Τον κόσμο που παει στη Τούμπα ας τον σέβεσαι λίγο περισσότερο. Που κολλάει ο χειροκροτητης κόσμος, έπρεπε να τα σπάει επειδή έχασε τότε η ομάδα; Τον ΠΑΟΚ τον μικραίνει και η μόνιμη μιζέρια και το μόνιμο δοκάρι και έξω όλοι άχρηστοι. Αν θες δες και αυτή την ανάγνωση μιας και συγχαιεις δημοσιογράφους και κόσμο που είναι στο γήπεδο κάθε Κυριακή και δεν ψάχνει εισιτήριο απλά για Μπριζ. Ο κόσμος που μηδενίζει τα πάντα στα σοσιαλ μάλλον καλύτερος είναιSpecial 4 έγραψε:Δεν ειναι μοιρολοιΜπαρκαρούτσος έγραψε:Δεν καταλαβαίνω γιατί ένα μεγάλο διπλό του γαύρου να αποτελεί αφορμή για μοιρολόι εδώ.
Ειναι αντιδραση
Ειναι αντιδραση
ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ στη νοοτροπια του ολα καλως καμωμενα π υπαρχει στον ΠΑΟΚ, στη λογικη της στρεβλης στηριξης σε καθε πιθανο κ απιθανο λαθος ή δυσλειτουργια
Αντιδραση κ στην κουλτουρα χειροκροτητη (ακομα κ στην τεσσαρα απο το γαυρο στην Τουμπα)
π υπαρχει σε μεριδα του κοσμου του ΠΑΟΚ ή των ΑΡΔ κ του συναφιου περιξ της ομαδας κ των γραφειων της
Ολα αυτα π για εμενα μικραινουν τον ΠΑΟΚ κ του στερουν αυτο π τωρα ελπιζουν να γευτουν οι γαυροι κ εγω ελπιζω να μεινουν μ την ορεξη κ την μπεκατσα στο χερι
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Βρε μπορεί να έρθει στις 12/5 πεθαμένος, αδειασμενος, μεθυσμένος από την πρόκριση και να μην κατέβει ποτέ;
Αυτό θέλω και αυτό με καίει. Ας περάσει.
Ακόμα και αυτό σε μεγσλυτερη εσωστρέφεια θα ρίξει την χάρτινη που ήδη στριφογυρίζουν στον ύπνο τους με την προοπτική του τελικού στην ΟΠΑΠιρανα
Αυτό θέλω και αυτό με καίει. Ας περάσει.
Ακόμα και αυτό σε μεγσλυτερη εσωστρέφεια θα ρίξει την χάρτινη που ήδη στριφογυρίζουν στον ύπνο τους με την προοπτική του τελικού στην ΟΠΑΠιρανα
Ευτυχώς υπήρξαν οι ψύχραιμες φωνές και ήμασταν άψογοι στον επαναληπτικό!Μπαρκαρούτσος έγραψε:Επιβεβαιώνω, μπορούσαμε καλύτερα στο Brugge.Τρικυμίας έγραψε:Μια χλιαρή κερκίδα που "ΘΑ έπαιρνε φωτιά ΑΝ βάζαμε γκολ" και δεν έκανε ούτε ουουουου της προκοπής όταν είχαν οι άλλοι την μπάλα πήρε αυτό που της άξιζε κι έχασε αυτό στο οποίο δεν πίστεψε ποτέ.
Ακόμα και έτσι είναι όπως το λες, γίνεται με τον τελείως λάθος τρόπο κ στο τελείως λάθος χρονικό σημείο .Special 4 έγραψε:Δεν ειναι μοιρολοιΜπαρκαρούτσος έγραψε:Δεν καταλαβαίνω γιατί ένα μεγάλο διπλό του γαύρου να αποτελεί αφορμή για μοιρολόι εδώ.
