Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

joshua έγραψε:Eν τω μεταξυ και οι ομαδες που μιλαμε δεν ειναι χαζες,ξερουν πλεον ποσο πιεσμενοι ειμαστε και δυσκολα θα γλυτωσουμε την υπερχρεωση...
Υποτίθεται ότι έχουμε συμφωνήσει από πριν.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Πω ρε φιλε, μπαινεις να διαβασει καμια μεταγραφη και σε πιανει απελπισια. 11/6 λεει το ημερολογιο κι ειναι βεβαιο οτι καταστρεφομαστε. Παω ν ακουσω ραπτο ν αναπτερωθει το ηθικό μου
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Βλέπω τώρα τον Σαρανοφ της Λαμίας

Μια χαρά λύση για 2ος τερματας
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Δεν νομίζω ότι προόριζαν τον Κρέσπο για βασικό, γι' αυτό και τα λιγότερα λεφτά - και αυτός είναι πιστεύω και ο λόγος που έφυγε, αν κρίνω από τα λεγόμενά του, ήθελε να παίζει βασικός.
Αν κρατήσουν Μιχάι -πολύ πιθανό πια-, δύο θα είναι τα νέα στόπερ.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Gospi έγραψε:
Luigi Vampa έγραψε:Gospi μιλάμε για σενάρια,γιατί τα πραγματα που αναφέρεις δεν έχουν γίνει ακόμα κ όχι για πραγματικότητα για τον ίδιο λόγο. Όταν λοιπόν γίνουν πραγματικότητα, θα τα συζητήσουμε.
Απο ενα σημειο και μετα τα δεδομενα και τα τεκταινόμενα δινουν μια σχετικα σαφη εικονα για την εξελιξη των πραγμάτων. Εν προκειμενω εχουμε δεδηλωμενη την προθεση και την δεσμευση του ΤΔ αναφορικα με την καλυψη του 90% του ροστερ μεχρι την εναρξη της προετοιμασιας. Σημερα που μιλαμε ειμαστε πιο κοντα στο να μην πραγματοποιηθεί αυτο, παρα στο να πραγματοποιηθει.
Βλεπεις οτι δεν γκρινιαζω καν για το ποιους φερνει. Ακομη κι αν δεν μ κανουν γκελ ολα τα ονοματα που ακουστηκαν. Μου αρκουσε το να γινουν κινησεις αξιολογημενες απο τον Μποτο μεχρι τις 20 Ιουνιου.
Απλα φτασαμε πολυ κοντα στην κρισιμη ημερομηνια και δεν φανταζει εφικτο πλεον αυτο...
Εκτος βεβαια αν απο αυριο εχουμε μερα παρα μερα ανακοινωση παιχτων.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απ αυτο που γράφεις τώρα, μέχρι το: αν δεν καταφέρουμε να αποδεσμευσουμε Τειλορ κ Μουργκ, θα είναι παραδοχη ανικανότητας να αντικαταστησουμε ακόμα κ τους ανύπαρκτους, υπάρχει νομίζω μια μεγάλη απόσταση. Κ ποστ σαν κ αυτά δεν καταλαβαίνω πως βοηθάνε εσένα, το φόρουμ, τη συζήτηση γενικότερα. Σορυ για την ειρωνεία πάντως στο προηγούμενο ποστ
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
joshua έγραψε:Eν τω μεταξυ και οι ομαδες που μιλαμε δεν ειναι χαζες,ξερουν πλεον ποσο πιεσμενοι ειμαστε και δυσκολα θα γλυτωσουμε την υπερχρεωση...
Με βάση όμως το ρεπορτάζ από τους αρδ μόνο με παίκτες έχουμε συμφωνήσει, όχι με τις ομάδες τους. (Ρεντε, Ναρει)
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Miles έγραψε:Δεν νομίζω ότι προόριζαν τον Κρέσπο για βασικό, γι' αυτό και τα λιγότερα λεφτά - και αυτός είναι πιστεύω και ο λόγος που έφυγε, αν κρίνω από τα λεγόμενά του, ήθελε να παίζει βασικός.
Και όμως προς τα έξω βγαίνει ότι τώρα ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για βασικό στόπερ επιπέδου + Νασμπεργκ και Ρεντε.
Ο Μιχαι μοιάζει τελειωμένος
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Δεν έχει λογική αυτό που λέγεται, nunies. Θεωρούσαν τον Κρέσπο βασικό και του κάνανε μικρότερη προσφορά;
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Μα πως θα αποδεσμευσεις τον Μουργκ και τον Τειλορ αν δεν καταφερεις να βρεις καλυτερους αντικαταστατες εγκαίρως?
Θα τους διωξεις και θα πας στα προκριματικα του κονφερενς με τον Ζιφκο τον Κουαλιατα τον Καντουρι και τον Ρικαρντο?

Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Το να συμφωνησεις με τους παιχτες χωρις να συμφωνησεις με τις ομάδες ειναι απλα δωρον αδωρον...

Demir

Δημοσίευση από Demir »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Γιατί είμαστε πιεσμένοι ; Στις 10 /6;;
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

πας δινεις ενα νορμαλ ποσο στον Diego Gonzalez και πας παρακατω.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Κι εγώ αυτόν θα ήθελα
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Miles έγραψε:Δεν νομίζω ότι προόριζαν τον Κρέσπο για βασικό, γι' αυτό και τα λιγότερα λεφτά - και αυτός είναι πιστεύω και ο λόγος που έφυγε, αν κρίνω από τα λεγόμενά του, ήθελε να παίζει βασικός.
Ο Κρέσπο έφυγε γιατί ήθελε ένα τελευταίο 2ετές συμβόλαιο (2Χ300χλ). Είναι 35 ετών.
Ο ΠΑΟΚ έκανε πρόταση στα ίδια λεφτά αλλά για ένα έτος μόνο. (Ορθώς κατ εμέ)
Απόλυτα λογική εξέλιξη.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Σκέτη κατάθλιψη έχει καταντήσει το τόπικ.
Η θλίψη του κάθε πικραμένου.
Η απελπισία του κάθε απεγνωσμένου
Συνεχίστε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”