Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από pilotos »

Προτιμώ Samsung

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

buffalobill4 έγραψε:
Τωρα αν ειναι να φερουμε παιχτες που καποτε ηταν παιχταραδες αλλα πλεον δεν μπορουνε (βλεπε Κοστα πχ) καλυτερα καμια μεταγραφη. Δεν με ενδιαφερει να βγω 4ος φετος, το λεω ειλικρινα, αρκει το καλοκαιρι να χρειαζομαστε 3-4 μεταγραφες κανονικων ποδοσφαιριστων, να γινουν και να ξεκινησουμε την προετοιμασια πληρεις και με τον ιδιο προπονητη.

Εγω με τη νεοπλουτίστικη συμπεριφορα τελος. Αυτα τα ηρθε ο ταδε, πηραμε τον ταδε, θα σας πηδηξουμε ολους με τον ταδε, τα εχω πει, τα εχω γραψει, τελειωσα κυριοι. Ολοι κρινονται στο γηπεδο και οχι με βαση το βιογραφικο τους και το μισθο τους.
εγραψα ενα μεγαλο ποστ τις προαλλες, και με ρωτησανε εγω τι προτεινω.
αυτα ακριβως. θελω βρεξει χιονισει να μεινει ο τουντορ και ο καθε τουντορ 3 χρονια στην ομαδα, να μην αλλαζει 6 παιχτες σε καθε μεταγραφικη περιοδο και να παρει παιχτες με οσο πιο ποιοτικα χαρακτηριστικα μπορει με βαση το μπατζετ, αλλα πανω απ ολα ΔΙΨΑΣΜΕΝΟΥΣ.

μην ξεχνατε οτι την πρωτη χρονια του σαντος, ακουσαμε οτι ακουμε την πρωτη χρονια καθε προπονητη απο τοτε που ανελαβε ο ιβαν. και το προβλημα δεν ειμαι οτι τα ακουμε εμεις, αλλα οτι ο ιβαν , φαινεται, να τα πιστευει η να σκεφτεται τελοσπαντων με τον ιδιο τροπο.

κλειστο τριετες σε φρανκ και τουντορ, σταθερο μπατζετ καλοκαιριου, σταθερο γεναρη και σε 3 χρονια βλεπουμε.

αυτα
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

buffalobill4 έγραψε:
Τωρα αν ειναι να φερουμε παιχτες που καποτε ηταν παιχταραδες αλλα πλεον δεν μπορουνε (βλεπε Κοστα πχ) καλυτερα καμια μεταγραφη. Δεν με ενδιαφερει να βγω 4ος φετος, το λεω ειλικρινα, αρκει το καλοκαιρι να χρειαζομαστε 3-4 μεταγραφες κανονικων ποδοσφαιριστων, να γινουν και να ξεκινησουμε την προετοιμασια πληρεις και με τον ιδιο προπονητη.

Εγω με τη νεοπλουτίστικη συμπεριφορα τελος. Αυτα τα ηρθε ο ταδε, πηραμε τον ταδε, θα σας πηδηξουμε ολους με τον ταδε, τα εχω πει, τα εχω γραψει, τελειωσα κυριοι. Ολοι κρινονται στο γηπεδο και οχι με βαση το βιογραφικο τους και το μισθο τους.
εγραψα ενα μεγαλο ποστ τις προαλλες, και με ρωτησανε εγω τι προτεινω.
αυτα ακριβως. θελω βρεξει χιονισει να μεινει ο τουντορ και ο καθε τουντορ 3 χρονια στην ομαδα, να μην αλλαζει 6 παιχτες σε καθε μεταγραφικη περιοδο και να παρει παιχτες με οσο πιο ποιοτικα χαρακτηριστικα μπορει με βαση το μπατζετ, αλλα πανω απ ολα ΔΙΨΑΣΜΕΝΟΥΣ.

μην ξεχνατε οτι την πρωτη χρονια του σαντος, ακουσαμε οτι ακουμε την πρωτη χρονια καθε προπονητη απο τοτε που ανελαβε ο ιβαν. και το προβλημα δεν ειμαι οτι τα ακουμε εμεις, αλλα οτι ο ιβαν , φαινεται, να τα πιστευει η να σκεφτεται τελοσπαντων με τον ιδιο τροπο.

κλειστο τριετες σε φρανκ και τουντορ, σταθερο μπατζετ καλοκαιριου, σταθερο γεναρη και σε 3 χρονια βλεπουμε.

αυτα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Μόλις παρήγγειλα :lol:
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

buffalobill4 έγραψε:Βασικα ας φερουμε μονο σεντερ μπακ. Ας φερουμε τον Χ'ησαια αν οντως τον θελαμε ουτως η αλλως για το καλοκαιρι. Ας βαλει ο ποντιος το χερι λιγο πιο βαθια στην τσεπη (αν φυσικα θελει) και ας τον φερει απο τωρα.

Έτσι ακριβώς.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

25/1 και μείναμε με τον βελλιδη, τον μελισσα και τα άλλα παιδιά...

Δεν υπάρχει γιατρειά, όχι επειδή δεν κάνουν μεταγραφές, αλλά γιατί δεν μπορούν να διώξουν κάποια βαρίδια...
Και θα συνεχίσεις να παίζεις με τον σκονδρα, τον γκολασα και τον κιτσιου..........

