Μην δώσουμε κανένα δικαίωμα τιμωρίας στο νέο πρωτάθλημα

Άβαταρ μέλους
plato6

Re: Μην δώσουμε κανένα δικαίωμα τιμωρίας στο νέο πρωτάθλημα

Δημοσίευση από plato6 »

O κόσμος του ΠΑΟΚ παλεύει να σώσει τον ΠΑΟΚ από την αφάνεια που ήταν όλα αυτά τα χρόνια,αγοράζει διαρκείας αγοράζει μετοχές όπως μπορεί ο καθένας βοηθάει οικονομικά να πάμε τον ΠΑΟΚ μας όσο πιο ψηλά μπορούμε και 50 μαλακισμένα μας παν πίσω συνέχεια...το μόνο που εύχομαι είναι να τα πιάσουν όλα αυτά τα κωλόπαιδα και να τα χώσουνε φυλακή για 5-10 χρόνια για να βάλουν μυαλό...αν δεν μπορούν να ελέγξουν τον εαυτό τους να μην πατάνε στο γήπεδο και όχι να έρχονται και να κάνουν όλα αυτά..πλέων ούτε και εμείς ξέρουμε τι έχουμε πληρώσει σε πρόστιμα έχουμε χάσει τον λογαριασμό..όλα αυτά τα πρόστιμα δεν αφήνουν τον ΠΑΟΚ να κάνει το καλοκαίρι μία ακόμα μεταγραφή...πραγματικά όσο σκληρό και αν ακούγεται να κοπεί το χέρι του όποιον τολμήσει να πετάξει ξανά τίποτα μέσα στο γήπεδο..κωλόπαιδα!

σόρρυ για τις λέξεις τις κακές αλλά μόνο αυτές τους αξίζουν!
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Ο Ζαγοράκης ξέρει πιοι είναι αυτοί που λές αδελφέ και δεν ξέρω γιατί δεν έρχεται σε ρήξη μαζί τους.Φτάνει πια,θα διώξουν με αυτό τον τρόπο και τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους-οπαδούς της ομάδας μας.Έχουμε πληρώσει φέτος μισό εκατομμύριο σε πρόστιμα..έλεος...
ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΡΗΞΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ!!!!

:?
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

και αν λαβουμε υποψη το γεγονος οτι απο τα 115000€ τα 100000 ειναι για το κωλοπαιδο που μπηκε μεσα τοτε πρεπει αμεσα να ληφθουν σοβαρα μα παρα πολυ σοβαρα μετρα. γιατι δηλαδη να πληρωσουμε ολοι εμεις 100000 για ενα κωλοπαιδο και αυτος να μην εχει επιπτωσεις. τι να πω ρε γαμωτο
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

Photi αν όντως τους ξέρει ο Ζαγοράκης όπως λες και δεν κάνει κάτι τότε είναι μεγάλο το λάθος του αλλά δεν φταίει μόνο αυτός...φταίμε και εμείς γιατί είμαστε χέστιδες...όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια δεν τα κάνουν πάνω από 50 άτομα στο γήπεδο...και εμείς τι κάνουμε καθόμαστε και τους βλέπουμε...εκείνη την ώρα που τα κάνουνε αυτά θέλουν ένα ντου και ένα ξύλο να τους σπάσεις χέρια και πόδια και έξω από το γήπεδο και να δεις αν ξανά πετάξουν τίποτα μέσα ή αν ξανά πατήσουν στο γήπεδο..αλλά το ξανά λέω και εμείς φταίμε όχι μόνο η διοίκηση..
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

+4
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Δε διαφωνώ.Περισσότερο φταίνε σε αυτό οι σύνδεσμοι....Διότι μπορεί να κάνουν 1000 καλά αλλά με αυτό το κακό πάνε στράφι όλα...

Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

DimisK έγραψε:
Πάντως για να είμαι ειλικρινής περίμενα σκληρότερη τιμωρία. Τα μέσα της Αθήνας μιλούσαν για κλείσιμο της Τούμπας τουλάχιστον για 2 αγωνιστικές. Οπότε πάλι καλά...

