Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
giliopoulos

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από giliopoulos »

rainmaker έγραψε:
Ναι

Άλλωστε το κυκλοφορούν και οι αρδ ότι μέχρι Δευτέρα θα έχουμε εξελίξεις

Τα είπα και πριν

Αριστερό μπακ (Μποριλ, ή και όχι, για να δούμε)

Εξτρέμ καλό, κανονικό στυλ εξτρέμ όχι βαρύ κορμί

Φορ νορμάλ, όχι καρυδότσουφλο

Και μετά πάμε για δεκαρι και ίσως τέρματα

Θέλω να μάθω την άποψη του σκαουτινγκ Τιμ για τον τεϊλορ
Μισο λεπτο, αυτη θα ειναι η ενισχυση? Ενα αριστερο μπακ?

Οι αλλοι 2 ερχονται σαν αντικαταστατες τζολη και ολιβειρα.
Δηλαδη αν δεν εφευγαν αυτοι το πολυ πολυ να πηγαιναμε μονο για μπακ και δεκαρι???

Θυμιζω με -28 απο γαυρο και μεγαλα λογια οτι παμε για πρωταθλημα..Οκ..
MikeStr4

Δημοσίευση από MikeStr4 »

Εγώ πάντως έφαγα πέρσι κ πρόπερσι τον παπά του financial fair play, φέτος έχω την απαίτηση να μάθω που πήγαν τα 8-9 εκ του Γιαννούλη, κ τα 13 του τζολη, γιατί μέχρι στιγμής μόνο ελεύθερους γερόλυκους κ πολυτραυματίες κοιτάμε. Όταν πουλάς τους "αστέρες" κ καλά κάνεις κ τους πουλάς την επόμενη ημέρα πρέπει να είναι στα γραφεία ο επόμενος άξιος αντικατάστατης, έχουμε φτάσει τέλη Αυγούστου για να πάρουμε αριστερό μπακ κάποιον μποζιλ ο οποίος για να βγάλει σέντρα ξανά γυρνάει πίσω για να βγάλει με το δεξί...καλή επιτυχία σήμερα στην ομάδα κ βλέπουμε τα άλλα από αύριο!!
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Gospi έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Ναι δε θα ρωτάς γιατι έχουν γραμμή εδώ να στηρίζουν την παε.

Αντε Κοφτε τις σαχλαμάρες θα πω εγώ.

Εκτός ότι μαθαίνουν κάποιοι ονόματα και. Θέσεις ανθρώπων τα οποία δεν ταιριάζουν με την πραγματικότητα, τους κατηγορούν για όλα τα δεινά.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπορει καποιος υπεύθυνα να μας απαντησει λοιπόν απο ποιους απαρτιζεται το σκαουτινγκ τιμ της ΠΑΕ?
Στην τελικη ας κανει καποιος απο εσας μια ερώτηση να μαθουμε.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χωρις καμμια ειρωνια. Αν ερθει τωρα καποιος και σου απαντησει ο γιος της χατζηβασιλειου τι θα πεις? Οτι εχουμε καλο σκαουτινγκ η ειναι για τα μπαζα?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

joshua έγραψε:Αν και εχει τη σημασια του να περιμενουμε να δουμε πως θα καταληξει το πραγμα, για μενα ειναι σχετικα προφανες πως το θεμα ειναι οικονομικο.Αν βγαινουμε στην αγορα με 1 μυριο πχ για δεκαρι η εξτρεμ, δεν στεκει το δεν μας εκατσαν οι πρωτοι στοχοι και πλεον θα στραφουμε σε δευτερες λυσεις.Αν δινεις λεφτα μια χαρα παικτες βρισκεις.
Αν βγαίνουμε με ένα μύριο είναι δυνατόν να θέλουμε να αγοράσουμε παίκτες σαν τον Claesson;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

rainmaker έγραψε:Χαλαρώστε
Οπλίζουν ρόπαλα σιγά σιγά
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Μεγάλη η αρετή της υπομονής...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Δηλαδή φίλε giliopoule εσύ τη μεταγραφική ενίσχυση με το μέτρο την κρίνεις;

Άμα φέρουμε Καντέ και Χααλαντ δηλαδή και φύγει εσιτι και σφιντερσκι, θα λέμε Κλάιν μαιν ενίσχυση κάναμε;

Δεν πάει έτσι

Το θέμα είναι να έρθουν σωστά και ποιοτικά ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ. Να κλείσουν τρύπες και να δώσουν επιπλέον δυνατότητες παιχνιδιού και απόδοσης.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα μπαραλες
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Φίλε μου...Γκουερινο....
Έτσι όπως τα λες είναι αλλά το ζήτημα είναι σε ποιους τα λες....

Τι κουβέντα να γίνει με άτομα που πιστεύουν ότι η γκοτσαρεβα μπορεί να παίξει κάποιον ρόλο σε μια μεταγραφή και ότι το ...σκάουτινγκ...γίνεται από τον ανεψιό και από τον γιό

Ένας φίλος...ποιο πάνω...οπαδός του ΠΑΟΚ
έχει απαίτηση...λέει...να μάθει πού πάνε τα χρήματα .

Έχει ... απαίτηση...να μάθει από αυτόν που μέχρι τώρα εχωσε 150 και σε λίγο θα δώσει αλλά 200
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Πέμ 19 Αύγ 2021, 13:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Gospi έγραψε:Μιας και εχεις πληροφορηση και φαινεται, λυσε μια απορια πολλων μελων.
Ποιοι απαρτιζουν τη στιγμη που μιλαμε το sc. team?

