Προσαγωγές για στημένα παιχνίδια ποδοσφαίρου

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Προσαγωγές για στημένα παιχνίδια ποδοσφαίρου

Δημοσίευση από gika »

Σόρρυ ρε παιδιά...

Αλλά αν πέσουν γαύρος, βάζελος, κούλα, ηρακλής και σκουλίκι, εγώ τι να το κάνω που θα παιζω στην Α;;;

Να πανηγυρίσω πρωτάθλημα που ο μεγαλύτερος αντίπαλος μου θα είναι ο εργοτέλης;;;

Πως θα περάσει μια σεζόν χωρίς ένα ντέρμπι;;;

Καλά τα λέτε να πέσουν οι άλλοι, αλλά να θυμάστε το εξής:
"Ο νικητής δεν είναι τίποτα αν στο ίδιο παιχνίδι δεν υπάρχουν και χαμένοι"...

Προσωπικά θα απογοητευτώ από ένα τέτοιο σενάριο... Αλλά όπως και να χει ΠΑΟΚ είσαι.!! :pano:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Zorro4 έγραψε:Εγώ κάτι άλλο θέλω να σημειώσω... :)
Τελικά ούτε σαν "ΚΑΒΑΚΛΗΣ" δε σώζεται ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Zorro εδω κολλαει το πεπρωμενο φυγειν αδυνατο :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Είναι σα λέει κάποιος που έχει βασανιστεί αλύπητα για χρόνια,γιατί θέλετε να στείλετε φυλακή τους βασανιστές μου; Χωρίς κόσμο θα μείνει το "χωριό";
Ο νικητής και ο χαμένος δεν είναι τίποτα,όταν όλα είναι είναι στημένα.
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

gika έγραψε:Σόρρυ ρε παιδιά...

Αλλά αν πέσουν γαύρος, βάζελος, κούλα, ηρακλής και σκουλίκι, εγώ τι να το κάνω που θα παιζω στην Α;;;

Να πανηγυρίσω πρωτάθλημα που ο μεγαλύτερος αντίπαλος μου θα είναι ο εργοτέλης;;;

Προσωπικά θα απογοητευτώ από ένα τέτοιο σενάριο... Αλλά όπως και να χει ΠΑΟΚ είσαι.!! :pano:

Προσωπικά εγώ θα στεναχωρηθώ μόνο για τα αρνιά που θα ψήνονται έξω από την ΤΟΥΜΠΑ
:lol: :P :lol: :P :lol: :P :lol: :P :lol: :P :lol: :P :lol: :P :lol:
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

Γκαρτασι μου θα ανεβουν παλι σε ενα δυο χρονια αλλα τοτε θα δειξουν την πραγματικη τους δυναμικη.
Του κοσμου τους :lol: :lol: και εστω τον επενδυτων τους και ΟΧΙ της παραγκας.
:nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Ρε συ Γκίκα δείξε λίγο έλεος. 35 βαθμούς έχει έξω πασάκα μου!! Αν χαβαλεδιάζεις πάω πάσο ναούμε
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Διάβασα σε ένα πρασινοσάιτ για το θέμα της γιουβε-μιλαν
Το γιατί δεν τιμωρήθηκε με υποβιβασμό και η Μίλαν, η οποία ουσιαστικά ήταν το ίδιο μπλεγμένη με τη Γιούβε, το δήλωσε ξεκάθαρα το 2008 ο Γκουίντο Ρόσι, που είχε αναλάβει προσωρινά πρόεδρος της ομοσπονδίας το καλοκαίρι του 2006: «Πρόθεσή μας ήταν να υποβιβαστεί και η Μίλαν. Όταν όμως το μεταφέραμε στην UEFA, μας είπαν ότι είναι αδύνατον να διεξαχθεί Champions League χωρίς Γιουβέντους και Μίλαν. Μας ξεκαθάρισαν πως μία εκ των δύο έπρεπε να παίξει οπωσδήποτε στην Ευρώπη και αυτή τελικά ήταν η Μίλαν».
Βέβαια,ΠΑΟ και ΟΣΦΠ χωρίς Ευρώπη,γίνεται για την Uefa,αλλά με ανησυχεί και εκνευρίζει η προστασία τους σε μεγάλες (και "μεγάλες") ομάδες
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Χαβαλέ κάνουμε λέμε... :lol:

Λέτε να στεναχωρεθώ που θα πέσουν; :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Δημοσίευση από adamroxas »

Παντως εμενα αυτο που γινεται δεν μου φαινεται οτι θα βγαλει πουθενα... Τοσο καιρο τα ξεραμε, ο κοσμος το χει τουμπανο, παραγκες και οχι μονο, σε ποδοσφαιρο μπασκετ και οχι μονο, χορηγιες απο το κρατος κτλ Δηλαδη μια μερα ξυπνησαν και θα τιμωρισουν κοσμο, και μεταξυ αλλων και τον γαυρο? Ενα σας λεω, θα μπουνε μεσα μονο αυτοι που δεν βγαλαν αρκετα λεφτα για να λαδωσουν... ολοι οι αλλοι θα ειναι εξω και θα βρομιζουν αυτο που αποκαλουμε ελληνικο ποδοσφαιρο....

ΥΓ Μακαρι να ειμαι λαθος, μακαρι να ξυπνησαμε, και μακαρι απο δω και περα να σταματησει αυτη η γενικη σαπιλα στην Ελλαδα (και οχι μονο την αθλητικη ελλαδα)
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Doomlord4 έγραψε:Διάβασα σε ένα πρασινοσάιτ για το θέμα της γιουβε-μιλαν
Το γιατί δεν τιμωρήθηκε με υποβιβασμό και η Μίλαν, η οποία ουσιαστικά ήταν το ίδιο μπλεγμένη με τη Γιούβε, το δήλωσε ξεκάθαρα το 2008 ο Γκουίντο Ρόσι, που είχε αναλάβει προσωρινά πρόεδρος της ομοσπονδίας το καλοκαίρι του 2006: «Πρόθεσή μας ήταν να υποβιβαστεί και η Μίλαν. Όταν όμως το μεταφέραμε στην UEFA, μας είπαν ότι είναι αδύνατον να διεξαχθεί Champions League χωρίς Γιουβέντους και Μίλαν. Μας ξεκαθάρισαν πως μία εκ των δύο έπρεπε να παίξει οπωσδήποτε στην Ευρώπη και αυτή τελικά ήταν η Μίλαν».
Βέβαια,ΠΑΟ και ΟΣΦΠ χωρίς Ευρώπη,γίνεται για την Uefa,αλλά με ανησυχεί και εκνευρίζει η προστασία τους σε μεγάλες (και "μεγάλες") ομάδες

Έτσι είναι τα πράγματα. Έπρεπε να χυθεί λίγο αίμα και χύθηκε το αίμα της "επαρχιακής" Γιουβέντους για να σωθεί η ομάδα του Μπερλουσκόνι. Την οικογένεια Ανιέλι όμως ούτε που τους πέρασε απ το μυαλό να την ακουμπήσουν. Αν νομίζουμε ότι αυτά γίνονται μόνο στην ελλάδα είμαστε βαθιά νυχτωμένοι. Από τότε που διαδόθηκε το στοίχημα στην ευρώπη (εκτός Βρετανίας) τέτοια σκάνδαλα σκάνε μια φορά κάθε δύο χρόνια κατά μέσω όρο.

Το χειρότερο είναι ότι θα συνεχίσουν να σκάνε όσο υπάρχει αυτό το απαράδεκτο και κοινωνικά άδικο κατασκεύασμα που λέγεται ΤΖΟΓΟΣ. Αυτή είναι η αιτία και η ρίζα του κακού. Ελπίζω τώρα να κατάλαβαν έστω μερικοί ότι πρέπει να σταματήσουν να χύνουν νερό στο μύλο του στοιχήματος κάθε είδους.
Αυτό που με εξοργίζει περισσότερο είναι ο διαχωρισμός του τζόγου σε παράνομο και "νόμιμο" τη στιγμή που που ο οργανωμένος στοιχηματισμός είναι εξ ορισμού ηθικά παράνομος.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

25.06.2011 - 18:50
Share
Το λεξικό των «στημένων» αγώνων

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος γράφει το το λεξικό των "στημένων". Οι ερμηνείες και τα πρόσωπα που αναφέρονται στη δικογραφία. Ο Μπανάνας, ο ψηλός Σισέ, ο "πλαΐνός", το "κούμπωμα" και ο σκυλοπαίχτης...

