Πολλά καλά εισαγόμενα ΚΑΙ εγχώρια! Πολύ ωραίες παραλίες που μπορείς να πας είτε μόνος με παρέα είτε με οικογένεια. Υπάρχουν και κάτι "εξύπνοι" που μας χρέωσαν 1 πιτόγυρο και 1 αναψυκτικό 5 ευρό ( ακόμα λευτά περιμένουν απο εμάς!). Αρκετός κόσμος και καλή νυχτερινή ζωή. Αν είσαι μόνος ή παρέα ή έστω δεν είσαι παντρεμένος πάνε Μύθο ή Σταβέντο. Και μεγάλη προσοχή στα λοκωτυρα που είναι παρα πολλά.slidar έγραψε:stavros δωσε Infos θα ειμαι τελικα εκει αυτο το σουκου.. το προηγουμενο την βγαλαμε χαλκιδικαρα
Διακοπές
-
Re: Καλοκαιρινές διακοπές ...
- ΑποστόληςΑ
Ονοματα απο Παραλιες πιο πολυ πες μου..Stavros_Paoki έγραψε:Πολλά καλά εισαγόμενα ΚΑΙ εγχώρια! Πολύ ωραίες παραλίες που μπορείς να πας είτε μόνος με παρέα είτε με οικογένεια. Υπάρχουν και κάτι "εξύπνοι" που μας χρέωσαν 1 πιτόγυρο και 1 αναψυκτικό 5 ευρό ( ακόμα λευτά περιμένουν απο εμάς!). Αρκετός κόσμος και καλή νυχτερινή ζωή. Αν είσαι μόνος ή παρέα ή έστω δεν είσαι παντρεμένος πάνε Μύθο ή Σταβέντο. Και μεγάλη προσοχή στα λοκωτυρα που είναι παρα πολλά.slidar έγραψε:stavros δωσε Infos θα ειμαι τελικα εκει αυτο το σουκου.. το προηγουμενο την βγαλαμε χαλκιδικαρα
Sick Bastard έγραψε:Επίσης, θάνατος, λούτσα και ξύλο (ναι, με αυτή τη σειρά) σε όσους παίζουν ρακέτες στην ακροθαλασσιά εκεί που σκάει το κύμα.teod1980 έγραψε:Έχει τόσες όμορφες παραλίες και τόσο ωραία πράγματα να δεις και να κάνεις στη θάλασσα και ο μάγκας ο Έλληνας με το συμπλήρωμα διατροφής, τις πρωτείνες και τα πανάκριβα γυαλιά και με το γελοιωδώς υπερσύγχρονο κινητό, μαζί με την γκόμενα με τις πλατφόρμες, τα τακούνια, τα μισά μαγιώ και τα πανάκριβα αξεσουάρ, με βαμμένα νύχια και πρόσωπο στους 45 βαθμούς, θεωρεί διασκέδαση το να κλείνεις ομπρέλα και ξαπλώστρες ρεζερβε, να τελικιάζεσαι με ηλίθια ποτά μπόμπες (αντί για τσίπουρο, ούζο και κρασί) και να ''χορεύει'' κομμάτια πάνω σε μπάρες μπιτσό μπαρων που παρανόμως παίρνουν άδεια από τοπικούς άρχοντες για να μονοπωλούν τμήματα του αιγιαλού.
Εκφυλισμός της διασκέδασης
Το ίδιο και για αυτούς που παίζουν βόλεϋ.
Πίσσα και πουπουλα σε αυτούς που φέρνουν σαμπουάν για να πλυθούν στις ντουζιέρες της παραλίας (αν κι όταν υπάρχουν). Πίσω στις σπηλιές σας ρε άπλυτα ταγάρια.
Πνίξιμο στον ασβεστη όσων dj (σε παραλίες που έχουν μπαρ) βάζουν σκυλάδικα στη διαπασών αλλά και γενικά. Χαμηλώστε τη μουσική, γαμώ.
Σταύρωση κι ανάποδο κρέμασμα σε όσους ρυπαίνουν την παραλία πετώντας τις γόπες του στην άμμο ή/και τους καφέδες/πλαστικά μπουκάλια.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΥΜΝΙΣΤΕΣ.

ρε σικ κλαίω!
"Πίσω στις σπηλιές σας ρε άπλυτα ταγάρια."

-
Κοίτα φίλε ονόματα και έτσι δεν θυμάμαι. Και γενικά άμα πας θα δείς ότι δεν υπάρχουν ξεχωριστές παραλίες και έτσι. Εγώ πήγαινα στην παραλία μπρόστα στο καμπινγκ που έμενα. Ουσιαστικά είναι μια παραλία που απλώνεται απο κατερίνη μέχρι νεους πόρους.slidar έγραψε:Ονοματα απο Παραλιες πιο πολυ πες μου..Stavros_Paoki έγραψε:Πολλά καλά εισαγόμενα ΚΑΙ εγχώρια! Πολύ ωραίες παραλίες που μπορείς να πας είτε μόνος με παρέα είτε με οικογένεια. Υπάρχουν και κάτι "εξύπνοι" που μας χρέωσαν 1 πιτόγυρο και 1 αναψυκτικό 5 ευρό ( ακόμα λευτά περιμένουν απο εμάς!). Αρκετός κόσμος και καλή νυχτερινή ζωή. Αν είσαι μόνος ή παρέα ή έστω δεν είσαι παντρεμένος πάνε Μύθο ή Σταβέντο. Και μεγάλη προσοχή στα λοκωτυρα που είναι παρα πολλά.slidar έγραψε:stavros δωσε Infos θα ειμαι τελικα εκει αυτο το σουκου.. το προηγουμενο την βγαλαμε χαλκιδικαρα
Συμφωνώ απόλυτα..teod1980 έγραψε:Έχει τόσες όμορφες παραλίες και τόσο ωραία πράγματα να δεις και να κάνεις στη θάλασσα και ο μάγκας ο Έλληνας με το συμπλήρωμα διατροφής, τις πρωτείνες και τα πανάκριβα γυαλιά και με το γελοιωδώς υπερσύγχρονο κινητό, μαζί με την γκόμενα με τις πλατφόρμες, τα τακούνια, τα μισά μαγιώ και τα πανάκριβα αξεσουάρ, με βαμμένα νύχια και πρόσωπο στους 45 βαθμούς, θεωρεί διασκέδαση το να κλείνεις ομπρέλα και ξαπλώστρες ρεζερβε, να τελικιάζεσαι με ηλίθια ποτά μπόμπες (αντί για τσίπουρο, ούζο και κρασί) και να ''χορεύει'' κομμάτια πάνω σε μπάρες μπιτσό μπαρων που παρανόμως παίρνουν άδεια από τοπικούς άρχοντες για να μονοπωλούν τμήματα του αιγιαλού.
Εκφυλισμός της διασκέδασης
Η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο με τα ψώνια που βλέπεις, αλλά αν πάψουν όλα τα παραπάνω παίζει να κλείσει το ΣΤΑΡ...

Τι θα δείχνει?

- Μπαρκαρούτσος
Αδέρφια, χρειάζομαι τη βοήθειά σας..
Λέμε με τη κοπέλα μου στα τέλη του μηνός να πάμε διακοπές (καμιά εβδομάδα το κόβω εγώ) προς Χαλκιδική μεριά ή Σκιάθο. Θα διαβάσω τα post του Gika να δω τι λένε για Σκιάθο, αλλά θα 'θελα να με πείτε κι εσείς τι ξέρετε από μέρη, τιμές, δωμάτια, θάλασσες, κόσμο για Χαλκιδική και Σκιάθο...
Έχετε στο νου ότι πάω με τη κοπέλα μου, όχι με παρέα να βρω γκόμενες...
Ευχαριστώ (μιας και είμαι λίγο άσχετος από αυτά)!

