7.Omar El Kaddouri
Re: 7.Omar El Kaddouri
Εντάξει μην αρχίσουμε τις υπερβολές, έχει κάνει και καλύτερα ματς, ιδίως μπροστά. Κυρίως βοήθησε τον Τσαούση σήμερα.
-
Μπαρκαρούτσος
Ο ορισμός του “χάνω ποσότητα για να κερδίσω ποιότητα”.
Ο εχθρός του value for money.
Ο εχθρός του value for money.
-
montekristo
Στο δευτερο γκολ μολις τον ειδα να τρεχει
πανηγυριζοντας με σφιγμενες τις γροθιες του
σκεφτηκα μεσα μου οτι: "Αν δεν τραυματιστει
αποψε δεν φευγουμε διχως τους 3 βαθμους".-
πανηγυριζοντας με σφιγμενες τις γροθιες του
σκεφτηκα μεσα μου οτι: "Αν δεν τραυματιστει
αποψε δεν φευγουμε διχως τους 3 βαθμους".-
Το μεγαλύτερο what if, το αν δεν τραυματίζονταν στην προθέρμανση με τη Μαρσέιγ.
Αν και βαθιά μέσα τους ακόμα κι αυτοί που σε χλευάζουν το ξέρουν: Ο ΠΑΟΚ θα προκρίνονταν.
Αν και βαθιά μέσα τους ακόμα κι αυτοί που σε χλευάζουν το ξέρουν: Ο ΠΑΟΚ θα προκρίνονταν.
Αυτοί που τον χλευάζουν το κάνουν για τους τραυματισμούς, προφανώς ο παίκτης αν δεν ήταν γυάλινος δεν θα έπαιζε στην σούπερ Λίγδα.Elkjaer έγραψε:Το μεγαλύτερο what if, το αν δεν τραυματίζονταν στην προθέρμανση με τη Μαρσέιγ.
Δεν έχει αμφισβητήσει κανένας ότι ξέρει καντάρια μπάλα!
- ToMousiTouCrespo
Ο καντουρι δεν είναι ότι είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης, αυτό το βλέπουν όλοι( εκτός από τους κομπλεξικους και τελείως αμπαλους). Αυτό που είναι σχεδόν απίστευτη με τον παίκτη είναι η απόδοση του ( όταν είναι απόλυτα υγιής) στα παιχνίδια φωτιά. Έχει αυτό το " δεν σας βλέπω"
Το έχει αυτό, έχει όμως και το άλλο αν κάνει 2-3 συνεχόμενα παιχνίδια η πιθανότητα θλάσης αγγίζει το 80%
Πολύ καλό παιχνίδι χθες από τον Ομάρ, ακόμα και στο κακό πρώτο ημίχρονο.
Πολύ καλό παιχνίδι χθες από τον Ομάρ, ακόμα και στο κακό πρώτο ημίχρονο.
Το θέμα με Καντουρι είναι ότι σε 3 παιχνίδια δεν τον βλέπουν οι αντίπαλοι και στα επόμενα 17 δεν τον βλέπει κανεις πέρα από τον φυσικοθεραπευτή.
- abc_o_ karpouzas
Καλά το πάει μέχρι τώρα
Αλλαγή σε παιχνίδια χαμηλού ρίσκου για να...ειναι...ένταξη μυϊκά και από την αρχή σε αυτά του υψηλού ρίσκου όπως εχθές
Αλλαγή σε παιχνίδια χαμηλού ρίσκου για να...ειναι...ένταξη μυϊκά και από την αρχή σε αυτά του υψηλού ρίσκου όπως εχθές
Μην ξεχνάμε ότι είναι και στην τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.
Έχει και αυτό την σημασία του.
Έχει και αυτό την σημασία του.
7.Omar El Kaddouri
Τώρα ειναι η κατάλληλη ευκαιρία να τον κλειδώσουμε για τα επόμενα 5 χρόνια
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Metagrafakias
Καντε του ενα κλειστο διετες ακομα, ικανους σας εχω....η δικαιολογια ηταν προπερσι οτι δεν μπορεις να βρεις παικτη με τετοια ποιοτητα με 900χιλ,ο ερασιτεχνισμος σε ολο του μεγαλειο....Οταν θες να ανανεωσεις εναν παικτη με τετοιο συμβολαιο ,δεν κοιτας μονο την ποιοτητα του, αλλα και το ιστορικο του και το ιστορικο του εδειχνε ξεκαθαρα οτι ειναι ενας παικτης γυαλινος...Εγκληματα κατα της ομαδας ειναι ολα αυτα, χωρις να παρει κανεις την ευθυνη τετοιων κινησεων,ξενερωνοντας και τον Ιβαν και να μη θελει να δωσει αλλα τετοια συμβολαια για τετοους παικτες....
Εγω παντος ελεγα απο μεσα μου, πωω ρε που φτασαμε, οταν εβλεπα τον Καντουρι να βγαζει το ημίχρονο και να εχουμε αναγκάστηκες αλλαγές σε 22χρονους.
Εντάξι, ποσο θα αντεχε ο Καντουραρος.
Εντάξι, ποσο θα αντεχε ο Καντουραρος.