Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Συμφωνώ, ζω στην Αθήνα πια.. το βλέπω, όπως το λες και πολύ χειρότερα. Τρομερή, καλοοργανωμένη και αποτελεσματική προπαγάνδα, σανό φουλ, με αποτέλεσμα. Οι δικοί μας θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ως αντίβαρο, αυτό στεναχωρεί, αλλά δεν..aoratos έγραψε: Η γραπτη επικοινωνια ειναι δυσκολη και πολλες φορες ευκολο να παραρμηνευτουν οι προθεσεις του καθενος. Επομενως πρεπει να ξεκαθαρισω οτι το σχολιο μου δεν ειχε κανενα κρυφο σκοπο μειωτικο απεναντι στην αξιοπιστια του φιλου, αλλα ειχε χαρακτηρα γενικο. Το διευκρινιζω αυτο μιας και ειναι αναγκαιο απο την στιγμη που ο φιλος ενιωσε την αναγκη,εξαιτιας του υφους μου, να μπει στην διαδικασια να απολογηθει ευγενικα για την αξιοπιστια των πληροφοριων του. Δεν διαφωνω για αρκετα οσων λες περι δημοσιογραφων και με ενοχλει πολυ η κακη ενημερωση και ακομα περισσοτερο η νοοτροπια πολλων εξ αυτων. Αυτους για τους οποιους ομως νιωθω τεραστια απεχθεια και οργη ειναι οι σανοπωληδες δημοσιογραφοι των ομαδων του ΠΟΚ . Εκει υπαρχει η μεγαλη σκοπιμοτητα και η πηγη παραγωγης 'κοινωνικου εργου' προσηλυτισμου του κοινου, κυριως απο γαυρους δημοσιογραφους και απο 'αντικειμενικους' . και δεν κατανοω γιατι ο ΠΑΟΚτσης δυσκολευεται να καταλαβει οτι εκει ειναι ο μεγαλος εχθρος και οχι οι κομπλεξικοι συμφεροντολογοι εντος τειχων.
Ο εχθρός είναι εκεί , εδώ δηλαδή και έβαλε χέρι και μες στην πόλη από ό,τι φαίνεται..
Όαση εδώ μέσα πολλές φωνές και πένες, να το πούμε και αυτό..
Ο στοχ στον ΠΑΟΚ ειχε 10 γκολ και 10 ασσιστ σε ολες τις διοργανωσεις..
Εμενα αυτο που μου εμεινε.. και δεν ξεχνω.. ηταν οτι στον τελικο της ντροπης ηταν ισως ο μοναδικος.. αν και δανεικος που ενιωθε.. και δευτερον οτι δεν κολωσε στις μαγκιες μεσα στην τρουμπα..
Δεν θα μιλησω για σαλκε.. που πηγε να παρει την προκριση μονος του..
Ειδικα στον επαναληπτικο στην τουμπα τους εκανε χαζους..
Με χιλια λοιπον... τον θεωρω 2 κλασεις πανω απο γκαρυ...
Εμενα αυτο που μου εμεινε.. και δεν ξεχνω.. ηταν οτι στον τελικο της ντροπης ηταν ισως ο μοναδικος.. αν και δανεικος που ενιωθε.. και δευτερον οτι δεν κολωσε στις μαγκιες μεσα στην τρουμπα..
- Chuck Norris
Να μην ξεχνάμε επίσης ότι έκανε 10 και 10 παίζοντας σοβαρά μόνο την μισή σεζόν, άμα παίξει 100% συγκεντρωμένος όλη την χρονιά άνετα κάνει 20 και 20
- ΑποστόληςΑ
Λάθος κάνεις. Δεν έπαιξε ένα διάστημα, ναι, αλλά όταν έλεγε "fuck you" στον Stephens που του γκρίνιαζε γιατί δεν ακολουθούσε τις οδηγίες του δεν περίμενες κάτι καλύτερο. Έπαιξε καλή μπάλα τον πρώτο μήνα στον ΠΑΟΚ, μέχρι να τα χαλάσει με τον προπονητή και αφού έφυγε ο Ολλανδός. Ήταν, μαζί με τον Vieirinha τα καλύτερα εξτρέμ που πέρασαν από Ελλάδα. Μαζί με Natcho ταίριαξαν πολύ.Rizla έγραψε:Εγω ξερω οτι περασε και δεν ακουμπησε.
Τωρα με Ιβιτς δεν ξερω πως θα παιξει,αλλα με τα αν δουλεια δεν γινεται,ασε που (ευτυχως) ο Γιωργης το απεκλεισε σαν ενδεχομενο να γυρισει.
Αφηστε τα εξτρεμ και παρτε ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ.
Το εξτρεμ μπορει να περιμενει λιγο.
συμφωνώ και γω για στοχ
τους γουστάρω τέτοιους εξτρεμ, με τρίπλα και καραβολίδες
τους γουστάρω τέτοιους εξτρεμ, με τρίπλα και καραβολίδες
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ακριβώς όπως τα λέει ο σλιδαρ. Δώσε τον κίνητρο και θα το πάρει μόνος του το ματς. Μακάρι να έρθει, θέλουμε και τρελαμενους στην ομάδα, όχι μόνο στρατιώτες
Ο Στοχ είναι πρώην παίκτης πια....χωρίς αγωνιστικές φιλοδοξίες. Το γεγονός οτι μετά απ εμάς πήγε σε κάθε πιθανό και απίθανο προορισμό για τα λεφτά που του έδιναν , έχασε την θεση του στην 11αδα της εθνικής του κτλ, αυτό μαρτυρεί...
Ελπίζω να στραφούμε σε κάποιον άλλο.