Ειναι αντιδραση
Ειναι αντιδραση
ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ στη νοοτροπια του ολα καλως καμωμενα π υπαρχει στον ΠΑΟΚ, στη λογικη της στρεβλης στηριξης σε καθε πιθανο κ απιθανο λαθος ή δυσλειτουργια
Αντιδραση κ στην κουλτουρα χειροκροτητη (ακομα κ στην τεσσαρα απο το γαυρο στην Τουμπα)
π υπαρχει σε μεριδα του κοσμου του ΠΑΟΚ ή των ΑΡΔ κ του συναφιου περιξ της ομαδας κ των γραφειων της
Ολα αυτα π για εμενα μικραινουν τον ΠΑΟΚ κ του στερουν αυτο π τωρα ελπιζουν να γευτουν οι γαυροι κ εγω ελπιζω να μεινουν μ την ορεξη κ την μπεκατσα στο χερι
Δεν ωφελή πουθενά τώρα αυτού του είδους η συζήτηση.
Μείνανε τρια παιχνίδια.
Θα έχουμε όλο το καλοκαίρι μπροστά μας με συζητήσουμε για τα κακώς κείμενα
Ο ΠΑΟΚ έκανε καταπληκτική πορεία φέτος ότι θέση κι ας βγει στο τέλος, σόρι δεν είμαι από τα χαζά σχόλια τύπου "δεν πήρα τίτλο, αποτυχημένη χρονιά".
Αλλά απαιτώ να είμαστε καλύτεροι στα ντέρμπι της Τούμπας. Θέλω να παίζουμε με τη πλάτη στον τοίχο, να μας κάνει μόνο η νίκη και να κατεβαίνουμε μόνο γι'αυτήν όπως με το χαρτί.
Κάποιος φίλος πιο πάνω έγραψε για σταθερότητα.
Τι λέτε βρε παιδιά θέλετε σταθερότητα (που είχε) σε μια ομάδα που παίζει κάθε 3 μέρες σχεδόν απ'τον Ιούλιο ματς φωτιά χωρίς αύριο; Που πάλι μια χαρά την είχε, χωρίς τις αβάντες των άλλων και τα φιλικά, ο ΠΑΟΚ θα ήταν από τώρα πρωταθλητής. Και θα κατηγορήσω εγώ την ομάδα μου; Όχι ευχαριστώ.
Να κατηγορήσω τη διοίκηση για τα φορ; Ναι. Αλλά όχι το αγωνιστικό τμήμα.
Το να πάει ιδίως ο συγκεκριμένος γαύρος τελικό και να το πάρει θα είναι μεγάλη ξενέρα.
Γιατί θα το έχει κάνει πολύ εύκολα, χωρίς ποδοσφαιρική λογική, μια ομάδα που δεν βλεπόταν μέχρι πριν 2 μήνες με 3-4 αλλαγές προπονητών.
Με εύκολες κληρώσεις μέχρι τους 8 που στο timing μέχρι και η Φενέρ ήταν για τα μπάζα και με απίστευτη διαιτησία στους βλαχοάγγλους.
Θα είναι ξενέρα γιατί αν το πάρει ή ακόμα και τελικό να πάει θα πάω εγώ του χρόνου να πω ότι πάω να κάνω κάτι παρόμοιο;
Και αυτά θα έγραφα κι αν ήταν οι άλλοι δυο κλέφτες συντοπίτες του. Θα έσκαγα αν τους έβλεπα σε τελικό ιδίως conference. Σε Τσάμπιονς και Europa δεν γίνεται προς το παρόν.
Προσοχή όμως τι βλακείες γράφετε.
Δεν είναι κάτι σπουδαίο που ο ΠΑΟΚ τα τελευταία 3 χρόνια έπαιξε 2 φορές στους 8;
Αφού είναι τόσο εύκολο γιατί δεν το κάναμε τόσα χρόνια ή δεν το κάναν οι άλλοι; Και το κυπελλούχων υπήρχε που ήταν πανεύκολο να πας στους 8 αλλά ελάχιστες φορές το έκαναν ελληνικές ομάδες.
Νέα Τούμπα χρειαζόμαστε.
Οι χάρτινοι δώσανε ελάχιστα για νέο γήπεδο και θα είναι μπροστά σου πάντα σε μπάτζετ λόγω του γηπέδου.
Το ίδιο και ο βάζελος αν του το χαρίσουν όπως και ο γαύρος. Χωρίς Τσάμπιονς λιγκ γιατί αν παίζουν και κει γειά σας...
Αλλά απαιτώ να είμαστε καλύτεροι στα ντέρμπι της Τούμπας. Θέλω να παίζουμε με τη πλάτη στον τοίχο, να μας κάνει μόνο η νίκη και να κατεβαίνουμε μόνο γι'αυτήν όπως με το χαρτί.
