Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Άβαταρ μέλους
tera12tera

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από tera12tera »

obanebane έγραψε:Ξεκινησες λεγοντας οτι ξερεις οτι εχει πεσει συρμα για να φαγωθει ο κατσε και στη πορεια προσπαθησες να το συμαζεψεις.
Και στη τελικη γιατι να μην ειναι ετοιμος ο τσεχος που εβγαλε κανονικα προετοιμασια με τους ρωσους?
Αστο δεν το σωνεις επιμενω οτι δεν σε ενδιαφερει ο ΠΑΟΚ απλα κατι εξυπηρετεις η απλα γουσταρεις να δημιουργεις ιντριγκες.
"Δεν σε ενδιαφερει ο ΠΑΟΚ" πολύ περισσότερο από όσο νομίζεις 20 χρόνια στη σειρά 32 στην πέντε είμαι ...Θα έγραφα και την φετινή μου θέση , αλλά τα τελευταία χρόνια έχω τρομάξει
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

ερώτηση:κάποιος εσβησε το σχόλιό μου , ή ήταν ο δαίμων του ίντερνετ;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Σου ευχομαι και 100 χρονια διαρκειας,εξακολουθεις να μην πειθεις ομως καλο βραδυ.
Άβαταρ μέλους
tera12tera

Καλό βράδυ ...Ελπίζω να κάνω λάθος και η χρησιμοποίηση του Νετσιντ και όχι του Κάτσε να γίνεται με ποδοσφαιρικά κριτήρια ... Εγώ ΔΕΝ ξέρω ένας άσχετος είμαι
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Εγώ δεν κατάλαβα..
Λες γνωρίζεις κάτι για τον Κάτσε και τον ΓΧ στην αρχή, και μετά το συμμαζεύεις λέγοντας πως "μα μου εγώ έτσι το βλέπω γιατί δεν το καταλαβαίνω ποδοσφαιρικά αλλιώς".
Τελικά ξέρεις κάτι ή δεν ξέρεις?
Ναι ή Ου?
Άβαταρ μέλους
tera12tera

Parolos έγραψε:Εγώ δεν κατάλαβα..
Λες γνωρίζεις κάτι για τον Κάτσε και τον ΓΧ στην αρχή, και μετά το συμμαζεύεις λέγοντας πως "μα μου εγώ έτσι το βλέπω γιατί δεν το καταλαβαίνω ποδοσφαιρικά αλλιώς".
Τελικά ξέρεις κάτι ή δεν ξέρεις?
Ναι ή Ου?
Ο Γ.Χ πέρυσι και ενώ ο Κάτσε ήταν το καλύτερο χαφ , μας τον αφήνει εκτός ενδεκάδας .
Από εκεί κ πέρα υπάρχουν άπειρα δημοσιεύματα για κάποια πράγματα . ΑΡΔ θα μου πεις ,και θα είναι δεκτό .
Όμως πλέον κάποια πράγματα δεν έχουν λογική ...
Εδώ μέσα από αξιόπιστους έχω διαβάσει και έχω διαβάσει ...αλλά το πρότερο χάλια παρελθον μου φταίει ;) ;) ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tera12tera την Δευ 29 Ιούλ 2013, 02:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