Προσωπικά το ότι τιμωρηθήκαμε μόνο με χρηματικό πρόστιμο και όχι τιμωρία της έδρας, το θεωρώ σαν μια νίκη του ΠΑΟΚ σε παρασκηνιακό επίπεδο, πράγμα που δείχνει ότι πλέον μας φοβούνται και δεν μπορούν να κάνουν ότι έκαναν τα περασμένα χρόνια..

Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

plato6 έγραψε:Photi αν όντως τους ξέρει ο Ζαγοράκης όπως λες και δεν κάνει κάτι τότε είναι μεγάλο το λάθος του αλλά δεν φταίει μόνο αυτός...φταίμε και εμείς γιατί είμαστε χέστιδες...όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια δεν τα κάνουν πάνω από 50 άτομα στο γήπεδο...και εμείς τι κάνουμε καθόμαστε και τους βλέπουμε...εκείνη την ώρα που τα κάνουνε αυτά θέλουν ένα ντου και ένα ξύλο να τους σπάσεις χέρια και πόδια και έξω από το γήπεδο και να δεις αν ξανά πετάξουν τίποτα μέσα ή αν ξανά πατήσουν στο γήπεδο..αλλά το ξανά λέω και εμείς φταίμε όχι μόνο η διοίκηση..

Και τι κάνεις στην περίπτωση που κάποιος απο αυτούς που συμμετάσχουν-προκαλούν τα επεισόδια είναι αστυνομικός?
Πάω να βοσκήσω την τροφή μου παρέα με τον vanroy μπεεεεεε.
Και επειδή είμαι και μάγκικο πρόβατο mbe man! :P
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

scouser4 έγραψε:
DimisK έγραψε:
Πάντως για να είμαι ειλικρινής περίμενα σκληρότερη τιμωρία. Τα μέσα της Αθήνας μιλούσαν για κλείσιμο της Τούμπας τουλάχιστον για 2 αγωνιστικές. Οπότε πάλι καλά...

Προσωπικά το ότι τιμωρηθήκαμε μόνο με χρηματικό πρόστιμο και όχι τιμωρία της έδρας, το θεωρώ σαν μια νίκη του ΠΑΟΚ σε παρασκηνιακό επίπεδο, πράγμα που δείχνει ότι πλέον μας φοβούνται και δεν μπορούν να κάνουν ότι έκαναν τα περασμένα χρόνια..

Συμφωνώ απόλυτα. Κι όσο ανεβαίνουμε αγωνιστικά, τόσο η δύναμή μας σε παρασκηνιακό επίπεδο θα μεγαλώνει. Νομοτελειακά...
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

gash04 έγραψε:
plato6 έγραψε:Photi αν όντως τους ξέρει ο Ζαγοράκης όπως λες και δεν κάνει κάτι τότε είναι μεγάλο το λάθος του αλλά δεν φταίει μόνο αυτός...φταίμε και εμείς γιατί είμαστε χέστιδες...όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια δεν τα κάνουν πάνω από 50 άτομα στο γήπεδο...και εμείς τι κάνουμε καθόμαστε και τους βλέπουμε...εκείνη την ώρα που τα κάνουνε αυτά θέλουν ένα ντου και ένα ξύλο να τους σπάσεις χέρια και πόδια και έξω από το γήπεδο και να δεις αν ξανά πετάξουν τίποτα μέσα ή αν ξανά πατήσουν στο γήπεδο..αλλά το ξανά λέω και εμείς φταίμε όχι μόνο η διοίκηση..

Και τι κάνεις στην περίπτωση που κάποιος απο αυτούς που συμμετάσχουν-προκαλούν τα επεισόδια είναι αστυνομικός?

