Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
markos4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από markos4 »

danirifle έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ με Καμαρά και Λιβάγια, ίσα που βγαίνω έξω και αρχίζω να τον παίζω.
Προφανώς δεν ξερω αν θα πιάσουν κλπ εδω κοτζάμ Μπερμπάτοφ και δεν έπιασε, αλλά αυτοί οι δύο είναι διαχρονικές μου καψουρες.

sing me in

μια απ'τα ίδια
Τελικά δεν θα πάρουν μόνο εμένα με τις ντοματες είμαστε πολλοί..
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Με Καμαρα Λιβαγια και Ετζουκε θα πρόσθετα εγώ τον παίζουμε όλοι μαζί με Λουτσεσκου και Γιωργη Σαββιδη.. Τι ομαδάρα θα έχουμε μεσοεπιθετικά Θεέ μου!
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Έγραψα χθες πως αν από αύριο ξεκινήσουν παλι να τρέχουν οι διαδικασίες (με βαση πάντα τα δημοσιεύματα) αυτό σημαίνει πως το Μαράκι τα τρέχει όλα. Έλειπε και τώρα επέστρεψε.
Επειδή όμως αναλαμβάνει τη θέση του Μάκη, νομίζω πως πρέπει να γίνει προσθήκη ατόμου. Πχ ενός ΤΔ.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Απο που προκύπτει αυτή η αισιοδοξία για Λιβάγια; ο στόχος της Χαιντούκ Έρικ Εσπόσιτο εκλεισε αραβία.
Άβαταρ μέλους
PAOK_antifa4

Δημοσίευση από PAOK_antifa4 »

Blackgr4 έγραψε:Έγραψα χθες πως αν από αύριο ξεκινήσουν παλι να τρέχουν οι διαδικασίες (με βαση πάντα τα δημοσιεύματα) αυτό σημαίνει πως το Μαράκι τα τρέχει όλα. Έλειπε και τώρα επέστρεψε.
Επειδή όμως αναλαμβάνει τη θέση του Μάκη, νομίζω πως πρέπει να γίνει προσθήκη ατόμου. Πχ ενός ΤΔ.

θα γίνει αλλά από όσα έχω καταλάβει οχι στα ενδοεταιρικά. θα είναι πχ άτομο που θα πηγαίνει στις συνεδριάσεις της λίγκας. ένα άτομο πιο «παράγοντας» γιατί η Μαρία μας είναι πιο «στέλεχος». Ο Μάκης έκανε άπειρα πράγματα γιατί και ο ίδιος και ο Ιβαν το είχαν στήσει ετσι ως τρόπο λειτουργίας.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αν κλεισουν αυτοι τι θα κανουμε βρε το υπολοιπο καλοκαιρι? Θα το κλεισουμε το μαγαζι?
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

θα μαλωνουμε για τα φιλικα
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Για χαρακτήρα Καμαρά τι ξερουμε ρε μάγκες; Ισχύουν αυτα που γραφουν ορισμενοι (κυρίως γαυροι) οτι ειναι δύσκολος χαρακτήρας ή απλα τα ρίχνουν στον παίχτη για να βγουνε λαδι; Αν παντως πρόκειται περι σωστου επαγγελματία, πιθανη προσθηκη του θα μας δυναμωσει απίστευτα.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