Το λεξικό των «στημένων» αγώνων

Το λεξικό της πρώτης παράγκας το έγραψα στο «Active» το 2002, όταν δεν είχαν ακόμα τελειώσει οι εκπομπές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου: το είχα κάνει κατόπιν παραγγελίας της Σοφίας Κιντή, που πάντα εκτιμούσε το ταλέντο μου στη σημειολογία και τις αναπαραστάσεις. Το δεύτερο σας το παρουσιάζω τώρα. Είναι ένα χρήσιμο λυσάρι για να καταλάβετε τις φράσεις που αναφέρονται στις δέκα χιλιάδες σελίδες της δικογραφίας. Εχουμε και λέμε:

Κεφάλαιο πρώτο

- Σύστημα: Ετσι αποκαλεί ο Μπέος τούς διαιτητές που κατά τη γνώμη του έχουν σχέση με τον Νίκο Πατέρα.

- Κύκλωμα: Ετσι αποκαλεί ο Μάκης Ψωμιάδης τούς διαιτητές που κατά τη γνώμη του ελέγχονται από τον Αχιλλέα Μπέο.

- Ψηλός: Ο Σοφοκλής Πιλάβιος. Σε μια συζήτησή του με τον Μάκη Ψωμιάδη ο Πατέρας τον αποκαλεί και «ψηλό Σισέ». Πρόκειται για φράση που μαρτυρά ένα είδος προσωπικού θαυμασμού του πρώην προέδρου του ΠΑΟ στον νυν πρόεδρο της ΕΠΟ.

- Μεσαίος: Ο πρώτος διαιτητής. Είναι νεολογισμός. Οι επόπτες αποκαλούνται πάντα «τα πλαϊνά».

- Παίζει για θάνατο: Θα φέρει το αποτέλεσμα που θέλουμε, έχει ορκιστεί να βοηθήσει, είναι 100% δικός μας.

- Δημητράκης: Ο πρώην παρατηρητής και σήμερα φίλος και σύμβουλος του Μαρινάκη.

- Δημήτρης: Ο ιδιοκτήτης του Αστέρα Τρίπολης, ο Δημήτρης Μπάκος.

- Τάκαρος: Για κάποιο μυστήριο λόγο έτσι αποκαλεί ο Μπέος τον τεχνικό διευθυντή του Αρη, τον Γιάννη Κόντη.

Κεφάλαιο δεύτερο

- Μούσης: Ο Νίκος Πατέρας. Αποκαλείται και «Φάδερ» και «Μούσιας».

- Παιδιά: Μπράβοι που στέλνονται για προστασία.

- Ανδρονικίδης: Διαιτητής Γ' Εθνικής που ο Μπέος δεν τον θέλει στα ματς της Νίκης Βόλου, με τα οποία ασχολείται προσωπικά τηλεφωνώντας στον αρχιδιαιτητή Γιαννόπουλο.

- Σπύρος: Πάντα ο Σπύρος Καλογιάννης. Ο πρόεδρος της Football League είναι ο μοναδικός Σπύρος του ελληνικού ποδοσφαίρου.

- Κουμπώνω: Εχω εξασφαλίσει τους διαιτητές που θέλω και φυσικά το αποτέλεσμα. Και μπορώ να διαβεβαιώσω και φίλους ότι όλα είναι ελεγχόμενα.

- Μπακάλης: Ο κατηγορούμενος Βασίλης Γεωργιτσάκος, γνώστης της Β' Εθνικής.