Βέβαια τέτοιους και να τους χαρίσεις στην καλλονή, μάλλον δε θα του πάρουν.
Αυτά είναι τα εγκλήματα που πληρώνει το αγωνιστικό τμήμα. Τεράστια συμβόλαια σε ανύπαρκτους. (δεν είναι μόνο οι από πάνω που γράφω)
Κι έτσι με το ffp ,δεν μπορείς να ανεβάσεις το συνολικό σου μπάτζετ

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Άρα ποια η λυσις;

Πωλήσεις :opaokara:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ακριβώς, ή χάρισμα

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Θα έλεγα πιο σημαντικό από τις μεταγραφές είναι να αφήσουμε επιτέλους έναν προπονητή να τελειώσει τη χρονιά για να κριθεί από το τι πέτυχε στο τέλος της. Θα είναι νέο Σαββίδειο ρεκόρ αν τελικά επιτευχθεί.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Σπυρο, μαζι σου θα ημουν αλλα οταν το καλοκαιρι πηραμε Αρνεσεν και μετα αυτος εφερε τον Τουντορ, ποιοι ηταν οι στοχοι για τη φετεινη χρονια? Με βαση αυτους να κριθει στο τελος της χρονιας. Με βαση τους στοχους της προσεχους, στο τελος της επομενης και παει λεγοντας. Οχι με βαση το τι θα πω εγω, εσυ ή ο οποιοσδηποτε "με αυτη την κουλα και το βαζελακο αν δεν βγεις δευτερος εισαι αποτυχημενος" για παραδειγμα.

Αλλιως τι τη θελουμε τη διοικηση.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Συν π στον σπυρετο
Ετσι ας κρατήσουμε φετος και του χρονου ας αλλάξει 4 να του φυγει
Libra
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Libra »

ace79grpaok έγραψε:παντως για να λενε οτι θελουν να φυγει αμεσα μαλλον φευγει ,αρα ισως εινα ιαυτο που ειχε πει ο λιμπρα οτι ειναι κλεισμενος απλα περιμενει να μεινει ελευθερος απο μπετις,λιμπρα τι λες?
φιλε κ προχ8εσινες πληροφοριες που εχω ο παιχτης ειναι κλεισμενος για 6+1,5χρόνο προσπαθουν να φερουν αλλον ομως αλλα ο/οι αλλοι σνομπαουν την ελαλδα κ το πρωταθλημα μας η ζητανε πανω απ 1,5χαρτισ υμβολαιο κ οταν εχουν 1 ι 2 συμμετομετοχες με τις οαμδες τους δεν τα δινει ο ιβαν.. (εχει ακταλαβει οπως ειπε κ χθες ο ιβαν οτι δεν εχει προβλημα να τα σκασει σε παιχτες σενορμαλ πλαισια αρκει να γινονται προσεκτικες κινησεις κ ακομα κ με την ηττα της κουλας ειπε ποδοσφαιρο ειναι.. γινονται αυτα..)

εχω λεω εχουμε 3 παιχτες κλεισμενους.. κ ως σθνηθως θα ανακινωθουν μια μερα πριν ληξη η μεταγραφικη περιοδος..
van der vaart/x"ησαια/κιβρακιδη(ατρομητο) δυσκολο να βρεις δεξι μπακ ιανουαριο ενω υπηρξε κ ενδιαφερον το καλοκαιρι με 200χιλ τον παρινεις εξελιξιμος κ παιζει κ αυριο που λεει ο λογος στυλ βελλιδη παιζει full back..

καποιος φιλος ειπε για βερδου (verdu) ο verdu στα32 του παιζει τον ειχε βασικο η φιορεντινα δεν φευγει κ να φυγει καλοκαιρι εχει προτασεις απο λακορουνιες ακουσα ειμπαριδες κ τετοιες ομαδες που η γυναικα του δεν θελει να φυγει απο εκει!
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Εμείς ωραία τα λέμε, αλλά το θέμα είναι ότι από επίσημα χείλη η 2η θέση και ο τελικός του κυπέλλου είναι αυτοσκοπός.
Με Κίτσιου-Πέλκα δύσκολα βγαίνει η σεζόν, αλλά θεωρητικά είναι εφικτοί στόχοι για το υπάρχον ρόστερ.
Προφανώς, δεν εγγυάται κανείς ότι αν έρθουν 2 παίκτες αξίας θα καπαρώσεις τους στόχους αλλά πας αντικειμενικά με περισσότερες πιθανότητες.
Και αν τελικά καταλήξεις 4ος όπως γράφτηκε, δεν το αποκλείω να γίνουν όλα πουτ@να μετά από Ιβάν.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ας γίνουν, αλλά να είναι καλοκαίρι...
Να έχεις χρόνο, να στήσεις κάτι. Τώρα πάλι μπαλωματα

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ξες ποιο είναι το θέμα pilote; Μετά θα μπούμε στον ίδιο φαύλο κύκλο.
Αν μείνει ο Άρνεσεν θα ψάχνει προπονητή. Θα συνεδριάζουν οι επιτροπές, θα περιμένουμε τον Ιβάν να έρθει να δώσει το οκ για 3 στόχους κ.ο.κ. Θα θέλει μετά να δει το ρόστερ ο κόουτς και τα γνωστά. Θα έχουμε πάλι τη δικαιολογία του χαμένου χρόνου.
Αν δε μείνει ο Άρνεσεν, γιατί αν θυμάστε πρόσφατα έσκασε κι αυτό με τον όρο στο συμβόλαιο, δε θέλω ούτε να το σκέφτομαι τι θα περάσουμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”