Γιώργος Δώνης
- kataramenos5
Re: Γιώργος Δώνης
Καταραμένος μπορεί να είμαι τόσο άρρωστος ψυχικά όχι.
Εμείς τα λέμε απο φθινόπωρο.
Εμείς τα λέμε απο φθινόπωρο.
Lord έγραψε:Οι θλάσεις δεν ήταν μόνο με τον Γιώργο Δώνη ούτε με τον Μπόλονι. Θυμηθείτε και την τελευταία χρονιά του Σάντος.![]()
Όσο αφορά το πρόβλημα καθεαυτό δεν ξέρω ποιος έχει την ευθύνη(προπονητής,γιατροί,καιρός,κλπ κλπ) . Το πρόβλημα εδώ όμως είναι στο πού ρίχθηκαν τις ευθύνες. Πέρσυ έφταιγε ο προπονητής,φέτος τα πάντα γύρω μας,του χρόνου μπορεί να φταίει ο ανάστροφος Ερμής.
ΥΓ. Χαλαρώστε ρε παιδιά. Μία άποψη διαφορετική είπε ο άνθρωπος.![]()
ΥΓ.2 Πού χάθηκες ρε 87αρη ;
+1
Αν τα παρουμε ενα ενα....για τις θλασει ςειναι αστειο να κατηγορουμε το δωνη, οπως και μπολονιξ περσι...το προβλημα προυπηρχε,,,,,
Σαν κοουτς περαν του σαντο ςτην πρωτη χρονια ειχε τα λιγοτερα εργαλεια....πλεον βεβαια δεν ισχυει αυτο και οι δικαιολογιες τελςο μολις λιγο δεσουν...
Για τον ΠΑΟΚ που διεκδηκει πρωταθλημα ο Δωνης ΔΕ μπορει να ναι προπονητης εννοειται....
Να το ................πάλι γραφτηκε ότι εμείς οι "εμπαθείς" περιμένουμε με πως και πως ένα γερό κλαρίνο για να ικανοποιηθούμε και να "δικαιωθούμε" με άλλη μια αποτυχημένη χρονιά του ΠΑΟΚ μας...αν είναι δυνατόν ρε αδέρφια...
Αρνούμαι να το φανταστώ και το αποκλείω...
Ακόμη και εγώ, που αν ακούσω ότι έφυγε θα νιώσω λες και πήραμε το Μέσσι, σε περίπτωση που αποδειχθεί επαρκής για τον ΠΑΟΚ που φτιάχνει ο Ιβάν, θα ποστάρω νυχθημερόν φωτογραφίες με κωλοτούμπες, χωρίς να με ενδιαφέρει ότι έγινα ρόμπα.
Και ο Καρχαρίας πιστεύω θα ποστάρει φωτογραφίες με θαύματα...

Αρνούμαι να το φανταστώ και το αποκλείω...
Ακόμη και εγώ, που αν ακούσω ότι έφυγε θα νιώσω λες και πήραμε το Μέσσι, σε περίπτωση που αποδειχθεί επαρκής για τον ΠΑΟΚ που φτιάχνει ο Ιβάν, θα ποστάρω νυχθημερόν φωτογραφίες με κωλοτούμπες, χωρίς να με ενδιαφέρει ότι έγινα ρόμπα.
Και ο Καρχαρίας πιστεύω θα ποστάρει φωτογραφίες με θαύματα...

