αρα αν καποιους απο παναγιωτουδη ποποβιτς κωνσταντινιδη τους πουλησει ο ιβαν με 1000.000 μην διαμαρτυρηθεις μιας και οι οιοτικοι νεοι τοσο κοστιζουνDark Angel έγραψε:karlat85 έγραψε:Με τόσα λεφτά δεν νομίζω να έχει η αγορά τόσο ποιοτικό χαφ
εχει αλλα δεν ψαχνουν
εχει στις ξενες αγορες,με 100 χιλιαδες το πολυ και νεο,
οχι τον 34χρονο κατσουρανη
οσο για τον Ολαιταν της Βεροιας,συμφωνω,
να ερθει , ειναι και μικρος σε ηλικια και εξελιξιμος
Μεταγραφές χειμώνα 2012-13
Re: Απ: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13
Τί δε καταλαβαίνετε για τον Κατσούρ.... Τί δεν καταλαβάινετε
1. Εγωϊστής
2. Πάιζει για την πάρτη του
3. Παίζει μπακ χαφ και ξεχνιέται στην επίθεση γιατί εκεί μυρίζει διάκριση
4. Εχει φήμη ανακατοσούρα σε 2 ομάδες κούλα και ζέλο. Και οι δύο έχουν άδικο;;;;
5. Εχει τα χρονάκια του
6. Δεν τον λες φτηνό (υπήρχαν καλύτεροι σε αυτά τα λεφτά)
7. Δεν νομίζω ότι ταιριάζει στο "πλάνο" του σερ..
Αλλά
1. Είναι αρχηγός Εθνικής
2. Είναι έμπειρος
3. Πιθανόν φορμαρισμένος
4. Εχει όνομα και υπόσταση
5. Κάνει ντόρο
6. Μπορεί να καλύψει πολλές θέσεις
Κάντε ισολογισμό.... Αλλοστε ότι και να πούμε ο Ιβαν πληρώνει! Η όχι;;;;;
1. Εγωϊστής
4. Εχει φήμη ανακατοσούρα σε 2 ομάδες κούλα και ζέλο. Και οι δύο έχουν άδικο;;;;
5. Εχει τα χρονάκια του
Αλλά
1. Είναι αρχηγός Εθνικής
2. Είναι έμπειρος
3. Πιθανόν φορμαρισμένος
5. Κάνει ντόρο
- Paok_eisai_4
nikolasf έγραψε:Τί δε καταλαβαίνετε για τον Κατσούρ.... Τί δεν καταλαβάινετε
1. Εγωϊστής
5. Εχει τα χρονάκια του
Αλλά
1. Είναι αρχηγός Εθνικής
2. Είναι έμπειρος
3. Πιθανόν φορμαρισμένος
5. Κάνει ντόρο
3. Παίζει μπακ χαφ και ξεχνιέται στην επίθεση γιατί εκεί μυρίζει διάκριση___παιζει μπακ χαφ??????
3. Πιθανόν φορμαρισμένος____πιθανον ειναι τι????
τον μπερδευεις με αλλον φιλε!!!με κανα συγκενη του η απλα συνονοματο!!!!
Μακάρι ο Παναγιωτούδης να αφήσει εποχή αλλά προς το παρόν δεν το βλέπουμε εμείς τουλάχιστον. Δεν είναι δυνατόν να τον συγκρίνουμε με Κατσουράνη που έιναι μέσα στους 5 Έλληνες ποδοσφαιριστές που ξέρει όλη η Ευρώπη ενώ τον ίδιο μόνο όσοι έχουμε πάει Τούμπα.
Μέχρι τώρα ένα μόνο ταλέντο έχω δει και αυτό ανήκει πλέον Λεβερκούζεν
Μέχρι τώρα ένα μόνο ταλέντο έχω δει και αυτό ανήκει πλέον Λεβερκούζεν
Τό έκανε κάποιες φορές με τον ζελο και με την Εθνική δισ... Ψάξτο ...και ειδικά με την Εθνική χτυπιότανε και το Καφέ ΔερμάτινοPaok_eisai_4 έγραψε:
3. Παίζει μπακ χαφ και ξεχνιέται στην επίθεση γιατί εκεί μυρίζει διάκριση___παιζει μπακ χαφ??????
Δεν έχω λόγω να πω ψέματα...
Όσο γα το φορμάρισμα.... Αλήθεια πόσο καιρό έχει να πάιξει;;;;;;
Κατσουράνης λοιπόν! Για να δούμε.
