Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
https://www.transfermarkt.com/patric/pr ... ler/126729
Και αυτός καλή περίπτωση ..
Και αυτός καλή περίπτωση ..
- Caballo Viejo
Αν ήμασταν στο καλοκαίρι του 2021 και χωρίς αθλητικό διευθυντή, θα ανησυχούσα. Όμως είμαστε πια στο καλοκαίρι του 2022 με αθλητικό διευθυντή και με καλά δείγματα δουλειάς ως τώρα, οπότε υπομονή. Όλοι θέλουμε ονόματα και γρήγορα, όμως τώρα τα πράγματα δουλεύουν αλλιώτικα στις μεταγραφές του ΠΑΟΚ και η γκρίνια δεν ωφελεί. Ας αφήσουμε λοιπόν τον λογαριασμό για το τέλος.
-
Dimg4
Οχι μην τυχον φυγει, διαλυθηκε το σωματειοLuigi Vampa έγραψε:Μπορώ να φανταστώ κ άλλα σενάρια καταθλιπτικά. Τι θα λέγατε αν πουλούσαμε κ Ιγκασον, Αντριγια κ να φευγε κ ο Λουτσεσκου.. Οπ το τελευταίο το παίρνω πίσω, κάποιοι θα χαρούν.
- ΑποστόληςΑ
Για μένα δεν είναι λογική διότι στην επόμενη σεζόν δεν θα έχουμε Crespo, Varela και Μιχαηλίδη. 3 από τους 4 βασικούς στόπερ μας. Αν συνυπολογίσουμε ότι δεν θα έχουμε ούτε τον βασικό μας τερματοφύλακα, νομίζω ότι για πρώτη φορά στην ιστορία μας θα ξεκινήσουμε μια σεζόν με 4/5 καινούρια άμυνα. Το ρίσκο είναι πολύ μεγάλο.Logistis έγραψε:Ο Κρέσπο έφυγε γιατί ήθελε ένα τελευταίο 2ετές συμβόλαιο (2Χ300χλ). Είναι 35 ετών.Miles έγραψε:Δεν νομίζω ότι προόριζαν τον Κρέσπο για βασικό, γι' αυτό και τα λιγότερα λεφτά - και αυτός είναι πιστεύω και ο λόγος που έφυγε, αν κρίνω από τα λεγόμενά του, ήθελε να παίζει βασικός.
Αν κρατήσουν Μιχάι -πολύ πιθανό πια-, δύο θα είναι τα νέα στόπερ.
Ο ΠΑΟΚ έκανε πρόταση στα ίδια λεφτά αλλά για ένα έτος μόνο. (Ορθώς κατ εμέ)
Απόλυτα λογική εξέλιξη.
- pirate_salonica
-
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4
Ρίσκο ο ένας που φεύγει βαρέλα και κρέσπο και θα πάμε χωρίς αμυντικούς
Ρίσκο ο άλλος, απογοήτευση ο τρίτος επειδή δεν έχουν φέρει 9 παίκτες ενδεκάδας από 11 Ιουνίου 2022
ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ εγω ένα ΡΙΣΚΟ ?
Να πεί ένα πρωί ο Σαββίδης,
ρε ΠΑΟΚτσήδες του πληκτρολογίου, μονίμως και επαγγελματικά ανησυχούντες, και μονίμως απελπισμένοι, προβληματισμένοι και απογοητευμένοι και μονίμως σκορπίζοντες την εσωστρέφεια και τη γκρίνια
δεν τα αφήνετε όλα αυτά να γεμίζετε και την Τούμπα σε πάνω από 2 παιγνίδια τη χρονιά ?
Τι νέο γήπεδο να φτιάξω ? Για να έρχονται οι 15.000, οι μισοί να μουρμουράνε από το πρώτο πεντάλεπτο και οι υπόλοιποι (από τις καφετέριες, τους καναπέδες) να κράζουν όπου βρεθούν κι όπου σταθούν ?
Να δείτε τότε ένα ρίσκο μεγάλο
Ρίσκο ο άλλος, απογοήτευση ο τρίτος επειδή δεν έχουν φέρει 9 παίκτες ενδεκάδας από 11 Ιουνίου 2022
ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ εγω ένα ΡΙΣΚΟ ?
Να πεί ένα πρωί ο Σαββίδης,
ρε ΠΑΟΚτσήδες του πληκτρολογίου, μονίμως και επαγγελματικά ανησυχούντες, και μονίμως απελπισμένοι, προβληματισμένοι και απογοητευμένοι και μονίμως σκορπίζοντες την εσωστρέφεια και τη γκρίνια
δεν τα αφήνετε όλα αυτά να γεμίζετε και την Τούμπα σε πάνω από 2 παιγνίδια τη χρονιά ?
Τι νέο γήπεδο να φτιάξω ? Για να έρχονται οι 15.000, οι μισοί να μουρμουράνε από το πρώτο πεντάλεπτο και οι υπόλοιποι (από τις καφετέριες, τους καναπέδες) να κράζουν όπου βρεθούν κι όπου σταθούν ?
