Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
- Federacion
Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Εντάξει στάλιον καταλαβαίνουμε οτι άτυπα ύπάρχει μια διαφορετική αντιμετώπιση σε κάποιους χρήστες.
Λογικό είναι να συμβαίνει -ανθρώπινες σχέσεις είναι αυτές.
Γιατί όμως βάζεις το ζήτημα του αποκλεισμου κτλ κτλ;
την ειρωνία (καλώς ή κακώς) για άλλα μέλη του φόρουμ (καλοπροαίρετη ή κακοπροαίρετη δεν έχει σημασία) την έχουμε χρησιμοποιήσει όλοι.
αν ήταν αυτός λόγος να μπαναριστεί κάποιος τότε στο φόρουμ θα βασίλευε σιωπη.
Λογικό είναι να συμβαίνει -ανθρώπινες σχέσεις είναι αυτές.
Γιατί όμως βάζεις το ζήτημα του αποκλεισμου κτλ κτλ;
την ειρωνία (καλώς ή κακώς) για άλλα μέλη του φόρουμ (καλοπροαίρετη ή κακοπροαίρετη δεν έχει σημασία) την έχουμε χρησιμοποιήσει όλοι.
αν ήταν αυτός λόγος να μπαναριστεί κάποιος τότε στο φόρουμ θα βασίλευε σιωπη.
- Stallion
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Αδερφέ Federacion, την συνεχόμενη ειρωνεία που επιφέρει εκνευρισμό και πάει να τινάξει στον αέρα το topic δεν μπορούμε να την αφήσουμε.
Είναι η πρώτη φορά που ζήτησα από τον Τεράτιο να την αποφεύγει αν και έχει ειρωνευτεί πάρα πολλές φορες συνομιλητές του στο forum.
Πίστεψέ με, κανένας μας δε γουστάρει να έχει ρόλο αστυνόμου εδώ μέσα.
Δε μπορεί όμως ο οποιοσδήποτε να κάνει τα πάντα γιάμπαλο και μετά να μιλάει για λογοκρισία.
Επίσης, αν πιστεύεις πως υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση ορισμένων που αντιβαίνουν τους κανόνες, καλό θα ήταν να το επισημάνεις σε κάποιον υπεύθυνο. Στείλε ένα mail στο κεντρικό mail του site και θα το δούμε.
Είναι η πρώτη φορά που ζήτησα από τον Τεράτιο να την αποφεύγει αν και έχει ειρωνευτεί πάρα πολλές φορες συνομιλητές του στο forum.
Πίστεψέ με, κανένας μας δε γουστάρει να έχει ρόλο αστυνόμου εδώ μέσα.
Δε μπορεί όμως ο οποιοσδήποτε να κάνει τα πάντα γιάμπαλο και μετά να μιλάει για λογοκρισία.
Επίσης, αν πιστεύεις πως υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση ορισμένων που αντιβαίνουν τους κανόνες, καλό θα ήταν να το επισημάνεις σε κάποιον υπεύθυνο. Στείλε ένα mail στο κεντρικό mail του site και θα το δούμε.
Ξεφεύγουμε τελειώς αλλά εντάξει.Stallion έγραψε:Gika, αυτό που είπες εσύ δε συγκαταλέγεται σ' αυτη την παράγραφο.
Η 8.25 κάνει λόγο για ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
Το να πεις τον ΤΑΔΕ ΛΑΜΟΓΙΟ δεν είναι είδηση. Έιναι χαρακτηρισμός προς κάποιον τρίτο.
Όσο για την παράγραφο 6.5, εσύ διακρίνεις πως υπάρχει κόσμιο επιπεδο και σεβασμός στις απόψεις όλων;
Έγω σε κάποια από τα τελευταία 30 post που διαβασα σήμερα δεν το διέκρινα.
Το να πεις -όπως γράφτηκε από κάποιους- ότι ο Βιολίδης μοίραζε στους δημοσιογράφους οικονομικά στοιχεία του Φλωρίδη και τον είχε βγάλει σκάρτο, άρα είναι @$#@ και #@$#$#@$#@ κτλ... Το θεωρείς χαρακτηρισμό ή είδηση;
Γιατί από όσα διάβασα κανείς δεν είπε Ζαγοράκη είσαι λαμόγιο. (ευτυχώς...) Αλλά το ότι αμφισβητούν το πόσο μπορεί να προσφέρει πια στην ομάδα, δεν νομίζω να απαγορεύεται.
Επίσης επι του συγκεκριμενου θέματος (για να μαστε κι λίγο ον τόπικ) δεν φταίει τόσο ο κόσμος. Όποιος ακούει μία φήμη την αναφέρει και εδώ για να την επαληθεύσει ή να την μεταφέρει και σε άλλους. Δυστυχώς για αυτό φταίει καθαρά η διοίκηση που μιλάει με μισόλογα. Πόσο έιναι το άνοιγμα; Τι γίνεται με τον Φλωρίδη; Γιατί δημιουργήθηκαν οι τρύπες; Γιατι έφυγε ο Βιτόλο; Γιατί από καλοδουλεμένη μηχανή η ομάδα μοιάζει διαλειμμένη; Όσο δεν ξεκαθαρίζουν τα πράγματα τόσο θα ακούγονται φήμες που με τη σειρά τους θα κάνουν τα πράγματα χειρότερα...
- paokmaniak
To οτι ο ΠΑΟΚτσης και γενικα ο Ελληνας ψοφαει για φημες δλδ δεν εχει καμια σχεση ε? Μονο η διοικηση φταιει. Εδω εχετε κανει τοπικ με 230 σελιδες τι γυναικα του προεδρου που απο τα 100 ονοματα π εχει αναφερει ζητημα να εχει πιασει 2-3
GIKA
Το να πεις -όπως γράφτηκε από κάποιους- ότι ο Βιολίδης μοίραζε στους δημοσιογράφους οικονομικά στοιχεία του Φλωρίδη και τον είχε βγάλει σκάρτο, άρα είναι @$#@ και #@$#$#@$#@ κτλ...ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΟΥΤΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΟΥΤΕ ΕΙΔΗΣΗ... ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΦΗΜΗ... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΚΑΝΕΝΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ...
Με είπε ο θείος ενός φίλου μου που άκουσε τον αντρα της γυναικας του ξαδελφου του πως ... ο ΤΑΔΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ... ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ... ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΗΓΗ ... ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΕΝΤΑΞΕΙ... ΑΥΤΑ.
Το να πεις -όπως γράφτηκε από κάποιους- ότι ο Βιολίδης μοίραζε στους δημοσιογράφους οικονομικά στοιχεία του Φλωρίδη και τον είχε βγάλει σκάρτο, άρα είναι @$#@ και #@$#$#@$#@ κτλ...ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΟΥΤΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΟΥΤΕ ΕΙΔΗΣΗ... ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΦΗΜΗ... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΚΑΝΕΝΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ...

