Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
- Μπαρκαρούτσος
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Ο ίδιος έδωσε συνέντευξη που διαψεύδει. Εν πάση περιπτώσει, off-topic.
- Unpsofable78
Σύμφωνα με το δίδυμο Τοσκιτση - Τσακαλεα ο Νταλμπερτ εκτός συγκλονιστικου απροόπτου θα είναι η πρώτη μας μεταγραφή. Μεταγραφή με ρίσκο, λόγω του τραυματισμού, που αν τυχόν όμως μας βγει θα έχουμε πολύ ποιοτικότερο αριστερό μπακ από τον Ραφα. Ο παίκτης είναι επιλογή Μποτο.
Ο Ολιβειρα παίρνει 2.7 στην Γαλατα οπότε ξεχάστε τον.
Ο Πελκας με ένα λογικό συμβόλαιο θα μπορούσε να ήταν καλή επιλογή για να μοιράζεται τον χρόνο με Ντελια.
Ο Τζουριτσιτς που είναι κοντά στον βαζελο, έχει όρο στο συμβόλαιο για να μείνει ελεύθερος μετά τον υποβιβασμό της Σαμπντορια. Το ίδιο ισχύει και για τον Γκαμπιαντινι σύμφωνα με τον Τσωχο.
Ο Μπονατσολι σύμφωνα με ρεπόρτερ της Σαλερνιτανα είναι ένας από τους στόχους του ΠΑΟΚ και αυτή την μεταγραφική περίοδο.
Πιάτσα, Μισιτζαν ή Σιστο ;Τι θα προτιμούσατε για αριστερό εξτρεμ; Γιατί σύμφωνα με τις διαρροές αυτοί είναι στην λίστα.
Ο Ολιβειρα παίρνει 2.7 στην Γαλατα οπότε ξεχάστε τον.
Ο Πελκας με ένα λογικό συμβόλαιο θα μπορούσε να ήταν καλή επιλογή για να μοιράζεται τον χρόνο με Ντελια.
Ο Τζουριτσιτς που είναι κοντά στον βαζελο, έχει όρο στο συμβόλαιο για να μείνει ελεύθερος μετά τον υποβιβασμό της Σαμπντορια. Το ίδιο ισχύει και για τον Γκαμπιαντινι σύμφωνα με τον Τσωχο.
Ο Μπονατσολι σύμφωνα με ρεπόρτερ της Σαλερνιτανα είναι ένας από τους στόχους του ΠΑΟΚ και αυτή την μεταγραφική περίοδο.
Πιάτσα, Μισιτζαν ή Σιστο ;Τι θα προτιμούσατε για αριστερό εξτρεμ; Γιατί σύμφωνα με τις διαρροές αυτοί είναι στην λίστα.
Έλα ρε συ Τζος στην σούπερ Λίγκ είμαστε κ όχι στην Πρέμιερ. Και οι τέσσερις με τα καλά τους και τα στραβά τους θεωρούνται παίκτες πρώτης γραμμής.joshua έγραψε:Γιατί για διαφορετικούς λόγους δεν θεωρώ κανένα από τους 4 πρώτης γραμμής. Μίσιτζαν η Σιστο;renegade έγραψε:Τίμιος παίκτης. Δεν θα πεις ούτε τι παικτουρα είναι αυτή αλλά ούτε και τι παλτουδια είναι.joshua έγραψε:Ρε Ρενε επειδη εσυ ασχολεισαι εχεις εικονα για τον παικτη?
Δεν ξέρω γιατί περίμενες κάτι πολύ καλύτερο σε μια θέση με ήδη 4 παίκτες πρώτης γραμμής και δύο πολύ υψηλά συμβόλαια?
Υγ ο Σιστο πιστεύω ( λόγω και τις συνεχόμενης πτώσης του) ότι μια 5ετια την κρύβει...γι αυτό προτιμώ τον σουριναμεζο μάγο
Μετα μας φταιει ο Λουτσεσκου με τα sign re malaka...και τις θετικες εισηγησεις για Τομας...paokovios1974 έγραψε:Όπως πάει η δουλειά όποιος και να έρθει καλός θα είναι απ' τον κανένα.
Μάλλον αυτό είναι το σχέδιο.
Σατανικο
ΥΓ
Τι θα γίνει με αυτές τις γ@μημ@νες διαφημίσεις των γ@μημ@νων κομμάτων;
Σε λεει απ το ολοτελα...κατσε να εχω και καποιον να βγαζω οικογενειακο διπλο...
Χαριτωμενο...δροσερο...πιπερατο...15_50 έγραψε:Ζητούνται ποδοσφαιριστές στη δύση της καριέρας τους για πλουσιοπάροχες διακοπές στην Ελλάδα.
Επικοινωνία: Μικράς Ασίας Γήπεδο Τούμπας Θεσσαλονίκη, 54351 Τηλ: +30.2310.95.40.50 Fax: +30.2310.95.10.00
Υπεύθυνος: Mr Abalescu
- Unpsofable78
Επίσης, σύμφωνα με το δίδυμο Τσακ - Τοσκιτση ο Μειτε είναι όντως ένας από τους στόχους αλλά στην λίστα υπάρχει όνομα και με πιο εντυπωσιακό βιογραφικό. Υποψιάζομαι ποιός αλλά θεωρώ ανεφικτη την περίπτωση να έρθει σε μας 
Ίσως γι αυτό επιμένουν να λένε ότι αν πχ ολοκληρωθεί η μεταγραφή πχ του Γκαμπιαντινι, ίσως συμπαρασύρει κι άλλες από Ιταλία.

