Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Δημοσίευση από joshua »

Οι πρωτες εκτιμησεις για τα εργα της τουμπας σε συνδιασμο με την τοτε αναμενομενη χορηγια σχεδον βεβαια ηταν υπερτιμολογημενες, το παραμυθι το ξερουμε,απο τη στιγμη που τα καναμε τελικα μονοι μας σιγουρα το ποσο ηταν μικροτερο και εκτος αυτου σιγουρα δεν πληρωθηκαν μετρητα,καμια δουλεια κατασκευαστικη δεν γινεται με μετρητα.Χρεη προς το δημοσιο δεν πληρωνουμε και οι υποχρεωσεις προς τριτους πρεπει να ειναι καθηστερημενες.Το πρωτο που πρεπει να πληρωνεις ειναι τους παικτες.Κανενα ποσο δεν δικαιολογει καθηστερηση στους παικτες που για να γινει θεμα δεν μπορει να αφορα καθηστερηρη ενος μηνος, ειναι προφανως, αν ισχυει, μεγαλητερη.Αν με εσοδα 8 μυριων δεν μπορεις να καλυψεις τους μισθους των παικτων τι μπορεις να καλυψεις,οι υπολοιπες παε με μηδενικα διαρκειας θα επρεπε να ειχαν βαρεσει κανονι.
Άβαταρ μέλους
dizar

Δημοσίευση από dizar »

Γιατι αναστατωθηκε ο λαος τωρα?
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Έχω την αίσθηση ότι τα νούμερα δεν βγαίνουν με τίποτα. Μα με τίποτα λαίμαι... Μετά από περίπου 9 ζεστά μύρια των διαρκείας χρωστάμε στους παίχτες; Μήπως αγοράσαμε τον Μέσι και δεν το πήραμε χαμπάρι!

Αν λοιπόν υπάρχει άλλο χρέος, να βγει ο πρόεδρος και να μας πει πώς και γιατί δημιουργήθηκε. Και οφείλει να το κάνει, διότι στον ΠΑΟΚ τα λεφτά τα βάζει ο λαός και όχι οι Βγενοπατερόπουλοι! Και να το κάνει χωρίς τη συμπαράσταση και το λιβανωτό των γνωστών ΑΡΔ, που κατάντησαν τουλάχιστον κουραστικοί.

Αν είναι να εμφανίζονται χρέη έτσι από το πουθενά, τι κάνουμε τρία χρόνια τώρα; :twisted:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ολοι μιλατε και μιλαμε(για να βαλω και τον εαυτο μου μεσα) χωρις να εχουμε σαφη εικονα των πραγματων...σε ολες τις συνεντευξεις αν για καποια πραγματα υπαρχει λεπτομερης αναλυση αυτα ειναι τα οικονομικα οπου αναλυονται λεπτομερεστατα εσοδα και εξοδα...οποτε δεν καταλαβαινω προς τι τοσος ντορος...
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Συγγνώμη αδερφέ, δεν μιλάμε εμείς αλλά οι αριθμοί!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

δεν ξερεις ουτε τους αριθμους ουτε τα εξοδα ουτε τις προταιρεοτητες που δινει η παε σχετικα με την εκμεταλλευση των χρηματων ουτε καν τι συζητηθηκε σημερα...σορρυ αλλα με εικασιες δεν εχω μαθει να ασχολουμαι απο τη στιγμη κιολας που σε λιγοτερο απο απο 24 ωρες θα υπαρξει απαντηση σε ολα τα ερωτηματα...

υγ απο τα διαρκειας ειναι 7 μυρια οχι 9 ενημερωτικα... 8-) 8-)
Άβαταρ μέλους
fireblade4

Δημοσίευση από fireblade4 »

πολλα απο τα διαρκειας ειναι αγορασμενα ειτε με πιστωτικη ειτε με επιταγες ειδικα τα ακριβα,οποτε η παε δεν εισεπραξε ολο το ποσο των 9 εκατομμυριων μετρητα,θα το εισπραξει μεν αλλα σταδιακα μεχρι το τελος της σαιζον.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Για ονομα του Θεου τα λεφτα απο την πιστωτικη ειναι μετρητα να μην λεμε και οτι θελουμε και αν εχουν παρει επιταγες να τις δωσουν στην κατασκευαστικη και στους προμηθευτες.

Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
fireblade4

Δημοσίευση από fireblade4 »

οταν αγοραζεις κατι με πιστωτικη σε δοσεις δεν ειναι μετρητα αδερφε,επισης σε μια περσινη συνεντευξη αν θυμαμαι καλα το ειχε αναφερει και ο βιολιδης οτι τα εσοδα απο τα διαρκειας εχουνε μια ροη κατα την διαρκεια του χρονου
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Έλα arisk, δώσε μας τα φώτα σου..

Για τα υπόλοιπα, θέλω να πω κι εγώ κάτι.

Ποιος σας είπε ότι άνοιγμα 1-2-5 φράγκων, σημαίνει ότι έχουν αποπληρωθεί όλα τα περσινά έξοδα? Μπορεί να σημαίνει ότι τα έξοδά μου για την περσινή χρονιά είναι 10, τα έσοδά μου 8, άρα αυτή είναι η "τρύπα" των 2 φράγκων, τα υπόλοιπα έξοδα όμως δε σημαίνει ότι sony και καλά τα έχω πληρώσει. Μπορεί να χρωστάω 2,5 πχ επειδή ακόμη έχω να παίρνω από τα τηλεοπτικά, ή από τη ΔΕΠΑ, ή από κάτι άλλο που δε μου πληρώθηκε ακόμη. Δε σημαίνει ότι επειδή τα τρέχοντα χρέη είναι 4,5, άρα και η τρύπα είναι 4,5...

Θα τα μάθουμε όλα αύριο από τον.. κ.Σκόρδα. Θα τα έχει στο πρωτοσέλιδό του.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

με μεγαλα γραμματα...

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ...ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ??
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Λοιπόν...όλο το καλοκαίρι μας είχαν πρηχτεί τα αρκίντια να ακούμε για οικονομική στενότητα και για πωλήσεις,για αγώνα ζωής και θανάτου με τη Φενέρ και πάει λέγοντας.
Πάνω που είπαμε ότι ανασάναμε μετά την πρόκριση να τα πάλι τα μαύρα συννεφάκια.
Δεν ξέρω αν πρόκειται για κλασσική ΑΡΔιά,αν πρόκειται για για πραγματικότητα ή είναι λίγο απ' όλα πάντως το κακό έχει παραγίνει και πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα στην αυριανή συνέντευξη...και εκτός απ την αυριανή συνέντευξη πρέπει να σταματήσουν και αυτά τα μαλακισμένα δημοσιεύματα (ειδικά αν πρόκειται περί διαρροών) που μόνο κακό κάνουν στον ΠΑΟΚ.
Ολες οι ομάδες χρωστάνε και πριμ και μπόνους και συμβόλαια ακόμα και περυσινά,αλλά μόνο στον ΠΑΟΚ γίνεται θέμα τρεις και πέντε...στους άλλους ουδείς ξέρει ποιός είναι απλήρωτος και από πότε.
Η πολλή η ενημέρωση (που εύκολα γίνεται και παραενημέρωση ) βλάπτει....
Αιντε γιατί το κακό παράγινε.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ελπιζω αυριο να πει τα πραγματα με το ονομα τους και να μη ειναι αλλη μια συνεντευξη χωρις "ειδηση..

Οχι τετριμενες απαντησεις και αναμενομενες...

Ξεκαθαρα πραγματα για να συνεχισουμε..
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

στα οικονομικα ποτε δεν κρυφτηκε τπτ μοικανε...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Συμφωνω, αλλα και δεν επαψε ποτε αυτο το θεμα να απασχολει...

η σωστα δεν ξεκαθαριζονται καποια πραγματα ή ακουμε παντα τα ιδια και τα ιδια...

Ευχομαι Τεταρτη πρωι να μην υπαρχει ουτε ενας που να εχει απορια για τα οικονομικα..
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”