αδερφέ συγκεκριμένα για τον καταραμένο πέφτεις έξω.psykoman έγραψε:kataramenos5 έγραψε:Άστο Ιάσωνα .Θα δούμε πόσοι απ αυτούς που μας κατηγορούν για εμπάθεια τώρα θα κράζουν με το χειρότερο τρόπο τον ΓΔ αν γίνει κάνα κλαρίνο στο κύπελο ή τα πλει όφ.Εύχομαι να μή το μάθουμε ποτέ αλλα εμένα αυτός είναι ο φόβος μου.
πως και πως το περιμενεις ενα τετοιο κλαρινο....
στην γωνια...
τοτε θα βγεις περηφανα και θα μας πεις...
σας τα ελεγα.....
αν και έχουμε διαφωνήσει αρκετές φορές, δεν είναι ούτε εμπαθής, ούτε σασταλεγάκιας
απλά η πολύ παρέα με τον τάγμα τον έχει χαλάσει κι αυτόνα
Συγνωμη αν παραφερθηκα και εκανα προσωπικη ονομαστικη επιθεση...
Ζηταω συγνωμη και το παιρνω πισω....
Αλλα λιγο υπομονη ρε παιδια...
Να περιμενουμε λιγο...
Νομιζω οτι παρα πολλοι που γραφουν ειναι υπερβολικοι...
Να στηριξουμε την ΟΜΑΔΑ παιδια...και οτι ειναι να γινει θα γινει...αλλωστε ειπαμε...αλλος κανει κουμαντο τωρα...και του εχω εμπιστοσυνη...
Εμεις την δουλεια μας...στο τσιμεντο...να φωναζουμε δυνατα μονο ΠΑΟΚ
Να περιμενουμε λιγο...
Να στηριξουμε την ΟΜΑΔΑ παιδια...και οτι ειναι να γινει θα γινει...αλλωστε ειπαμε...αλλος κανει κουμαντο τωρα...και του εχω εμπιστοσυνη...
- kataramenos5
Ευχαριστώ dani αλλα ειλικρινά μπορεί κάποιοι να πιστεύετε οτι παιδιά που αφιερώνουν τόσες ώρες καθημερινά για να γράφουν για την καψούρα τους ,που ξενυχτάν,και τρέχουν στα γήπεδα με κρύα και βροχές θέλουν έστω και μια φορά να χάσει ο ΠΑΟΚ για να πουν σας τα λεγα?Την αγωνία τους εκφράζουν όπως κι εγώ,άλλος πιο έντονα άλλος πιο ήπια,μη τυχόν και χάσουμε άλλη μια χρονιά.

Ενω εσείς παρα τα όσα συμβαίνουν γύρω σας νομίζετε οτι ειστε καλά εεpgetsos έγραψε:απλα εχει γινει λιγο varemenos5

Η τελευταία φράση τα λέει όλα!!! Και όποιος μου πέι ότι δεν του την έχει βαρέσει μάλλον ψεύδεται
! Και συγνώμη για το Off Topic

Ναι.kataramenos5 έγραψε:Ευχαριστώ dani αλλα ειλικρινά μπορεί κάποιοι να πιστεύετε οτι παιδιά που αφιερώνουν τόσες ώρες καθημερινά για να γράφουν για την καψούρα τους ,που ξενυχτάν,και τρέχουν στα γήπεδα με κρύα και βροχές θέλουν έστω και μια φορά να χάσει ο ΠΑΟΚ για να πουν σας τα λεγα?

Όχι εσύ, αλλά αν νομίζεις ότι δεν υπάρχουν τέτοιοι ... τι να σε πω ...

