Εμετος απλα. Σαν να χαιρεται που ο ΠΑΟΚ θα πληρωσει το συμβολαιο του. Ουστ ρεεεεεεεεεεεεεεpaoktzis έγραψε:Τον Γενάρη του 2014, ήρθε στον ΠΑΟΚ ο Χέντβιγκες Μαντούρο. Ο Χιουμπ Στέφενς τον πέταξε απευθείας στην ενδεκάδα και ξεκίνησε μία κουβέντα για το αν πρέπει να φύγει δανεικός ο Τζιόλης. Τελικά για να μην είναι βάρος, συμφώνησε και πήγε στα βάθη της Τουρκίας. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε την πορεία του, έκανε δύο μήνες να κερδίσει εκτός έδρας, ο Στέφενς απολύθηκε μετά τον αγώνα με τον Εργοτέλη, ο Μαντούρο άρχισε να εξαφανίζεται και φτάσαμε σε έναν τελικό όπου αναγκαστήκαμε να παίξουμε με χαφ τους Λάζαρ και Κίτσιου λόγω αποβολών στον ημιτελικό. Το κοντέρ έγραψε τέσσερα...
Σήμερα, ενώ έχει αποδειχτεί πως όταν παίζει η τριάδα Σάκχοφ, Τσίμιροτ και Χαρίση η ομάδα δεν μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, κάτι που φάνηκε με την είσοδο του Κάνιας, η ΠΑΕ επιλέγει να μείνει με ένα καθαρό έμπειρο εξάρι και ως δεύτερο μας παρουσιάζει τον Βαρέλα. Το ηθικό σκέλος της συμπεριφοράς απέναντι στον Τζιόλη δεν το εξετάζω. Απλά είναι πασιφανές πως γίνεται λάθος. Ας ελπίσουμε πως την περίοδο που ενημερώθηκε δεν θα βρει ομάδα... ΥΓ Βρει δεν βρει ομάδα, ο ΠΑΟΚ θα πληρώσει το συμβόλαιό του ή τεράστιο μέρος αυτού, ενημερωτικά. Καλημέρα...
κολκας
Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.
-
giliopoulos
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
- Scientist@PAOK
Αν ισχύει αυτό που γράφουμε αδερφέ θα πρέπει να δούμε σε κάποια φαση σήμερα τον Κοροβέση στα χάφ...paoktzis έγραψε:το ειπα και εγω χθες αδερφε Scientist@PAOK και καποιοι με κοροιδευαν θα το ακουσουν σημερα απο τον ιβιτςpaoktzis έγραψε:αν ο τζιολης δεν ηθελε να μεινει αυτο ειναι αλλο θεμα τοτε ναι, τοτε τον λες βρες ομαδα στο εξωτερικο και φυγε αλλα αν ειναι θεμα ιβιτς τοτε ειναι λαθος γιατι δεν κερδιζει κατι με αυτο μενεις με 4 χαφ, 4 χαφ ειναι λιγα απο αλλου πρεπει να κοψεις για να ελαφρηνεις το ροστερ που θελεις αν και πιστευω (ειμαι σιγουρος δηλαδη) οτι ο τζιολης φευγει γιατι ο ιβιτς υπολογιζει πολυ για αμυντικο χαφ τον κοροβεση και δεν θα παρουμε καν αλλον εγω ετσι πιστευω
νομιζω θα γινει σιγουρα σημερα αυτο, βασικα νομιζω εχει ηδη γινει σε προηγουμενο φιλικοScientist@PAOK έγραψε:Αν ισχύει αυτό που γράφουμε αδερφέ θα πρέπει να δούμε σε κάποια φαση σήμερα τον Κοροβέση στα χάφ...paoktzis έγραψε:το ειπα και εγω χθες αδερφε Scientist@PAOK και καποιοι με κοροιδευαν θα το ακουσουν σημερα απο τον ιβιτςpaoktzis έγραψε:αν ο τζιολης δεν ηθελε να μεινει αυτο ειναι αλλο θεμα τοτε ναι, τοτε τον λες βρες ομαδα στο εξωτερικο και φυγε αλλα αν ειναι θεμα ιβιτς τοτε ειναι λαθος γιατι δεν κερδιζει κατι με αυτο μενεις με 4 χαφ, 4 χαφ ειναι λιγα απο αλλου πρεπει να κοψεις για να ελαφρηνεις το ροστερ που θελεις αν και πιστευω (ειμαι σιγουρος δηλαδη) οτι ο τζιολης φευγει γιατι ο ιβιτς υπολογιζει πολυ για αμυντικο χαφ τον κοροβεση και δεν θα παρουμε καν αλλον εγω ετσι πιστευω
- Δημητρης17
Λες;;;Scientist@PAOK έγραψε:Νομίζω έχω ένα σενάριο που μπορεί να έχει ο ιβιτς στο μυαλο του για τα χαφ. 2 θέσεις με 4 παιχτες δεν βγαίνει δεδομένα πράγματα. Ποιος είναι ο 5ος που θέλει να κρατήσει ο ιβιτς και κολάει στο στυλ του παιχνιδιου που θέλει να κάνουν πλέον οι χαφ (γρήγορο τρανσισιον και με γκολ)? ο 5ος θα είναι ο ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ...κρατημα μπάλα έχει...μαρκάρει ικανοποιητικά...γρήγορος αιλουρος είναι...τρίπλα έχει...γκολ/ασιστ βάζει/δίνει.