VfB v2 έγραψε:Απο που προκύπτει αυτή η αισιοδοξία για Λιβάγια; ο στόχος της Χαιντούκ Έρικ Εσπόσιτο εκλεισε αραβία.
Διακαής πόθος δικός μου είναι και συμφώνησαν κάποιοι φίλοι.
Αισιοδοξία δεν υπάρχει απ την στιγμή που έχει συμβόλαιο.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Daskalos_4 έγραψε:Για χαρακτήρα Καμαρά τι ξερουμε ρε μάγκες; Ισχύουν αυτα που γραφουν ορισμενοι (κυρίως γαυροι) οτι ειναι δύσκολος χαρακτήρας ή απλα τα ρίχνουν στον παίχτη για να βγουνε λαδι; Αν παντως πρόκειται περι σωστου επαγγελματία, πιθανη προσθηκη του θα μας δυναμωσει απίστευτα.
Ο Διαμαντόπουλος από το sport24, γαύρος με πολλά κονέ στην ομάδα και σε παίκτες (θαυμαστής Ραζβαν από την άλλη), ίσα ίσα που έλεγε ότι στα αποδυτήρια ο Καμαρά είναι κορίτσι. Κανένα πρόβλημα ποτέ με κανέναν συμπαίκτη ούτε με προπονητή. Το πρόβλημα το είχε αποκλειστικά και μόνο με την διοίκηση γιατί θεωρούσε ότι του έφραξαν τον δρόμο για μεγαλύτερο πρωτάθλημα

Edit... περίεργο που δεν έχει ακολουθήσει το sdna στα άρθρα περί Καμαρά την τελευταία ώρα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Κρατάει πισινή προφανώς
george188

Δημοσίευση από george188 »

nunies4 έγραψε:
Daskalos_4 έγραψε:Για χαρακτήρα Καμαρά τι ξερουμε ρε μάγκες; Ισχύουν αυτα που γραφουν ορισμενοι (κυρίως γαυροι) οτι ειναι δύσκολος χαρακτήρας ή απλα τα ρίχνουν στον παίχτη για να βγουνε λαδι; Αν παντως πρόκειται περι σωστου επαγγελματία, πιθανη προσθηκη του θα μας δυναμωσει απίστευτα.
Ο Διαμαντόπουλος από το sport24, γαύρος με πολλά κονέ στην ομάδα και σε παίκτες (θαυμαστής Ραζβαν από την άλλη), ίσα ίσα που έλεγε ότι στα αποδυτήρια ο Καμαρά είναι κορίτσι. Κανένα πρόβλημα ποτέ με κανέναν συμπαίκτη ούτε με προπονητή. Το πρόβλημα το είχε αποκλειστικά και μόνο με την διοίκηση γιατί θεωρούσε ότι του έφραξαν τον δρόμο για μεγαλύτερο πρωτάθλημα

Edit... περίεργο που δεν έχει ακολουθήσει το sdna στα άρθρα περί Καμαρά την τελευταία ώρα
Γενικά πλέον το sdna σε ρεπορτάζ δεν το λες και αξιόπιστο. Δεν έχω κανένα θέμα με Μπουντου αλλά μόνο αυτή χειρίζεται το ρεπορτάζ πλέον εκεί, κανένας άλλος. Και εχουμε δει κατά καιρούς ότι είναι πίσω σε ειδήσεις
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

To sdna,.πληροφορίες έχει πλέον μόνο για τον βαζελο, για τις υπόλοιπες ομάδες, πάντα βγάζει κάτι όταν το έχουν βγάλει ήδη οι άλλοι.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αν αποκτηθουν χαφ,επιθετικος,εξτρεμ τι προβλέπετε για το υπόλοιπο καλοκαίρι; Λογικά ότι προκύψει από προσθαφαιρεση. Αριστερο μπακ αν φύγει ο Σοαρες,στόπερ αν φύγει ο Ενκονγκ,χαφ αν φύγει ο Τσιγγαρας και ότι ανάγκη προκύψει από πιθανή πώληση.
samatta

Δημοσίευση από samatta »

αν ισχυουν αυτα που λενε για καμαρα θα ειναι πολυ μεγαλη μεταγραφη. απο εκει και περα μακρια απο χαρτελ και λιβαγια, μην φερουμε αλλες μετριτοτητες στην ομαδα,η λογικη απο εδω και περα πρεπει να ειναι η φερνουμε παιχταρα η τιποτα, το να στοκαρουμε παλτα με 3ετη συμβολαια δεν μπορει να το αντεξει αλλο η ομαδα και για οικονομικους και για αγωνιστικους λογους
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”