Υποτίθεται ότι έχουμε συμφωνήσει από πριν.joshua έγραψε:Eν τω μεταξυ και οι ομαδες που μιλαμε δεν ειναι χαζες,ξερουν πλεον ποσο πιεσμενοι ειμαστε και δυσκολα θα γλυτωσουμε την υπερχρεωση...
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
- kataramenos5
Πω ρε φιλε, μπαινεις να διαβασει καμια μεταγραφη και σε πιανει απελπισια. 11/6 λεει το ημερολογιο κι ειναι βεβαιο οτι καταστρεφομαστε. Παω ν ακουσω ραπτο ν αναπτερωθει το ηθικό μου
- Mitsospaoki4
- Moderator
Δεν νομίζω ότι προόριζαν τον Κρέσπο για βασικό, γι' αυτό και τα λιγότερα λεφτά - και αυτός είναι πιστεύω και ο λόγος που έφυγε, αν κρίνω από τα λεγόμενά του, ήθελε να παίζει βασικός.
Αν κρατήσουν Μιχάι -πολύ πιθανό πια-, δύο θα είναι τα νέα στόπερ.
-
Luigi Vampa
Απ αυτο που γράφεις τώρα, μέχρι το: αν δεν καταφέρουμε να αποδεσμευσουμε Τειλορ κ Μουργκ, θα είναι παραδοχη ανικανότητας να αντικαταστησουμε ακόμα κ τους ανύπαρκτους, υπάρχει νομίζω μια μεγάλη απόσταση. Κ ποστ σαν κ αυτά δεν καταλαβαίνω πως βοηθάνε εσένα, το φόρουμ, τη συζήτηση γενικότερα. Σορυ για την ειρωνεία πάντως στο προηγούμενο ποστGospi έγραψε:Απο ενα σημειο και μετα τα δεδομενα και τα τεκταινόμενα δινουν μια σχετικα σαφη εικονα για την εξελιξη των πραγμάτων. Εν προκειμενω εχουμε δεδηλωμενη την προθεση και την δεσμευση του ΤΔ αναφορικα με την καλυψη του 90% του ροστερ μεχρι την εναρξη της προετοιμασιας. Σημερα που μιλαμε ειμαστε πιο κοντα στο να μην πραγματοποιηθεί αυτο, παρα στο να πραγματοποιηθει.Luigi Vampa έγραψε:Gospi μιλάμε για σενάρια,γιατί τα πραγματα που αναφέρεις δεν έχουν γίνει ακόμα κ όχι για πραγματικότητα για τον ίδιο λόγο. Όταν λοιπόν γίνουν πραγματικότητα, θα τα συζητήσουμε.
Βλεπεις οτι δεν γκρινιαζω καν για το ποιους φερνει. Ακομη κι αν δεν μ κανουν γκελ ολα τα ονοματα που ακουστηκαν. Μου αρκουσε το να γινουν κινησεις αξιολογημενες απο τον Μποτο μεχρι τις 20 Ιουνιου.
Απλα φτασαμε πολυ κοντα στην κρισιμη ημερομηνια και δεν φανταζει εφικτο πλεον αυτο...
Εκτος βεβαια αν απο αυριο εχουμε μερα παρα μερα ανακοινωση παιχτων.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με βάση όμως το ρεπορτάζ από τους αρδ μόνο με παίκτες έχουμε συμφωνήσει, όχι με τις ομάδες τους. (Ρεντε, Ναρει)ΑποστόληςΑ έγραψε:Υποτίθεται ότι έχουμε συμφωνήσει από πριν.joshua έγραψε:Eν τω μεταξυ και οι ομαδες που μιλαμε δεν ειναι χαζες,ξερουν πλεον ποσο πιεσμενοι ειμαστε και δυσκολα θα γλυτωσουμε την υπερχρεωση...
Και όμως προς τα έξω βγαίνει ότι τώρα ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για βασικό στόπερ επιπέδου + Νασμπεργκ και Ρεντε.Miles έγραψε:Δεν νομίζω ότι προόριζαν τον Κρέσπο για βασικό, γι' αυτό και τα λιγότερα λεφτά - και αυτός είναι πιστεύω και ο λόγος που έφυγε, αν κρίνω από τα λεγόμενά του, ήθελε να παίζει βασικός.
Ο Μιχαι μοιάζει τελειωμένος
Δεν έχει λογική αυτό που λέγεται, nunies. Θεωρούσαν τον Κρέσπο βασικό και του κάνανε μικρότερη προσφορά;
Μα πως θα αποδεσμευσεις τον Μουργκ και τον Τειλορ αν δεν καταφερεις να βρεις καλυτερους αντικαταστατες εγκαίρως?
Θα τους διωξεις και θα πας στα προκριματικα του κονφερενς με τον Ζιφκο τον Κουαλιατα τον Καντουρι και τον Ρικαρντο?
Θα τους διωξεις και θα πας στα προκριματικα του κονφερενς με τον Ζιφκο τον Κουαλιατα τον Καντουρι και τον Ρικαρντο?
Το να συμφωνησεις με τους παιχτες χωρις να συμφωνησεις με τις ομάδες ειναι απλα δωρον αδωρον...ΑποστόληςΑ έγραψε:Υποτίθεται ότι έχουμε συμφωνήσει από πριν.joshua έγραψε:Eν τω μεταξυ και οι ομαδες που μιλαμε δεν ειναι χαζες,ξερουν πλεον ποσο πιεσμενοι ειμαστε και δυσκολα θα γλυτωσουμε την υπερχρεωση...
Γιατί είμαστε πιεσμένοι ; Στις 10 /6;;ΑποστόληςΑ έγραψε:Υποτίθεται ότι έχουμε συμφωνήσει από πριν.joshua έγραψε:Eν τω μεταξυ και οι ομαδες που μιλαμε δεν ειναι χαζες,ξερουν πλεον ποσο πιεσμενοι ειμαστε και δυσκολα θα γλυτωσουμε την υπερχρεωση...
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Ο Κρέσπο έφυγε γιατί ήθελε ένα τελευταίο 2ετές συμβόλαιο (2Χ300χλ). Είναι 35 ετών.Miles έγραψε:Δεν νομίζω ότι προόριζαν τον Κρέσπο για βασικό, γι' αυτό και τα λιγότερα λεφτά - και αυτός είναι πιστεύω και ο λόγος που έφυγε, αν κρίνω από τα λεγόμενά του, ήθελε να παίζει βασικός.
Ο ΠΑΟΚ έκανε πρόταση στα ίδια λεφτά αλλά για ένα έτος μόνο. (Ορθώς κατ εμέ)
Απόλυτα λογική εξέλιξη.
-
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4
Σκέτη κατάθλιψη έχει καταντήσει το τόπικ.
Η θλίψη του κάθε πικραμένου.
Η απελπισία του κάθε απεγνωσμένου
Συνεχίστε
Η θλίψη του κάθε πικραμένου.
Η απελπισία του κάθε απεγνωσμένου
Συνεχίστε