Καταρχήν δεν ξερουμε πως εγινε δλδ του ειπαν φαντάζομαι δεν υπολογίζεται ιδιαίτερα κ το να φυγει η οχι δεν ξερουμε ποιανού αποφαςη ειναι...
Καθαρό εξαρι δεν εχουμε αλλο συμφωνω...δεν ξερω οως το χουν σκεφτεί πχ βαρελα , τσιμι; Αντώνης;
Ιςως παρουμε αλλο αν φυγει κ ο κατσε ...
Οι αρδ δεν ξερουν τίποτα ... Οποτε τα δημοσιεύματα ειναι ισάξια με αυτα που γράφονται εδω δλδ εικασίες....
Θα θελα έλληνα ειναι η αληθεια για β ρολο κουρμπελης; Σιωπής;αλλιως ενα θηρίο μαυρακι
Αυτο που πρεπει να μας καίει ειναι η επιλογη στα φοροεξτρεμ
Εκει ειναι ολη η ιστορια
Κ εγω κοιταω ποια λήγουν το 17 αλλα μη ξεχνάμε ποςο πουλήσαμε μακ....
Καθαρό εξαρι δεν εχουμε αλλο συμφωνω...δεν ξερω οως το χουν σκεφτεί πχ βαρελα , τσιμι; Αντώνης;
Ιςως παρουμε αλλο αν φυγει κ ο κατσε ...
Οι αρδ δεν ξερουν τίποτα ... Οποτε τα δημοσιεύματα ειναι ισάξια με αυτα που γράφονται εδω δλδ εικασίες....
Θα θελα έλληνα ειναι η αληθεια για β ρολο κουρμπελης; Σιωπής;αλλιως ενα θηρίο μαυρακι
Αυτο που πρεπει να μας καίει ειναι η επιλογη στα φοροεξτρεμ
Εκει ειναι ολη η ιστορια
Κ εγω κοιταω ποια λήγουν το 17 αλλα μη ξεχνάμε ποςο πουλήσαμε μακ....
- Δημητρης17
Είναι αποδεδειγμένο οτι με Τσίμιροτ-Χαρίση-Σάκχοφ δεν μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας γράφει ο Κόλκας.
Αποδείχθηκε σε δυο παιχνίδια με τον Άγιαξ άλλωστε, που όλοι περιμέναμε να έχουμε 70% κατοχή και σε ένα ημίχρονο στην Τιφλίδα Αύγουστο μήνα.Μιλάμε για πλήρες δείγμα όχι μαλακίες.
Μιλάει ο Κόλκας που έχει Θεό τον Σάντος του 1-0 για ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας.Γελάνε τα τσιμέντα.
Βέβαια αν τον ρωτήσει κανείς τι καταφέραμε τόσα χρόνια με τον Τζιόλη δεν θα απαντήσει τίποτα.
