László Bölöni
Re: László Bölöni
Ο ΜΠΟΛΟΝΙ θέλει να κλείσει ο ΠΑΟΚ μία συμφωνία με εταιρία που κρατάει ειδικά στατιστικά για τους παίκτες, τα οποία θα βοηθήσουν τον ίδιο και τους συνεργάτες του να “διαβάζουν” καλύτερα κάποια στοιχεία για την ομάδα. Η συγκεκριμένη εταιρία διαθέτει μηχανήματα που μετρούν τα χιλιόμετρα που τρέχουν οι παίκτες, αλλά διαθέτει δυνατότητα και για άλλες μετρήσεις, που θα δίνουν πολλές πληροφορίες στο τεχνικό τιμ για την απόδοση των παικτών μέσα από νούμερα.
extra
extra
Δεν βρήκε ανταπόκριση η δουλειά που έγινε έως τώρα. Και ξέρω τους λόγους...”
-Ποιοι είναι αυτοί ;
“Άλλαξα κάποια πράγματα μέσα στην ομάδα και έκανα κάποιες δοκιμές. Στα πρώτα παιχνίδια χρησιμοποιήσαμε δύο ομάδες που δεν είναι στο ίδιο επίπεδο. Η μία εξήγηση για τα αρνητικά αποτελέσματα στα πρώτα φιλικά είναι ότι έγινε πολύ δουλειά και υπήρχε κούραση. Είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες μου δούλεψαν σκληρά και έτσι κουράστηκαν, και δεν ήταν σε αγωνιστική φόρμα.
Κάποιες φορές όμως ίσως πρέπει να αποδεχθούμε κάποιες αλήθειες… Προσωπικά δε θέλω να το αποδεχθώ, αλλά υπάρχει και η πιθανότητα τα αποτελέσματα να οφείλονται στην ποιότητα της ομάδας. Προσωπικά δε θέλω να πιστέψω κάτι τέτοιο…”.
ψιλοσαρδελες λεει ή μου φαινεται?
-Ποιοι είναι αυτοί ;
“Άλλαξα κάποια πράγματα μέσα στην ομάδα και έκανα κάποιες δοκιμές. Στα πρώτα παιχνίδια χρησιμοποιήσαμε δύο ομάδες που δεν είναι στο ίδιο επίπεδο. Η μία εξήγηση για τα αρνητικά αποτελέσματα στα πρώτα φιλικά είναι ότι έγινε πολύ δουλειά και υπήρχε κούραση. Είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες μου δούλεψαν σκληρά και έτσι κουράστηκαν, και δεν ήταν σε αγωνιστική φόρμα.
Κάποιες φορές όμως ίσως πρέπει να αποδεχθούμε κάποιες αλήθειες… Προσωπικά δε θέλω να το αποδεχθώ, αλλά υπάρχει και η πιθανότητα τα αποτελέσματα να οφείλονται στην ποιότητα της ομάδας. Προσωπικά δε θέλω να πιστέψω κάτι τέτοιο…”.
ψιλοσαρδελες λεει ή μου φαινεται?

MANIAKOS έγραψε:Ο ΜΠΟΛΟΝΙ θέλει να κλείσει ο ΠΑΟΚ μία συμφωνία με εταιρία που κρατάει ειδικά στατιστικά για τους παίκτες, τα οποία θα βοηθήσουν τον ίδιο και τους συνεργάτες του να “διαβάζουν” καλύτερα κάποια στοιχεία για την ομάδα. Η συγκεκριμένη εταιρία διαθέτει μηχανήματα που μετρούν τα χιλιόμετρα που τρέχουν οι παίκτες, αλλά διαθέτει δυνατότητα και για άλλες μετρήσεις, που θα δίνουν πολλές πληροφορίες στο τεχνικό τιμ για την απόδοση των παικτών μέσα από νούμερα.
extra
λομπανοφκικα ας κανει οσα θελει. μπερετιστικα να μην κανειΜπερέτα ο... υπερσύγχρονος
27 Ιουν 2010 00:23, Από Σταύρος Κόλκας
Μπερέτα ο... υπερσύγχρονος
Ο Μάριο Μπερέτα δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, όπως δείχνει στις πρώτες ημέρες συνεργασίας του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Γι’ αυτό τον λόγο, ήδη στο γραφείο του στο γήπεδο της Τούμπας, τον περιμένει υπερσύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός, που θα του χρησιμεύσει στις προπονήσεις.
Ο Μάριο Μπερέτα δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, όπως δείχνει στις πρώτες ημέρες συνεργασίας του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Γι’ αυτό τον λόγο, ήδη στο γραφείο του στο γήπεδο της Τούμπας, τον περιμένει υπερσύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός, που θα του χρησιμεύσει στις προπονήσεις.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ικανοποίησε το αίτημα του Ιταλού τεχνικού και προμηθεύτηκε εξοπλισμό αξίας τριάντα χιλιάδων ευρώ, προκειμένου ο Μπερέτα να τον χρησιμοποιήσει από την πρώτη κιόλας προπόνηση. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα ειδικό σύστημα ελέγχου των επιδόσεων των παικτών, που δίνει στον προπονητή τις πληροφορίες που χρειάζεται σε πραγματικό χρόνο, δηλαδή κατά τη διάρκεια της προπόνησης.
Η διαφορά σε σχέση με το αντίστοιχο σύστημα που χρησιμοποιούσε ο Φερνάντο Σάντος τα προηγούμενα χρόνια, είναι ότι εκείνο χρησίμευε μετά το τέλος κάθε προπόνησης και έτσι δεν υπήρχαν δυνατότητες παρέμβασης. Ο νέος εξοπλισμός δίνει στο Μπερέτα αυτή τη δυνατότητα, με στόχο οι προπονήσεις να είναι όσο το δυνατόν πιο αποδοτικές.
http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=707