tera12tera έγραψε: Περιμένω από Στέφενς να βελτιώσει τον Κάτσε και όχι να τον διαγράψει.
Και αυτό ακριβώς θα κάνει. Δεν ξέρω αν θυμάσαι πέρσι που λέγανε ότι ο Κάτσε (συν τοις άλλοις) χρειάζεται ένα πρόγραμμα ενδυνάμωσης, το οποίο όμως τελικά αναβλήθηκε διότι τραυματίστηκε ο Γκαρσία και ο μικρός έπεσε στα βαθιά. Ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να το κάνει φέτος.
Εσύ από το πρώτο ματς τον διέγραψες; Δηλαδή και τον π.χ. Σπυρόπουλο τον διέγραψε επειδή δεν τον πήρε στην αποστολή; 26 παίκτες έχουμε και η αποστολή χωράει 18. Οκτώ θα μένουν έξω, συμβαίνει σε όλες τις ομάδες του κόσμου.
tera12tera έγραψε:Θεωρώ όμως πως ο συνδιασμός ανέτοιμου Νέτσιντ - πανέτοιμου Κάτσε , ήταν λάθος . Τώρα αν κάποιος μπορεί να με ενημερώση με ποδοσφαιρικά επιχειρήματα πως δεν παίζει κάτι άλλο , θα ήθελα να τον ακούσω
Δύο πράγματα. Πέρσι παίξαμε 4-4-2 με δύο παίκτες στο κέντρο που δεν «έδεναν» μεταξύ τους, δύο κοντοί, χωρίς δυνατότητα σίγουρης μακρινής μπαλιάς. Ένας λόγος που ο Λάζαρ ήταν χώμα το πρώτο εξάμηνο, ενώ όταν έπαιζε με Γκαρσία ή Κατσουράνη ήταν πολύ καλύτερος. Λάζαρ με Τζιόλη «κουμπώνουν» μια χαρά. Ο ένας ψηλός, δυνατός, με μακρινή μεταβίβαση και ο άλλος γρήγορος, ντριπλαδόρος και με τρεξίματα. Για μένα Λάζαρ με Γκαρσία κουμπώνουν ακόμη καλύτερα, αλλά τέτοια περίοδο και σε τέτοιο ματς είναι λογικό ο Πάμπλο να μήν είναι έτοιμος ακόμη.
Δεύτερο, τί θέση υποτίθεται ότι παίζει ο Κάτσε; Αμυντικό χαφ; Αμυντικό χαφ που δεν ξέρει να μαρκάρει; Και ποιός να του μάθει δηλαδή, ο φιλαράκος σου πέρσι μάλλον είχε άλλες έγνοιες. Αλλά δεν μαμείς. Σιγά μήν ευθύνεται ο Δώνης που ο Κάτσε από πέρσι μέχρι φέτος είναι ο ίδιος παίκτης. Η ευθύνη ανήκει στον Στέβενς, στον Γ.Χ. και στον ανάδρομο Ερμή που επηρεάζει την επικοινωνία και την κατανόηση. :roll:
Στην θέση του Κάτσε προτιμήθηκε ο Λόρενς, όχι ο Νέτσιντ. Ο Τσέχος είναι ο τρίτος επιθετικός, αν δεν έπαιρνε κι αυτόν δεν θα είχαμε σέντερ φορ στον πάγκο. Τώρα γιατί προτιμήθηκε επιθετικό χαφ και όχι αμυντικό, δες την υπογραφή σου.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Μάλιστα.. κοινώς δε γνωρίζεις εκ των έσω όπως είπες στην αρχή..
Μήπως δεν είσαι και 50 χρονών τελικά? Δε νομίζω να είσαι..
Οπότε πες από την αρχή το και το και μη μας λες διάφορα οτι είσαι "ψαγμένος" κλπ..

Τέλος πάντων το μόνο δημοσίευμα που είχε βγει και θυμάμαι ήταν όταν είχε φέρει ο Κάτσε τον Λυμπερόπουλο να διαπραγματευτεί για το συμβόλαιο, ζητώντας κάποια παραπάνω λεφτά αλλιώς δεν υπέγραφε. Αυτό ξίνισε λίγο στην ΠΑΕ.. αυτό θυμάμαι εγώ.. τώρα για "δημοσιεύματα πολλά" που λες κάνε ένα κόπο και βάλτα μας.. να ανοίξουν και τα δικά μας μάτια.. :lol: :lol:

Ποδοσφαιρικά πάντως εξηγείται νομίζω στο είπαν τα παιδιά.

ΥΓ: Τον Δώνη πως τον βλέπεις?? Έβερτον ή Σάντερλαντ?
Άβαταρ μέλους
tera12tera

Ωραίος ....η μόνη ενσταση στο ότι κουμπώνουν Λαζάρ και Τζιόλης ... Για μένα ο Λαζάρ δεν εμπνέει ποτέ εμπιστοσύνη ...Κάποιες στιγμές είναι Τσάβι και κάποιες άλλες ...Βλαχοδημητρόπουλος. Άρα δεν μπορώ να καταλάβω ακόμη ποιά είναι τα χαρκτηριστικά που έχει σε μόνιμη βάση .
Η ενδεκάδα (αν έχει μέσα ταυτόχρονα Αθανασιάδη - Σάλπι) θα είναι αυτή που θα κατέβαζα και εγώ
Άβαταρ μέλους
tera12tera

Parolos έγραψε: Τον Δώνη πως τον βλέπεις?? Έβερτον ή Σάντερλαντ?
"Λεπίδες" εκεί θέλει ......Αλλά δεν του έκατσε ,,,
50 ;;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Έγω λίγα ψωμιά ακόμη :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Βλέπω τα ξέρεις πάντως τα του Δώνη..
50 κατάλαβα επειδή είπες για 20 χρόνια στην 5, έκανα υπολογισμό και το πέρασμα μέχρι τα 30 στην 4, οπότε 50..

