14.Αθανάσιος Παπάζογλου
Re: Θανάσης Παπάζογλου
για οσους λενε προσαρμογή κτλ κτλ.....
Κουτσια θα δείξει του χρονου προσαρμόζετε
παπαζογλου του χρονου προσαρμόζετε
ε και τη θα γινει ρε? τσεκο ήμαστε?
εδω θελουμε ετιμους παικτες...για προσαρμογη ειχαμε τον κλαους γιατι τον δεινεις? σου εβαζε γκολ με την παραμικρή φαση....και τωρα μου εχεις 2 που στις 10 φάσεις βαζουν 1 και λεμε κιολας "αντε βρίσκει τα πατήματα του"
μου λετε για την κεφαλια του παπαζογλου.........πια κεφαλια ρε? την 1 που έπιασε σε 3 ματς? 2 μετρα ειναι και ο βιερινια παίρνει παραπάνω.
Αντε μην ακουω λαλακιες εδω ειναι ΠΑΟΚ καθε χρονο δικαιολογίες ο ενας δεν εκανε προετοιμασία ο άλλος μικρος...ε ας κατσει σπιτι του.
Μονο με δικαιολογίες είμαστε τοσα χρονια.....μονο δικαιολογίες.
και ειστε μερικοι τοσο αστείοι που κανει ενας Χ παίκτης 10 ματς χαλια...τον κράζουμε και μόλις κανει 1 καλο λετε "να ρε που ειστε τωρα αυτοι που κραζετε"
ε τη να πω πια.
Κουτσια θα δείξει του χρονου προσαρμόζετε
παπαζογλου του χρονου προσαρμόζετε
ε και τη θα γινει ρε? τσεκο ήμαστε?
εδω θελουμε ετιμους παικτες...για προσαρμογη ειχαμε τον κλαους γιατι τον δεινεις? σου εβαζε γκολ με την παραμικρή φαση....και τωρα μου εχεις 2 που στις 10 φάσεις βαζουν 1 και λεμε κιολας "αντε βρίσκει τα πατήματα του"
μου λετε για την κεφαλια του παπαζογλου.........πια κεφαλια ρε? την 1 που έπιασε σε 3 ματς? 2 μετρα ειναι και ο βιερινια παίρνει παραπάνω.
Αντε μην ακουω λαλακιες εδω ειναι ΠΑΟΚ καθε χρονο δικαιολογίες ο ενας δεν εκανε προετοιμασία ο άλλος μικρος...ε ας κατσει σπιτι του.
Μονο με δικαιολογίες είμαστε τοσα χρονια.....μονο δικαιολογίες.
και ειστε μερικοι τοσο αστείοι που κανει ενας Χ παίκτης 10 ματς χαλια...τον κράζουμε και μόλις κανει 1 καλο λετε "να ρε που ειστε τωρα αυτοι που κραζετε"
ε τη να πω πια.
μερικοι εχουν μπερδεψει την τσαπου με την μπαλα...!!Τοσες μαζεμενες μπαλαδοφατσες πρωτη φορα βλεπω...Που εισασταν εσιες ρε παιδια τοσο καιρο..? Αφου τα ξερατε γιατι δεν τα λεγατε και στο παιχνιδι του Κυπελλου που εβαλε το γκολ δηλ...? Χαραμιζοσαστε ρε παιδια ,στειλτε ενα βιογραφικο στην ΠΑΕ...Η μπαλα παιζεται με τα ποδια ,οχι με τα μπουτια που ορισμενοι νομιζουν..
Ναι, ειναι αληθεια οτι ολα τα γκολ χανονται! Ολοι οι παιχτες σε καποια φαση χανουν απιστευτα γκολ! Βαζουν αλλα ομως...
Οποτε σε αυτον που εχει βαλει 5 γκολ, ε δεν θα του την πεις γιατι εχασε και ενα ευκολο! Γινονται αυτα... Απο καποιον ομως που δεν εχει βαλει ουτε ενα, τοτε λογικο ειναι να αγανακτεις σε καποια φαση!
Οσον αφορα τη στηριξη, νομιζω την ειχε και με το παραπανω και πρεπει να την εχει και στο μελλον! Αναφερομαι στις αντιδρασεις του κοσμου στο γηπεδο! Η γκρινια στο γηπεδο αποκλειεται να βοηθησει, μονο χειροτερα τα κανει τα πραγματα! Εδω στο Forum ομως δικαιουμαστε να πουμε και καμια κουβεντα παραπανω! Οχι γιατι ειμαστε προπονητες και σκαουτερ και ξερω γω αλλα γιατι μας ποναει οταν δεν κερδιζει ο ΠΑΟΚ! Πολυ απλο...
Οποτε σε αυτον που εχει βαλει 5 γκολ, ε δεν θα του την πεις γιατι εχασε και ενα ευκολο! Γινονται αυτα... Απο καποιον ομως που δεν εχει βαλει ουτε ενα, τοτε λογικο ειναι να αγανακτεις σε καποια φαση!