Ποια μπερετιστικα? Aμα του Σαντος εβγαζε μετρησεις μετα την προπονηση και του Μπερετα μετα και κατα τη διαρκεια της τοτε του Λαζλο το συστημα θα βγαζει μετρησεις και πριν την προπονηση.
YΓ:
Aιωνια του η μνημη.

YΓ:

Aιωνια του η μνημη.
Ο Αρίας δεν είναι κόφτης. Ένα χαφ σκέτο είναι με κάποιες αμυντικές ικανότητες.kos έγραψε: -μου κανει εντυπωση οτι δεν εχει κανει καμια αναφορα στον αριας. καμια αναφορα για τον μοναδικο πλεον κοφτη της ομαδας και ενω στην μιση συνεντευξη μιλαει για τα χαφ της ομαδας. δεν καταλαβα σε ποια κατηγορια παικτων τον εχει τοποθετησει.
Για κόφτη, θέλει μεταγραφή. Πιστεύει (κι έχει δίκιο) ότι ο Αρίας είναι πιο πολύ 8αρι παρά 6αρι.
πρώτη φορά ξαναδιαβάζω ποδοσφαιρική συνέντευξη... και κάθε φορά σταματάω σε διαφορετικό σημείο..
πέρα από αυτά που έχουν ήδη ειπωθεί, εάν τελικά ευοδώσει η λύση Α, δηλαδή το πλάνο που θέλει ο Μπόλονι, θα ευχαριστηθούμε μπάλα φέτος....
Προτιμώ να έρθω στο σπίτι σας και να τα σπάσω όλα εκεί. Αν όχι, θα οχυρώσω καλά το δικό μου σπίτι και θα δώσω τη μάχη μου και πάλι έξω από το σπίτι μου προστατεύοντάς όσο καλύτερα μπορώ…»
Επίσης, εάν πάρει το οχτάρι που θέλει, αυτό που θα βλέπουμε δεν θα έχει πολύ μεγάλη σχέση με τα κλασσικά 4-4-2, 4-3-2-1 κλπ ή με το πως στήνουμε εμείς τις ενδεκάδες στο φορουμ των μεταγραφών καλοκαιριού 2011.
Χρειάζομαι και έναν παίκτη που να παίζει «box to box», από περιοχή σε περιοχή, ένα οκτάρι.και
Αν βρούμε αυτόν τον παίκτη, τότε θα έχει ενδιαφέρον να το δούμε διότι ο Γκαρσία έχει ποιότητα στο παιχνίδι του και εξαιρετικές μεταβιβάσεις. Είναι πολύ καλός στο πάσινγκ γκέιμ. Την ίδια στιγμή χρειάζομαι τον Γκαρσία για τα αποδυτήρια. Επίσης τον χρειάζομαι για τη νοοτροπία του.
Υπάρχει όμως κάτι που με ανησυχεί πολύ σοβαρά..... Ο τύπος πρέπει να είναι εντελώς άμπαλος.... Θέλει λέει τον Γκαρσία και έναν box to box.... Mα να μην θέλει χαφ που να πατάει περιοχή!!!!!!
πέρα από αυτά που έχουν ήδη ειπωθεί, εάν τελικά ευοδώσει η λύση Α, δηλαδή το πλάνο που θέλει ο Μπόλονι, θα ευχαριστηθούμε μπάλα φέτος....
Προτιμώ να έρθω στο σπίτι σας και να τα σπάσω όλα εκεί. Αν όχι, θα οχυρώσω καλά το δικό μου σπίτι και θα δώσω τη μάχη μου και πάλι έξω από το σπίτι μου προστατεύοντάς όσο καλύτερα μπορώ…»
Επίσης, εάν πάρει το οχτάρι που θέλει, αυτό που θα βλέπουμε δεν θα έχει πολύ μεγάλη σχέση με τα κλασσικά 4-4-2, 4-3-2-1 κλπ ή με το πως στήνουμε εμείς τις ενδεκάδες στο φορουμ των μεταγραφών καλοκαιριού 2011.
Χρειάζομαι και έναν παίκτη που να παίζει «box to box», από περιοχή σε περιοχή, ένα οκτάρι.και
Αν βρούμε αυτόν τον παίκτη, τότε θα έχει ενδιαφέρον να το δούμε διότι ο Γκαρσία έχει ποιότητα στο παιχνίδι του και εξαιρετικές μεταβιβάσεις. Είναι πολύ καλός στο πάσινγκ γκέιμ. Την ίδια στιγμή χρειάζομαι τον Γκαρσία για τα αποδυτήρια. Επίσης τον χρειάζομαι για τη νοοτροπία του.
Υπάρχει όμως κάτι που με ανησυχεί πολύ σοβαρά..... Ο τύπος πρέπει να είναι εντελώς άμπαλος.... Θέλει λέει τον Γκαρσία και έναν box to box.... Mα να μην θέλει χαφ που να πατάει περιοχή!!!!!!

