Αμα ηθελα να πω οτι δεν ηθελα, θα το ελεγα. Μαθετε να διαβαζετε. Ελληνικα γραφουμε. Ουτε για ΠΑΟΚτσιδιλικι εγραψα ουτε τιποτα. Και αλλοι θελαν να φυγουν και φυγαν. Και πηγαν και αλλου. Και δεν τρεχει τιποτα. Δεν μας καναν ανω κατω ομως να πρεπει να ψαχνουμε βασικο στοπερ για την Ευρωπαικα μεσα σε μια εβδομαδα με προφαση οικογενειακούς λογους. Τεσπα οφτοπικ ειμαστε.Blackgr4 έγραψε:Βρε πες δεν τον ήθελες και πάμε παρακάτω. Παπάδες ξεπαπάδες εσύ σήμερα έχεις τον Έκονγκ και ο ζέλας αύριο θα έχει μάλλον τον Ίγκανσον. Όλα τα άλλα δεν έχουν καμία σημασία για το αγωνιστικό. Εγώ επιλέγω να εστιάσω μόνο σε αυτό. 2024 έχουμε. Αν πιστεύεις πως υπάρχουν πάνω από 2-3 παίκτες στην ομάδα μας που να νιώθουν από ΠΑΟΚ, πίστεψε με πέφτεις εντελώς έξω.icue έγραψε:Οχι φιλε δεν ειναι μονο το χορταρι. Γιατι αν δεν μας πουλουσε τον παπα ενα πρωι οτι ηθελε να φυγει αμεσα, δεν θα βγαιναμε σαν παλαβοι να βρουμε οτι στοπερ ηταν διαθεσιμο εκεινη την στιγμη και ισως να μην φορτωνομασταν τον Εκονγκ.Blackgr4 έγραψε:Έπαιξε μπάλα όσο ήταν εδώ; Ήταν σημαντικός;
Στα φρύδια μου όλα τα υπόλοιπα που ποτέ δεν θα μάθουμε ακριβώς τι ίσχυε και τι όχι.
Στο χορτάρι είναι όλη η ουσία. Ο Ίγκανσον στο χορτάρι, ήταν ίσα με 5 Έκονγκ μαζί, έπαιρνε λιγότερα και έφερε πίσω (με κέρδος) τα λεφτά που κόστισε η μεταγραφή του. Όλα τα άλλα είναι ιστορίες.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Αυτό με τον Ινγκανσον τώρα δεν είναι καμπανάκι αλλά καμπαναριό ολόκληρο. Όχι γιατί με χαλάει ο Κεντζιορα, με αυτόν πήρα πρωτάθλημα αλλά δε γίνεται να δίνουμε ένα χαρτί στον εκονγκ. Πες τον βρες ομάδα και φέρε ένα καλό στόπερ. Μέχρι και ο βαζελος ξεκίνησε να ενισχύεται πρέπει επιτέλους να κάνουμε δυνατές κινήσεις.
- nikos_algio
- TylerDurden
Τι να πεις; Δε μου πάει η καρδιά να τον βρίσω, όμως εάν ίσχυαν τα όσα μάθαμε για το λόγο της αποχώρησης του, είναι μεγάλο φάουλ το ότι γυρνάει Ελλάδα μόλις ένα χρόνο μετά.
Και έφυγε και εσπευσμένα οδηγώντας μας στη λύση του Εκόνγκ.
Μακάρι να γίνει το ίδιο με τον Κοντρέρας, να τους πάρει τα φράγκα και να παίξει χάλια.
Αλλά, όπως έγινε και με εκείνον, πλέον δεν θα τον θυμάμαι με χαμόγελο και αγάπη.
Κρίμα, και μακάρι να χαλάσει.
Και έφυγε και εσπευσμένα οδηγώντας μας στη λύση του Εκόνγκ.
Μακάρι να γίνει το ίδιο με τον Κοντρέρας, να τους πάρει τα φράγκα και να παίξει χάλια.
Αλλά, όπως έγινε και με εκείνον, πλέον δεν θα τον θυμάμαι με χαμόγελο και αγάπη.
Κρίμα, και μακάρι να χαλάσει.
Ε μπορει να τον πιστεψαμε. Εκανε και πενταετες στην Μιντιλαντ τρομαρα του.nikos_algio έγραψε:Πως γίνεται να μην βάλαμε ρήτρα για άλλη ελληνική ομάδα;
- WeWillRockYou
Ο Ιγκασον πέρσι, αρνήθηκε πρόταση ανανέωσης αν θυμάμαι καλά, πίεσε να φύγει στα καλά καθούμενα, με παράπονα για τον χρόνο συμμετοχής του και το πλάνο της ομάδας. Προτίμησε τη Μιντιλαντ με ένα τεράστιο πολυετές συμβόλαιο και την παρουσίασε ως ιδανική επιλογή για αυτόν και την οικογένειά του, για αυτό και η ομάδα τον παραχώρησε. Καταλήγοντας μάλιστα στην επιλογή Εκονγκ υπό την πίεση του Ισλανδού.