- Κινέζος: Κάθε Ασιάτης μπουκ. «Το ρίξανε οι Κινέζοι» σημαίνει ότι έπεσε η απόδοση του σημείου στο ασιατικό στοίχημα.

- Χημικοί: Αυτοί που βγάζουν τις αποδόσεις στους αγώνες (το βρήκα καταπληκτικό).

Κεφάλαιο τρίτο

- Ταπόζης: Ο παλιός διαιτητής και σήμερα παρατηρητής Νίκος Νταμπώσης.

- Κύριος Φιλιππίδης: Ετσι αποκαλεί, κάνοντας κάποιου είδους χιούμορ, τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο Μπέος σε αρκετές περιπτώσεις.

- Μπανάνας: Πρόκειται για αντιπρόεδρο ένδοξης ΠΑΕ του Ιονίου Πελάγους. Το ψευδώνυμο οφείλεται στο ότι κάνει εισαγωγές φρούτων και φυσικά έχει και μπανάνες. Η εταιρεία του λέγεται Ντολ. Κατά άλλους, Μπανάνας είναι ο Λυπάντσης, μεγαλομέτοχος της Κέρκυρας. Εμπορος της μπανάνας Τσικίτα.

- Ανακατεμένος: Αυτός που περιμένει κλήση από τη δικαιοσύνη.

- Τσάκος: Ο Γιώργος Τσακογιάννης. Προς τιμήν του εφοπλιστή…

- Κοίμισμα: Η τακτική των υποσχέσεων που δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι θα γίνει η δουλειά.

- Μπάτσος: Η στοιχηματική εταιρεία «Betfair». Εκπληκτική ερώτηση στη σελίδα 107 του πορίσματος: «Πόσο το έχει το under o μπάτσος;».

Κεφάλαιο τέταρτο

- Τσιμπούρης: Ο Ραφίκ Τζεμπούρ.

- Γατί του Πανσερραϊκού: Ο Γεωργιάδης του Πανσερραϊκού.

- Υλικό: τα αναβολικά. Στη σελίδα 114 αναφέρεται χαρακτηριστικά η φράση: «Του είπα του μεγάλου εκεί να τους δώσει καινούργιο υλικό, αλλά αυτός λέει "άσε, δεν δίνω τίποτα"».

- Χοντρός: Ο Αχιλλέας Μπέος. Απορώ γιατί...

- Ρίο: Ο Ριαβόγλου, πρόεδρος του Αγροτικού Αστέρα.

- ΠΡΟΠΟ: Ετσι αποκαλείται μεταφορικά προφανώς ο ΟΠΑΠ.

Κεφάλαιο πέμπτο

- Λάμοξ ή Λαμοξάκης: Ο υπάλληλος της ΕΠΟ και κατηγορούμενος Γιάννης Παπαδόπουλος.

- Ξεθαρρεύω: Αναφέρεται σε παίκτες που αρχίζουν να κάνουν του κεφαλιού τους, ενδεχομένως και να στήνουν οι ίδιοι κάποια ματς.

- Κατηφόρα: Η πτώση της απόδοσης. Στη σελ. 79 ο όρος χρησιμοποιείται αριστοτεχνικά…

- Μπούμερανγκ: Η ανατροπή αποτελέσματος. «Θα γίνουν πολλά μπούμερανγκ, σου λέω».

- Πρώτη δημοτικού: Η άγνοια του χώρου της διαιτησίας. Η φράση «αφού με ξέρεις, είμαι της πρώτης δημοτικού» σημαίνει «δεν γνωρίζω διαιτητές».

- Νηστικός: Αυτός που έχει χάσει πολλά στο στοίχημα και πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει κάτι.

Κεφάλαιο έκτο

- Πηλαδικοί: Οι φίλοι του Κώστα Πηλαδάκη. Περιγράφονται σαν ορκισμένοι εχθροί του Μπέου, συνήθως από τον ίδιο τον Μπέο.

- Μαρμίτα: Το κέρδος από ένα παιχνίδι. Στη σελίδα 51 αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι «με τρία χιλιάρικα η μαρμίτα έγραψε πενήντα οκτώ».