Επειδή το ξανα-είδα εδώ ν αναφέρεται.....Από που προκύπτει ρε παίδες ότι ο μικρός Σαββίδης έφερε τον Τιαμ????
Γιατί όλοι έχουν "inside-info" μου φαίνεται....
Πείτε και σ εμάς να ξέρουμε. Εγώ θυμάμαι το καλοκαίρι όλοι λέγανε ότι ήρθε λόγω των σχέσεων που είχε ο Μιχελ με την Γιουβέντους. ...Άλλαξε κάτι ενδιάμεσα?
Ελπίζω να στραφούμε σε κάποιον άλλο.
Επειδή το ξανα-είδα εδώ ν αναφέρεται.....Από που προκύπτει ρε παίδες ότι ο μικρός Σαββίδης έφερε τον Τιαμ????
Γιατί όλοι έχουν "inside-info" μου φαίνεται....
Πείτε και σ εμάς να ξέρουμε. Εγώ θυμάμαι το καλοκαίρι όλοι λέγανε ότι ήρθε λόγω των σχέσεων που είχε ο Μιχελ με την Γιουβέντους. ...Άλλαξε κάτι ενδιάμεσα?
- ΑποστόληςΑ
Δεν πήγε αδελφέ επειδή το ήθελε. Πήγε γιατί εκεί τον έστελνε η Fener στην οποία ανήκει.kastrakis έγραψε:Ο Στοχ είναι πρώην παίκτης πια....χωρίς αγωνιστικές φιλοδοξίες. Το γεγονός οτι μετά απ εμάς πήγε σε κάθε πιθανό και απίθανο προορισμό για τα λεφτά που του έδιναν , έχασε την θεση του στην 11αδα της εθνικής του κτλ, αυτό μαρτυρεί...
Πηγε εκει.. διοτι ειχε ενα πολυ μεγαλο συμβολαιο.. ΚΑΙ καμια ομαδα απο ομαδα απο ευρωπη δεν μπορουσε να το καλυψει ..
Σε εμας οταν ηρθε το συμβολαιο περιπου μοιραστηκε στο μισο.. Ενα συμβολαιο κοντα στα 2Μ τον χρονο.
Σε εμας οταν ηρθε το συμβολαιο περιπου μοιραστηκε στο μισο.. Ενα συμβολαιο κοντα στα 2Μ τον χρονο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος slidar την Σάβ 07 Ιαν 2017, 20:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αντε τα 20 γκολ , πάει κ έρχεται. 20 ασίστ όμως , έχοντας δεξιά του τον (φετεινό) Κλάους κ το Τζάλμα θάναι μέγας άθλος.Chuck Norris έγραψε:Να μην ξεχνάμε επίσης ότι έκανε 10 και 10 παίζοντας σοβαρά μόνο την μισή σεζόν, άμα παίξει 100% συγκεντρωμένος όλη την χρονιά άνετα κάνει 20 και 20
Πω ρε φίλε τι μου θύμησες τώρα...Ισχύει 100% αυτό που λες....Ήταν ο μοναδικός που προσπαθούσε μέσα στο γήπεδο για την ομάδα μας...Α και ένας προσπαθούσε να τα χάσει ΟΛΑ!!!slidar έγραψε:Ο στοχ στον ΠΑΟΚ ειχε 10 γκολ και 10 ασσιστ σε ολες τις διοργανωσεις..
Για την πλάκα του ο στοχ εκανε δεκα γκολ κ δεκα ασιστ κυριως στην αρχη κ στο τελος που ταν σοβαρος
Η εικονα στα πλει οφ έδειχνε ποσο προσπάθησε μαζι με νατχο βουκιτς ξ ενα κάρο άμπαλους με λουκας να κανει τον αρρωστο
Το θεμα ειναι αν εχει ορεξη
Αν εχει ειναι παικταρα
Για μενα κ ο μαικον παικταρα ειναι
Επισης καλο ειναι να κλείσουμε ντουλγιεβιτς για το καλοκαιρι
Για φορ αν τους κανει ο Ιρανός ας τον κλείσουμε εγω τον εχω δει ελάχιστα
Δεν καταλαβαινω οτι πρεπει να αποδείξουμε οτι εχουμε σκαουτιγκ κ να φέρνουμε αγνώστους
Μεσα στα τοσα παλτα υπαρχουν κ Τζιμπούρ κ πρεπει να τους βλεπουμε
Η εικονα στα πλει οφ έδειχνε ποσο προσπάθησε μαζι με νατχο βουκιτς ξ ενα κάρο άμπαλους με λουκας να κανει τον αρρωστο
Το θεμα ειναι αν εχει ορεξη
Αν εχει ειναι παικταρα
Για μενα κ ο μαικον παικταρα ειναι
Επισης καλο ειναι να κλείσουμε ντουλγιεβιτς για το καλοκαιρι
Για φορ αν τους κανει ο Ιρανός ας τον κλείσουμε εγω τον εχω δει ελάχιστα
Δεν καταλαβαινω οτι πρεπει να αποδείξουμε οτι εχουμε σκαουτιγκ κ να φέρνουμε αγνώστους
Μεσα στα τοσα παλτα υπαρχουν κ Τζιμπούρ κ πρεπει να τους βλεπουμε
Δλδ. ο Στοχ πήγε σε αραβιες κλπ. επειδή του κάλυπταν τον μισθό του (ΜΟΝΟ), αντί να πιέσει την φενερ να τον αφήσει ελεύθερο να παίξει μπάλα σε ομάδα με φιλοδοξίες κλπ. Όπως θα έκανε δλδ. κάθε παίκτης που σέβεται την καριέρα του....
Κι αυτό το λέμε "φιλοδοξία" για μπάλα?
Κι αυτό το λέμε "φιλοδοξία" για μπάλα?
- ΑποστόληςΑ