Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
-
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Μπορεις να απαντησεις ρε φιλε? Ασε ολα τα αλλα. Παλι τα ιδια ρωταω και δεν απανταει κανεις.
Αλλαζετε θεμα λετε οτι ναναι αοριστολογιες και ΤΙΠΟΤΑ απο την ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ
ΑΠΑΝΤΗΣΕ
ΑΠΑΝΤΗΣΕ
Ουυυφφφ τώρα , κάνετε την τρίχα τριχιά μπας και βρεθεί κάτι.
Υπάρχουν δεκάδες άλλα ποστ που περιμένουν απαντήσεις, αλλά δεν βλέπω τον ίδιο ζήλο.
Συμβουλή μου, και όποιος θέλει την ακολουθεί, χωρίς να είμαι τίποτα εδώ μέσα.
Έχουμε πει όλοι την άποψη μας, το να αναλωνόμαστε ξανά στα ίδια και στα ίδια δεν βοηθάει σε τίποτα και κανέναν. Το μόνο που δημιουργούμε είναι ένα τοξικό περιβάλλον και τέρμα απωθητικό.
Και όπως λέει και ο φίλος ο @Taseos , μην βιάζεστε
Υπάρχουν δεκάδες άλλα ποστ που περιμένουν απαντήσεις, αλλά δεν βλέπω τον ίδιο ζήλο.
Έχουμε πει όλοι την άποψη μας, το να αναλωνόμαστε ξανά στα ίδια και στα ίδια δεν βοηθάει σε τίποτα και κανέναν. Το μόνο που δημιουργούμε είναι ένα τοξικό περιβάλλον και τέρμα απωθητικό.
Και όπως λέει και ο φίλος ο @Taseos , μην βιάζεστε

- These users thanked the author Maklaz for the post (total 4):
- ΑΜΠΑΛΑΕΑ, leomatos88, Apil44, paok apo epilogi
- KalamarGiannis
Πάντως το νέο μας ιδιοκτήτη ο Κλειτος γράφει ότι πρέπει να τον λέμε Αρίστο.
Καλό κι αυτό.
Καλό κι αυτό.
-
Καλα τωρα σοβαρα μιλαμε?Maklaz έγραψε: Δευ 13 Οκτ 2025, 14:01 Ουυυφφφ τώρα , κάνετε την τρίχα τριχιά μπας και βρεθεί κάτι.
Και όπως λέει και ο φίλος ο @Taseos , μην βιάζεστε![]()
Ο αλλος λεει κατι και ξαφνικα τον ρωτας που το ξερεις, και δεν απανταει απλα. Και λεει οτι να ναι πραγματικα
Που ειναι η σχεση με την κυβερνηση? Απαντηση: δσγφασδγαδσ ασδγαδφγ δαφγ αδφγαδσ
Βρε για την ταμπακιερα εχετε να πειτε τιποτα??
- Jean Valjean
Φίλε AΜΠΑΛΑΕΑ,
Δεν το είπε ο Νίκος Εγγονόπουλος αλλά ο Ντίνος Χριστιανόπουλος.
Το ακριβές δίστιχο είναι:
"και τι δεν κάνατε για να με θάψετε
όμως ξεχάσατε πως ήμουν σπόρος"
Δεν το είπε ο Νίκος Εγγονόπουλος αλλά ο Ντίνος Χριστιανόπουλος.
Το ακριβές δίστιχο είναι:
"και τι δεν κάνατε για να με θάψετε
όμως ξεχάσατε πως ήμουν σπόρος"
- These users thanked the author Jean Valjean for the post (total 2):
- leomatos88, ΑΜΠΑΛΑΕΑ
η ταμπακιερα στο thread "Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II" είναι η σχέση η όχι του Τέλη με τη ΝΔ?giliopoulos έγραψε: Δευ 13 Οκτ 2025, 14:23Καλα τωρα σοβαρα μιλαμε?Maklaz έγραψε: Δευ 13 Οκτ 2025, 14:01 Ουυυφφφ τώρα , κάνετε την τρίχα τριχιά μπας και βρεθεί κάτι.