Να δείτε τότε ένα ρίσκο μεγάλο
Γνώμη μου ότι η άμυνα και το τέρμα δεν επηρεάζονται τόσο πολύ όσον αφορά την ομοιογένεια. Πιο εύκολα προσαρμόζονται οι παίχτες απ' ό,τι αν ήταν στο κέντρο.
-
Luigi Vampa
Ναι ρε, να φύγει ο αμπαλος. Τι να λέμε τωρα. Καθε χρόνο να αλλάζει ο προπονητής. Τι όπως οι άλλοι οι μυρωδιάδες που κρατάνε προπονητές πολλά χρονια;Dimg4 έγραψε:Οχι μην τυχον φυγει, διαλυθηκε το σωματειοLuigi Vampa έγραψε:Μπορώ να φανταστώ κ άλλα σενάρια καταθλιπτικά. Τι θα λέγατε αν πουλούσαμε κ Ιγκασον, Αντριγια κ να φευγε κ ο Λουτσεσκου.. Οπ το τελευταίο το παίρνω πίσω, κάποιοι θα χαρούν.
Το χειμώνα βέβαια υπολόγιζες ως βασικότατο και τον Μιχαηλίδηjibbie έγραψε:ναι, αν και εγω δεν αναφερομουν σ αυτο. μου φαινεται αδιανοητο να ξερεις οτι θα αφησεις Crespo/Varela, γιατι το ηξερες, εσυ κανεις κουμαντο, και να μην εχεις φερει ενα στοπερ να προσαρμοστει οταν ξερεις οτι το καλοκαιρι παιζεις τα μισα σου εσοδα+.Gospi έγραψε:Τον Γεναρη μας φαινοταν ο Μιτριτσα και ο Σιντκλει παιχταραδες που απλα δεν ειχαν ψυχολογια...jibbie έγραψε:Κάποια πράγματα έπρεπε να χουν γίνει από Γενάρη.
Λες και δεν υπάρχουν οι προηγουμενες χρονιες για να παρουμε μια γευση για το ποιον τους...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Σουριναμέζος
Πάντως με ότι έχει συμβεί μέχρι τώρα είμαστε πολύ άνετα στο θέμα τον μη-κοινοτικών, έχουμε μόλις τρεις (Douglas, Jaba, Taylor) και από αυτούς ο Taylor σίγουρα θα αποχωρήσει και ίσως και ο Ζαμπά. Μπορούμε δηλαδή να ψάξουμε παίκτες χωρίς να επηρεαζόμαστε απο διαβατήρια.
- sourmenetes
- Moderator
Μπορούμε να εστιάζουμε στις μεταγραφές και όχι σε σεναρια και ότι κατεβάσει η κούτρα του καθενός;;
Λίγο συνετά!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λίγο συνετά!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στην κατηγορια των μη κοινοτικων μπορεις και πιο ευκολα να βρεις καλυτερο παικτη , καθως υπαρχουν περιορισμοι γι αυτους σε πολλα πρωταθληματα
Γι αυτό είπα ένα και όχι δυοsn0ufel4 έγραψε:Το χειμώνα βέβαια υπολόγιζες ως βασικότατο και τον Μιχαηλίδηjibbie έγραψε:
ναι, αν και εγω δεν αναφερομουν σ αυτο. μου φαινεται αδιανοητο να ξερεις οτι θα αφησεις Crespo/Varela, γιατι το ηξερες, εσυ κανεις κουμαντο, και να μην εχεις φερει ενα στοπερ να προσαρμοστει οταν ξερεις οτι το καλοκαιρι παιζεις τα μισα σου εσοδα+.
-
Dimg4
Ειπα να φυγει? Και να φυγει προχωραμε μια χαρα. Αλλωστε το ξανακανεLuigi Vampa έγραψε:Ναι ρε, να φύγει ο αμπαλος. Τι να λέμε τωρα. Καθε χρόνο να αλλάζει ο προπονητής. Τι όπως οι άλλοι οι μυρωδιάδες που κρατάνε προπονητές πολλά χρονια;Dimg4 έγραψε:Οχι μην τυχον φυγει, διαλυθηκε το σωματειοLuigi Vampa έγραψε:Μπορώ να φανταστώ κ άλλα σενάρια καταθλιπτικά. Τι θα λέγατε αν πουλούσαμε κ Ιγκασον, Αντριγια κ να φευγε κ ο Λουτσεσκου.. Οπ το τελευταίο το παίρνω πίσω, κάποιοι θα χαρούν.
- ΑποστόληςΑ
Λες;
Γιατί πάλι δεν ανανεώνουν αρκετοί (βασικοί) παίκτες: Πασχαλάκης, Crespo, Varela, Bise και Schwab
Γιατί πάλι δεν ανανεώνουν αρκετοί (βασικοί) παίκτες: Πασχαλάκης, Crespo, Varela, Bise και Schwab