Τηλεφωνητες του οτε και αλλοι παρομοιου βιογραφικου https://www.linkedin.com/in/pantelis-th ... b059a110b/
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Γκουερινο έγραψε:
Gospi έγραψε:

Εκτός ότι μαθαίνουν κάποιοι ονόματα και. Θέσεις ανθρώπων τα οποία δεν ταιριάζουν με την πραγματικότητα, τους κατηγορούν για όλα τα δεινά.

Μπορει καποιος υπεύθυνα να μας απαντησει λοιπόν απο ποιους απαρτιζεται το σκαουτινγκ τιμ της ΠΑΕ?

Χωρις καμμια ειρωνια. Αν ερθει τωρα καποιος και σου απαντησει ο γιος της χατζηβασιλειου τι θα πεις? Οτι εχουμε καλο σκαουτινγκ η ειναι για τα μπαζα?
Ο Ακκας μας χαιρέτησε και πλέον δουλεύει στην Φεγερνορντ με επικεφαλή τον Φρανκ Αρνεσεν!

Αυτό δείχνει πως δεν ήταν απλά ένας τυχαιος με βύσμα σε μια θέση

Για τους υπόλοιπους δεν εχω ιδέα
mbison

Δημοσίευση από mbison »

MikeStr4 έγραψε:Εγώ πάντως έφαγα πέρσι κ πρόπερσι τον παπά του financial fair play, φέτος έχω την απαίτηση να μάθω που πήγαν τα 8-9 εκ του Γιαννούλη, κ τα 13 του τζολη, γιατί μέχρι στιγμής μόνο ελεύθερους γερόλυκους κ πολυτραυματίες κοιτάμε. Όταν πουλάς τους "αστέρες" κ καλά κάνεις κ τους πουλάς την επόμενη ημέρα πρέπει να είναι στα γραφεία ο επόμενος άξιος αντικατάστατης, έχουμε φτάσει τέλη Αυγούστου για να πάρουμε αριστερό μπακ κάποιον μποζιλ ο οποίος για να βγάλει σέντρα ξανά γυρνάει πίσω για να βγάλει με το δεξί...καλή επιτυχία σήμερα στην ομάδα κ βλέπουμε τα άλλα από αύριο!!
Μπράβο ρε φίλε, πες τα.

Εν τω μεταξύ ο Λου δήλωσε πριν από μήνες την αναγκαιότητα Αθλ. Δ. Να δούμε πως θα αντιδράσει τώρα που δεν πήραν παίκτες. Θα κάτσει πάνω στο συμβόλαιο του ή θα φύγει και καλά όπως έφυγε πριν 2 χρόνια για λόγους αγωνιστικούς?
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Γκουερινο έγραψε:
Gospi έγραψε:

Εγω προσωπικα θελω να μαθω ποιοι ειναι και τι βιογραφικο εχουν. Μετα θα ρωτησω να μαθω τι μερος του λογου ειναι ο καθενας. Μεγαλωσα για να κρινω απο ονοματα και μονο.
Btw ακουγα Τζατζαρα τωρα, που τον θεωρω σχετικα νορμαλ δημοσιογραφο και οχι ιδιαιτερα διαπλεκομενο, και ειπε ευθαρσως πως το σκαουτινγκ τιμ ερχεται σε συγκρουση με τον Λουτσεσκου, και ότι το σκαουτινγκ τιμ το απαρτιζουν τα τσιρακια του Γιωργου. Και ως βασικο υπαιτιο της διαφωνιας φωτογραφησε τον Θωμαρεη...
Αυτο απλα το μεταφερω και δεν θα το σχολιασω.

Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Δεν προχωράει διαβάζουμε του Κλαεσον, και προχωράει και του Μποριλ που σημαίνει ότι τελείωσαν οι ελπίδες για Μπάμπα... Κακά νέα μέχρι στιγμής σήμερα
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

abc_o_ karpouzas έγραψε:Φίλε μου...Γκουερινο....
Έτσι όπως τα λες είναι αλλά το ζήτημα είναι σε ποιους τα λες....

Τι κουβέντα να γίνει με άτομα που πιστεύουν ότι η γκοτσαρεβα μπορεί να παίξει κάποιον ρόλο σε μια μεταγραφή και ότι το ...σκάουτινγκ...γίνεται από τον ανεψιό και από τον γιό
Θελεις να μας διαφωτισεις εσυ και να μας πεις ποιοι ακριβως εχουν ρολο και λογο στις μεταγραφες του ΠΑΟΚ? Ξερεις ή απλα πετας εξυπνάδες για να ανηκεις στους αισιοδοξους μυαλοπωληδες του φορουμ?

renegade

Δημοσίευση από renegade »

Γκουερινο έγραψε:
Gospi έγραψε:

Λες και ξέρεις ο οπαδός της Ντόρτμουντ για παράδειγμα ποιοι είναι στο τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας τους.
Θα τρελαθουμε με αυτόν τον ΠΑΟΚ στο τέλος
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Η ελπίδα της βιωσιμότητας του ΠΑΟΚ είναι να αναδεικνύει και να πουλάει παίκτες τύπου Γιαννούλη και Τζόλη, ή τύπου Πριγιο που αγοράστηκε με 1,9 και πουλήθηκε με δέκα.
Έτοιμους (ηλικιωμένους) παίκτες με καμία αξία μεταπώλησης, μόνο ελάχιστους και κατ' εξαίρεση.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”