- «Βγάζω καφέ». Δίνω ποσοστά επί των κερδών στο παιδί που έχει κάνει τη δουλειά.

- «Καθά»: Η εκτέλεση. Στη σελίδα 56 αναφέρεται ότι ύποπτος είπε σε πρόεδρο ομάδας Β' Εθνικής «αν μιλήσεις, σε καθά». Δεν μίλησε...

- Ζάβα 08: Ετσι αποκαλείται από τους κολλητούς του ο κατηγορούμενος Νίκος Ζαβαντίας.

- «Θείος»: Μην πάει ο νους σας στον θείο, πρόκειται για Κύπριο μπουκ. Ο θείος ο παλιός έχει σκάσει στα γέλια με αυτά που γίνονται. Αν κάνετε ησυχία θα ακούσετε το «χο χο χο» μέσα στο κατακαλόκαιρο...

Αποπροσανατολισμός

Φυσικά πήρα και κάποιες επιστολές φίλων αναγνωστών που μου επισημαίνουν ότι η «επιχείρηση-σκούπα» στο ποδόσφαιρο που παρακολουθούμε αυτές τις μέρες γίνεται για λόγους αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης –η άποψη είναι ιδιαίτερα αγαπητή στους κύκλους διάφορων εξεγερμένων αριστερών και ακροδεξιών που φοβούνται (;) μη χάσουν τα φώτα της δημοσιότητας που με κόπο απέκτησαν. Ομολογώ ότι δεν την καταλαβαίνω –για την ακρίβεια, δεν καταλαβαίνω τι θα ήθελαν. Θα ήθελαν να μη λειτουργεί τίποτα για να παίζουμε το «κάνω επανάσταση στο Σύνταγμα»; Δεν γίνεται πρακτικά –όλο και κάποιος θέλει να δουλεύει σε αυτή τη χώρα και δόξα τω Θεώ που στην προκειμένη περίπτωση αυτοί είναι εισαγγελείς. Θα ήθελαν να συνεχίσουν τα λαμόγια το καταστροφικό τους έργο; Εγώ ήξερα ότι δίκιο είναι το δίκιο του εργάτη και όχι το δίκιο του λαμόγιου.

Δεν ξέρω αν η όλη επιχείρηση μαρτυρά τη θέληση του κράτους να μεταφερθεί και αλλού η συζήτηση και να μη μείνει αποκλειστικά στην οικονομική μιζέρια. Αν πάντως αυτό ισχύει, μετά χαράς θα δεχόμουν και άλλους αποπροσανατολισμούς. Θα ήθελα, π.χ., να μας αποπροσανατολίσουν καθαρίζοντας επιτέλους το κέντρο της Αθήνας, θα ήθελα να λύσουν το μεταναστευτικό, θα ήθελα να πιάσουν πεντακόσιους φοροφυγάδες από αυτούς που δηλώνουν κάτω από 12 χιλιάδες ευρώ το χρόνο και έχουν τρία σπίτια και τέσσερα αυτοκίνητα. Μακάρι να υπήρχε ένα γενικό σχέδιο αποπροσανατολισμού που να αφορούσε καλύτερα πανεπιστήμια, φθηνότερα και λειτουργικότερα νοσοκομεία, αποτελεσματικότερη αστυνόμευση, λύσεις σε προβλήματα καθημερινά που δεν σχετίζονται απαραίτητα με τα οικονομικά. Ενα τέτοιο σχέδιο αποπροσανατολισμού θα σήμαινε ότι έχουμε μια σοβαρή, αξιόπιστη, δυναμική κυβέρνηση, αλλά δυστυχώς μια τέτοια δεν υπάρχει. Τι υπάρχει; Μια πανικόβλητη από το έλλειμμα και το χρέος κυβέρνηση που προσπαθεί να μαζέψει χρήματα και λειτουργεί μόνο δημοσιονομικά, δηλαδή καθόλου πολιτικά και κατά τη γνώμη μου μονοδιάστατα και ανόητα.

Δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν είναι κίνηση αποπροσανατολισμού αυτή η επιχείρηση- σκούπα. Οπως τα πιο πολλά καλά στην Ελλάδα, προέκυψε χάρη στην καλή δουλειά δύο λειτουργών του κράτους που έχουν ό,τι λείπει από τους πιο πολλούς μας υπουργούς: βούληση και σχέδιο.

Πάσχει

«Μόνο σε ένα πράγμα πάσχει το κατηγορητήριο», μου έλεγε φίλος δικηγόρος: «Οι κατηγορίες είναι σε πολλές περιπτώσεις υπερβολικές. Η σύσταση συμμορίας, π.χ., δύσκολα αποδεικνύεται. Ποια είναι τα μέλη των τριών οργανώσεων, δεν το καταλαβαίνω διαβάζοντας τα ονόματα. Αν η κατηγορία ήταν ότι όλοι αυτοί έχουν συστήσει οργάνωση, θα έστεκε το πράγμα –πώς όμως να το υποστηρίξεις όταν ο Μάκης με τον Αχιλλέα δεν μιλιούνται;». Και συμπλήρωσε: «Βέβαια, αν περάσουν 85 άνθρωποι από τον ανακριτή, κάποιοι μπορεί να σπάσουν». Και οι μαρτυρίες θα είναι χρησιμότερες από τις υποκλοπές.

Πηγή: sday.gr
Το ποστάρω και γιατί έχει την πλάκα του αλλά και για τον βαζελοκόντη που δίνει συνεντεύξεις δεν είναι αυτόςκλπ.Αυτός είναι απλά ο αγαπούλας τον αποκαλεί τάκαρο .Δε ξεμπλέκουν στην παπαναστασίου παρόλο που δε
έχουν βγει τα του Πατέρα.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Δυστυχώς είμαι πέρα για πέρα απαισιόδοξος. Ναι μεν βγήκαν πολλά ονόματα στη φόρα αυτή τη φορά και αναμένονται ακόμα περισσότερα αλλά στο Ελλαδιστάν χαϊρι δεν υπάρχει. Μακάρι η Παπανδρέου και η Ράικου να έχουν τα κάκαλα να το προχωρήσουν μέχρι εκεί που δε πάει αλλά σίγουρα κάπου θα σκαλώσει το θέμα.

Φυσικά και δε θα μείνω έκπληκτος αν υποβιβαστούν τίποτα Καβάλες, Βόλοι και τα λοιπά μεγαθήρια που ακούγονται αλλά μέχρι εκεί. Δείτε δηλώσεις Μπιτσαξή. Σαν να φοβάται μη τον κάνει ντα ο θείος Βαγγέλης.

Η παρουσία του ονόματος του Βαγγέλη Μαρινάκη στη δικογραφία της Εισαγγελίας για την υπόθεση των στημένων αγώνων και η άσκηση ποινικής δίωξης για "απλή συνέργια σε εγκληματική οργάνωση και σε δωροδοκία" αποτελεί λόγο παραίτησης από την προεδρία της Super League, σύμφωνα με τον γ.γ Αθλητισμού, Πάνο Μπιτσαξή.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο κ. Μπιτσαξής υποστήριξε: "Η Πολιτεία για να μπορεί να συνομιλεί με πρόσωπα που βρίσκονται σε θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου, πρέπει αυτά να είναι φερέγγυα και όχι κατηγορούμενοι σε καμία υπόθεση. Πρέπει να είναι καθαροί, ηθικά και νομικά. Θα ήταν προτιμότερο ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας να παραιτηθεί για να μπορέσει η λίγκα να δει τα προβλήματά της από νέα αρχή".

Σχολιάζοντας επίσης το διάλογο μεταξύ του Μάκη Ψωμιάδη και του Γιάννη Μπουρούση, είπε: "Αυτό που ακούσαμε ήταν συγκλονιστικό. Συγκλόνισε όλο τον κόσμο αυτή η συνομιλία. Σηκώθηκε η τρίχα σε κάθε φίλαθλο που την άκουσε. Για μένα τα όσα λέγονται είναι ντροπιαστικά".