Οσον αφορα τη στηριξη, νομιζω την ειχε και με το παραπανω και πρεπει να την εχει και στο μελλον! Αναφερομαι στις αντιδρασεις του κοσμου στο γηπεδο! Η γκρινια στο γηπεδο αποκλειεται να βοηθησει, μονο χειροτερα τα κανει τα πραγματα! Εδω στο Forum ομως δικαιουμαστε να πουμε και καμια κουβεντα παραπανω! Οχι γιατι ειμαστε προπονητες και σκαουτερ και ξερω γω αλλα γιατι μας ποναει οταν δεν κερδιζει ο ΠΑΟΚ! Πολυ απλο...
ΣΑΚΗ παιξε μπαλιτσα.....και οπως βλεπεις και μεις σκουληκοφερνουμε λιγο αλλα λεμε πριν 1 μηνα αλλα πρι 2 αλλα αμα το εβαζες αλλα αμα το ξαναβαλεις......
- mesimvrinos
ο Σακης παιδια δεν ειναι για τριτο φορ μας αλλα για τους μικρους μας ...να ξερουμε τι ζηταμε απο τον καθενα εγω εχω απαιτηση απο τον μουσλι οχι απο τον Σακη ουτος η αλλως ο Σακης μπορει να μου βγαλει μετα απο 2 χρονια λεφτα(γκολ-μεταγραφη) τον περνει ειναι μικρος...ο μουσλι ομως που εχει 4πλασιο συμβολαιο και ειναι 28 χρονων ποτε θα βγαλει απο αυτον ο ΠΑΟΚ (γκολ-μεταγραφη).Το παιδι δεν ειναι για την πρωτη ομαδα αλλα μου δειχνει οτι προσπαθει...θυμαστε τους πρωτους αγωνες του πολυ χειροτερος....

Ρε Θαναση, ρε Παπαζογλίνιο (!!) βάλτο αγόρι μου... Για το γ@μωτο δηλαδη...
Ο φουνταριστος ήσουν χθες, λογικο να εχεις και τη μεγαλύτερη ευθύνη για την επίθεση...
Δε μπορώ να πω οτι ήταν χειρότερος από προηγούμενες εμφανίσεις, ίσως και καλύτερος... Όσο λείπει το γκολ, όμως, θα τ ακούς ρε π@υστη μου!!!
Ο φουνταριστος ήσουν χθες, λογικο να εχεις και τη μεγαλύτερη ευθύνη για την επίθεση...
Δε μπορώ να πω οτι ήταν χειρότερος από προηγούμενες εμφανίσεις, ίσως και καλύτερος... Όσο λείπει το γκολ, όμως, θα τ ακούς ρε π@υστη μου!!!
Βελτιωμένος ο Παπάζογλου σε αυτό το παιχνίδι.
Ακόμα δεν έχω απαιτήσεις απο τον παίχτη για φέτος τόσες όσο απο τον Μουσλίμοβιτς.
Μια συμβουλή όπως και στον Κουτσια μόνο.
Κόψε αυτό το μαλλί και βγάλε και εκείνη την μαλακία που φοράς και θα δεις και βελτίωση στην συνέχεια με την δουλειά σου.
Σε πρώτη φάση και εσένα και του άλλου το σκαλπ μου είναι αρκετό.
Ακόμα δεν έχω απαιτήσεις απο τον παίχτη για φέτος τόσες όσο απο τον Μουσλίμοβιτς.
Μια συμβουλή όπως και στον Κουτσια μόνο.
Κόψε αυτό το μαλλί και βγάλε και εκείνη την μαλακία που φοράς και θα δεις και βελτίωση στην συνέχεια με την δουλειά σου.
Σε πρώτη φάση και εσένα και του άλλου το σκαλπ μου είναι αρκετό.
- ΑποστόληςΑ
Είδατε τι έχασε ο σέντερ-φορ της Εθνικής Ουρουγουάης, όσο έπαιζε με τον Άρη; Μέχρι και αυτογκόλ έβαλε!
Είδατε τι έχασε ο Μήτρογλου στις Σέρρες, ή και χθες με τον Πανθρακικό;
Εντάξει, έχετε δίκιο ότι ο δικός μας έβαλε μόνο ένα γκολ μέχρι τώτα και αυτό με τον ΟΦΗ στο κύπελο. Αλλά δεν τον πήραν και τα χρόνια! Δεν είναι και 25 ή 26! Στον Άρη έπαιξε ελάχιστα το ίδιο και μ' εμάς! Προωπικά πιστεύω ότι θα διορθωθεί σταδιακά, γιατί έχει έλλειψη αυτοπεποίθησης! Δεν θα γίνει καλός από τη μια στιγμή στην άλλη. Καλός θα αρχίσει να γίνεται από την επόμενη σεζόν και κυρίως την μεθεπόμενη. Όπως άλλωστε και ο Μήτρογλου. Όπως πιθανόν και ο Αθανασιάδης. Γι' αυτό και αποτελεί σήμερα τον υπ' αριθμό Νο 3 επιθετικό μας και όχι τον Νο 1!
