Σπόρ του Βορρά - sport103fm

teacher

Re: Σπόρ του Βορρά - sport103fm

Δημοσίευση από teacher »

Εδώ και 2-3 μέρες βάζουν και νέα άλλων ομάδων. Ούτε εμένα μου άρεσε. Τα Σπορ είναι προπύργιο του ΠΑΟΚ. Το 99% των επισκεπτών είναι ΠΑΟΚτσήδες. Τα νέα του Παπαναστασιακού δε μας ενδιαφέρουν . Άσε που και τα σκουλήκια δεν μπαίνουν στο site των Σπορ για ενημέρωση. Οπότε το ερώτημα είναι: γιατί το "άνοιγμα"
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Μάλιστα. Απλά μου φάνηκε λίγο άσκοπο γιατί όπως ανέφερες κι εσύ δεν νομίζω κάποιος να μπει στα Σπορ για να ενημερωθεί για Άρη. Και Αρειανός να μπει στο σάιτ για τον ΠΑΟΚ θα θέλει να ενημερωθεί. Εκτός αν σιγά σιγά το μετατρέψουν σε 33-33-33. Anyway, δικό τους θέμα, μόνο αυτοί ξέρουν. Λέτε να δούμε Άρη και στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας?
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Μεγάλη μαλ@κία! Βασιλόπουλε και σία πάρτε πίσω.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Sera4 έγραψε:απλα γραφικος ειναι ιδιως με τους διαιτητες που ενταξει μπορει να εδωσαν 2-3 σπορακια αλλα ηταν εξαιρετικοι σε μια δυσκολη εδρα...στους αθλιους εχω του ραπτοπουλους,τζατζαραδες,ζαγορες και πολλα ακομα πουλια...ενταξει απο αυτους ειναι ενα σκαλοπατι πανω... 8-)

δεν μπορω να σου πω ΠΕΡΙ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ των δυο ως προς τον ΠΑΟΚ αλλά ο και του πουλιου το γαλα για να φτασει το γενικοτερο επιπεδο του τζαντζαρα,του νικου,θελει οχι απλα πολλα καρβελια αλλά ΦΟΥΡΝΟΥΣ ολοκληρους.δεν υπαρχει ΣΥΓΚΡΙΣΙΣ απλα,με ολα τα προτερηματα και τα ελαττωματα του τελευταιου ...

κατα τα λοιπα συμφωνω με κος.ο βασιλο αποτελει μνημειο ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ και ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑΣ και πρεπει να μπει στον παγο.γνωμη μου,ζαγορ μην τον νταντευεις άλλο,ΦΤΑΝΕΙ!
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Εχω σε μεγάλη εκτίμηση τον Τζαντζαρά και όσο και αν αυτό είναι μία υποκειμενική κρίση που καταλαβαίνω ότι δεν μπορεί να βρίσκει όλους σύμφωνους,νομίζω πως δεν στέκει να μπαίνει επ' ουδενί στο ίδιο καζάνι με Βασιλόπουλο και ειδικά το μαλάκα τον Ραπτό,φίλε Sera.....
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

δεν ξερω αν μιλαμε για τον ιδιο τζατζαρα μπονο και ναβι γιατι νομιζω υπαρχουν 2...εγω μιλαω για εναν παλιομ@λακα που βγαινει στο λιμπερο και κανει σχολιο στην εκπομπη του τσορμπα...

υγ τωρα αν μιλαμε για τον ιδιο απλα εχουμε διαφορετικη αποψη...γενικα δημοσιογραφους δε συμπαθω κανεναν(και προφανως δεν ακουω) αλλα τους χωριζω σε 2 κατηγοριες...τους απλα γραφικους και τους επικινδυνους....αυτος που λεω αποψη μου για μενα ανηκει στη 2η κατηγορια...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

καπως υπερβολικο σε βρισκω σερα.αλλά ειναι και ζητημα επιπεδου του ακροατηριου (οχι του δικου σου προφανως).για μενα οι άλλοι που τους βαζεις στην α κατηγορια επηρρεαζουν πολλους περισσοτερους.δυστυχεστατα ...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Sera4 έγραψε:δεν ξερω αν μιλαμε για τον ιδιο τζατζαρα μπονο και ναβι γιατι νομιζω υπαρχουν 2...εγω μιλαω για εναν παλιομ@λακα που βγαινει στο λιμπερο και κανει σχολιο στην εκπομπη του τσορμπα...

υγ τωρα αν μιλαμε για τον ιδιο απλα εχουμε διαφορετικη αποψη...γενικα δημοσιογραφους δε συμπαθω κανεναν(και προφανως δεν ακουω) αλλα τους χωριζω σε 2 κατηγοριες...τους απλα γραφικους και τους επικινδυνους....αυτος που λεω αποψη μου για μενα ανηκει στη 2η κατηγορια...
re παιδια για τον τζαντζαρα του λιμπερο μιλατε ? ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΓΑΒΡΟ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ
"ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΕ ΨΥΧΕΙΑΤΡΕΙΟ "
ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΜΙΛΑΤΕ ? ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ ...... :shock: :shock: :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

Πρόκειται για τον ίδιο που εμφανιζόταν κάποτε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη (με άλλο όνομα τότε για "πολιτικούς" λόγους), με σοβαρότατη άποψη σε διαφορα ζητήματα και αγνό Παοκτσάκι?

Trendy έγινε κι αυτός γ@μώ το σύστημα μου μέσα!?? :(
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Συμφωνω με το Σερα για τον αντιπαθητικο,δηθεν αντικειμενικο υπερκριτη-δημοσιογραφο.....
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Εγώ πάντως τον Νίκο Τζαντζαρά τον θεωρώ απ' τους λίγους σοβαρούς δημοσιογράφους που ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ,με όλα τα λάθη του που είναι και αναπόφευκτα για όποιον εκθέτει συχνά τη γνώμη του.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

εοροπτολ για αυτον τον σουστη λεω... :ugeek: :ugeek:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Δευ 30 Αύγ 2010, 23:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

αν και η συζήτηση πρέπει να μεταφερθεί στο τόπικ λίμπερο, ε'χω ακόμα την απορία γιατί ο τζατζαράς την έκανε από τον λίμπερο και ροβόλησε κάτω στη χαμουτζία?
ήταν στην θεση του μουσάτου και κάτι παραπάνω και τα παράτησε για να πάει στην αθήνα να κάνει τί?
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

τον θυμάμαι στο ωμέγα τιβι του ράδιο θεσσαλονίκη να κάνει εκπομπές με ζαγόρα και χήτα!!!!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

α εφυγε κιολας??ουτε που το ηξερα...μιλαμε για επικινδυνο δημοσιογραφο οσο θυμαμαι σχολια για γκαρσια σαντος ζαγορακη τρελενομαι...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εφημερίδες”