Ίσως γι αυτό επιμένουν να λένε ότι αν πχ ολοκληρωθεί η μεταγραφή πχ του Γκαμπιαντινι, ίσως συμπαρασύρει κι άλλες από Ιταλία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Σάβ 17 Ιουν 2023, 16:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Kabamaru11
Οσο μπορεσα ειδα στιγμιοτυπα,φασεις με αυτον τον Νταλμπερτ,τι να πω;Μονο σε μενα δεν αρεσε καθολου;
Μακαρι να μας βγει Λινο,αλλα πιο πολυ πιστευω θα βγει ενας ακριβος Τεηλορ.
ΦΟΡ θελουμε!
ΦΟΡ θελουμε!
Ο Τέιλορ ποτέ δεν έπαιξε στο επίπεδο που έπαιξε ο νταλμπερτ τόσα χρόνια
Επειδη και εγω εκατσα και ειδα στιγμιοτυπα απο τον παικτη και διαφωνω με την αποψη σου, θα μπορουσες να εξηγησεις γιατι δεν σου αρεσει; (τωρα θα δουμε πως θα ειναι μετα τον τραυματισμο του). Εγω ειδα ενα πολυ γρηγορο μπακ με τριπλα, καλες τοποθετησεις, ικανοποιητικες σεντρες και καλο στο αμυντικο τρανζισιον δηλαδη γρηγορο (που φετος υστερουσαμε). Επισης κανει πολλα οβερλαπ που με τον Σοαρες ξεχασαμε τι παει να πει αυτη η λεξη. Αλλα τωρα φυσικα δεν ξερει κανεις πως μπορει να τον εχει επηρεασει ο τραυματισμος του και ιδιως την ταχυτητα του και το πως θα μπαινει στις φασειςKabamaru11 έγραψε:Οσο μπορεσα ειδα στιγμιοτυπα,φασεις με αυτον τον Νταλμπερτ,τι να πω;Μονο σε μενα δεν αρεσε καθολου;
ΦΟΡ θελουμε!
Στάλθηκε από το SM-A217F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φαντάζομαι είδες τους αντιπάλους.
Μπορώ να σε κάνω βίντεο που να μοιάζει Ντάνυ Άλβες. Επίτηδες έκανα το συγκεκριμένο βίντεακι
Μπορώ να σε κάνω βίντεο που να μοιάζει Ντάνυ Άλβες. Επίτηδες έκανα το συγκεκριμένο βίντεακι
- buffalobill4
Συγνώμη που παρεμβαίνω αλλά αν έχεις την δυνατότητα να πάρεις σιστο δεν ασχολείσαι με άλλους. Οπως τον θυμάμαι πάντα μέχρι και τότε που παίξαμε αντίπαλοι. Παίκτη βασικό στην πριμερα μέχρι και πριν 3-4 χρόνια τι συζητάμε. Τον άλλον δεν τον ξέρω.joshua έγραψε:Γιατί για διαφορετικούς λόγους δεν θεωρώ κανένα από τους 4 πρώτης γραμμής. Μίσιτζαν η Σιστο;renegade έγραψε:Τίμιος παίκτης. Δεν θα πεις ούτε τι παικτουρα είναι αυτή αλλά ούτε και τι παλτουδια είναι.joshua έγραψε:Ρε Ρενε επειδη εσυ ασχολεισαι εχεις εικονα για τον παικτη?
Δεν ξέρω γιατί περίμενες κάτι πολύ καλύτερο σε μια θέση με ήδη 4 παίκτες πρώτης γραμμής και δύο πολύ υψηλά συμβόλαια?
Και για το τέλος είπαν ότι του Πέλκα πάντα παίζει και θα παίζει μέχρι την τελευταία στιγμή γιατί είναι επιθυμία του Ραζβαν (όχι του Μποτο)
Η δικιά μου απορία είναι όλοι αυτοί που ακούγονται λύνουν το θέμα του σκορ;
Γιατί αυτό κυνηγουσαμε σε αυτή την μεταγραφική περίοδο.
Εκτός του φορ δηλαδή ιδανικά θέλαμε και εξτρέμ και χαφ με νούμερα.
Είναι τα ονόματα που ακούγονται τέτοια;
Η δικιά μου απορία είναι όλοι αυτοί που ακούγονται λύνουν το θέμα του σκορ;
Γιατί αυτό κυνηγουσαμε σε αυτή την μεταγραφική περίοδο.
Εκτός του φορ δηλαδή ιδανικά θέλαμε και εξτρέμ και χαφ με νούμερα.
Είναι τα ονόματα που ακούγονται τέτοια;
Στην Ολλανδία. Τόσα είχε και ο Λάμπρου στη Φορτούνα Σιτάρντ που τον είχαμε στείλει.