Αφήνει και υπονοούμενα πως τον ενημερώσαμε τελευταία στιγμή.Τις ενοχλήσεις του Τζιόλη στον αστράγαλο και την μη συμμετοχή του στα ματς με Βέροια και Ατρόμητο τα ξέχασε.
Λάσπη στον ανεμιστήρα κ όπου κάτσει.
Αποδείχθηκε σε δυο παιχνίδια με τον Άγιαξ άλλωστε, που όλοι περιμέναμε να έχουμε 70% κατοχή και σε ένα ημίχρονο στην Τιφλίδα Αύγουστο μήνα.Μιλάμε για πλήρες δείγμα όχι μαλακίες.
Μιλάει ο Κόλκας που έχει Θεό τον Σάντος του 1-0 για ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας.Γελάνε τα τσιμέντα.
Βέβαια αν τον ρωτήσει κανείς τι καταφέραμε τόσα χρόνια με τον Τζιόλη δεν θα απαντήσει τίποτα.
Αφήνει και υπονοούμενα πως τον ενημερώσαμε τελευταία στιγμή.Τις ενοχλήσεις του Τζιόλη στον αστράγαλο και την μη συμμετοχή του στα ματς με Βέροια και Ατρόμητο τα ξέχασε.
Λάσπη στον ανεμιστήρα κ όπου κάτσει.
στο τελος θα πιστεψω πως διωχνουμε κανεναν πιρλο με αυτα που διαβαζω....χιλια μπραβο στον ιβιτς που χωρις συναισθηματισμους προχωραει σε αυτην την κινηση...εχει στο μυαλο του εναν γρηγορο ΠΑΟΚ και θελει να το βγαλει και στο γηπεδο...αν καταφερει και αναπληρωσει τη θεση με κανεναν "αθλητικο" κοφτη ακομα καλυτερα αλλιως προχωραμε ως εχουμε και μπολιαζουμε τους ηδη υπαρχοντες...προσωπικα νομιζω οτι θα κινηθουμε για παιχτη...
ο ΠΑΟΚ του τζιολη, του κατσε και πολλων ακομα εκανε βηματα προς τα πισω ολα αυτα τα χρονια αυτη ειναι η πραγματικοτητα και αυτα που βλεπουν τα ματια μας δεν αλλαζουν...
ευχαριστω το τζιολη γι αυτα που προσεφερε δεν θα τον απαξιωσω, τιμιος ηταν δοξα το θεο, πληρωθηκε καλα για τις υπηρεσιες του και πλεον καλο ειναι οι δρομοι μας να χωρισουν για να προχωρησουμε ακομα παραπερα :ugeek:
υγ οσον αφορα τα γνωστα φερεφωνα της πολης οποιος τα αναπαραγει λες και η γνωμη τους εχει καμια αξια για τον ΠΑΟΚ ειναι αξιος της μοιρας του...περαστικα τους ευχομαι απλα...
ο ΠΑΟΚ του τζιολη, του κατσε και πολλων ακομα εκανε βηματα προς τα πισω ολα αυτα τα χρονια αυτη ειναι η πραγματικοτητα και αυτα που βλεπουν τα ματια μας δεν αλλαζουν...
ευχαριστω το τζιολη γι αυτα που προσεφερε δεν θα τον απαξιωσω, τιμιος ηταν δοξα το θεο, πληρωθηκε καλα για τις υπηρεσιες του και πλεον καλο ειναι οι δρομοι μας να χωρισουν για να προχωρησουμε ακομα παραπερα :ugeek:
υγ οσον αφορα τα γνωστα φερεφωνα της πολης οποιος τα αναπαραγει λες και η γνωμη τους εχει καμια αξια για τον ΠΑΟΚ ειναι αξιος της μοιρας του...περαστικα τους ευχομαι απλα...
- Scientist@PAOK
Παιδες το θέμα είναι καταλάβουμε το μυαλο του ίβιτς και πως θέλει να παίξει...κατα καιρούς λέει καποια πράγματα που αποκαλύπτουν την φιλοσοφία του. Εκτός αν πιστεύεται οτι πάλι γίνονται όλα κουτουρου και χωρίς πλάνο, τότε πάω πάσο. Ερώτηση ποδοσφαιρκή λοιπον: Πως θα παίζει στα χαφ ο ιβιτς με ποιο στυλ? Πως σκέφτεται να ανοίγει τις αμυνες μπετό στο Ελλαντα? Πως θα παίζει Ευρώπη? Βάλτε τους διαθέσιμους παίχτες κάτω και προτείνεται...αντε αδερφε simba τώρα κάνε μια ανάλυση για το παιχνίδι στα χαφ του ΠΑΟΚ.