Λέμε με τη κοπέλα μου στα τέλη του μηνός να πάμε διακοπές (καμιά εβδομάδα το κόβω εγώ) προς Χαλκιδική μεριά ή Σκιάθο. Θα διαβάσω τα post του Gika να δω τι λένε για Σκιάθο, αλλά θα 'θελα να με πείτε κι εσείς τι ξέρετε από μέρη, τιμές, δωμάτια, θάλασσες, κόσμο για Χαλκιδική και Σκιάθο...
Έχετε στο νου ότι πάω με τη κοπέλα μου, όχι με παρέα να βρω γκόμενες...

Ευχαριστώ (μιας και είμαι λίγο άσχετος από αυτά)!

Σε αυτή τη περίπτωση, δεν βλέπω το λόγο να διαβάσεις τα ποστ του gika.RoMaN έγραψε:Έχετε στο νου ότι πάω με τη κοπέλα μου, όχι με παρέα να βρω γκόμενες...![]()
- Μπαρκαρούτσος
Αδερφε Roman για Σκιαθο δεν γνωριζω αλλα Χαλκιδικη ειμαι καθε καλοκαιρι λογω οικογενειακης επιχειρησης και πιο συγκεκριμενα ενοικιαζομενων δωματιων στον Μαρμαρα (δευτερο ποδι). Δεν ξερω αν εχεις ερθει, ειναι ιδανικο μερος για ζευγαρι και για την περιοδο π μιλας νομιζω θα το ευχαριστηθεις πολυ. Καθαρες και ηρεμες παραλιες, πολυ καλα εστιατορια μπροστα στην θαλασσα και 2-3 μπαρακια το βραδυ για ενα χαλαρο ποτο. Ριξε μια ματια στα δωματια και αν ενδιαφερεσαι κανε ενα τηλεφωνο, το ξενοδοχειο ειναι το elena και κατα πασα πιθανοτητα θα μιλησεις με τον πατερα μου Χρηστο. Μην ξεχασεις να του πεις πως εισαι Π.Α.Ο.Κ, θα υπαρχει καλυτερη αντιμετωπιση και εκπτωση στην τιμη..χεχ και για οποιον αλλον αδερφο ενδιαφερεται σας στελνω το link
www.elenas-house.gr
www.elenas-house.gr
- Μπαρκαρούτσος
Ευχαριστώ xavakhs, θα το σκεφτώ!
Μαρμαρά έχω έρθει πριν 14-15 χρόνια, με τους γονείς μου, το μόνο που θυμάμαι είναι η κρυστάλλινη θάλασσα με την καθαρή αμμουδιά...

Μαρμαρά έχω έρθει πριν 14-15 χρόνια, με τους γονείς μου, το μόνο που θυμάμαι είναι η κρυστάλλινη θάλασσα με την καθαρή αμμουδιά...

- kataramenos5
xavakhs έγραψε: και 2-3 μπαρακια το βραδυ για ενα χαλαρο ποτο.

- Μπαρκαρούτσος
Κάηκαν και μαστιχόδεντρα άκουσα... 5 πράγματα παράγουμε ως χώρα, θα τα χάσουμε κι αυτά!!
On-topic: Τελικά θα πάω Ποσείδι (όχι στο camping) την Τετάρτη, για 4 μέρες... Ελπίζω να βρω εκεί κάπου να δείχνει το κωλOTE TV (
) για να χαρώ τον Π.Α.Ο.Κ.! 
On-topic: Τελικά θα πάω Ποσείδι (όχι στο camping) την Τετάρτη, για 4 μέρες... Ελπίζω να βρω εκεί κάπου να δείχνει το κωλOTE TV (

- Μπαρκαρούτσος
Τελικά άλλαξαν τα πράγματα τελευταία στιγμή (Π.Α.Ο.Κ. είσαι!) και πάω Φούρκα, Χαλκιδική... Ξεκινάω αύριο πρωί και επιστρέφω Κυριακή.. Ελπίζω να καταφέρνω να μη χάσω τόσο την επαφή μου με το forum και τα νέα του Π.Α.Ο.Κ.!