"Λεπιδες" ε? Μωρε μπράβο.. 3η κατηγορία Αγγλίας Leage one? Μπράβο... και δεν του κατσε.. ε δεν πειράζει σιγά σιγά..
εγώ για Κόνφερενς τον είχα πάντως..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
για πόστο καντινιέρη απ'έξω "hot dog with onions here"..
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

[quote="Χωρικός"]ερώτηση:κάποιος εσβησε το σχόλιό μου , ή ήταν ο δαίμων του ίντερνετ;[/
και αφού δεν παίρνω απάντηση το ξαναγράφω κάπως αλλιώς...μετά απο τέσσερα χρόνια καιρός να δώσω κι'εγώ αφορμή για ένα μπαν!καραγκιοζιλίκια και τρολ πριν απο κρίσιμο αγώνα κι'εσείς τσιμπάτε.. αυτά...
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

tera12tera έγραψε:Ωραίος ....η μόνη ενσταση στο ότι κουμπώνουν Λαζάρ και Τζιόλης ... Για μένα ο Λαζάρ δεν εμπνέει ποτέ εμπιστοσύνη ...Κάποιες στιγμές είναι Τσάβι και κάποιες άλλες ...Βλαχοδημητρόπουλος. Άρα δεν μπορώ να καταλάβω ακόμη ποιά είναι τα χαρκτηριστικά που έχει σε μόνιμη βάση .
Όταν βλέπεις ότι δίπλα στον Κάτσε είναι πολύ κακός έως μέτριος, ενώ δίπλα στον Γκαρσία είναι από μέτριος έως αστέρι, καταλαβαίνεις και τί φταίει για αυτή την «αστάθεια». Πόσες κούρσες 30 και 40 μέτρων προς τα πίσω αντέχει ένας 30χρονος αμυντικός χαφ στο ενενηντάλεπτο; Πέντε; Δέκα; Ε, άμα αυτές τις κάνει στα πρώτα 30 λεπτά, όπως συνέβαινε πέρσι με το Ρουμάνο (είτε από δικό του λάθος είτε από του Κάτσε, μια που και οι δύο κουβαλούσαν μπάλα), μετά δεν έχει ανάσες και όταν τελειώσουν αυτές, πάει και το καθαρό μυαλό. Φροντίζεις λοιπόν, είτε να έχεις έναν Κατσουράνη πίσω και έναν Τζιόλη/Γκαρσία δίπλα για να έχεις και καλή μακρινή μεταβίβαση και να αποφύγεις το λάθος, αλλά και για το ψηλό παιχνίδι, είτε δύο γρήγορους αμυντικούς που θα προλάβουν και θα μπορούν να καλύψουν το λάθος. Δυστυχώς ο Κάτσε προλαβαίνει μεν να καλύψει, αλλά δεν μπορεί. Δεν έχει την εμπειρία (που θα έρθει με τον καιρό, έτσι κι αλλιώς), δεν έχει τη δύναμη (που πρέπει να την δουλέψει᾿ εδώ ο καιρός δεν βοηθά), ούτε τη γνώση (και εδώ βασιζόμαστε στον προπονητή μας).
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

tera12tera έγραψε:Ξεκάθαρο λάθος η μη επιλογή του Kace σε συνδιασμό με την επιλογή του Νετσιντ ....μοιάζει να είναι τερτίπη των μανατζερ ...Λυπάμαι που το λέω δεν αρχίσαμε καλά....
Αν χρειαστεί να τρέξει το κέντρο με Λάζαρ ,Τζιόλη και Κατσουράνη ....καήκαμε !!!
Αλλά από την άλλη ας δούμε πως θα δουλέψει το κέντρο χωρίς κόφτη και μετά τα λέμε ...
Τερα, καλά θα κάνεις να μην προκαλείς άλλο.
Αρκετά με τις μλκιες του ΓιΔοβοσκού που προσπαθούσες να μας πείσεις πέρσι.
Άστο, δεν έπεισες πέρσι και το κυριότερο προκαλείς πολύ με αυτά που λες τώρα.

Αν ανοίξω το στόμα μου για τον ΓιΔοβοσκό θα γελάσουμε για το ποιος είναι μάνατζερ....

Ο Κάτσε έγινε ξάφνικά το χαφ που είναι αναντικατάστατος! Εδώ καλά καλά δεν έχεις ξεχωρίσει ποια είναι τα χαρακτηριστικά του Λαζάρ που αγωνίζεται 3η χρονιά στον ΠΑΟΚ.

Πρόσεξέ το, πλησιάζεις στα όρια του γραφικού...

Μην το συνεχίζεις άλλο....
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

tera12tera έγραψε:Ξεκάθαρο λάθος η μη επιλογή του Kace σε συνδιασμό με την επιλογή του Νετσιντ ....μοιάζει να είναι τερτίπη των μανατζερ ...Λυπάμαι που το λέω δεν αρχίσαμε καλά...
Θα μου επιτρέψεις να έχω ΤΕΛΕΙΩΣ αντίθετη άποψη. Όταν παίζεις με 2 καθαρόαιμα χαφ και σε τόσο υψηλού επιπέδου αγώνα πρέπει να το σκεφτείς δύο φορές αν θα καταστρέψεις μια θέση για ένα 20χρονο που τρέχει, αλλά δεν προοωθεί και μαρκάρει κάπως ατσούμπαλα (ιδιαίτερα όσους φεύγουν γρήγορα στην αντεπίθεση).
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”