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/330304.html

Μήπως θα τον παρακαλέσεις κιόλας??? Μιλάμε για καταστροφικό σενάριο για τον γάΒρο. Θα παραιτηθεί το παιδοβούβαλο από πρόεδρος της σουπερ λίγδας. ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΛΗΓΜΑ.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Τρόμος έγραψε:- Τάκαρος: Για κάποιο μυστήριο λόγο έτσι αποκαλεί ο Μπέος τον τεχνικό διευθυντή του Αρη, τον Γιάννη Κόντη.

εφοσον ισχυει κατι τετοιο θα μαθευτει δεν μπορει να μεινει κρυφο οποτε αναμενουμε...αν ειναι αυτος παντως εχει να πεσει τρελο γελιο... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

εγω τον κοντη περιμενα να ναι απο τα πρωτα ονοματα...παντως μαλλον θα ναι και κπ πρωην δικοι μας απο αγροτικο μερια...
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

Zorro4 έγραψε:
Federacion έγραψε:κυκλοφορεί στα σαιτ κοινωνικής δικτύωσης:

Ανακοίνωση Ε.Ο. Π.Α.Ο.Κ.

Φίλαθλε-οπαδέ, μην αποπροσανατολίζεσαι! Εσύ ήξερες και χωρίς ΕΥΠ-εισαγγελείς-ψευτοκάθαρση πως από Μαρινάκη μέχρι Μπέο όλα τα καθάρματα τα τρώγανε μαζί. Τους άφησες να σε κοροιδεύσουν. Τώρα έχεις εμπειρία.
ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΟΥΣ! Μην κάνεις τα ίδια λάθη. Δώσε την πραγματική μάχη των ημερών ενάντια σε ΠΑΣΟΚ-ΕΕ-ΔΝΤ. Πήγαινε μ' αυτόν που σου έλεγε χρόνια τώρα την αλήθεια.
Γίνε ΠΑΟΚ..

ΚΑΝΕ ΤΟ ΒΗΜΑ. ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΥΡΑ 4

Στη διαδικασία συναίνεσης με τον δικό του τρόπο συμβάλλει και ο Ηρακλής με την θέση του για αριστερή διαπραγμάτευση εντός των κανόνων της ΟΥΕΦΑ, για αριστερό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα στο έδαφος του καπιταλισμού. Ούτε πρωτοετής των ΤΕΦΑΑ δε θα πίστευε σε τέτοια εξέλιξη!!!

:yellowcard:
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ... ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΕΓΩ ΣΕ ΣΟΥΤΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ SITE.
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ PAOKMANIA
http://www.paokmania.gr/terms-of-use.html

8.8 Απαγορεύονται τα ρατσιστικά, φασιστικά, ξενοφοβικά, εθνικιστικά, αλλά και αντεθνικά σχόλια. Μισαλλόδοξες τοποθετήσεις περί φυλετικής υπεροχής, σεξιστικές αναφορές χωρίς την προηγούμενη αποδοχή των εμπλεκομένων, δογματισμός, καθώς και πολιτική προπαγάνδα που επιδιώκει την επιβολή και τον προσηλυτισμό, δε θα γίνονται ανεκτά
Zorro4

Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ PAOKMANIA ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ... ΠΑΙΡΝΕΙ (Μ)ΠΟΥΛΟ
ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

να είσαι ότι αγαπας.
όποιος δεν κατάλαβε το χιούμορ μου να σηκώσει το χέρι...

και για να καταλάβω καλύτερα ποιου κόμματος ακριβώς έκανα "προπαγάνδα";

της επαναστατικής οργάνωσης Π.Α.Ο.Κ.;;;
που γράφω ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΑ (αλλα καθόλου ειρωνικα);;;;;;;;;;;

υγ. μην προσπαθείς για άλλους λόγους που έχουν να κάνουν με σχόλια σου και σχολια μου σε ποστ της κεντρικής σελίδας να τραβήξεις τα πράγματα στα άκρα. η αξιοπιστία του σαιτ κρίνεται πολύ περισσότερο απο τους αντμινς παρα φυσικα απο τα μέλη.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”