Στη Μιντιλαντ δεν κατάφερε ποτέ να γίνει ο ηγέτης της άμυνας που περίμεναν και έναν χρόνο μετά επιστρέφει στην Ελλάδα για τον ΠΑΟ; Μεγάλο φάουλ όλη η συμπεριφορά του και καλές αποτυχίες με τους πράσινους να ευχηθούμε.
Εμείς θα την βρούμε την άκρη όπως πάντα.
Στη Μιντιλαντ δεν κατάφερε ποτέ να γίνει ο ηγέτης της άμυνας που περίμεναν και έναν χρόνο μετά επιστρέφει στην Ελλάδα για τον ΠΑΟ; Μεγάλο φάουλ όλη η συμπεριφορά του και καλές αποτυχίες με τους πράσινους να ευχηθούμε.
Εμείς θα την βρούμε την άκρη όπως πάντα.
- WestBlock4
Το μόνο ανησυχητικό είναι ότι είμαστε η μόνη ομάδα που θα παλέψει να μπει chl κ έχουμε κάνει μόνο μια μεταγραφή που αν βγάλεις το μειτε είμαστε στα ισια.
Αυτό εμένα μου δείχνει ότι είμαστε απροετοιμαστοι.
Στους ανταγωνιστές η χανουμισα ενισχύεται τρομερά εδικα αν παρουν κ κορεα κ ταλιαφικο, αλλά κ με ένα ρίσκο αν όλοι αυτοί πιάσουν η τα κάνουν πουτανα.
Η ζελα απλά σφίγγει σιγά σιγά αλλά με το πολεμο στα έσω τους να γίνει πουτανα σίγουρα μέσα στη χρονιά.
Πρέπει να κινηθούμε άμεσα εκεί που ποναμε ΑΜΕΣΑ ΟΜΩΣ
Αυτό εμένα μου δείχνει ότι είμαστε απροετοιμαστοι.
Στους ανταγωνιστές η χανουμισα ενισχύεται τρομερά εδικα αν παρουν κ κορεα κ ταλιαφικο, αλλά κ με ένα ρίσκο αν όλοι αυτοί πιάσουν η τα κάνουν πουτανα.
Η ζελα απλά σφίγγει σιγά σιγά αλλά με το πολεμο στα έσω τους να γίνει πουτανα σίγουρα μέσα στη χρονιά.
Πρέπει να κινηθούμε άμεσα εκεί που ποναμε ΑΜΕΣΑ ΟΜΩΣ
-
Πάντως η ομάδα με Κεντζιορα πήρε πρωτάθλημα . Και το δίδυμο Κουλιερακης - Κεντζιορα πολυ καλύτερο.
Θα πάρουμε 15% απο τον βάζελο?
Θα πάρουμε 15% απο τον βάζελο?
Γενικά όσο εσύ δε δυναμώνει νομίζοντας ότι είσαι επαρκής για το τσαμπιονς λιηκ, τσαμπιονς λιγκ δε θα δεις.

η συζητηση για την μεταγραφή του βάζελου, δεν θα έπρεπε να γίνεται σε άλλο τοπικ;
Η ΑΕΚ έχει πάρει ήδη 5 παίχτες, ο ΠΑΟ 3 και εμείς 1.
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Αυτός τα δηλωσεTimelord έγραψε:Ναι το ότι μας πούλησαν οι viberιστες ότι ήθελε να φύγει για να είναι κοντά στην πατρίδα του εγώ δεν το παίρνω πάντως και σαν 100% αλήθεια.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελικά ότι και να υποθεί το αντεπιχείρημα θα είναι "Η ομάδα πήρε έτσι πρωτάθλημα". Η ομάδα πρώτον και κυρίως το πήρε με τεράστια υπέρβαση και δεύτερων και με μια μικρή δόση τύχης. Με αυτά τα δύο δεν έχουμε υπογράψει συμβόλαιο οτι θα τα έχουμε πάντα. Σταματήστε αυτήν την καραμέλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VfB v2 την Δευ 15 Ιούλ 2024, 14:33, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Δεν σχολιάζω οτιδήποτε εξωαγωνιστικό, τη στιγμή που δεν μπορώ να γνωρίζω με σιγουριά, τι ίσχυε και τι συνέβη.icue έγραψε: Αμα ηθελα να πω οτι δεν ηθελα, θα το ελεγα. Μαθετε να διαβαζετε. Ελληνικα γραφουμε. Ουτε για ΠΑΟΚτσιδιλικι εγραψα ουτε τιποτα. Και αλλοι θελαν να φυγουν και φυγαν. Και πηγαν και αλλου. Και δεν τρεχει τιποτα. Δεν μας καναν ανω κατω ομως να πρεπει να ψαχνουμε βασικο στοπερ για την Ευρωπαικα μεσα σε μια εβδομαδα με προφαση οικογενειακούς λογους. Τεσπα οφτοπικ ειμαστε.
Προτιμώ να εστιάζω μόνο σε αυτά που είδα με τα μάτια μου στο χορτάρι.
Όσο ήταν εδώ έπαιξε; Έπαιξε. Ήταν από τους σημαντικότερους και καλύτερους μας αμυντικούς; Ήταν.
Ο ανταγωνιστής σου ενισχύεται αρκετά σε μια θέση που έχεις ανάγκη να ενισχυθείς και εσύ; Ναι.
Ωραία, πάμε παρακάτω.