Απαραδεκτον gash , η ενδοξη ελληνικη αστυνομια με την διακριτικη της παρουσια στον αγωνα της κυριακης ειχε ως σκοπο να λαβει τα καταλληλα μετρα για για την ομαλη την διεξαγωγη του αγωνα κ να διαφυλαξει την προσελευση των οπαδων στο γηπεδο. 8)
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Σωστό και η ρίψη χημικών ληγμένων και απαγορευμένων μέσα σε συνωστισμένη κερκίδα μπορεί να μας κάνει να ζητωκραυγάσουμε όλοι μαζί και να βρωντοφωνάξουμε.
Καλά τους κάνανε τους μπαοκτζήδες. 8)
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

Συνειδητά προβοκάρω την συζήτηση με το παρακάτω :
" Όσο το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αυτό που είναι δέχομαι να πληρώνω 120.000 ευρώ το χρόνο, αρκεί κάποιοι να έχουν εφιάλτες για πολλές μέρες, πριν δηλαδή κάθε παιχνίδι ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ στην Τούμπα. Μόνο που θέλω να φέρομαι πιο έξυπνα. "
Αυτό απάντησα σε φίλο και συνάδελφο γαύρο που μετά την χρηματική ποινή με ρώτησε το κοινότυπο: " και τι καταλάβατε τώρα, μήπως σας περισσεύουν; κακό στην ομάδα σας κάνετε "
Προς μεγάλη μου έκπληξη μετά την απάντησή μου, μου είπε :" σε καταλαβαίνω ". Και το εννοούσε το παλληκάρι...
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Πάντως είναι ευχάριστο που πολλά αδέρφια συμφωνούμε πάνω σε αυτό το θέμα.

Και εγώ νομίζω ότι ο Ζαγοράκης σε αυτό θέμα έχει αποτύχει.Δε ξέρω γιατί δε κάνει κάτι αλλα πιστεύω ότι επειδή στηρίζεται στο κόσμο δε θέλει να έρθει σε ρίξει μαζί του.Βεβαια λάθος η κίνηση αλλα αυτοί που στηρίζουν αυτούς τους λακαμαδες εάν κάνει κάτι η διοίκηση θα έρθουν σε ρίξει μαζί τις ενώ η υγιώς σκεπτόμενοι απλά το δέχονται η δε πάνε στο γήπεδο.

Κρίμα πάντως γιατί είναι ευκαιρία ο ΠΑΟΚ να ξεπεράσει και αυτό το πρόβλημα αφού στα υπόλοιπα έχει βρει το δρόμο του.
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

Δημοσίευση από thanasisp04 »

kass4 έγραψε:Συνειδητά προβοκάρω την συζήτηση με το παρακάτω :
" Όσο το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αυτό που είναι δέχομαι να πληρώνω 120.000 ευρώ το χρόνο, αρκεί κάποιοι να έχουν εφιάλτες για πολλές μέρες, πριν δηλαδή κάθε παιχνίδι ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ στην Τούμπα. Μόνο που θέλω να φέρομαι πιο έξυπνα. "
Αυτό απάντησα σε φίλο και συνάδελφο γαύρο που μετά την χρηματική ποινή με ρώτησε το κοινότυπο: " και τι καταλάβατε τώρα, μήπως σας περισσεύουν; κακό στην ομάδα σας κάνετε "
Προς μεγάλη μου έκπληξη μετά την απάντησή μου, μου είπε :" σε καταλαβαίνω ". Και το εννοούσε το παλληκάρι...

οχι ρε φιλε αστους.
αστους να σε γαμαει ο γαυρος με το ετσι θελω και να λενε ενταξει μη το κανουμε και θεμα.
αστους να σε στερει πρωταθλημα (βλ. αγωνες με σκουλικι ξανθη θρασ. και αλλους) μετα απο 25 χρονια και να λενε πρεπει να ερθουν και να φυγουν κυριοι μη μας παρεξηγησουν οι αθηναιοι
αστους να σε στερει ο γκει κυπελλο (κουκουλακης) μετα απο 6 χρονια και να λενε να μπουν φυλακη οι οπαδοι του ΠΑΟΚ οι αλητες για οτι εκαναν.
αστους και οταν και οταν καταφερουν να διωξουν οσους θελουν απο το γηπεδο εμεις θα μοιραζουμε τζαμπα ποπ κορν απο εξω.
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

gash04 έγραψε:

πολλές ταινίες βλέπεις gash... :D :D :D
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”