ θα φταίει πάλι)?Αμαν πια με τις υπερβολές και τον μηδενισμό των πάντων.
ΥΓ Του χω σύρει πολλά του Ζηση και του Τσιτσι αλλα να την ακούνε επειδή φέρανε τους παίκτες που εμείς γουστάραμε(Σκόνδρας,Λούκας,κλπ) πάει πολύ.Δε παιζόμαστε με τιποτα.
ΥΓ Του χω σύρει πολλά του Ζηση και του Τσιτσι αλλα να την ακούνε επειδή φέρανε τους παίκτες που εμείς γουστάραμε(Σκόνδρας,Λούκας,κλπ) πάει πολύ.Δε παιζόμαστε με τιποτα.