Κάποιος φίλος πιο πάνω έγραψε για σταθερότητα.
Τι λέτε βρε παιδιά θέλετε σταθερότητα (που είχε) σε μια ομάδα που παίζει κάθε 3 μέρες σχεδόν απ'τον Ιούλιο ματς φωτιά χωρίς αύριο; Που πάλι μια χαρά την είχε, χωρίς τις αβάντες των άλλων και τα φιλικά, ο ΠΑΟΚ θα ήταν από τώρα πρωταθλητής. Και θα κατηγορήσω εγώ την ομάδα μου; Όχι ευχαριστώ.
Να κατηγορήσω τη διοίκηση για τα φορ; Ναι. Αλλά όχι το αγωνιστικό τμήμα.
Το να πάει ιδίως ο συγκεκριμένος γαύρος τελικό και να το πάρει θα είναι μεγάλη ξενέρα.
Γιατί θα το έχει κάνει πολύ εύκολα, χωρίς ποδοσφαιρική λογική, μια ομάδα που δεν βλεπόταν μέχρι πριν 2 μήνες με 3-4 αλλαγές προπονητών.
Με εύκολες κληρώσεις μέχρι τους 8 που στο timing μέχρι και η Φενέρ ήταν για τα μπάζα και με απίστευτη διαιτησία στους βλαχοάγγλους.
Θα είναι ξενέρα γιατί αν το πάρει ή ακόμα και τελικό να πάει θα πάω εγώ του χρόνου να πω ότι πάω να κάνω κάτι παρόμοιο;
Και αυτά θα έγραφα κι αν ήταν οι άλλοι δυο κλέφτες συντοπίτες του. Θα έσκαγα αν τους έβλεπα σε τελικό ιδίως conference. Σε Τσάμπιονς και Europa δεν γίνεται προς το παρόν.
Προσοχή όμως τι βλακείες γράφετε.
Δεν είναι κάτι σπουδαίο που ο ΠΑΟΚ τα τελευταία 3 χρόνια έπαιξε 2 φορές στους 8;
Αφού είναι τόσο εύκολο γιατί δεν το κάναμε τόσα χρόνια ή δεν το κάναν οι άλλοι; Και το κυπελλούχων υπήρχε που ήταν πανεύκολο να πας στους 8 αλλά ελάχιστες φορές το έκαναν ελληνικές ομάδες.
Νέα Τούμπα χρειαζόμαστε.
Οι χάρτινοι δώσανε ελάχιστα για νέο γήπεδο και θα είναι μπροστά σου πάντα σε μπάτζετ λόγω του γηπέδου.
Το ίδιο και ο βάζελος αν του το χαρίσουν όπως και ο γαύρος. Χωρίς Τσάμπιονς λιγκ γιατί αν παίζουν και κει γειά σας...
- ΑποστόληςΑ
Μοναδική ομάδα είπε, ή μοναδική Ελληνική ομάδα;Doomlord4 έγραψε:Λουτσέσκου λίγα λεπτά μετά το 5-1 με την Δυναμό:
Είμαστε η μοναδική ομάδα που μπορεί να πάει στους 8 της Ευρώπης.
2 ώρες μετά
Μακάμπι-οσφπ 1-6
![]()
Περίμενε ρε αρχιτέκτονα.
Περίμενε μισή μερα και το λες μετά
- ΑποστόληςΑ
GEOL έγραψε:Ας περιμένουμε και τη ρεβάνς, πριν προεξοφλήσουμε ότι ο γάβρος θα παίξει τελικό!

Doomlord4 έγραψε:Μετά τον αποκλεισμό μας από την μαρσέιγ είχα πει πως δεν κάναμε και τίποτα το τρομερό
Ένα βήμα παραπάνω από τις προηγούμενες πορείες
Γιατί οι 8 του Κόνφερενς δεν είναι οι 8 της Ευρώπης
Οι 8 της Ευρώπης είναι οι final-8 του Champions League
Oi 8 του Conference είναι οι 8 της 3ης διοργάνωσης της Ουέφα
Και πως όταν θα μεγαλώσει το δείγμα,φυσικά και αρκετές ομαδες,πάνω κάτω στην δική μας χρηματιστηριακή αξία,θα πάνε όχι μόνο στους 8,αλλά και στους 4
Τελικά ....θα παει ο Γάβρος τελικό....