Δυσκολεύομαι να κάνω μια αξιολόγηση. Πολύ δύσκολο να παραμερίσεις τα όσα κατά καιρούς έχουν γραφτεί για το χαρακτήρα του.
Ελπίδα μου είναι ότι η ένταξη του σε ένα νέο περιβάλλον με αναγνωρισμένες και αυτόνομες ηγετικές προσωπικότητες (Garcia, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Ρομπέρ, Πλην Τελευταίου) θα λειτουργήσει ανασταλτικά. Όπως επίσης και η αποκλειστική αφοσίωση στο στόχο του Μουντιάλ.
Αγωνιστικά: ναι έχει σίγουρα να προσφέρει αρκετά πράγματα (ειδικά για τα play off και αγρια mats κυπέλλου) - αλλα τα πάντα εξαρτώνται από τη συνολική λειτουργία της ομάδας.
Με τα όσα έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα ο Δώνης έχω κάποιες επιφυλάξεις. Αυτό που δε θέλω να δω είναι να συνεχίζονται και με τον Κατσουράνη τα συνεχή πειράματα. Να αλλάζει δηλ. κάθε δυο και τρεις παρέα με άλλους δυο και τρεις τη θέση του. Εντός καλού πλάνου είναι σίγουρα μια προσθήκη που μας βοηθάει, χωρίς ωστόσο να με ενθουσιάζει.
Αλλα υπάρχει τέτοιο πλάνο?
Δυσκολεύομαι να κάνω μια αξιολόγηση. Πολύ δύσκολο να παραμερίσεις τα όσα κατά καιρούς έχουν γραφτεί για το χαρακτήρα του.
Ελπίδα μου είναι ότι η ένταξη του σε ένα νέο περιβάλλον με αναγνωρισμένες και αυτόνομες ηγετικές προσωπικότητες (Garcia, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Ρομπέρ, Πλην Τελευταίου) θα λειτουργήσει ανασταλτικά. Όπως επίσης και η αποκλειστική αφοσίωση στο στόχο του Μουντιάλ.
Αγωνιστικά: ναι έχει σίγουρα να προσφέρει αρκετά πράγματα (ειδικά για τα play off και αγρια mats κυπέλλου) - αλλα τα πάντα εξαρτώνται από τη συνολική λειτουργία της ομάδας.
Με τα όσα έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα ο Δώνης έχω κάποιες επιφυλάξεις. Αυτό που δε θέλω να δω είναι να συνεχίζονται και με τον Κατσουράνη τα συνεχή πειράματα. Να αλλάζει δηλ. κάθε δυο και τρεις παρέα με άλλους δυο και τρεις τη θέση του. Εντός καλού πλάνου είναι σίγουρα μια προσθήκη που μας βοηθάει, χωρίς ωστόσο να με ενθουσιάζει.
Αλλα υπάρχει τέτοιο πλάνο?
- Μπαρκαρούτσος
Τώρα που τραυματίστηκε ο Messi και του 'πεσε...η αξία
Να τον φέρουμε στον Π.Α.Ο.Κ., να πέσει το Μακεδονία!
Να τον φέρουμε στον Π.Α.Ο.Κ., να πέσει το Μακεδονία!
Εγώ δεν θέλω να το δω καθόλου.Argonaut4 έγραψε:Γκαρσία........Κατσούρ.....θέλω να το δω αυτό.
Για την ακρίβεια, δεν θέλω να τον δω ποτέ με την φανέλα μας.

Ας του δώσουν αλλού το εφάπαξ.
- Paok_eisai_4
nikolasf έγραψε:Τό έκανε κάποιες φορές με τον ζελο και με την Εθνική δισ... Ψάξτο ...και ειδικά με την Εθνική χτυπιότανε και το Καφέ ΔερμάτινοPaok_eisai_4 έγραψε:
Δεν έχω λόγω να πω ψέματα...
Όσο γα το φορμάρισμα.... Αλήθεια πόσο καιρό έχει να πάιξει;;;;;;
δεν το θυμαμαι να σου πω την αληθεια προσωπικα δεν το εχω δει...αλλα εχει να παιξει κανα 2-3 μηνες..βαλε κ τα βαρια τσιγαρα που κανει!!!θελει ξεμπουκωμα απο τωρα αυτος!!!!
προσπαθω να συμβιβαστω...ασπρομαυρα και ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ στο στηθος του!!!
και το ποσο που ακουγεται ειναι μεγαλο ρε πουτη μου!!οχι οτι θα τα πληρωσω εγω..