Και όπως λέει και ο φίλος ο @Taseos , μην βιάζεστε![]()
Ο αλλος λεει κατι και ξαφνικα τον ρωτας που το ξερεις, και δεν απανταει απλα. Και λεει οτι να ναι πραγματικα
Που ειναι η σχεση με την κυβερνηση? Απαντηση: δσγφασδγαδσ ασδγαδφγ δαφγ αδφγαδσ
Βρε για την ταμπακιερα εχετε να πειτε τιποτα??
Aλλη δουλειά δεν έχεις από το να ψάχνεις offtopic καβγάδες ?
-
Να το κλείσουμε κάπου εδώ; Μπορεί να είναι αγενές να μην σου απαντάω, ίσως η ερώτησή σου να είναι καλοπροαίρετη, αλλά δεν είμαστε σε δικαστήριο για να υποχρεούμαι ν’ απαντήσω, ούτε και έχω την διάθεση να το κάνω. Δεν είναι το θέμα μας η κυβέρνηση, δεν είναι αυτή η ταμπακιέρα. Ούτως ή άλλως είναι πράγματα γνωστά, που τα ξέρεις και τα ξέρουμε όλοι. Και δεν είναι ο σκοπός μου να κάνω προπαγάνδα. Ό,τι ήθελα να πω το είπα.giliopoulos έγραψε: Δευ 13 Οκτ 2025, 13:46 Μπορεις να απαντησεις ρε φιλε? Ασε ολα τα αλλα. Παλι τα ιδια ρωταω και δεν απανταει κανεις.
ΑΠΑΝΤΗΣΕ
Τα ίδια και τα ίδια κάθε μέρα 50 φορές την μέρα από τους ίδιους.Ατελειωτο πρήξιμο.
- Jean Valjean
Δεν ξέρω αν είναι καλό.KalamarGiannis έγραψε: Δευ 13 Οκτ 2025, 14:13 Πάντως το νέο μας ιδιοκτήτη ο Κλειτος γράφει ότι πρέπει να τον λέμε Αρίστο.
Καλό κι αυτό.
Υπάρχει βλέπεις κι αυτό το τραγούδι:
"Λεβεντοπαιδο Αριστο
μπες στο μαγαζί και κλείσ'το"

Ο φιλος navi ανακαλυψε αμα τη εμφανισει του Μυστακιδη οτι το πορτοφολι διαμορφωνει αθλητικες συνειδησεις...Τοσα χρονια επι Ιβαν δεν επιλεξαμε ποτε να κλεισουμε αυτια,ματια,μυτες στη σκεψη και μονο οτι το πορτοφολι του μας βοηθησε για πρωτη φορα να ανοιξουμε με τετοιο τροπο τις τρυπες των αντιπαλων...
-
Ρε φιλε οταν ο ενας γραφει αοριστολογιες και ψεματα χωρις καμια αποδειξη δεν πρεπει να ερωτηθει γι αυτο??astral έγραψε: Δευ 13 Οκτ 2025, 14:39 η ταμπακιερα στο thread "Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II" είναι η σχέση η όχι του Τέλη με τη ΝΔ?
Aλλη δουλειά δεν έχεις από το να ψάχνεις offtopic καβγάδες ?
Εγω ψαχνω για καβγαδες οταν ο αλλος εγραψε κατι σε αυτο το τοπικ. Δεν πρεπει να μας πει που το ξερει?
Ε και εγω λεω οτι ο σαββιδης ειναι κολλητος της νδ και κολλητος του μαρινακη. Δεν ειναι δικαστηριο και δεν υποχρεουμαι να απαντησω.leomatos88 έγραψε: Δευ 13 Οκτ 2025, 14:41 Να το κλείσουμε κάπου εδώ; Μπορεί να είναι αγενές να μην σου απαντάω, ίσως η ερώτησή σου να είναι καλοπροαίρετη, αλλά δεν είμαστε σε δικαστήριο για να υποχρεούμαι ν’ απαντήσω, ούτε και έχω την διάθεση να το κάνω. Δεν είναι το θέμα μας η κυβέρνηση, δεν είναι αυτή η ταμπακιέρα. Ούτως ή άλλως είναι πράγματα γνωστά, που τα ξέρεις και τα ξέρουμε όλοι. Και δεν είναι ο σκοπός μου να κάνω προπαγάνδα. Ό,τι ήθελα να πω το είπα.