Μάλιστα......
Να υποθέσω πως αυτός που λέει βλακείες είμαι εγώ;fossa έγραψε:Προσοχή όμως τι βλακείες γράφετε.
Μήπως θές να πεις πως διαφωνείς 100% την συγκεκριμένη άποψη
Ή όντως γράφω βλακείες και θα πρέπει να τονιστεί
Για να ξέρω κι εγώ πως θα μιλάω όταν διαφωνώ μαζί σου
Όταν ασχολούμασταν με το Μπάσκετ,συγκρίναμε Ευρωπαϊκά τρόπαια
Σε άλλες χώρες συγκρίνουν τα ποδοσφαιρικά Ευρωπαϊκά τους τρόπαια
Κι εδώ συγκρίνουμε πορείες στους 8.....
Και να ήταν του C.L....
- ΑποστόληςΑ
Να πούμε βέβαια και ότιDaskalos_4 έγραψε:Επειδη μας τα ζαλισατε με τον γαυρο:
Ναι, ο γαυρος εκανε μεγαλη εμφάνιση χθες. Ναι, ο γαυρος ειναι με το ενα ποδι στον τελικο. Ναι, ο γαυρος εχει πολυ καλύτερα φορ απο εμας.
1. Είχε διαιτησία που ΚΑΜΙΑ Ελληνική ομάδα δεν πρόκειται να έχει ποτέ και
2. Είχε άνευ προηγουμένου ευρυπατία.
Το πρώτο δεν ξέρω αν θα το έχει και στον επαναληπτικό, με βάση όμως τον νόμο των πιθανοτήτων δεν θα έχει το δεύτερο (πάλι).
ΑποστόληςΑ έγραψε:Μοναδική ομάδα είπε, ή μοναδική Ελληνική ομάδα;Doomlord4 έγραψε:Λουτσέσκου λίγα λεπτά μετά το 5-1 με την Δυναμό:
Είμαστε η μοναδική ομάδα που μπορεί να πάει στους 8 της Ευρώπης.
2 ώρες μετά
Μακάμπι-οσφπ 1-6
![]()
Περίμενε ρε αρχιτέκτονα.
Περίμενε μισή μερα και το λες μετά

Φίλε μου ο Ελ Καμπί έπαιζε τα προηγούμενα 2 χρόνια σε μια μικρομεσαία ομάδα της Τουρκίας (Χατάγιασπορ). Απλά μεσολάβησαν λίγοι μήνες που έκανε ένα πέρασμα από την Αραβία.Napoli4 έγραψε: Πέρα από αυτό, επειδή μιλουσα με κάτι γαύρους, μου ανέφεραν πως ο Ελ Κααμπι παίρνει 2.5εκ το χρόνο, και ο Ελ Αραμπι 2. Δεν ξέρω τι ακριβώς ισχύει, αλλά τα 800 που γράφτηκαν κάπου μου φάνηκαν λίγα, ειδικά αν υπολογίσουμε πως ο παίκτης ήταν αστέρι στην ανατολή, και άνετα θα έβρισκε μεγάλο συμβόλαιο σε μια από τις χώρες που τα δίνουν.
Όσο για το συμβόλαιό του :
Ο Αντόνιο Κορδόν έφερε τον Μαροκινό Αγιουμπ Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό ως ελεύθερο ενώ το συμβόλαιό του είναι κάτω από τις 800.000 ευρώ, ένα ποσό που ανεβαίνει ακόμα και πάνω από το ένα εκατ. ευρώ με τα πριμ.
https://www.sportime.gr/podosfairo/olim ... oun-lefta/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien26 την Παρ 03 Μάιος 2024, 19:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Ψήσε και τον Coolish να κάνει καμιά δήλωση πρόκρισης
Μόνο εμείς θα δεχόμαστε πυρά;
Μόνο εμείς θα δεχόμαστε πυρά;
- ΑποστόληςΑ
Μετά το Πάσχα. Το μυαλό του τώρα είναι να δείξει ότι είναι Χριστιανός.
Μα είναι η μάχη ενάντια στους προτεστάντες της Άστον Βίλλα