Με είπε ο θείος ενός φίλου μου που άκουσε τον αντρα της γυναικας του ξαδελφου του πως ... ο ΤΑΔΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ... ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ... ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΗΓΗ ... ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΕΝΤΑΞΕΙ... ΑΥΤΑ.
περιμενω με αγωνια το καινουριο επεισοδιο. οποιος εχει το torrent ας δωσει λινκ!
- Stallion
- Site Admin
- Επικοινωνία:
gika έγραψε:Ξεφεύγουμε τελειώς αλλά εντάξει.Stallion έγραψε:Gika, αυτό που είπες εσύ δε συγκαταλέγεται σ' αυτη την παράγραφο.
Η 8.25 κάνει λόγο για ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
Το να πεις τον ΤΑΔΕ ΛΑΜΟΓΙΟ δεν είναι είδηση. Έιναι χαρακτηρισμός προς κάποιον τρίτο.
Όσο για την παράγραφο 6.5, εσύ διακρίνεις πως υπάρχει κόσμιο επιπεδο και σεβασμός στις απόψεις όλων;
Έγω σε κάποια από τα τελευταία 30 post που διαβασα σήμερα δεν το διέκρινα.
Το να πεις -όπως γράφτηκε από κάποιους- ότι ο Βιολίδης μοίραζε στους δημοσιογράφους οικονομικά στοιχεία του Φλωρίδη και τον είχε βγάλει σκάρτο, άρα είναι @$#@ και #@$#$#@$#@ κτλ... Το θεωρείς χαρακτηρισμό ή είδηση;
Γιατί από όσα διάβασα κανείς δεν είπε Ζαγοράκη "είσαι λαμόγιο". (ευτυχώς...) Αλλά το ότι αμφισβητούν το πόσο μπορεί να προσφέρει πια στην ομάδα, δεν νομίζω να απαγορεύεται.
Είναι είδηση, στην οποία προσθέτεις δικούς σου χαρακτηρισμούς.
Π.χ.: Γνωρίζεις αν τα χαρτιά που μοίραζε, είναι αληθινά ή όχι; Γνωρίζεις αν τα μοίραζε αυτός 100% και με ποιον σκοπό; Μάλλον όχι. Άρα ο χαρακτηρισμός σου μπορεί να θεωρηθεί ως εμπαθής και ως προσπάθεια συκοφαντίας.
Και για να γνωρίζεις, κάτι τέτοιο είναι μηνύσιμο. Όχι μόνο προς το site/forum που γράφτηκε αλλά και στον χρήστη που το έγραψε.
Εγώ γι' αυτό τονίζω πως πρέπει να προσέχει ο καθένας το πως εκφράζεται στα γραφόμενά του.
Έχουμε δεχθεί μηνύσεις στο παρελθόν και δεν έχω καμμία όρεξη να τρέχω στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για post ορισμένων που δε λένε να καταλάβουν την κρισιμότητα της κατάστασης. Έχει και 40 βαθμός έξω και τα μυαλά μας βράζουν.