Μαζί σου Κώστα....αλλά .....μάλλον έγινε.....αλλον έναν συνταξιούχο θα λουστούμε.DC έγραψε:Εγώ δεν θέλω να το δω καθόλου.Argonaut4 έγραψε:Γκαρσία........Κατσούρ.....θέλω να το δω αυτό.
Για την ακρίβεια, δεν θέλω να τον δω ποτέ με την φανέλα μας.![]()
Ας του δώσουν αλλού το εφάπαξ.
ΑΝ κάθε φορά που γκρινιάζατε όλοι για μια μεταγραφή έπαιρνα ένα ευρώ τώρα θα ήμουν εγώ ο νέος ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ..
Εγώ λέω να κοιτάξετε πως ο Κατσουράνης είναι αρχηγός της εθνικής,αμυντικό χαφ με 70 γκολ στην καριέρα του και το Σάββατο στο γήπεδο θα δείτε τον Φωτάκη και τον Ρομπέρ και τον Κουμάλο.
Αν τον λέγανε Κατσουράνοβιτς με τους ίδους αριθμούς θα είχε πέσει το φόρουμ..
Οσο για τον χαρακτήρα έχω τους ενδοιασμούς μου,αλλά δεν πιστεύω να είναι τόσο αφελείς στην διοίκηση και να μην το έχουν ψάξει..Πολύ καλή κίνηση αγωνιστικά για μένα..
Α και για την ηλικία του..Δεν είναι 45 χρονών,είναι 33.Ο γαύρος πήρε τον Κοντρέρας στα 36 του (που εμείς κράζαμε όταν τον χάσαμε στα 35 του) και ακόμη και τώρα κάνει την διαφορά..Ο Γκαρσία πέρσυ στα 34 του πάλι έκανε την διαφορά..Ο Λίνο το ίδιο..Για να μην μιλήσω για Γ.Χ..
Προς Θεού δεν συγκρίνω,απλά λέω μερικά παραδείγματα.
Εγώ λέω να κοιτάξετε πως ο Κατσουράνης είναι αρχηγός της εθνικής,αμυντικό χαφ με 70 γκολ στην καριέρα του και το Σάββατο στο γήπεδο θα δείτε τον Φωτάκη και τον Ρομπέρ και τον Κουμάλο.
Αν τον λέγανε Κατσουράνοβιτς με τους ίδους αριθμούς θα είχε πέσει το φόρουμ..
Οσο για τον χαρακτήρα έχω τους ενδοιασμούς μου,αλλά δεν πιστεύω να είναι τόσο αφελείς στην διοίκηση και να μην το έχουν ψάξει..Πολύ καλή κίνηση αγωνιστικά για μένα..
Α και για την ηλικία του..Δεν είναι 45 χρονών,είναι 33.Ο γαύρος πήρε τον Κοντρέρας στα 36 του (που εμείς κράζαμε όταν τον χάσαμε στα 35 του) και ακόμη και τώρα κάνει την διαφορά..Ο Γκαρσία πέρσυ στα 34 του πάλι έκανε την διαφορά..Ο Λίνο το ίδιο..Για να μην μιλήσω για Γ.Χ..
Προς Θεού δεν συγκρίνω,απλά λέω μερικά παραδείγματα.
- sourmenetes
- Moderator
Μη βιαζεστε να κρινετε πριν δειτε...
Πολλοι ηρθαν ως συνταξιουχοι και παιξανε πολυ καλη μπαλα..
Και περνοντας την πασα για τους πιτσιρικαδες που ζητανε καποιοι ας μεταφερθουν στο τοπικ του κατσε και θα διαπιστωσουν οι ιδιοι τις κωλοτουμπες τους..
Πολλοι ηρθαν ως συνταξιουχοι και παιξανε πολυ καλη μπαλα..
Και περνοντας την πασα για τους πιτσιρικαδες που ζητανε καποιοι ας μεταφερθουν στο τοπικ του κατσε και θα διαπιστωσουν οι ιδιοι τις κωλοτουμπες τους..
3.nikolasf έγραψε:........
3. Πιθανόν φορμαρισμένος
5. Κάνει ντόρο
6. Μπορεί να καλύψει πολλές θέσεις .......

4. Κι εγώ έχω. Και μάλιστα μεγαλύτερα. Το ονοματεπώνυμό μου έχει 26 γράμματα και είμαι 105 κιλά.
5. Η Στικούδη κάνει περισσότερο. Όπου και να βρεθεί.
6. Θα μας την πέσει μετά ο Στουρνάρας, για μαύρη εργασία.