Αυτα ειναι αντίποινα γιατι τα μαθαίνει τελευταίος μην του δίνουμε αξια
Εγω συμφωνω παντως για την τριάδα οτι δεν εχει θελξει κ θελει κατι αλλο γιατι ο σαχοφ σαν μονος δημιουργικός δεν προσφέρει
Εγω συμφωνω παντως για την τριάδα οτι δεν εχει θελξει κ θελει κατι αλλο γιατι ο σαχοφ σαν μονος δημιουργικός δεν προσφέρει
Λοιπόν πάνε τα αρδακια να βγάλουν κακό τον μιχελ που είπε χθες το καλό παιδί μας οτι δεν υπολογίζετε και τωρα δεν θα βρει ομαδα !!! Ουστ !! Ένα μήνα πριν σας είχα πει οτι ενημερώθηκε ο Τζιόλης οτι ειναι 5η λύση !!!! Και δεν έβρισκε ομαδα να φύγει !! FACT!!!
Επιπλέον απο Χανιά έμαθα οτι ο ΠΑΟΚ ήθελε γκνιατιτς κ ήρθε εδώ αλλά επειδή ζήτησε να εγγυηθούν οτι θα υπολογίζετε και θα ειναι έστω 18αδα , δεν πήρε πειστική απάντηση και έφυγε !!! Επίσης , μου είπαν οτι ειναι παικταράς και 1 κλάση πάνω απο Τζιόλη!! Άτομο που ξέρει μπάλα και έχει δει 30 ματς πλατάνια !
Επιπλέον απο Χανιά έμαθα οτι ο ΠΑΟΚ ήθελε γκνιατιτς κ ήρθε εδώ αλλά επειδή ζήτησε να εγγυηθούν οτι θα υπολογίζετε και θα ειναι έστω 18αδα , δεν πήρε πειστική απάντηση και έφυγε !!! Επίσης , μου είπαν οτι ειναι παικταράς και 1 κλάση πάνω απο Τζιόλη!! Άτομο που ξέρει μπάλα και έχει δει 30 ματς πλατάνια !
Εγώ θεωρώ τρία παιχνίδια πολύ μικρό δείγμα για τέτοιου είδους συμπεράσματα.
Χορτάσαμε ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας με τον Τζιόλη τόσα χρόνια.Δεν προλαβαίνουμε να μετράμε τις φάπες από τα χωριά.Φτάνει.
Ευχαριστούμε και στο καλό.
Χορτάσαμε ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας με τον Τζιόλη τόσα χρόνια.Δεν προλαβαίνουμε να μετράμε τις φάπες από τα χωριά.Φτάνει.
Καλος παικτης ο Γκνιαιτς,οπως μαι ο Κουλιμπαλι απο το Πλατανι.
Odi έγραψε:Εγώ θεωρώ τρία παιχνίδια πολύ μικρό δείγμα για τέτοιου είδους συμπεράσματα.
Καλα το ενα δεν αποκλείει το αλλο, εννοώ επειδή δεν το κανε ο τζιολης δε σημαινει οτι θα το κανουν αυτοι τωρα
Ο κανιας ηρέμησε το κεντρο κ φαντάζομαι βασικος την Πέμπτη οποτε θα δουμε πως θα αλλάξει αυτο....
Για μενα χανουμε το δάσος που ειναι ο φοροεξτρεμ
Προσέφερε ο τζιολης κ σχεδον το αποκλείω να του το παν τελευταια στιγμή απλα τωρα το μάθανε οι Σέρλοκ της δημοσιογραφίας
Εμένα πάντως ο Sakhof μεχρυ στιγμής δεν με πείθει καθόλου ότι είναι σε κάτι καλύτερος από τον Τζιολη. Ας περιμένουμε λίγα παιχνίδια ακόμα για να βγαλουμε ασφαλής συμπεράσματα