Μη λες τετοια, θα σου απαντησει ο μοντ που χτες εκανε σχολιο για τον Μυστακιδη να μην λες τετοια πραματα για τον Ιβαν @Mitsospaoki4
Η κυβερνηση εβγαλε διαρροη μετα την πρωτη ανακοινωση Μυστακιδη. Σιγουρα αυτο εγινε επειδη δεν εχουν σχεσεις. Τα θελετε και τα γραφετε; Αληθεια ζοριστηκες για τη ΝΔ;
Τα επιχειρηματα που χρησιμοποιεις για να πεις οτι δεν εχει σχεση ο Μυστακιδης με την κυβερνηση γιατι δεν τους έχει ανάγκη μπορουν να ισχυσουν και για τον Ιβαν (πχ λες εκανε λεφτα εξω) αλλα οπως ειδες η κυβερνηση πολεμησε τον Ιβαν. Εσυ βλεπεις πολεμο της κυβερνησης κατα του Μυστακιδη;
Η κυβερνηση εβγαλε διαρροη μετα την πρωτη ανακοινωση Μυστακιδη. Σιγουρα αυτο εγινε επειδη δεν εχουν σχεσεις. Τα θελετε και τα γραφετε; Αληθεια ζοριστηκες για τη ΝΔ;
Τα επιχειρηματα που χρησιμοποιεις για να πεις οτι δεν εχει σχεση ο Μυστακιδης με την κυβερνηση γιατι δεν τους έχει ανάγκη μπορουν να ισχυσουν και για τον Ιβαν (πχ λες εκανε λεφτα εξω) αλλα οπως ειδες η κυβερνηση πολεμησε τον Ιβαν. Εσυ βλεπεις πολεμο της κυβερνησης κατα του Μυστακιδη;
- These users thanked the author aivas19 for the post:
- paok apo epilogi
Δεν ισχυει αυτο που λες, αν ισχυε θα παιρναμε πρωταθλημα τα πρωτα 6 χρονια.joshua έγραψε: Δευ 13 Οκτ 2025, 14:46 Ο φιλος navi ανακαλυψε αμα τη εμφανισει του Μυστακιδη οτι το πορτοφολι διαμορφωνει αθλητικες συνειδησεις...Τοσα χρονια επι Ιβαν δεν επιλεξαμε ποτε να κλεισουμε αυτια,ματια,μυτες στη σκεψη και μονο οτι το πορτοφολι του μας βοηθησε για πρωτη φορα να ανοιξουμε με τετοιο τροπο τις τρυπες των αντιπαλων...
- KalamarGiannis
OK παιδιά, κουράσαμε. Πρώτος εγώ αλλά κι άλλοι μερικοί. Είπαμε πως τα βλέπουμε.
Ας συνεχίσει το νήμα της Διοίκησης επί των πραγματικών γεγονότων της αλλαγής σελίδας στο ιδιοκτησιακό και ίσως τη Διοίκηση.
(από την αρχή έπρεπε να κρατήσουμε μακριά τα θέματα της Ν.Τούμπας, ΑΣ , ΝΔ κτλ , πολύ μακριά από το μπάσκετ. Αλλά για κάποιους όλα είναι ένα κουβάρι και δεν υπάρχει διάκριση.)
Ας συνεχίσει το νήμα της Διοίκησης επί των πραγματικών γεγονότων της αλλαγής σελίδας στο ιδιοκτησιακό και ίσως τη Διοίκηση.
(από την αρχή έπρεπε να κρατήσουμε μακριά τα θέματα της Ν.Τούμπας, ΑΣ , ΝΔ κτλ , πολύ μακριά από το μπάσκετ. Αλλά για κάποιους όλα είναι ένα κουβάρι και δεν υπάρχει διάκριση.)
- These users thanked the author KalamarGiannis for the post:
- freemind