Για να μην γ@μάω το τόπικ έστειλα πμ.
Και σε σένα Στάλιον και σε σένα Ζορο.
Απαντήστε μου από εκεί άμα είναι γιατί εδώ το παρα$#@$#$σαμε...
@στάλλιον για το τελευταίο που γράφεις, αν κάποιος ξεκαθαρίσει ότι όλο αυτό βασίζεται απλά σε φήμες και ότι δεν είναι κάτι έγκυρο, από όσο ξέρω δεν είναι μηνίσιμο... Τέσπα.. Καλύτερα δείτε τα πμ σας!
Και σε σένα Στάλιον και σε σένα Ζορο.
Απαντήστε μου από εκεί άμα είναι γιατί εδώ το παρα$#@$#$σαμε...

@στάλλιον για το τελευταίο που γράφεις, αν κάποιος ξεκαθαρίσει ότι όλο αυτό βασίζεται απλά σε φήμες και ότι δεν είναι κάτι έγκυρο, από όσο ξέρω δεν είναι μηνίσιμο... Τέσπα.. Καλύτερα δείτε τα πμ σας!

Nα 'σαι καλα ρε Γκικα που μας ενημερωσες για τα πι εμ που εστειλες. Να το κανεις καθε φορα, γιατι εχουμε μονιμως την ανησυχια "Εστειλε πι εμ ο Γκικας σημερα ή πηγε απιέμοτος?"gika έγραψε:Για να μην γ@μάω το τόπικ έστειλα πμ.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Τελικά οι εξελίξεις δεν αφορούν μόνο τα διοικητικά του ΠΑΟΚ ε;
Χαλαρώστε λίγο όλοι ρε σεις για να έχουμε καλό κλίμα και αφού τελειώσει η ιστορία με τα διοικητικά.
Μία παράκληση προς όλους.

Χαλαρώστε λίγο όλοι ρε σεις για να έχουμε καλό κλίμα και αφού τελειώσει η ιστορία με τα διοικητικά.
Μία παράκληση προς όλους.

- navigator11
Αν και εκ των προτέρων γνωρίζω οτι θα φάω κράξιμο γι' αυτό που θα πω και πραγματικά δε θέλω να προσβάλω κανέναν, εν τούτοις δεν μπορώ να το κρατήσω μέσα μου: Γνωρίζετε οτι κάνετε σαν αγ@μητες μυξοπαρθένες? Ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά είναι που τα διοικητικά είναι κωλοχανίο. Και τώρα τί θα γίνει θα κάνουμε σαν κλαψομούνες όλο το καλοκαίρι? Προτιμώ την όποια αποδόμηση του όλου θέματος από τους είρωνες του thread, παρά τη μίρλα και τί θα γίνει και ποιές κατηγορίες τον βαραίνουν και ποιος τον κάρφωσε και ποιανού δάκτυλος ήταν και αν έχει ληγμένο διαβατήριο και αν του σηκώνεται ή παίρνει βιάγκρα και ξησ' τα αρχίδι@ σου με γκασμά.
Κι εγώ έχω έγνοια για το τί μέλλει γενέσθαι, γιατί έχουμε καεί, αλλά δε θα πάω και στον τρελογιατρό για το αν ο Φλωρίδης έχει ληγμένο ή κανονικό διαβατήριο. Ο καιρός θα δείξει τις πραγματικές προθέσεις του, ούτε μπορώ να γνωρίζω τί είναι και τι θέλει να κάνει, ούτε και μπορώ να προβλέψω. Γι' αυτό υπάρχει η Διοίκηση. Καλή, κακή αυτή είναι και αυτή καλείται να πονοκεφαλιάζει.
Τώρα που τα είπα, κράξτε ελεύθερα.
Κι εγώ έχω έγνοια για το τί μέλλει γενέσθαι, γιατί έχουμε καεί, αλλά δε θα πάω και στον τρελογιατρό για το αν ο Φλωρίδης έχει ληγμένο ή κανονικό διαβατήριο. Ο καιρός θα δείξει τις πραγματικές προθέσεις του, ούτε μπορώ να γνωρίζω τί είναι και τι θέλει να κάνει, ούτε και μπορώ να προβλέψω. Γι' αυτό υπάρχει η Διοίκηση. Καλή, κακή αυτή είναι και αυτή καλείται να πονοκεφαλιάζει.
Τώρα που τα είπα, κράξτε ελεύθερα.