Η κριτική (γκρίνια) πάντως των περισσοτέρων εδώ μέσα αντιστοιχεί στον υπ' αριθμ 1.
Υπομονή.
Είδατε τι έχασε ο Μήτρογλου στις Σέρρες, ή και χθες με τον Πανθρακικό;
Εντάξει, έχετε δίκιο ότι ο δικός μας έβαλε μόνο ένα γκολ μέχρι τώτα και αυτό με τον ΟΦΗ στο κύπελο. Αλλά δεν τον πήραν και τα χρόνια! Δεν είναι και 25 ή 26! Στον Άρη έπαιξε ελάχιστα το ίδιο και μ' εμάς! Προωπικά πιστεύω ότι θα διορθωθεί σταδιακά, γιατί έχει έλλειψη αυτοπεποίθησης! Δεν θα γίνει καλός από τη μια στιγμή στην άλλη. Καλός θα αρχίσει να γίνεται από την επόμενη σεζόν και κυρίως την μεθεπόμενη. Όπως άλλωστε και ο Μήτρογλου. Όπως πιθανόν και ο Αθανασιάδης. Γι' αυτό και αποτελεί σήμερα τον υπ' αριθμό Νο 3 επιθετικό μας και όχι τον Νο 1!
Η κριτική (γκρίνια) πάντως των περισσοτέρων εδώ μέσα αντιστοιχεί στον υπ' αριθμ 1.
Υπομονή.
Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team
Thx, Admin Team
ρε τη με νιαζει τη εχασε ο αλλος?
ποιος μιτρογλου? μισο μιτρογλου να ειχα εχθες θα εβαζα 3 γκολ...πλακα μου κάνεις.
μας έχετε ζαλίσει υπομονή του χρονου...του χρόνου..του χρόνου....
αν για εσας ο παπαζογλου ειναι ο επιθετικός του μέλλοντος κτλ κτλ ωραία.
ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
ομαδα δεν θα κανουμε ποτε ετσι...θα λεμε μονο "ο λαος και παλι μονος"
ποιος μιτρογλου? μισο μιτρογλου να ειχα εχθες θα εβαζα 3 γκολ...πλακα μου κάνεις.
μας έχετε ζαλίσει υπομονή του χρονου...του χρόνου..του χρόνου....
αν για εσας ο παπαζογλου ειναι ο επιθετικός του μέλλοντος κτλ κτλ ωραία.
ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
ομαδα δεν θα κανουμε ποτε ετσι...θα λεμε μονο "ο λαος και παλι μονος"
- ΑποστόληςΑ
Αδελφέ μου δεν είναι ο παίκτης που πήραμε για να μας λύσει το επιθετικό μας πρόβλημα φέτος! Αυτή τη δουλειά οφείλουν να την κάνουν, όπως την κάνουν, ο Μουσλι και ο Lucio. Αυτός ήταν ο 4ος και μετά τη φυγή του Ηλία έγινε ο Νο 3.
σε αυτο δεν διαφωνώ φιλε δεν ειπα τίποτα.
Όμως καθόμαστε και λεμε όλη την ωρα να τον δώσεις παιχνίδια και τετοια....ε γιατι να μην δίναμε τα παιχνίδια στον κλαους?
τη παραπάνω εχει αυτος που τον αγοράσαμε?
δεν τον κατηγορώ που παίζει...πρεπει να παίξει γιατι δεν έχω άλλον, όμως η γνώμη μου ειναι οτι ειναι οτι το παιδι οχι για ΠΑΟΚ...ουτε για Α' εθνική δεν κανει.
ας αποδείξει το αντίθετο....εχει πάρει οσες ευκαιρίες δεν εχει παρει αλλος μικρός.(σχετικά μικρος)
το αφήνω εδω φτάνει το κράξιμο
Όμως καθόμαστε και λεμε όλη την ωρα να τον δώσεις παιχνίδια και τετοια....ε γιατι να μην δίναμε τα παιχνίδια στον κλαους?
τη παραπάνω εχει αυτος που τον αγοράσαμε?
δεν τον κατηγορώ που παίζει...πρεπει να παίξει γιατι δεν έχω άλλον, όμως η γνώμη μου ειναι οτι ειναι οτι το παιδι οχι για ΠΑΟΚ...ουτε για Α' εθνική δεν κανει.
ας αποδείξει το αντίθετο....εχει πάρει οσες ευκαιρίες δεν εχει παρει αλλος μικρός.(σχετικά μικρος)
το αφήνω εδω φτάνει το κράξιμο