Άποψή σου και άποψή μου.
Όπως υπάρχουν άτομα που χαλιούνται σε νίκες της ομάδας, όπως υπάρχουν άτομα που χαλιούνται στις καλές εμφανίσεις του Σάλπι ή του Γλύκου, στα γκολ του Κλάους κλπ κλπ κλπ
- kataramenos5
Psykoman όλα ΟΚ.Ναι είμαστε υπερβολικοί μερικές φορές λόγω καψούρας υποθέτω.psykoman έγραψε:Συγνωμη αν παραφερθηκα και εκανα προσωπικη ονομαστικη επιθεση...
Να περιμενουμε λιγο...
Οσο για την υπομονή,προσπαθούμε .Και για να λύσω και τις απορίες κάποιων mod,
μπορεί το συναίσθημα να λέει άλλα, η ψυχρή λογική όμως συντάσσεται με την επιλογή του Ιβάν
μιάς και το ρίσκο της αλλαγής τη δεδομένη στιγμή είναι πολύ μεγάλο κυρίως λόγω χρόνου προσαρμογής .
Του χρόνου όμως θεωρώ επιτακτική την αλλαγή προπονητή αν θέλουμε ο ΠΑΟΚ να μεγαλώσει.
Όλα αυτά με μια μικρή επιφύλαξη σφηνωμένη πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου οτι μπορεί
και να κάνω λάθος. Μακάρι ο ΓΔ να αποδείξει οτι εμείς που τον κράζουμε είμαστε
εντελώς μακάκες, και ο ΠΑΟΚ να αρχίσει επιτέλους να παίζει ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
1000% ...DC έγραψε:Ναι.kataramenos5 έγραψε:Ευχαριστώ dani αλλα ειλικρινά μπορεί κάποιοι να πιστεύετε οτι παιδιά που αφιερώνουν τόσες ώρες καθημερινά για να γράφουν για την καψούρα τους ,που ξενυχτάν,και τρέχουν στα γήπεδα με κρύα και βροχές θέλουν έστω και μια φορά να χάσει ο ΠΑΟΚ για να πουν σας τα λεγα?![]()
Όχι εσύ, αλλά αν νομίζεις ότι δεν υπάρχουν τέτοιοι ... τι να σε πω ...![]()
Άποψή σου και άποψή μου.
Όπως υπάρχουν άτομα που χαλιούνται σε νίκες της ομάδας, όπως υπάρχουν άτομα που χαλιούνται στις καλές εμφανίσεις του Σάλπι ή του Γλύκου, στα γκολ του Κλάους κλπ κλπ κλπ

- kataramenos5
- ΑποστόληςΑ
shark4 έγραψε:Εγω ενα ξερω ...Μεχρι ο Παπας της Ρωμης παραιτηθηκε για πρωτη φορα μετα απο 600 χρονια και ο δικος μας ειναι εκει ακλονητος....
Μεγαλε Δωνη ....

Ανεστησε τον βαζελο του Μπουμπλη , εσωσε τον ρουλη , ελπιζω να μην τριτωσει το κακο και αναστησουμε και την κουλα....
Δικαιολογιες τυπου ροστερ , κλειστες αμυνες και λοιπες π@πες , δεν ευσταθουν πλεον.... :ugeek:
Δικαιολογιες τυπου ροστερ , κλειστες αμυνες και λοιπες π@πες , δεν ευσταθουν πλεον.... :ugeek:
- ΑποστόληςΑ
Ευσταθούν γιατί:
1. Θα λείπουν ο Αθανασιάδης, ο πρώτος σκόρερ,
2. Θα λείπει το εξτρέμ από δεξιά (Ολίσε)
3. Οι νέοι ναι μεν δίνουν άλλον "αέρα" στην ομάδα, αλλά ακόμη δεν έχουν προλάβει να ενσωματωθούν στο σύνολο ώστε να αυξηθεί η ομαδικότητα.
Πιθανολογώ πως λίγο μετά τον τελικό κυπέλλου θα αρχίσουν να φαίνονται τα πρώτα αποτελέσματα...
1. Θα λείπουν ο Αθανασιάδης, ο πρώτος σκόρερ,
2. Θα λείπει το εξτρέμ από δεξιά (Ολίσε)
3. Οι νέοι ναι μεν δίνουν άλλον "αέρα" στην ομάδα, αλλά ακόμη δεν έχουν προλάβει να ενσωματωθούν στο σύνολο ώστε να αυξηθεί η ομαδικότητα.
Πιθανολογώ πως λίγο μετά τον τελικό κυπέλλου θα αρχίσουν να φαίνονται τα πρώτα αποτελέσματα...