- PAOK_NORTH_ARMY
Μόλις δήλωσε ότι είναι ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΣ με το πόσο "άσχετοι" είναι κάποιοι παίχτες.
Άιντε σιγά σιγά κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Πες τα όλα Λάζλο αλάνι.
Το πε ο άνθρωπας...θα έσκαγε...συν το οτι από βδομάδα πρέπει να στείλει 7-8 άτομα οπότε μια εισαγωγή απαιτείται....

μα ειναι φυσιολογικο...καποιοι παιχτες μας ειναι γ εθνικης νομιζω τοσα φιλικα προετοιμασιας ολοι βγαλαμε χρησιμα συμπερασματα...PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Μόλις δήλωσε ότι είναι ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΣ με το πόσο "άσχετοι" είναι κάποιοι παίχτες.
- PAPA TSIBIKOS
Ο κόουτς άρχισε να βαρά τις καμπάνες , όχι τόσο για τους παίκτες που δεν κάνουν
αλλά για την διοίκηση και για τις ουσιαστικές μεταγραφές που ΔΕΝ κάνει.
Ο παπάς με τους νέους (?) και "ταλαντούχους" παίκτες ευτυχώς λαμβάνει ΤΕΛΟΣ.
αλλά για την διοίκηση και για τις ουσιαστικές μεταγραφές που ΔΕΝ κάνει.
Ο παπάς με τους νέους (?) και "ταλαντούχους" παίκτες ευτυχώς λαμβάνει ΤΕΛΟΣ.
- Emprostisghsoitrelamenoi
Sera4 έγραψε:μα ειναι φυσιολογικο...καποιοι παιχτες μας ειναι γ εθνικης νομιζω τοσα φιλικα προετοιμασιας ολοι βγαλαμε χρησιμα συμπερασματα...PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Μόλις δήλωσε ότι είναι ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΣ με το πόσο "άσχετοι" είναι κάποιοι παίχτες.
+1926 Επιτέλους κάποιος "ΒΛΕΠΕΙ" μπάλα . Να στηρίξουμε Μπόλονι.Ο τύπος ξέρει μπάλα.
Τελευταίος προπονητής που μίλησε ανοιχτά κι "άσχημα" για το ρόστερ μας ηταν ο Σάντος by the way..
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
τα πήρε άγρια κράνος.
πω πω πολύ αγριεμένο τον είδα
..οι σαρδέλες επανέρχονται
πω πω πολύ αγριεμένο τον είδα
..οι σαρδέλες επανέρχονται
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kolokotronis_4 την Κυρ 17 Ιούλ 2011, 22:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
εχει καλο σωμα αλλα δε ξερει ποδοσφαιρο υστερει σε τεχνικη, τι να λεμε..ολοι μπαζουν τρελα σε καποιους τομεις