Καλα ειναι δυνατόν να χτυπήσεις καποιον με προβλημα ; Κινητικό διανοητικο η οποιοδήποτε αλλο ; Επειδη σε έβρισε ; Τότε έναν σωματικά υγιή θα τον σκοτώσεις ......δεν ειναι σοβαρά αυτα και μην τον δικαιολογείται αυτόν τον τύπο εινα άρρωστο αυτο που εκανεKranatos έγραψε:Θεωρώ τη στάση του ύποπτη.eorptol έγραψε: Δεν απαντάς στην ερώτηση θεωρείς βλάκα και αφελή τον Σαββιδη που τον εχει δεξί του χέρι ;
Θελει έναν κλέφτη δίπλα του ο Ιβαν ;
Και όσο τα χρέη είναι παγωμένα ακόμα περισσότερο.
Τους θέλει κοντά του μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.
Εσένα αν σου βρίσουν τη μάνα αδερφέ πώς αντιδράς?eorptol έγραψε: Δεν ειναι δικαιολογία οτι έβρισε εσυ θα τον εδερνες και ας σε λέγε τα χειρότερα μπινελικια ; Οχι βέβαια ,αυτος που το έκανε μπορεί να κανει τα χειρότερα αφού εκανε αυτο το πράγμα
Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Re: Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Σου το ξαναείπα και με έγραψες...
Δεν κατάλαβε ΚΑΝΕΙΣ ότι ο συγκεκριμένος είχε πρόβλημα.
Το μάθαμε όλοι το βράδυ στα σπίτια μας.
Ελληνικά γράφω ρε γαμώτο γιατί κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις?
Θα μου απαντήσεις τώρα τι θα κάνεις αν έρθει κάποιος και σου βρίσει τη μάνα και το σπίτι?
Δεν κατάλαβε ΚΑΝΕΙΣ ότι ο συγκεκριμένος είχε πρόβλημα.
Το μάθαμε όλοι το βράδυ στα σπίτια μας.
Ελληνικά γράφω ρε γαμώτο γιατί κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις?
Θα μου απαντήσεις τώρα τι θα κάνεις αν έρθει κάποιος και σου βρίσει τη μάνα και το σπίτι?
ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΥΦΛΟΣ ΡΕ ΕΟΡΠΤΟΛ?
τι σοι διαστρεβλωση ειναι αυτη ασπρο μαυρο κανονικα νταξ τα χουμε δει ολα
φτου σκορδα (οχι λαμπρος) μακρια απο μενα οι σαμαραδες
τι σοι διαστρεβλωση ειναι αυτη ασπρο μαυρο κανονικα νταξ τα χουμε δει ολα

φτου σκορδα (οχι λαμπρος) μακρια απο μενα οι σαμαραδες
Αυτην την μαλακια στον εγκεφαλο να μην ειχαμε οτι ΠΑΝΤΑ ''εγω'' τα ξερω ΟΛΑ καλυτερα απο ''σενα'' συν του οτι οποιος διαφωνει σιγουρα πρεπει να επηρεαζετε απο αρδ...συν οτι οποιος και καλα δν την ψαχουλευετε να ουμε και δν αντιδραει ειναι φλωρος και φυτο....θα ειμασταν καλα...
- PAOK_Antarctica
Ναι ρε παιδιά, ξεκολάτε. Αφού ο άνθρωπος δεν κράταγε ούτε μπαστούνι ούτε ταμπέλα με φώτα neon να αναβοσβήνουν, λογικό να τις φάει
Τα διαβάζετε αυτά που γράφετε??
Τα διαβάζετε αυτά που γράφετε??
Ρε μάγκα μπροστά ήμουν.
Εσύ ήσουν?
Προφανώς ΟΧΙ.
Κράτα τις γενικολογίες σου και τις μαλακίες στον εγκέφαλο για πάρτη σου λοιπόν.
Εσύ ήσουν?
Προφανώς ΟΧΙ.
Κράτα τις γενικολογίες σου και τις μαλακίες στον εγκέφαλο για πάρτη σου λοιπόν.
Αν ο τυφλος ηταν καμια διμετρη ντουλαπα...ο κοχονατος θα κοιτουσε με την ακρη του ματιου και θα βαρουσε παλαμακια...βρηκε και τα εκανε ρε φιλε...
κι αν γινοταν καμια πιο χοντρη μανουρα...ειχε και τα παλικαρια που κοιτουσαν απο πισω μηπως στραβωσει τιποτα...
κι αν γινοταν καμια πιο χοντρη μανουρα...ειχε και τα παλικαρια που κοιτουσαν απο πισω μηπως στραβωσει τιποτα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος psykoman την Παρ 31 Ιαν 2014, 23:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άρα επειδή ο Στέλιος είναι τυφλός καλά έκανε και του έβρισε τη μάνα και το σπίτι του άλλου.
Καλα δν εκανε κανενας...απλος σε ατομα με ειδικες αναγκες και ιδιαιτερη ψυχολογια δειχνεις περισσοτερη ανοχη...
- efthimis_paok
Και γω ξανά γράφω ότι κατάλαβα ότι ειχε κάποιο προβλημα, μαλλον νοητικό όπως έχω ξαναγράψει. Και όλοι οι τριγύρω μου. Οποτε δεν ισχύει το κανεις.
Κανένα πρόβλημα νοητικό δεν έχει ο Στέλιος οπότε ότι να'ναι κατάλαβες κι εσύ και οι γύρω σου.
Ότι είναι τυφλός το κατάλαβε τελικά κανείς..?
Ότι είναι τυφλός το κατάλαβε τελικά κανείς..?
Ρε ιταλε αφηστε το δε προκειτε να βρεθει ακρη,ο ανθρωπος σας εξηγησε οτι δε μπορεσαν να αντιληφθουν οτι ηταν τυφλος τι αλλο θελετε να σας πει?
Αυτο φανταζομαι σημαινει οτι αν καταλαβαινε οτι ειχε προβλημα δε θα γινοταν τιποτα.
Ξεχειλωσε το παρατραβηξατε.
Αυτο φανταζομαι σημαινει οτι αν καταλαβαινε οτι ειχε προβλημα δε θα γινοταν τιποτα.
Ξεχειλωσε το παρατραβηξατε.
- efthimis_paok
Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Ρε φίλε, άραξε στα κυβικά σου σε παρακαλώ. Μαζί μιλούσαμε τις προ άλλες, και πάλι εκανες τις ίδιες ερωτήσεις. Και πήρες τις ίδιες απαντήσεις. Αν κατάλαβα ότι ειναι τυφλός; Κατάλαβα ότι κατι δεν παει καλα με το παλικάρι διότι κοιτούσε στα χαμένα όπου ναναι οποτε αρχικά υποθέσαμε κατι τέτοιο. Και στο πρώτο μπουκέτο ειδα το πτυσομενο μπαστουνάκι. Αιντε χαλάρωσε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος efthimis_paok την Παρ 31 Ιαν 2014, 23:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.